17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехеее герберастката пасмина много се активизирала тука?! Колкото и да заливате с помия сайтовете, малко ви остава. На тия избори с 10 пункта надолу, на следващите под 10% и боклукът от Банкя отива в затвора. :) А колкото до интервюто с Т. Дончева повечето тук нямат капацитет да го схванат, вкл. и това политическо недоразумение - режисьорчето. Добре, че е напуснал сам. Хайде до скоро - 11.07

Този завършил ли е средно образование и каква бележка е получил по български език, Разбирам, че е попаднал на неправилното място при неправилните хора, но и той е един "артист" дето сам си вярва. Голям простак е.

ми се вижда нещо лабав у главата. Да се завреш в най-кърлежовото котило и да незнаеш, че ще се омърсиш с лайна до ушите? Освен, ако е търсил източник на нов сценарий за садо-мазохистичен порно филм?

не му е бутнала мухлясъла пичка ли, що ли?

Няма как да е благородна каузата на платформа оглавена от тоя отпадък Мая Общата!!!!! Трябва да си наивен и малоумен олигофрен за да вярваш че Кюстендилската разпорентия ще направи нещо добро за Родината!!!!

ДИР, И ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ МНЕНИЕТО, НА КОЕТО ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ ПОРАДИ ГОДИНИТЕ СИ, ЧЕ ДПС Е ППОДЪЛЖЕНИЕ НА МУЛТИГРУП, А ТАТЯНА БЕШЕ АСВОКАТ НА МУЛТИ = ДС НА БКП!!! ИЛИ ЯВНО СТЕ ... СЪС...ОТ...ПОД...ТЯХ????

Къде е дебелия простак от Банкя. Нещо не шава, с такси ли ходи, скъпо ли е че не излъчва от него.

Питай новия Шиши на Прокопиев - чистак честен е той!!!

Ами да вземе да се запише в ГЕРБ! Мутрите имат нужда от подкрепа. Добре е направил, че е напуснал. Коалицията няма нужда от подобни "интелектуалци" като него!

Иване,сбъркал си адреса,Бай-Ганьо ще ти се разсърди за твоето внушение, защото наглите мутри ги създаде той,по негово подобие.

Снощи предположих, че си е паднал по Другарката Мая, пък то било по Тишината в спалнята. Потресаващо!

Пълни глупости дрънка! Трябва да се извини на българите и да се скрие от полезрението ни! Възможно ли е да е такъв идиот?

Истинските мутри са при Мая,при Слави и при приятеля на Маджо.И всичките играят за ДПС.

МАКСИМ ГЕНЧЕВ, СРАМОТА Е ЗА ТВОИТЕ ГОДИНИ ДА НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е МАЯ И КОЯ Е ТАТЯНА, И КОЙ Е ХАДЖИГЕЙОВ!!!

PEYTSCH

Келепир ! За пари и душата си продават, Генчев ! Аз съм гражданин на Германия и член на Алтернатива за Германия, но съм обсебен от ставащото в България. И съветвам всички ппознати и непознати да загърбят тези „партиики“, „коалициики“ и като един юмрук по масата да се справите с мераците за келепир от властта. Уви...Не го вярвам, ама дано на 11.07. има друго проблясване в главите на избирателите...

Къде изчезна Марчето Капон?

PEYTSCH

А другите? Другите като от отровното трио и т.н. са съгласни да се потурчат за да влязат в 46. НС ???? И има даже кой да гласува за тях ? Отврат поголовен, алчност и антибългарщина !

м'чи тя е стара бе будала .

Тя Дончева смени закона заради Ванко 1 преди години, вие чакайте с мутри да се бори...

Сега този тъпанар го хвана срам с какви хора се е хванал и подвел и си мисли, че с един Фейсбук пост няма повече да го свръзват с мутрите на Манолова. Да ама не. Като си бил нагазил в лайната после ще миришеш дълго време!

Имало и достойни хора в политиката. Браво! Но пък след напускането на господина, сигурно пак няма да има такива.

Гледах въпросното интервю. Господинът е в дълбока грешка, но явно не му стига интелекта, за да разбере за какво говори Дончева. Хубаво си е тръгнал!

Господине, а вашия интелект направо блика. Феноменално

Много станаха мераклиите да седнат на натопорчения на ДПС - Татяна Дончева, генерал Гном - Атанасов . Пликовете които получава президентски съветник от супер съмнителна личност. Това ясно показва, че далаверата ще си върви само играчите ще са други, а Доган ще продължи да си пълни джобовете... Честито на печелившите.. А губещи сме всички ние, които очаквахме нещо да се промени.

.. и аз гледах интервюто с Татяна ДОнчева и тя каза, Е ДПС трябва да се изчистят (в отговор на въпрос относно мерките срешщу Делян Пеевски по закона Магнитски) преди да може да се говори за коалиция с тях. Но така е по-добре - може би режисьорът не става за политик ... няма проблем, нека прави изкуство.

Ти нищо не си разбрал! Как може да се "изчисти" една абсолютно АНТИБЪЛГАРСКА мафиотска организация?! Татяна Дончева е пълен измекяр, лишена от всякакъв морал и етика! Тя и Мимето Капон омърсиха страховито тази организация!

Добре че е кристално чистата маяма и сподвижниците и креминдета!

Благотворителна кауза с Манолова, която не е службогонец, изобщо...никак....нъцки! Добре, браво.

Галевото корабче май потъва. Я какъв мишок скочи да се спасява.

Добрютро! Споко, балъците сега ще са по-малко и няма да влезете в Народното събрание!

некой ти е гуедау филмите? Познаваме си, виж пари си спичелил, ама от бюджетът, не от з0рителите. зе се ного на сероизно пич.............

Филмите му не са порно, нищо чудно, че не си ги гледал...

Живо порно са си, ама нейсе...

споко, бе, максо, те миналия път едвам едвам влезнаха, сега са бита карта.

Къде е филма за Ботев ? Връщай парите Максим Генчев.

Той сега го снима още бе - каунь!