Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО

Европа ограби българския народ, ЕС е като СССР с един диктатор отгоре, заяви лидерът на "Воля"

Обратно в новината

Коментари - Марешки предлага референдум за излизане на България от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а национализация на частните капитали , едра градска собственост, средства за производство , инвентар и добитък предлага ли? още един замина на бунището на историята!

Този се мъчи да се прави на Волен Сидеров отпреди да влезе в управлението...

Палячо

защо в аптеките му работят предимно рускини.

Някой съмнявал ли се е, че и този е руски кавал, ограбен от ЕС и НАТО?

България беше набутана в колониалния съюз, за да бъде контролирана.

В този парламент няма нито един нормален, който преди всичко да мисли за себе си, а след това за " нарида".

Браво за инициативата! "Те забраниха изграждане на нова АЕЦ, накараха ни да затворим предварително наши реактори, забраниха ни да участваме в "Южен поток". В същото време се изграждат "Северен", "Турски" и всякакви други потоци. Германски, френски, американски фирми съвсем свободно си инвестират и сътрудничат с Русия... ...Явно е, че по този начин, хората, които в момента управляват Европа, които на практика не са се явявали на избори и не са избрани от никой, са по-скоро СЛУГИ на външни фактори". И кое от казаното не отговаря на истината?!

Руски кавал??? Нещо да е споменал за Русия? Май ТрОмпетите на САЩ в България яко са му захапали мундщука, най-вече кръжеца "сини люспи".

И къде ще влезнем, като излезнем от НАТО? Кой ще го е грижа да ни защитава безплатно нас, защото сами не можем?

Ти не си добре човече!

Референдум рано или късно - ЩЕ ИМА. Никой не може да си позволява да говори от името на народа - народът ще каже сам

Защо ли всички андрешковци, бай ганьовци, крадци, корумпирани бизмесмени, шарлатани, некадърници, нещастници, с една дума безродни отрепки, са срещу ЕС, НАТО и САЩ и за Русия?

Руски циркаджия, взимай си разредените горива и си отивай в родината.

От какво те защитават бе, мърляч??

Референдума е отлична идея. Откъде накъде ще си даваме земята безплатно за натовски американски бази, че и отгоре на това искат да се увеличи вноската. Да хрантутим американските натовци ли ??

Аз искам референдум за обявяване война на Китай, Русия и НАТО.

Платените предатаели наскачаха ужилени.

Платените предатаели наскачаха ужилени.

Нищо от казаното не отговаря на истината...

все около горивата се въртят! БРАТСКИ сме зависими на 100% от руските горива и те безпроблемно си разиграват коня в България.

изчезнем ли от НАТО още 2млн българи ще напуснат България. Това ли е целта ти другарю Марешки?

Сороси, мумията скоро ще умре като и колониалната ви кочина. Няма смисъл да редите ред сълзи със ред сополи. България е независима държава.

ПОКАЗАХА КЪДЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ И ЗАМИНАХА ЗА СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА НАТО!

Лъсна му и на тоя руския задник!

Магарешки май изплиска кофата нещо !

от руските "освободители"

Продадоха си задниците за пари. Кат тебе.

ще вземе само процент на следващите избори...за какъв референдум говори.

НАТО е военна организация, от която няма никакъв смисъл. Освен да ни вкара във война - друго едва ли ще "направи" за нас. Няма никаква полза за България от членството в НАТО. Само негативи - вече нямаме нито военна техника, нито армия.

Не се гневете, демокрацията дава право на всеки да има мнение. Най-вече суверена и избраните от него народни представители. НАТО е анахронична коалиция с една единствена цел - легитимиране на военната доктрина на САЩ. Европа само скърца със зъби и козирува. Има реална възможност за изграждане на военно-необвързана ос в сърцето на Европа: Швейцария-Австрия-Сърбия-България. Какво по-хубаво от една такава инициатива и защо от тук на сетне разширението на ЕС да е обвързано с членство в НАТО?

и сега не могат се върнат, щото са затънали в заеми и ипотеки !

Хората идват с парите си, купуват ! Кво са донесли натовците ?!

Странното е, че го казва Марешки. Обикновенно служи като патерица на управляващите и през партията си крепи бизнеса. Но явно е хванал народното настроение и иска да се хареса. Иначе тук е напълно прав. Народа като цяло е срещу НАТО и измислените му врагове! Държат се като пациенти от психиатрично заведение. Само ни вкарват в конфликти. И за мигрантите най-виновни са САЩ! Макар и Великобритания и Франция да се включиха след изфабрикуваната химическа атака. Вярно трябва да има квоти и да са 90% в САЩ и по 2% във Великобритания, Франция, Израел, Турция и Саудитска Арабия.

От Туркия.

Да се направи референдум. Въпросите да бъдат както за нато, така и за ес, оставаме или излизаме. Право на глас да имат всички български граждани с миникум средно образование , и живяло последните 2 год. в България, без изселници, без млади и красиви избягали в чужбина. Да видим какво ще кажат хората, и да се приключи. За нато не мога да преценя, но съм твърдо за вън от ес-то!

Дир. бг, системата ви за оценяване на отговорите не е синхронизирана и адекватна на реакцията на аудиторията, при настоящето положение е безсмислено човек да ви чете, да участва в дискусия и да дава оценка на коментарите.

Мумията отдавна я извадиха от мавзолея, и сега няма на кого да се кланяте, нали подлого руска?

И национализация може. Нужна е. Частни капитали ... Ха ха ха. Та нали от нас ги съдраха последните десетилетия частните си капитали. А едрата си градска собственост как построиха - с 30 годишен грабеж над обеднели и гладни селяни и труда им. Ако някой се надява че тези неща не се забелязват и ще се забравят жестоко се лъже. Възмездието предстои.

Я соросопитековия тролитарият как се е разквичал, кой щял да им пази оакания потурняк се питат те ,смешните палячовци :-D:-D:-D

Айде и петимата натовеца да си събират бохчите, на парахода - и при кравите. Българите помнят как се е държал западът към България през хилядолетията.

Сидеров, Бареков, Марешки....тъпотията се разпространява с геометрична прогресия. Иначе всичко казано от Марешки е вярно - той е българския Тръмп. САЩ е столицата на демократичния свят, а ЕС най - подредената провинция. Марешки с право иска да е " кмет на едно от гетата на тази провинция. Или по - точно казано гетото да се отдели и да се провъзгласи за столица.:)

ЕС прилича на СССР - това само един пълен тъпанар може да го каже!!!

Бойко ли!

Те всички наоколо искат да влизат в НАТО и ЕС ние пък сме тръгнали да излизаме. Омръзна ми от политици национални предатели, които за няколко рубли са готови и майка си да продадат!

ОПГ ГЕРБ тъкмо се опитва пак да пробута намерението си затворниците да гласуват :(

Бря. Пълен тъпанар коментира тъпанари.

ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВА!

Нали рублите се обезцениха бе, кво стаа??

Че вярно е ! Преди получавахме дотации, сега получаваме субсидии ! Къде е пазарната икономика ?!