Коментари - Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО | Днес.dir.bg

Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО

Европа ограби българския народ, ЕС е като СССР с един диктатор отгоре, заяви лидерът на "Воля"

Обратно в новината

Коментари - Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Никакво излизане от НАТО. Но от ЕС може.

Никой не е питал българите за влизането в НАТО. Затова Марешки вместо да говори с действията си да организира референдум за членството ни в НАТО. Част от обединените патриоти когато бяха в опозиция също говореха за излизане от НАТО а сега когато са в управлението забравиха за това.Да не направи това и Марешки.

Бат ви Бойко, дето толкова го обичате простаци пак се опитва да ни пробута оная конвенция, вие с Магарешки се занимавате. Това е реална заплаха.

За НАТО е малко късно, но за присъединяването ни към еврото трябва да има референдум!

И да има референдум българите са за ЕС и НАТО Азиатската кочина раССия не може нищо да ни предложи...

В момента България няма друго бъдеще освен да е част от обединена Европа ! Извън ЕС сме кръгла нула и всеки може да ни препика , че даже и повече ! ЕС трябва да излезе от НАТО и да има собствена модерна армия и политика ! Мухлясалите старци които в момента управляват ЕС и слугуват на САЩ трябва да бъдат изпратени в екарисажа !

един френски евродепутат (,не от партията на М.льо Пен) говори по радиото ,как ги принуждавали да гласуват ,за да печелят само лобита и банки .гласуват ,каквото им се нареди .в нашия парламент същото -каквото им изсвирят ,само това .англия се отврати и избяга ,при всичките рискове в бъдеще .тоя съюз е обречен , а децата ни ще са погубени .само бъдете живи и здрави ,за да видите какво се казва безобразие ,наглост и лицемерие !хората ще се събудят ,но ще е прекалено късно .дори и сега е късно .

Не бе, направо трябва да се проведе референдум с въпроса:: ,,Желаете ли да се заселите в необятната красива руска земя,,. Какво го увъртат толкова.

Да си виждал рублофил да живее в рушката кочина ?

Както е тръгнало ще мечтаеш за Сибир като ти подпалят скъсаните гащи. Галфон!

Такъв въпрос ще подркепя, но другарят Марев няма да има никаква заслуга за това.

Много е прав Марешки, ние се чудехме как да се оттървем от комунизма и притурките му, а сега ЕС си е чист комунизим с диктатор ЮНКЕР! Е точно заради тази смрад държащи се като комунисти, намразих ЕС и НАТО!

И да се види че лизачите на шут Кин са шепа хора У нас русофилството е платена либоФ

съм фен на Марешки, но съм абсолютно съгласен с това което казва по темата.

Българина не е толкова глупав като англичаните и испанците и номерата на Марешки няма да минат тук!

Да , наистина не е глупав, но го отвращават и ЕС и НАТО, защото тези две организации се държат като бившите комунисти.....нали демокрацията е затова за да се взимат правилни решения, а не да ми казват да гласувам за някаква си джендърска конвенция, която в последствие ще направи народа ни роб на аборигените!

Българчетста са рядко прости пръчки така че може и да лапнат не само въдицата на Путин... Мдааа

Какво друго сте очаквали...

За Протокола : ВесоКГБтрампата - Окончателно Доказа че Е отвъдчерноморско изделие.

Ако има истински референдум със задължително изпълнение на резултатите от него, България ще излезе от НАТО! Тоя жандармерийски агресивен блок е вреден за България, опасен за нашето съществуване. Измамниците евреолиберасти и един долен гърчав античовек ни вкараха без референдум, а по предубежденията на едно чифутско правителство. Единствените ползи от нашето членуване в агресивния болк са за "големите началници". За България нищо, даже ни разоръжиха преди това, за да не може да бягаме лесно в бъдеще със свалени гащи! От Турция НАТО няма да ни спасят, ако султанът реши да ни нападне. Само Русия може да го спре, но ние сме продажно противопоставени в момента и губим перспективата! Малко време остава за да обърнем нещата в наша полза. Световните сатани искат да ни използват за безплатен плацдарм и опитно поле за поемане на първия удар от Русия, от никой друг! А един такъв удар на нас нито ни трябва, нито е желан от българския народ! На руски ритници няма да може да отговорим с нищо, освен с ругатни към нашите продажни управници и след това Народен съд за такива като мутрите и цурвулите им. С Русия няма какво да си мерим, няма какво да делим като територии и сфери на влияние. С нея имаме да разрешаваме исторически въпроси за наше признаване. Нищо повече! Жидоянките да си ходят у дома. Вън на България от НАТО! Vox populi, vox Dei!

НЕ виждам Защо се Опитвате да Отклоните вниманието, Колега ... - тоя Шмок - Е Парекселанс Доказано изделие на Късака/Кремъл ! ...това Е Всичко.

Тоя пък се самоуби!!

извън нато значи сами да се пазим. а ние сме ли такава богата, силна страна, дето може сама да се пази, да плаща милиарди на година за армия като америка примерно?

България да излезе от нато, означава россия и турция да си я поделят! България да излезе от нато, е все едно марешки да си остави бензиностанциите и аптеките на самообслужване без персонал!

Прав е Марешки за всичко казано от него. Освен , че само ни заблуждават, че пазят границите ни, нато се опитва и да ни трови, като пръска всякакви химикали отгоре, с обяснение, че са против това или онова, за да унищожават реколтата ни, плодовете, да заразяват птиците и животните, да предизвикват градушки или суша и т.н. Така че нато не ни трябва.

къде го чукаш, къде се пука ? Цецо мозъка беше завардил една врата, пък то заека изскочи от друга .

До тоя ли стигнаха да го активират. Явно закъсация

Не вярвах, че Марешки може да каже такива неща. Да, това е самата истина. Да сме в ЕС никак не е лошо с някои уговорки като двойните стандарти за храните и налагането на някои неща, които нито искаме, нито ни трябват. Но за НАТО е съвсем друга работата. Там ние работа нямаме и колкото по бързо се махнем, толкова по добре. Наистина бързо, до няколко месеца това е добре да стане. Друг е въпроса доколко Марешки е искрен. Или си търси своя политическа ниша подобно на фалшивото русофилство на Сидеров. Но това е без значение. А от НАТО - да се махаме.

1-во: от НАТО няма да се махаме. Нито тази година, нито следващата. 2-ро: Марешки прави финт към избирателите на Атака и БСП.

Тоя пък кой беше ? Ами да извади пари от джоба си и да плати

що, бре, ти нали плащаш от джоба си за американските трошки.

Доста е прав. Друг "?" е колко е искрен. Проблема наистина е че тесен кръг политици решават като изобщо не се интересуват от мнението на болшинството! Българския народ изобщо не бе питан дали иска да е в НАТО, съответно съюзник на Турция откровенно мракобесническа държава! Определено ЕС трябва да има мощни въоръжени сили! Във всеки случай българските политици да ни вкарват в съюзи на агресори и окупатори стана традиция! Първата Световна война, Втората такава, Варшавски договор...! Сега и в НАТО сме откровенни агресори! Разсипването на Ирак с изфабрикуваните фалшиви от Щатите сведения за химически оръжия, а не e само Ирак ....!

А бе хора вижте с кого се е снимал Марин от Националния фронт-и тя е против нато.Нато-вън.

Цветанов се ядоса на Марешки: Няма опция България да напусне НАТО! Единствено НАТО може да гарантира националната и териториалната цялост на България. Тази тема не седи на дневен ред и не подлежи на дебат нито в парламента, нито в обществото, посочи зам.председателят на ГЕРБ

Приемат ли Ким и Путин в НАТО, веднага да се проведе референдум за напусакане!

Бау... Бау.... Пекинеза??????

Вярно е! Но дежурните тролове му скочиха. Само тролове коментират, защото вече никой не влиза в тоя грозен ДИР. Влязох за малко да видя да не би да са му върнали старата визия.

Политически мъртвец.......

Приветствам! Крайно време е почтените хора да се дистанцират от престъпната НАТО! И от унищожителната за европейската цивилизация и християнството диктаторска политика на ЕС! А оцеляването ни е възможно само с братска Русия, но не и с исторически доказалите се врагове на България: "... Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници..."

се целива с Ердоган

Аз предлагам референдум за национализация на частните аптеки. Спомням си този тарикат как се молеше да направи един павилион за лекарства на територията на Варненския тубдиспансер, знаел е много добре цените на онколекарствата.

Едно време, когато бяхме от другата страна на барикадата имахме повече самолети и танкове от Турция и Гърция взети заедно... И армия имахме...

скриеш! Губеха ни по 2 години от живота за да "защитаваме" МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ!

....и да слушаме тъпотии от фатмаци като клепарестият

мизерник си си по рождение.

Така е България трябва само да избира своя път Среден - Умерен баланс както Сърбите между Русия и Европа в това число и сащ. А ние се дупиме на американците и каквото ни каже посланника на сащ сега трябва да се купат F16 от Израел но нали Израел е Америка ! На никоя друга държава посвета неказват да си реже самолетите и после да купува ЛОГИКА ! Попитан американски генерал за Миг 23 и неговото унищожение той отговаря че никой не е нареждал директо на България за унищожението му което означава ча ние сме си го унищожили за да се харесаме като балъци !

След като никой не ни е питал дали искаме да станем член(не във вулгарния смисъл) на НАТО, нека поне ни питат дали искаме да излезем!

На мен пък косата ми настръхва от референдуми по експертни въпроси. Куцо и сакато да решава съдбата на една държава. Кото се има предвид, че по-големият процент от всяка нация са прости и не много грамотни хора, референдум намирам за удачен само ако въпросът е: "Да има ли шадраван на площада или не". То тогава множеството пак ще гласува за някой кичозен шадраван, ама поне резултатът ще е само кич.

ВИКАШ, ЧЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД Е ПО-ТЪП ОТ ЦЕЦО ЦЪРВУЛА, БАНКЯНСКАТА МУТРА И ОТ ТЕБЕ?

Не, викам, че по-големият процент от всеки народ е по-тъп от малкия процент. И не е подготвен по експертни въпроси. Аз също не бих гласувал по експертни въпроси, които не са от моята експертиза. Това е!

По това можеш да различиш простия от умния човек - простият мисли, че е компетентен по всеки въпрос, умният знае, че не знае всичко! Затова простият е винаги готов да се изкаже на референдум!

"Тази тема никога не е чувана като позиция от страна на "Воля" и просто, когато господин Марешки е в България, ще имам възможност да поговорим по тези неща, защото тук трябва да бъдем категорични и много ясни - България няма как да започне каквато и да е процедура за излизане от НАТО, защото НАТО е част от националната сигурност", Цветан Цветанов.

Болшинството българи го знаят и мислят така, но няколкото продажни управляващи мислят слугински. Съмнявам се да го оставят да реализира "утопичните" си идеи.

-- Най-после и до него стигнаха рублите на Путин ! Е, разгеле и хаирлия да е !

Хептен обезумя този човек!

Този да не декустира всички лекарства, които пуска в аптеките си? Такъв буламач от " мисли" се е получил, че се е наложило да ги разрежда и с горива.Ех, не му е лесно на човека! Ако ЕС не го беше ограбил, вече щеше да е милиардер.:( А като се бръкне и да задели 2% от дохода си за НАТО, съвсем ще обеднее и няма да успее да запълни всички дупки във Варна.

МОМЕ, ТИ НАЛИ ПЪЛНИШ ДУПКИТЕ, КРОТУВАЙ СИ.

Само така Веско, Бъркайте им в га на тия копелдаци. Поздравления за автора. Бая тъпунгери подпали с тази статия.

на руските кавали да сънуват задунайска губерния.

В деня след излизане от НАТО, Северна България става Задунайская губерния, а Южна България се превръща в Северна Турция. Честито на печелившите!!!

фенко, ти си предвидена за плацдарм и пушечно месо, няма да доживееш отцепването.

Аз ще гласувам " ЗА " !!

те са винаги ЗА.

джендъре, всички ли те прескачат?

Поредния тавариш-патрЕот...

за изгонване на руските тролове от България! Нека да си заминат за Сибир по живи, по здраво!

И тоя го дръпна руския ластик. Еййй, аланколу, това че ти си се минал да се ожениш за рускиня, дъщеря на генерал от КГБ, не значи че и ние искаме това. НАТО е върха, питайте македонците, те ще излязат пак-по умни от нас...

Членството на България в НАТО бе постигнато чрез една грандиозна измама на българския народ под предлог, че пътят към ЕС минава през военния пакт със САЩ и след това, че НАТО е гарант за териториалната цялост на България срещу надигащите се неоосмански турски претенции. Да, ама не! Оказа се, че НАТО е единствено гарант за обезоръжаването на България, гарант че България ще е пазар на американски самолети и оръжие, гаран че България ще бъде вкарвана в конфликти породени от САЩ, (засега само чрез малки военни контингенти). Оказва се, че България е прикритие за НАТО захранвайки ислямския тероризъм с оръжие. Оказва се, че НАТО е само гарант и на военните бази на САЩ на суверенната българска земя.

Как успя само в пет реда да напишеш толкова глупости?

Къде я видя тая суверенна земя, щото аз отдавна нещо не я виждам.

Магарешки тотално се е объркал. Не му харесва ЕС, а предлага референдум за НАТО - ами нормално е да предложиш референдум за излизане от ЕС, бе другарю Магарешки! Що се отнася до лупингите, които прави, те ВИНАГИ са свързани с това дали пипат мръсния му бизнес, или не го закачат.

кукловода му е спуснал по-важната задача от негова гледна точка.... обаче, ракетите с обеднен уран са насочени и чакат да фръкнат по следващиа враг.

Коментари - Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО | Днес.dir.bg

Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО

Европа ограби българския народ, ЕС е като СССР с един диктатор отгоре, заяви лидерът на "Воля"

Обратно в новината

Коментари - Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Никакво излизане от НАТО. Но от ЕС може.

Никой не е питал българите за влизането в НАТО. Затова Марешки вместо да говори с действията си да организира референдум за членството ни в НАТО. Част от обединените патриоти когато бяха в опозиция също говореха за излизане от НАТО а сега когато са в управлението забравиха за това.Да не направи това и Марешки.

Бат ви Бойко, дето толкова го обичате простаци пак се опитва да ни пробута оная конвенция, вие с Магарешки се занимавате. Това е реална заплаха.

За НАТО е малко късно, но за присъединяването ни към еврото трябва да има референдум!

И да има референдум българите са за ЕС и НАТО Азиатската кочина раССия не може нищо да ни предложи...

В момента България няма друго бъдеще освен да е част от обединена Европа ! Извън ЕС сме кръгла нула и всеки може да ни препика , че даже и повече ! ЕС трябва да излезе от НАТО и да има собствена модерна армия и политика ! Мухлясалите старци които в момента управляват ЕС и слугуват на САЩ трябва да бъдат изпратени в екарисажа !

един френски евродепутат (,не от партията на М.льо Пен) говори по радиото ,как ги принуждавали да гласуват ,за да печелят само лобита и банки .гласуват ,каквото им се нареди .в нашия парламент същото -каквото им изсвирят ,само това .англия се отврати и избяга ,при всичките рискове в бъдеще .тоя съюз е обречен , а децата ни ще са погубени .само бъдете живи и здрави ,за да видите какво се казва безобразие ,наглост и лицемерие !хората ще се събудят ,но ще е прекалено късно .дори и сега е късно .

Не бе, направо трябва да се проведе референдум с въпроса:: ,,Желаете ли да се заселите в необятната красива руска земя,,. Какво го увъртат толкова.

Да си виждал рублофил да живее в рушката кочина ?

Както е тръгнало ще мечтаеш за Сибир като ти подпалят скъсаните гащи. Галфон!

Такъв въпрос ще подркепя, но другарят Марев няма да има никаква заслуга за това.

Много е прав Марешки, ние се чудехме как да се оттървем от комунизма и притурките му, а сега ЕС си е чист комунизим с диктатор ЮНКЕР! Е точно заради тази смрад държащи се като комунисти, намразих ЕС и НАТО!

И да се види че лизачите на шут Кин са шепа хора У нас русофилството е платена либоФ

съм фен на Марешки, но съм абсолютно съгласен с това което казва по темата.

Българина не е толкова глупав като англичаните и испанците и номерата на Марешки няма да минат тук!

Да , наистина не е глупав, но го отвращават и ЕС и НАТО, защото тези две организации се държат като бившите комунисти.....нали демокрацията е затова за да се взимат правилни решения, а не да ми казват да гласувам за някаква си джендърска конвенция, която в последствие ще направи народа ни роб на аборигените!

Българчетста са рядко прости пръчки така че може и да лапнат не само въдицата на Путин... Мдааа

Какво друго сте очаквали...

За Протокола : ВесоКГБтрампата - Окончателно Доказа че Е отвъдчерноморско изделие.

Ако има истински референдум със задължително изпълнение на резултатите от него, България ще излезе от НАТО! Тоя жандармерийски агресивен блок е вреден за България, опасен за нашето съществуване. Измамниците евреолиберасти и един долен гърчав античовек ни вкараха без референдум, а по предубежденията на едно чифутско правителство. Единствените ползи от нашето членуване в агресивния болк са за "големите началници". За България нищо, даже ни разоръжиха преди това, за да не може да бягаме лесно в бъдеще със свалени гащи! От Турция НАТО няма да ни спасят, ако султанът реши да ни нападне. Само Русия може да го спре, но ние сме продажно противопоставени в момента и губим перспективата! Малко време остава за да обърнем нещата в наша полза. Световните сатани искат да ни използват за безплатен плацдарм и опитно поле за поемане на първия удар от Русия, от никой друг! А един такъв удар на нас нито ни трябва, нито е желан от българския народ! На руски ритници няма да може да отговорим с нищо, освен с ругатни към нашите продажни управници и след това Народен съд за такива като мутрите и цурвулите им. С Русия няма какво да си мерим, няма какво да делим като територии и сфери на влияние. С нея имаме да разрешаваме исторически въпроси за наше признаване. Нищо повече! Жидоянките да си ходят у дома. Вън на България от НАТО! Vox populi, vox Dei!

НЕ виждам Защо се Опитвате да Отклоните вниманието, Колега ... - тоя Шмок - Е Парекселанс Доказано изделие на Късака/Кремъл ! ...това Е Всичко.

Тоя пък се самоуби!!

извън нато значи сами да се пазим. а ние сме ли такава богата, силна страна, дето може сама да се пази, да плаща милиарди на година за армия като америка примерно?

България да излезе от нато, означава россия и турция да си я поделят! България да излезе от нато, е все едно марешки да си остави бензиностанциите и аптеките на самообслужване без персонал!

Прав е Марешки за всичко казано от него. Освен , че само ни заблуждават, че пазят границите ни, нато се опитва и да ни трови, като пръска всякакви химикали отгоре, с обяснение, че са против това или онова, за да унищожават реколтата ни, плодовете, да заразяват птиците и животните, да предизвикват градушки или суша и т.н. Така че нато не ни трябва.

къде го чукаш, къде се пука ? Цецо мозъка беше завардил една врата, пък то заека изскочи от друга .

До тоя ли стигнаха да го активират. Явно закъсация

Не вярвах, че Марешки може да каже такива неща. Да, това е самата истина. Да сме в ЕС никак не е лошо с някои уговорки като двойните стандарти за храните и налагането на някои неща, които нито искаме, нито ни трябват. Но за НАТО е съвсем друга работата. Там ние работа нямаме и колкото по бързо се махнем, толкова по добре. Наистина бързо, до няколко месеца това е добре да стане. Друг е въпроса доколко Марешки е искрен. Или си търси своя политическа ниша подобно на фалшивото русофилство на Сидеров. Но това е без значение. А от НАТО - да се махаме.

1-во: от НАТО няма да се махаме. Нито тази година, нито следващата. 2-ро: Марешки прави финт към избирателите на Атака и БСП.

Тоя пък кой беше ? Ами да извади пари от джоба си и да плати

що, бре, ти нали плащаш от джоба си за американските трошки.

Доста е прав. Друг "?" е колко е искрен. Проблема наистина е че тесен кръг политици решават като изобщо не се интересуват от мнението на болшинството! Българския народ изобщо не бе питан дали иска да е в НАТО, съответно съюзник на Турция откровенно мракобесническа държава! Определено ЕС трябва да има мощни въоръжени сили! Във всеки случай българските политици да ни вкарват в съюзи на агресори и окупатори стана традиция! Първата Световна война, Втората такава, Варшавски договор...! Сега и в НАТО сме откровенни агресори! Разсипването на Ирак с изфабрикуваните фалшиви от Щатите сведения за химически оръжия, а не e само Ирак ....!

А бе хора вижте с кого се е снимал Марин от Националния фронт-и тя е против нато.Нато-вън.

Цветанов се ядоса на Марешки: Няма опция България да напусне НАТО! Единствено НАТО може да гарантира националната и териториалната цялост на България. Тази тема не седи на дневен ред и не подлежи на дебат нито в парламента, нито в обществото, посочи зам.председателят на ГЕРБ

Приемат ли Ким и Путин в НАТО, веднага да се проведе референдум за напусакане!

Бау... Бау.... Пекинеза??????

Вярно е! Но дежурните тролове му скочиха. Само тролове коментират, защото вече никой не влиза в тоя грозен ДИР. Влязох за малко да видя да не би да са му върнали старата визия.

Политически мъртвец.......

Приветствам! Крайно време е почтените хора да се дистанцират от престъпната НАТО! И от унищожителната за европейската цивилизация и християнството диктаторска политика на ЕС! А оцеляването ни е възможно само с братска Русия, но не и с исторически доказалите се врагове на България: "... Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници..."

се целива с Ердоган

Аз предлагам референдум за национализация на частните аптеки. Спомням си този тарикат как се молеше да направи един павилион за лекарства на територията на Варненския тубдиспансер, знаел е много добре цените на онколекарствата.

Едно време, когато бяхме от другата страна на барикадата имахме повече самолети и танкове от Турция и Гърция взети заедно... И армия имахме...

скриеш! Губеха ни по 2 години от живота за да "защитаваме" МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ!

....и да слушаме тъпотии от фатмаци като клепарестият

мизерник си си по рождение.

Така е България трябва само да избира своя път Среден - Умерен баланс както Сърбите между Русия и Европа в това число и сащ. А ние се дупиме на американците и каквото ни каже посланника на сащ сега трябва да се купат F16 от Израел но нали Израел е Америка ! На никоя друга държава посвета неказват да си реже самолетите и после да купува ЛОГИКА ! Попитан американски генерал за Миг 23 и неговото унищожение той отговаря че никой не е нареждал директо на България за унищожението му което означава ча ние сме си го унищожили за да се харесаме като балъци !

След като никой не ни е питал дали искаме да станем член(не във вулгарния смисъл) на НАТО, нека поне ни питат дали искаме да излезем!

На мен пък косата ми настръхва от референдуми по експертни въпроси. Куцо и сакато да решава съдбата на една държава. Кото се има предвид, че по-големият процент от всяка нация са прости и не много грамотни хора, референдум намирам за удачен само ако въпросът е: "Да има ли шадраван на площада или не". То тогава множеството пак ще гласува за някой кичозен шадраван, ама поне резултатът ще е само кич.

ВИКАШ, ЧЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД Е ПО-ТЪП ОТ ЦЕЦО ЦЪРВУЛА, БАНКЯНСКАТА МУТРА И ОТ ТЕБЕ?

Не, викам, че по-големият процент от всеки народ е по-тъп от малкия процент. И не е подготвен по експертни въпроси. Аз също не бих гласувал по експертни въпроси, които не са от моята експертиза. Това е!

По това можеш да различиш простия от умния човек - простият мисли, че е компетентен по всеки въпрос, умният знае, че не знае всичко! Затова простият е винаги готов да се изкаже на референдум!

"Тази тема никога не е чувана като позиция от страна на "Воля" и просто, когато господин Марешки е в България, ще имам възможност да поговорим по тези неща, защото тук трябва да бъдем категорични и много ясни - България няма как да започне каквато и да е процедура за излизане от НАТО, защото НАТО е част от националната сигурност", Цветан Цветанов.

Болшинството българи го знаят и мислят така, но няколкото продажни управляващи мислят слугински. Съмнявам се да го оставят да реализира "утопичните" си идеи.

-- Най-после и до него стигнаха рублите на Путин ! Е, разгеле и хаирлия да е !

Хептен обезумя този човек!

Този да не декустира всички лекарства, които пуска в аптеките си? Такъв буламач от " мисли" се е получил, че се е наложило да ги разрежда и с горива.Ех, не му е лесно на човека! Ако ЕС не го беше ограбил, вече щеше да е милиардер.:( А като се бръкне и да задели 2% от дохода си за НАТО, съвсем ще обеднее и няма да успее да запълни всички дупки във Варна.

МОМЕ, ТИ НАЛИ ПЪЛНИШ ДУПКИТЕ, КРОТУВАЙ СИ.

Само така Веско, Бъркайте им в га на тия копелдаци. Поздравления за автора. Бая тъпунгери подпали с тази статия.

на руските кавали да сънуват задунайска губерния.

В деня след излизане от НАТО, Северна България става Задунайская губерния, а Южна България се превръща в Северна Турция. Честито на печелившите!!!

фенко, ти си предвидена за плацдарм и пушечно месо, няма да доживееш отцепването.

Аз ще гласувам " ЗА " !!

те са винаги ЗА.

джендъре, всички ли те прескачат?

Поредния тавариш-патрЕот...

за изгонване на руските тролове от България! Нека да си заминат за Сибир по живи, по здраво!

И тоя го дръпна руския ластик. Еййй, аланколу, това че ти си се минал да се ожениш за рускиня, дъщеря на генерал от КГБ, не значи че и ние искаме това. НАТО е върха, питайте македонците, те ще излязат пак-по умни от нас...

Членството на България в НАТО бе постигнато чрез една грандиозна измама на българския народ под предлог, че пътят към ЕС минава през военния пакт със САЩ и след това, че НАТО е гарант за териториалната цялост на България срещу надигащите се неоосмански турски претенции. Да, ама не! Оказа се, че НАТО е единствено гарант за обезоръжаването на България, гарант че България ще е пазар на американски самолети и оръжие, гаран че България ще бъде вкарвана в конфликти породени от САЩ, (засега само чрез малки военни контингенти). Оказва се, че България е прикритие за НАТО захранвайки ислямския тероризъм с оръжие. Оказва се, че НАТО е само гарант и на военните бази на САЩ на суверенната българска земя.

Как успя само в пет реда да напишеш толкова глупости?

Къде я видя тая суверенна земя, щото аз отдавна нещо не я виждам.

Магарешки тотално се е объркал. Не му харесва ЕС, а предлага референдум за НАТО - ами нормално е да предложиш референдум за излизане от ЕС, бе другарю Магарешки! Що се отнася до лупингите, които прави, те ВИНАГИ са свързани с това дали пипат мръсния му бизнес, или не го закачат.

кукловода му е спуснал по-важната задача от негова гледна точка.... обаче, ракетите с обеднен уран са насочени и чакат да фръкнат по следващиа враг.