Георге Иванов отхвърли призива на ЕК за мандат на Заев

Македонският президент Георге Иванов отхвърли призива на ръководителя на европейската дипломация Федерика Могерини да даде мандат за кабинет на Зоран Заев.

Обратно в новината

Коментари - Георге Иванов отхвърли призива на ЕК за мандат на Заев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е ЕС, че да два акъл кого да изберат македонците! Аман бе! Дали македонците са давали акъл на Франция, Германия, Великобритания... кого да избират и назначават?! Това че сме малки нации никак не значи, че нямаме национално достойнство и едва чакаме "началниците от Брюксел" да ни кажат какво да правим!

Евродебилите съвсем изтрещяха :)))) Как ще определяш правителство на суверенна държава , която дори не е членка на етническата , лихварска престъпна групировка ?!!!!

Като не искахте да сте българи - станете сега албанци!

Най-точната подигравка на албанците към македонци е следната - Господ ви създаде българи , а вие се самонаричате македонци.

Комунистите/социалистите навсякъде са едни и същи продажници. Готови са и майка си да продадат, само да докопат властта!

С подобни нескопосани намеси, еврейският съюз само налива вода в мелничката на стаария олигарх Путлер! ЕС накрая ще създаде второ косово и ще се чуди откъде влизат джихадисти и други отрепки. Иначе измислената "Македония" не я чака нищо добро, както и нас, ако не си вземем поука - Ердоган в момента ни работи, ама по-отдалече. А нашите политици са заслепени от долари, денги и турски лири.

С какво право Могерини, ЕС и който и да е дава акъл на суверенна държава? И защо? Да се сформира про-албанско правителство и да се признае албанският за официален език? После албанска автономия и т.н. Не харесвам макеонците и идеята за държавата им като цяло, но поне не се навеждат на ЕС като нашите тюфлеци от парламента и МС.

През крив макарон!...

Не са като тукашните Тикви, дето пият кафета с лидери на турски етнически партии и след 1 седмица свалят законното правителство.

Италиянката Могерини да вземе да си среши косата най после!

И тези са нашенци ама не им пука и не се навеждат на Брюксел. макар че им е жизнено важно час по скоро да ги приемат в ЕС!

Браво??? Сериозно ли??? Заплата в Македония около 17 000 денара! 1 лев е 33 денара! Т.е. 500 лева! И това е заплата над средната!

Тук не става въпрос за пари, а за съществуването на Македония.При нас ДПС от години действа така.Ако Кърджали бъде откъснат, ще има десетина резолюции от ЕС. Нищо друго

ВОЙНА! Една малка война! Пре предната дадохме 100 танка на простите македнци и стрелялха-стреляха с тях и ги продадоха Трябва бърз удар на българската армия и да задели коридор и даго присъединим към България-- Албанците и те да вземат част -поне 1 втора--и сърбите малко На гърците --нищо? ей тъй трябва да стане!

В Македоня отдавна върлуват тъмни сили свързани с източването на държавата от сръбско руската мафия! Който се приятели с руснаци живее в мизерия!Ние,македонците и сърбите сме красноречив пример за това. Страните отличници от бившиат соц лагер ясно го доказват това правило с постиженията си! И тоя Георге е един руско сръбски ибрикчия който ще направи и прави всичко възможно да държи Македония в блатото далече от Европа!

Ами браво на Георге Иванов! Каква се явява ЕК по конституцията на Македония,че да ги притискат и да им дава съвети,които рушат тяхната държава?

Въпреки,че са българи и наши братя вижданията им за света и манталитета им са изкривени от сърбите.Македонците винаги ще ни мразят и ако ние гласуваме за приемането им в ЕС-ще бъдем пълни идиоти.Приветствам всички политици,които заеха твърда позиция спрямо Р.Македония.На наглостта и безсрамието може да се отвърне само с камшик.

Християните и мюсюлманите винаги спазват дистанция едни от други, макар и да са от векове на една тертория! Всеки си дърпа към неговото! Но, конците ги дърпат "великите сили" с техните си интереси, които в крайна сметка са само за тяхна си изгода.

Така - вода и олио не се смесват, но обикновенните хора могат да си живеят нормално, докато някой не нарави някаква интрига. Защо в Германия, например, не се въведе втори официален език - турски, при положение, че итам има много голям процент хора от този етнос?!

По легален начин и това ще стане

нашествениците цигани и муслита нямат място по земите ни!!!

деер

Спрете се!! Какви са тези комплекси?!!! Вие още малко война ще обявите на Македония! Какво е това нещо.Защо не питате защо ЕК не се притеснила,че хората 20-50 години имигрират на Запад? Защо има некачествени и вносни храни в България? Защо се прахосват европейските следства? Защо никой не разкри истината за КТБ? Защо ДАНС 7-8 месеца преди фалите на КТБ разработва схеми при фалит на 3 банки, а после нищо не направи? Защо не се понесе отговорност за валутния борд и цената на долара тогава? Защо хора зиточвали и източват държавата са с визи за САЩ и имоти из цяла Европа? Защо не са ги оставили да си бронират ладите например? Защо чуждите компании намат кантори, който само подкупват българските магистрати? Защо IT компаниите в България са дори на минус всяка година, както и Лук Ойл? Защо купуваме скъпа газ от Русия и кой прибира комисионната? Защо даваме стадиони на клубове които не си плащат задълженията към държавата? Защо закрихме 4 блока безпричинно, защо влизаме в задължения АЕЦ Белене, а искаме пари от ЕС? Защо всичките имоти на на държавните служители са законни, независимо дали са на морето и около язовири и т.н.? Защо?

Война на Македония? Да не са открили ПЕТРОЛ в Дойран или метан в Охридското езеро??? ДРЕМЕ ни за Македония! Просто не искаме да на хора които плюят по България да вземат български паспорти! За какво са им на скапаните македонци български паспорти? Македония е една фалирала и бедна държава, отглеждаща домати и зелки! Бедни като църковни мишки!

че произвеждат домати и зелки, които ние ядем, защото и това не произвеждаме, вече!

деер

Пич, и аз съм всеки в България да плати дълга на държавата преди изборите на 26-ти!!! Ама всеки си трае и гласува за 240-те ни проститутки на мафията......

Milen Gagov

Простьо,простьо,гледай си твоя,съдран задник и не мисли онези,които все още...произвеждат нещо!!! Ами утре,когато шиптърите почукат и на твоята врата...,к'в ще го дървиш?!?

Исканията на албанските мюсюлмани в Македония да ви напомня случайно тези на нашите турци у нас! Нещо май, сценария и сценаристите са едни и същи! И те най-добре знаят, че на Балканите националната, съчетана с верска кауза, работи безотказно за отслабване и разединение на държавите в региона! Най-печалното е, че плащат на политическите ни продажни елити за провеждане на подобна вредна за всички тези народи политика!

Македонците са БЪЛГАРИ! Българи, които са посръбчени! МАКЕДОНИЯ е пътник! Даже не знам защо се дават български паспорти на македноци??? НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!!! Живе ще сме ще видим - Македония ще се разцепи със сигурност! Но България няма нужда от бедняци!

Македония няма да се разцепи. Ще бъде претопена. Същото и с България.

Македония ще се разцепи! Ща стане на кантони! В момента Струга, Тетово, Гостивар са АЛБАНСКИ! Албански знамена, албански език, измислени македонци няма! А скопие е град албански- джамии и минарета като ракети, истинска ракетна площадка! Македония нито е държава нито нищо, изкуствено създаден цирей!

До Spiritus malum : Какви ватници пак сънуваш? И нали си си за българското?Ами как тогава това се връзва с тава албанският да стане втори официален език в Македония. Такива като тебе ,ако им кажат от ЕК турския да стане втори официален в България веднага ще го направят

Албанците са боклуци ,но македонците не заслужават съчувствие,да се избият взаинмо,оставете ги!

Ако, брат ти е еничарин, така ли ще го оставиш да мре?

Абе смотаняк,знаеш ли каква е задачата на еничара?Ако ти е толко зор за еничара нагъзи се и ще ти мине!

наскоро ватниците се опитаха да правят преврат в черна гора, но след като се провалиха пак нападнаха българското. също така не е случаен онзи малоумен сръбски влак за косово. де се обърнеш отчаяните злодеяния на империята на злото.

еми албанците са си избрали добри съюзници. ние си избрахме лузерите (руснаците)

Не ми дреме за макетата! Поругават паметници на загинали български войници, а накрая да не се окаже да реват за помощ от България! България винаги се е отнасяла приятелски, а какво получава - омраза и плюене! "Бугари - Татари", ама ще си счупят краката да тичат за бугарски-татарски паспорти! Лицемери!

Когато мечката заиграе в двора на съседа, очаквай я скоро и у вас...

Прав си но ако албанците им се разреши да се правят на важни, утре ще пламне не само Македония но и Косово и Сърбия. След това ще сме ние щото ЕС може да пожелае и турския да стане официален в България

Спомня ли си някой интервюто на Ванче Михайлов? Интервюира го Иван Гарелов в Рим. Беше по повод на започналия етнически натиск на албанците и постепенното превръщане на исконни български райони в чисто албански. Последнлтл сега е факт - Преспа, Струга и т.н. Ванче Михайлов каза тогава: ще дойде време Макадония да моли България да я приеме обратно, но тогава България едва ли ще иска.

Е как да не го наречеш външно управление! Най-напред превърнаха Косово в конфликтна зона. Сега са се нацелили на Македония със същото оръжие - албанците. Да ме прощават орлите, т.е. - шиптърите, но репутацията им е страшна в Европа. Приближава се до тая на ИД.

ако се съгласи ще стане същото като в българия.

Тия макета са по-зле и от нас по отношение на етническата толерантност. Те не знаят какво ги чака ако не дай си боже шиптърите станат терористи. Ще ги взривяват и денем и нощем нон стоп.

Ако се бяха държали за нас нямаше да духат супа топчета по "албански". Че ще е и заслужено да го духат тия неблагодарници. Сега не искат да чуят Могерини, после ще гледат ЕС през крив макарон и понеже са чисти българи неблагодарници ще гледат и ще подсмърчат. ЕС много хубаво може без Македония, даже хич не им трябва.

щото в българия не духаме ромска супа? няма друг народ, които да си плаща на паразитите да го унищожават, както българския. оплакваме се безпомощно и толкоз, а данъците ни отиват за паразитиращите и криминални елементи.

В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИЗАЦИЯТА СТАВА ЗАРАДИ ИДИОТИ КАТО ТЕБ.

Браво, за позицията, на Гоце !

Активността тук на тази тема на шорошките тролчета говори, че Западът много разчита на това да се скараме, както през двете световни войни с православните ни братя, а кастени от огъня който загори да ги вадим и селд като изстинат да ги предлагаме на Запада.

Абе, "Разделяй (насъсква едни срещу други) и владей!" Като "украинци" и руснаци, като "хървати" и сърби. Като "румънците", които до средата на 19в. говорят и пишат на български, а Влашко и Молдова са комитства(гранични области) на България през цялото средновековие. Вече средата на 19в. идва "румънския" Иречек и им измисля не само "история" свързана с Рим, ами и име, и език, на основата на френския. Тогавашните "румънци", като автентични българи са налапали гов.няние тюрлю гювеч, с упоението на юродите.

Доста глупости си изписал, ама на празника ти е простено.

Чета коментарите и се учудвам и ние какви имперски интереси имаме .Това било наше ,онова било наше.А бе оланкоевци вие свойто не може да опазите и съхраните ,а пък окото все в чуждото гледа.Както се казва ,той цървули нема ,а за гайда си мечтае.

Същността на "Македонската"Държава е толкова сбъркана,че случващото се там е напълно логично."Македонската"нация,така охотно в годините се подчини на коминтерновското решение,за раждането й!Наложен от Москва и Белград"македонски"език,история.....Чиста проба Възродителен процес над българи,обитаващи тези земи. Единственото нормално решения на властите там беше-добри съседски отношения с България и Гърция.Компромисни решения.Как не разбраха,че не България е заплахата!?Толкова десетилетия ядоха попарата на шкиптърите-явно им се услади,а сега реват.....тепърва ще реват-Косово е жив пример.Сега ЕС и Кремъл водят спор....индиректен.Белград си има апетите също.А измисленото Скопие се тресе от кризи,омраза,парадигми и необоснована агресия,към кого?Към България,естествено.

в тая каша бих ги оставил сами да се оправят,щото колкото пъти им подадаеш ръка,те или я "отскубват" или я бият! разправяха им на макетата,че са най-родни и близки с нас,ама те не та не "нийо сме найо-великите",пък сега... България първа ги призна за държава и единствената дето им дава паспорти,но плят по нея като за последно!!! нашите политици трябва в момента да запазят пълен неутралитет,щото дори и добро да им сторим,пак ще сме им виновни!!!

В Македония имат много силно влияние сръбското и руското разузнаване, които играят комбина срещу България.

А, американците, разбира се нямат, ама никакво отношение към шиптърите. Те си направиха база в Косово и оставиха хората в региона сами да решават съдбините си.

България първа ги призна не за друго, а така им наредиха отвъд океана. Просто беше част от плана за разпадане на Югославия.

Браво Гошо, дръж печено! Шиптарската зараза е прифатлива.

Ми, Бжежински още през деветдесетте години обяви Православието за новият враг номер 1 на "запада" след разпадането на СССР. Справка Ливан (бяха повече от половината християни преди 1975г) Кипър, Сърбия, Македония, Украйна, Сирия, Грузия, Гърция, Армения, България... Русия, разбира се и най-вече. Ред е на Молдова. Да се готви Белорусия.

Македонците,както и гърците,имат достойнство!

Абе, имат - ама едните са пълни с орки и стотици милиарди дългове, другите с албанския ятаган над врата си и озлобени към братята си в България.

Незнам докога евродебилите ще се месят във вътрешните работи на независими дървави..До кога те ще си мислят че имат правото да се разпореждат със съдбите на хората при положение че не са ибрани от тях а са си избрали собствените управляващи ако са успели да предотвратят при изборите пак намесата на евродебилите.

Целта е една, да се унищожи правславието.

Щото то е и християнството, католицизмът е прояден отвътре, като от термити - само фасадата му остава, която с един ритник ще съборят после, като приключат с православието. Но засега, католизицмът служи за прикритие на антихристиянството.

Ами Гьорге не е дупедавец като Георги!!!

В Украина едни хора на чист руски ни обясняват, че са Българи, а во Скопие едни комити на чист Български реват, че са антички макета...

Кой заложи Македония ???

KAK KOI

ЙОСИФ Джуга-швили("Юдов-син" от груз.)

Русия е абсолютно права че ЕС и БЛАТО се опитват да наложат проалбанско правителство в Македония! Браво на македонския президент че е отхвърлил призива на ЕК! Ние може да се присмиваме на Македония, но ако бяха нашите продажни управляващи, щяха да приемат всичко което им казва ЕК без да им мигне окото!

Да, според теб Русия е права и като държи Македония далеч от България. Но въпреки предателите, като теб, Македония (или поне част от нея) ще си дойде на мястото.

Е по-добре ли е Македония да се съгласи с ЕС и да я претопят албанците? виждате ли колко безпринципни сте в омразата си, освен ако не сте и вие мюсюлмани де! Най-добре е Западът да не се меси, понеже имаме печален опит от турското иго и неговата подкрепа за Османската империя. нищо не се е променило оттогава. Оставете Русия да си свърши работата и да спаси православието на Балканите! Поне малко не милеете ли за език, писменост, култура, или не ви пука, както винаги...

Въпреки усилията на Русия и Сърбия все някога Македония ще си се върне там където й е мястото - в България. И това ще стане не, защото ние сме ги насилвали. Те сами ще го пожелаят, въпреки промиването на мозъци от страна на Сърбия и Русия.

Абе малоумник, кога ще се върне Македония в българските граници? Точно никога. Нито Гърция ще даде, нито ЕС, нито САЩ. Вероятно и Русия няма да е съгласна. Най-много по същия сценарии да запалят и България твоите приятелчета. Ако си забравил и ние си имаме малцинство което само чака някой да го подбутне.

България вече се е "съединила" веднъж въпреки волята на Великите сили. Ще го направи пак - в това не се съмнявам. А такива родоотстъпници русофили като теб, няма да могат да попречат. Въпрос на време е самите македонци да го пожелаят.

Образовай се малко. Започни да четеш! Македония,винаги си е част от България и Русия с цената на десетки хиляди свои жертви ,я освободи заедно с цяла България! Това се нарича Санстефански договор -прочети малко за да не пишеш глупости! Това ни даде на нас и на македонците РУСИЯ -Санстефанска единна България,където всички българи да са в ЕДНА ДЪРЖАВА. Но твоите любимци англичаните не харесаха това,защото сега нямаше да има проблеми. Също така австрийците и французите (Германия тогава гласува "въздържал се"). И те възбудиха Берлинския конгрес! Прочети преди да пишеш глупости. там ни накъсаха. Прочети кой как е гласувал на този конгрес. Русия единствена гласува в полза на България,за ЕДИННА И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. А прочети твоите любимци как пледираха и как гласуваха. А прочети и как участваха в Руско-турската война твоите любимци -защото и в боевете при шипка участваха англичаните. Но от коя страна? На страната на турците,а самият Сюлейман паша е англичанин ,ветеран,изпратен да бистри тактиката,както и стотици други специалисти-военни от Англия. Ти тях ли въхваляваш?

Глупости на търкалета! СанСтефанският договор е руската заявка "за много", за да може после да постигне поне малко. И не за някакви си българи, а за себе си - за Руската империя. Берлинският договор е този, който реално Русия подписва за да защити интересите си и с това слага кръст на България... Санстефанският договор е за нас илюзия, а за руснаците добър инструмент за пропаганда.

А след това кои? България? САЩ и ЕС от десетилетие подкрепят създаването на мюсулмански държави в Европа и в частност на балканите.

Коя е тая Могерини да "съветва" суверенна Македония, кой да я управлява?! Тия съвсем изперкаха. Наистина замирисва на украински сценарий. И тогава трима европейски министри съветваха, договаряха се и дадоха обещания, от които се отметнаха след ... 1 ден! А на нас трябва ли ни шиптерско влияние до границата? Защо ние не проявим активност в защитата на македонците? Защото сме п..ки. Честит ни 3-ти март!

Кого да защитим? Тези които водят антибългарска държавна политика. Ясно беше че ще си намерят майстора в лицето на албанците. Жалко че огъня все повече ни приближава и нас.

Таратор

Да защитим: а) малкия си брат, който се е заблудил или когото са заблудили. б) съседите си, заради огъня, който се приближава към нас самите.

Явно никога не си бил в Македония. Куманово е на 70 км от границата, там вече са 50% шиптърите. Да си усетил някакво влияние в България? А относно асимилацията - ами и българките, и македонките да раждат по 3 деца, да не чакат! То "е...е" иска, не писане по форумите!

не се съобрази с ек. Тези ще излезе че не са българи.

Не е честно това, че отказва мандат на комунистите и албанците, но е мъдро. Тук когато комунистите и турците правят кабинет все ни докарват до протести, след като са опоскали държавата.

Какви комунисти наследниците на Тито, бе, глупакоооо?! Те бяха машите на Запада, бе, тъпакоооо!

Навсякъде, където Западът води "активна и приятелска" политика, се разделят народи, в името на това да бъдат владени по-лесно. Така е в Близкия Изток, в "приятелска" Турция САЩ подкрепят кюрдите, около Русия се насъскват украинци и прибалтийци, около Китай - уйгури, около Кореите въпросът за разделението е поставен още в едноименната война, Индия и Пакистан отдавна биват ръчкани... случаите са неизброими и симптоматични. Докато има сатанински Запад, сговор между народите няма да има, защото едните ще бъдат привилегировани за сметка на другите и в угода на чуждия интерес на трети (хитрец).

Забрави да споменеш, че Македония е отделена от България благодарение на Русия. От всички злини, които Русия ни е причинила, смятам, че отцепването на Македония и подаряването й на Сърбия, е най-голямата възможна злина.

Македония е отделена от България по силата на Берлинския конгрес. направила го е основно Англия, но разбира се и Австро-Унгария. Македония си попада в границите на първоначалния вариант - Сан-Стефанска България. Невъзможността за национално обединение на по-късен етап следва закономерно грешните външнополитически избори на българските управляващи. винаги сме се оказвали срещу Освободителката си през трите войни за обединение. Т.е. плащаме за недалновидността си, за което сме били впрочем предупреждавани от светци и пророци, ама ние мъдреци никога не слушаме, понеже сме дебели глави... щото все някой друг ни предопределя изборите.

Що не кажеш кога Македония е дадена на Сърбия и защо? Нещо да кажеш за Ньойския договор? Или нещо да кажеш за тва към кои страни е причислена България след края на ВСВ. Сега пак сте се засилили да вкарате България в поредната катастрофа.

За огромно съжаление на Русия митът за македонската нация издиша от всякъде. А скоро ще изчезне и измислената македонска държава.

Самият живот ще доведе до разпада на тая изкуствено създадена страна. Най доброто решение е, албанци и македонци да се разделят приятелски като чехи и словаци. Нека се примирят пред неизбежното. И стига са го играли на държава, защото е смешно и жалко.

То разделянето на народа хубаво, ама територията ? Албанците няма да идат в Албания, щото са родени на територията на Македония, която пък си е изконно българска.. А сега, де . .

Ами най-вероятно пак ще ни тикнат към нова балканска война, която няма да доведе до нищо хубаво

Социалистите са продажници,независимо в коя страна се намират!