Малолетни потрошиха 16 коли в шуменска автокъща (снимки)

Момчетата успяли да подкарат джип "Нисан" и с него ударили другите автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малийй, колко селски мечти са заминали за 2-3 минути....То не са дърти BMW-та, то не са дърти мерцедеси.....Че и комби..... Ужас, ужас, колко ли народ рони сълзи, че няма как да продаде бараките от автоморгите.....

Много си отворвн и прост, Гост.

Придобила са първоначалния си вид автомобилите като са стъпили в България.:)

НЕ купувайте кола от автокъща! Тия джамбази напудрят трошките и после си трошите вие главата! Препатил съм. Не го мислете тоя.

Това е застрахователна цел,

Едвали тия коли да са застаховани

Едно време имаше ТВУ-та за такива хулганчета,а сега имаме "демокрация".....

Имате пост комунистическа кочина, дорогой.

Подобен “инцидент” скоро беше описан в новините, но действието се развиваше в краварника. Много инстаграм и снапчат както и фб водят до трайно затъпяване...

Ги изнасилвали младите и били пък те убива инчупят. Ами то е последица от тормоза.

Търговците са цигани, както обикновено е на територията, сигурно са платили на балгарчета да направят отново потазията. А сега на гърба на данакоплатеца

В автосметищата дрънгелите са без регистрация, следователно и без застраховка! А кой застраховател ще застрахова двор, в който има текучество и утре може и подводница да има? Чааветата са без ГО! Първият опит още за натиск срещу родителите води да сигнал при дежурен прокурор. Дето викал кръчмарят:" Вода донесла, вода отнесла...". Истината е, че някой няма интерес да вкара автокъщите във финансовата рамка! " Продажба на фактура", т.е. Вие сте си я внесли и нямате никакво основание за претенции към българската автокъща... Джамбазите да пият по една вода!

Това е организирана акция от конкуренцията.

Там охрана нямало ли е! Или е опит за застрахователна измама.

Абе много познато ми звучеше... Деца потрошиха 5 коли в автокъщи, искали да се научат да шофират. Засегнати са две автокъщи, които се намират на обща площадка на бул. “Ришки проход“ в Шумен. - статия от 10 юли 2018. Оппаа. Същата. Според мен е застрахователна измама.

Измамника е решил да ги шитне на застрахователя.

Като гледам по снимките, колите са бая старички. Ако са и дизели, напълно е възможно собственикът да е решил да ги "продаде" на застрахователа. Стоката залежава....

А честита ви толерастия. Тия с лилавите венци, нищо не ги спира вече.

Не знам дали е голям търговец и дали има служители. Ако има такива, ще го отнесе някой служител. Денем колите са отключени, някои с ключовете на таблото. За да може клиента да влезе, да огледа, да запали, да вдигне капака и да се ослуша. Вечер всичко трябва да се прибира и заключва. Явно някоя кола е забравена - готова за път.

Поиграли са си на блъскащи се колички. Сега мама и тате ще трябва да се бръкнат и да платят. Ако са сираци, дюшеш - никаква отговорност. Сигурно някой нарочно ги е пратил, за да отмъсти на конкуренцията.

Ами, нищо няма да платят. Малолетни. Няма как да ги съдят. С едно мъмрене ще се разминат

нищо им няма- една боя тук таме, нов ароматизатор и са нов внос.

Абе, ако висяха на твоят джоб, друго щеше да приказваш.

Джамбазов да реве - достатъчно морги е продал на петорна цена.

Авто-джамбазина имал ли е застраховка на авто-гарсониерата си? Ако е имал - добре. Подозирам обаче, че е нямал, както не е имал и жива охрана - пазачи пенЦионери. В една страна, кандидат-членка за ЕС, на север от нас тези случаи се решават в рамките на 10 дни... 2хчерен дроб, 4хбъбречета, 2хбял дроб... и там още дреболии.

Най-вероятно са застраховани колите, не не срещу пожар и природни бедствия, а наетите малолетните не са подсъдими. Най-невъзможният сценарий е от синтетическите симуланти да им е "изпържил" мозъка или от това, което им е останало в главата като сиво вещество.

Постановка за деца и полицаи. Влезли пък запалили джипа пък блъскали другите коли, а собствениците като отишли на другия ден след кафето и що да видят....... Пълен смях.

успял- успЕли

Тук цялата история мирише, ама много мирише!

Сценарият не е лош. Малолетни, естествено, не могат да ги съдят. Оставят здрава кола, джип, с ключовете на таблото и хлапетата се развихрят да блъскат каквото им попадне пред бронята. Само едно ми се губи - едва ли колите са застраховани, кой очакват да им плати щетите или това е счетоводен трик.

Не вярвам да е пратен човек там, по-скоро нещастен инцидент. То такъв бизнес остана ли? Всеки има поне по две коли пред къщи, виж самолетокъщи да бяха разбирам, ама автокъщи.

Абе... тва понятие бизнес застраховка присъства ли в речника на българския фирмаджия?

Днес научих, че полицията не се активира при частно правни инциденти. Тук държавата не е застрашена. Значи, полицията няма работа тук. Ако не вярвате, прочетете я. Полицай Христосков (не тоя от шоуто на Слави), лично ни го разясни този казус, за да няма объркани.

Това какво значи? Че гражданите могат да се оправят помежду си както намерят за добре? Чупене на крака и ръце минава ли за частно-правен спор? Все пак държавата не е застрашена.

От първи и единствен собственик зъболекар. Карал я е само до банката като ходи, че кабинета му е бил само на 100 м. Модел 2002 г на 122 000 км, с нови гуми и сменено масло!

Знаем че не са подсъдни. Обаче дори законните мерки не се прилагат до край. За тях отговарят родителите им. Но кой да им потърси отговорност? В България, не знам случай, това да е направено.

поръчково

Ми те децата си мислели, че са безплатни блъскащи се колички...

И пак ми кажете, че боя на малолетни е забранен! Море, ще ги обеся надолу с главата на първият стълб! А родителите им - двойно да платят. Един път заради щетите, и втори път , че са отгледали изроди.

Ей го чорбаджията на автокъщата. :D

докато тиквун е на власт нацията загива. останаха само пенсионири, цигани и луди...

Айе сега, Тиквун или Сорос е виновен, че се обърках в опорките?

сорос, путин и извън земни за всеки случай не са. напиши мафиот в google и ще няма да си объркан!

Те сега управляващите са втори ешалон на БСП, така че може да се сменят с първи ешалон-децата и внуците на живковистите които са още по лакуми та внимавайте как гласувате!

А странно е как е подкаран джипът. С бутане, може би........

Брато, нека да не си крадем никовете! Бъди коректен, моля!

Любопитен съм какви точно издирвателни действия са провели за да ги намерят, че и толкова бързо. Тази автокъща аларма, СОТ нещо няма ли?

Мерцедеса е на зле, горкия

Изследвайте ги за наркотици! Сега да осъдят тях и родителите им да платят щетите.

Малко боя и ще са като нови. И без това 98% от колите по автоморгите, пардон, автокъщите са били помлени някъде и после "оправени"...

Конкурент нарочно е изпратил малолетните да повилнеят и в същото време да не могат да понесат наказателна отговорност.

Конкурент?? Че кой купува брички вече. по колко - по пет на семейство ли да станат?

Районна прокуратура ...ха ха!

...и ся, ко праим?! Шъ ги чакаме да порастнат ли, за да ги съдим?...

Ццццтцт, анна секим се...! Ми ся, ко шъ прайм без коле ва..?!

Направили са си тренажор за обучение в автоджамбазкия занаят, ама е трябвало преди това да се начуат да карат.

Успял ---> УспЕли

Докарали са ги във вид близък до този от преди влизането в автокъщата.

Аз щети не виждам. Това е обичайното състояние на автомобилите, с което пристигат в нашите автокъщи. Но пък всички са на 134 или 167 хиляди километра.

BMW 7-ма серия. Баба го е карала само до магазина!

Seaseal

Правилно! Изкуственото чене още е в хладилната жабка....