ДПС: Плевнелиев употреби КСНС, иска да стане еврокомисар

Лидерите на ДПС и ДОСТ се противопоставиха на възможността президентът Росен Плевнелиев да връчи проучвателния мандат на Патриотичния фронт.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Плевнелиев употреби КСНС, иска да стане еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЪЪПЪЪСЪЪЪ ! Научи БЪЛГАРСКИ бе каун !

Интересно докога хора( които се идентифицират като българи) ще имат проблеми с бългаския език, а отгоре на всичко обясняват събития, които са им далече от религията?

Гледам две противни, хлъзгави, предателски муцуни. Гнус! Местане, мислиш ли си, че етноса с българска кръв и ислямска религия копнее да изпълниш мераците на Ердоган, аааа? Да им набуташ ислямска сган бедна, неграмотна и разрушителна, защото грамотните юристи, лекари, инженери Ердоган ги държи в затворени лагери, за да ги ползва. Мислиш ли, МЕСТАНЕ, че тези бедни хорица, живеещи от тютюн са съгласни да останат да им се плаща, даже след като се платят издръжките на мигрантите, за което държат ЕС? И ОЩЕ : Патриотичният фронт СЧИТА ТЕЗИ НАСИЛСТВЕНО ИСЛЯМИЗИРАНИ БЪЛГАРИ С БЪЛГАРСКА КРЪВ за НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ГРИЖА. За разлика от ВАС! ПФ е против ВАС - КРАДЛИВАТА ВЪРХУШКА, целяща да изпълни заканите на Ердоган да вкарате мигранти тук и ТЕЗИ ХОРА ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО-БЕДНИ И ЗАБРАВЕНИ!

Нито една българска партия не е против българския етнос с чиста българска кръв, но ислямизирани насилствено. Нито пък ПФ. Напротив всички са против върхушката на про-турските партии, заплашващи и изнудващи тези смирени работливи хора - плашат ги с липса на дърва, помощи, поминък, не изкупуване на тютюна, бият ги, за да гласуват. И.... Сега се правят отново на защитниците на тези честни хорица. Която и партия да застане в управлението ЩЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ, та те СА БЪЛГАРИ С БЪЛГАРСКА КРЪВ! Но може да не осигурява кражбите и богатеенето на върхушката на про-турските партии, които даже ПРЕДАТЕЛСТВАТ, спрямо българските интереси и СЛУЖАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. ОБЕЗПОКОЕНИ СА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГУШИ И ДЖОБОВЕ.

Колкото и да ми е неприятно, колкото и да не ми се ще, макар и с половин уста признавам, че Мустафа Едикойси в случая има право. И знам, че ако това го беше казал етнически българин, щяхте да му ръкопляскате, разбира се, без поклонниците на Боко. Цъкайте минусите, ама не мога да си кривя душата.

Ти си комунист. Няма нужда да си кривиш душата, тя е изкривена. И сте национални предатели, вкарахте турците в икономиката, в политиката на Бългаиря, променихте езика, на който се говори в две министерства - на турски. Онова, срещу което се бориха Ботев и Левски, вие го вкарахте обратно в България. Господ ще раздаде правосъдие, вече го раздава. Радев не е реално изборът на народа ни, а е избор поради неподходяща кандидатура на ГЕРБ. Реално. БСП е смрадлив труп и продължава дас е разлага и да намалява по размер.

Желанието на военните и комунистите е България да бъде управлявана от турци и комунисти.Да си припомним кой награди с орден другаря Ахмед Доган.Комунистите нямат друг съюзник освен етнически партии( ДПС,Дром Евророма.Комунистите са винаги прлтив България и българския народ.

Значи Ердоган заплашва Европа, че ще пусне 3 млн. мигранти, а ДОСТ- българските евроатлантици призовават България да остане без правителство до 21 януари и още толкова, докато Радев назначи кабинет. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ!

Фесовете нямат място в комисия по национална БЪЛГАРСКА сигурност !!! Затова и се дърпат сега, защото знаят, че "патриотите" може да ги смотат! Мръсна сган са! Дано дойде ден, по-скоро да се махнат тия фъшкии от управата на България!

БСП(ДС) и ДПС(ДС) - естествени съюзници от едно котило,две комунистически партии,създадени от (ДС). Тези две партии са проклятие за България.

Жестока реклама за прецедента! Да се чудят българите него или протурска партия мразят повече!

А пък ние, американските тролове, вече подкрепяме ДОСТ! ДОСТ е проевропейска, евроантлантическа, антируска, либерална партия! Това я превръща в естествен съюзник на американския президент Барак Обама!

Вероятността Местан да влезе в следващия парламент е много малка - турците си гласуват консервативно за ДПС. Шансовете му са само ако масово подкупи циганите (с пари от турските специални служби). Големият проблем е да не започне да прави етнически провокации след изборите. Господарите му от Турция, заедно с техните приятели от ЦРУ, имат изключително богат опит в тази насока, последно приложен в арабските държави...

ПС са 3/тата сила в парламента, няма какво да мрънкат от ДПС и Дост и 2те партии трябва да са незаконни, особено втората. По конституция ПС имат право на мандат и точка!

Руско-турската партийка ДПС пак плюе по президента:) Още един показател, че Плевнелиев е президент на място и си върши чудесно работата! Ха, да чуем сега разни патрЕоти - атакисти какво ще кажат?:) Кого мразите повече? Плевнелиев или Доган? не ви е лесно момчета, не ви е лесно:) Съчувствам ви!

Плевнелиев щеше да е много по-добър президент, ако провеждаше по-балансирана политика, а не се изявяваше като говорител на Американското посолство! Факт е, че рейтингът му падна до рекордно ниско ниво през февруари (25-30%) и му стана ясно, че вероятността да бъде преизбран е нулева. Видя се и по отношението на изберателите към неговото копие Трайкпов - 5,87%...

ама не е познал.

Гърмят един по един, Кристалина изгърмя, Борисов изгърмя, Плевнелиев изгърмя, и още има да гърмят и нови скандали като тоя с Георгиева дето крала от ЕС за да си купи място в СБ, ще гърмят и затвор ще има.

Георгиева крала от ЕС???:)) Нещо не си разбрал явно пак:) Поне ги чети новините , не само заглавията:) И кой викаш "изгърмял"?

Двойка,за чудо и приказ!

... ще се целуват ли на моста?

Тези двамата да си затворят мръсните усти и да не злословят срещу действащия Български президент! Ще го вземат навсякъде, защото си заслужава и апропо на такива постове не назначават с връзки или по партийна принадлежност, а само и единствено според СПОСОБНОСТИТЕ! А тези двамата и за лукова глава не стават!

Първо да си излежи присъдата за държавна измяна, да върне краденото и тогава да върви на майната си, ако ще и на марс.

отиват само путиновите червенотиквеничета щото е червен

Държавна измяна към СССР и Путин ли! Ей много ви заболя, радвам се!

лелееейй...държавна измяна??:) Към кого това, бе чугун путиноиден? Към СССР и КГБ ли? хахахахахаха

Роската го стягат за заместник на ООН-то.За послушкото-това е наградата!

стягат го за софийския затвор.

Го стягат бе,боклук!

Тези две турски гниди също се присъединиха към смехотворното твърдение, че Плевнелиев бавел процедурата по съставянето на служебно правителство единствено заради желанието си да бъде посочен за еврокомисар. Причината за непрекъснатите клевети и лъжи за сегашния ни президент е, че той от началото до самия край отстоява единствено разумната за страната ни позиция да не поставяме под никакво съмнение членството ни в ЕС и НАТО за разлика от онези, които проявяват колебания и другите, като руските мекерета от БСП, ДПС и Атака, които открито работят за връщането ни в сферата на влияние на Русия.Новата лидерка на БСП беше в Русия, за да съгласува с разни руски топ ченгета кандидатурата на Радев за президент, факт, който колкото и тя да отрича беше потвърден от едно от тях по телевизията. Странното обаче е, че докато са готови да разпространяват и най-дебелите лъжи за Борисов, сега вестниците не обелват и дума за това скандално поведение на Нинова, което между другото е и равносилно на действие против сегашната ориентация на държавата и директно заплашва нейната сигурност. Цацаров обаче предпочата да се прави на разсеян и да се занимава с разследвания най-вече, отнасящи се до досегашните управляващи. Органите за сигурност в тази държава също се правят, че не забелязват накъде се опитват да водят страната хората от руската пета колона.

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПЛЕВНАЛИЕВ ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ ПОЗВОЛИ НИКОЙ ДА МУ ДИША ВЪВ ВРАТА, УВАЖАВАТ ГО ПОЛИТИЦИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН МАЩАБ САМО НИЕ ТУК СЕЛСКО-МУТРЕНСКАТА Б-Я НЕКА БЪДЕ ЕВРОКОМИСАР !!! ЗАСЛУЖАВА!!!

Селяния, а не селения.Грамотност съмнителна.Но критичност -космическа....

ПРАВ СИ АМА ВСЕ ПАК НЯМА ДА ХОДЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА А И МНОГО МНОГО НЕ СЕ СТАРАЯ ВСЕ ПАК КЛАСАТА В ТОЯ САЙТ Е СЪМНИТЕЛНА

В Брюксел вестник Политико, публикува новина в която се твърди, че КриСталина Георгиева си е купила мястото в Световна банка с пари откраднати от ЕК. Гърми чутовен скандал! Тая ни орезили тотално. Освен всичко друго изглежда се оказва крадла. Остава на овакантеното от нея място да пробутат пишман президента, който непрекъснато ни излага, та тогава наистина ще ни е срам да кажем, че сме българи!

Стига бе, верно ли!

вестник Брюкселския "Шок" ли е?

Дописката била от Посирано под редакцията на Клепоушко с малките/като маслинки/,очички!

Я у лево! Много бързо забравихте как се ослушвахте една година като гърмени зайци и се шмугвахте през задните входове, докато трудоустроите Съсела в Брюксел! Сега тръгнали на Роско сметка да държат!;)

Роската цял живот, както и сега преследва единствено и само лични интереси, за нищо друго не му пука. За това хората го мразят така неистово.

Хората го мразят??Само кремълските слуги го мразят.

Едно правителство на патриотите означава едно:да се отъпче пътеката на Радев към Русия за да не стане явно неговото пристрастие към нея.Това трябва да стане плавно без явни пристрастия.А че на всички е ясно че патрЕотите нямат подготвени кадри за министри на всички е ясно.Колкото до ДПС и ДОСТ на тях им е ясно че няма да се чува техния глас в парламента на което те не са свикнали.

Еврокомисар звучи много добре...

Няма съмнение че едно правителство на т.нар. патриоти може да се осъществи само с цената на порочни задкулисни сделки и по нататъшно ограбване на това което е останало за грабене. Друг е въпросът че ДПС и ДОСТ са против не защото мислят за държавата а защото май няма да бъдат поканени на софрата и няма да могат да лапат. Гадна е българската политика...

За да тупа топката още ли?

...на `турски гласов флаг`, как се превежда, като неоислямистки османизъм ли?

Превежда се, в случая, "кармазъ БАЙРЯК".