Скандинавските страни притихнаха в памет на жертвите от атентатите

Всички скандинавски страни отбелязаха с едноминутно мълчание паметта на жертвите на петъчните нападения в Норвегия, в знак на солидарност с Осло, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Скандинавските страни притихнаха в памет на жертвите от атентатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечная памят на невинните жертви в Норвегия!

Жалко за загиналите, поклон пред паметта им.

Някак си имам усещането, че официозите на властта си играят с човешките чувства - един вид, горките пострадали хорица, колко ни е жал за тях. Обаче не виждам конкретни дела на властта това да не се повтори. иначе, съчувствия и съболезнования... твърде не им вярвам. Спомням си подводницата "Курск". Американците едни от първите предложиха помощ и изказаха съболезнования. Впоследствие се оказа, че точно те са потопили руската подводница. Няма да се учудя, ако организаторите на атентата присъстват и на траурните ритуали. Тая работа не е на соло убиец и аз не отстъпвам от убеждението си. Ще наблюдавам събитията нататък.

Бе спри се малко, бре човек! Абе хора са загинали, кажи нещо в по-човешки план. Абе ужас е да ти се четат лозунгите и тъпите разсъждения, когато са избити деца невинни. Такива като теб ам на място сигурно започват с обощения и лупости. Какво друго има значение освен прекършените животи, почернените родители, спри малко, бре!!!

За тия няма нищо свято. Типични лумпени, захапали джама, навили глава и използващи всяка възможност за пропаганда на тъпотиите си. Вече ми се повдига като чуя за реална демокрация, welfare или закони. Приличат ми на китайците по времето на Мао, дето са наизустявали и повтаряли до припадък глупостите му. Дето се казва покрай наш Илия намразих и Свети Илия...

Алооо 19:31 , ти модератора ли си, че не пускаш вече 10 пъти отговора ми до нещастника отгоре? Сега гледам се намеси на мястото на моя отговор. Знаем, че има няколко изперкали тарикати подвизаващи се като модератори тук, които извършват мародерска цензура и пускат коментари като твоя с устата на простака!

Стига бе хора поне пред тази трагедия замълчете!

Тоя да беше дошъл в нашия парламент - щеше да стане национален герой!

И защо не са го застреляли на място тоя? Защо след 21 години ще го пуснат? 1000% пак ще застреля някой! Такива са за газовата камера!

Това е законодателството на Норвегия и убиецът го е знаел и не му е пукало, знаел е, че ще получи само 21 години затвор, даже можел и да убие много повече. ЧИСТ ФАШИСТ!

The car bombing carries the signature of an intelligence agency. Nobody else bothers with such things. We had recent experiences in Abuja and prior to that in Alexandria. Both of these were executed to promote strife between Christians and Muslims. The perpetrators of the Alexandria church bombing were Israeli.

Глупости на търкалета. Справка - коли-бомби в Ирак, Афганистан, Северна Ирландия нямащи нищо общо с разузнавателните агенции.

The attack in Oslo also came 65 years to the very day after the Israeli Irgun blew up the King David Hotel in JerusalemEileen Fleming

Не мълчание, а куршум в тила или бесилка трябват за норвежките и другите фашисти. Не свещи и пламъчета, а борба против фашистките мръсници, пребоядисали се в демократи н уж нова България. Борба на живот и на смърт, иначе ще последва трагедия с нови милиони жертви на уличните хулигани, яхнали властта в страните ни.

И за комунистите същото !

Бас хващам, че не знаеш какво е фашист. Може би смяташ, че това е въоръжен убиец.

Itamar Eichner November 15, 2010 Serious diplomatic conflict: Israel is accusing the Norwegian government of funding and encouraging blatant anti-Israel incitement. According to reports received by the Foreign Ministry in Jerusalem, the Trondheim Municipality is funding a trip to New York for students taking part in the Gaza Monologues play, which deals with the suffering of children in Gaza as a result of the Israeli occupation.

Да се готвят Станишев, доган, Борисов, Костов, Секскобурготски, филип димитров и всички подобни комунистически утрепки от нашата родина...Дано им светне ламбето, че за да се оправиме ще трябва и ние да измием жълтите павета с кръвта им!

Нали се сещаш, че с това си изказване току що се вкара (ако вече не си вътре) в списъка с лица които трябва да бъдат следени заради екстремистки изказвания в Интернет... Зловещият случай в Норвегия ясно показа, че не всички които лаят не хапят, а от време на време се намира някой идиот да приведе заканите си в действие...

Основното и свято човешко право е на живот и на труд !!! Ако някой се опита да ти ги отнеме !? Строши му главата ! Амин !

"Станишев, доган, Борисов, Костов, Секскобурготски, филип димитров и всички подобни", ако бяха политици на Норвегия, щяха да получат присъди мин. 21 години и да завършат живота си зад решетките. това е позиция на ПРАВОВАТА ДЪРЖААВ към подобни политици, нанесли огромен материален и духовен ущърб на държавата и обществото. И е пълно човешко право да бъде изречено на глас. Така каза вчера норвежкия министър председател. Но тези наши политици сега се подвизават защото има не правова държава България ,без съдебна система да ги осъди!