Македонският клуб в Благоевград се финансирал от Канада

Кметът Илко Стоянов изрази очаквания новото културно сдружение да не стане повод за напрежение в града, в който от години живеят хора от различни националности

Обратно в новината

Коментари - Македонският клуб в Благоевград се финансирал от Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички подобни инициативи на шумадийските копелета около Вардарот се финансират от Москва, през Белград и руските помаци в София. Така че, изправени сме пред поредната война на тихия фронт, която Кочината води срещу нас от десетилетия, а днес вече нещата навлизат в по-гореща фаза. Следващата стъпка на тези курвенски изчадия (с любезната подкрепа на московското посолство у нас и помиярите от четири парламентарно представени партии) ще бъде автономия на Пиринска Македония - тоест, всичко онова, което националният предател Гошо Тарабата не сколаса да довърши приживе...

Кой как се уреди батко. Ебаваш се с Русия - теглиш.

Да се взриви веднага.

Ще теглим, дорде не ѝ теглим един в задника на Кочината. Срещу сопата на руский цар се излиза само с по-голема сопа, или въобще не се излиза - верни са думите на великия Стамболов отпреди век и половина.

От Канада ли? Да не би в дъното да е Киро Простото, след като самолетната линия София-Скопие пропадна, да се опитва да създава други "мостове"?

Както вече казах, ще теглиш. Много. Бате Ганя пак много се е насвиркал с ракийчица и пак е станал политик на маса с чаша.

Стига сте мрънкали. Нали същото правим и ние при съседите. Защо за нас може а за тях не.

Гледай на тебе да не ти тегля, че в бъбрека ще те смъдне, помаче...

Канада и Русия едно и също нещо ли са бе, Ганьо? Ти можеш ли да четеш изобщо, или виждаш само онова, което на тебе ти се иска?

Малоумник, не Канада финансира и одобри създаването на тая "нация" преди 80 години, нито я подкрепя вече толкова десетилетия с пари и оръжие. Чети между редовете и познавай историята на страната си.

Нещо клуб на името на Георги Димитров или Тито няма ли да отрият?

Навремето, след социализма, когато българите хващаха самолета за Куба, но по пътя слизаха и оставаха в Канада, на канадските имиграционни власти трябваше да кажеш една от 3 възможности - че си гей, ром или македонец. Това бяха възможностите за оставане в Канада.

Българското общество е пред разпад и няма капацитет за самосъхранение. Отваряме 'македонски' клуб в Благоевград - тоест мечтата на Димитър Благоев - Дядото се сбъдва. България е на път да се разпадне на области - Южна Добруджа да отиде към Румъния, Тракия към Турция, Пиринска Македония към РСМ, а останалото към Сърбия. Повечето хора нямат против, ако заплатите и пенсиите им се повишат. Вече никой не се знае какво се крие зад стиховете 'Българин да се наричам, първа радост е за мене." - напротив, заклеймяваме подобни тези като 'националистически'. Преди бяхма руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Ми аз я познавам бе, Ганьо. До 1878 година българите бяха с фесове, след 1878 са без фесове. Но някои си ги търсят и до ден днешен.

Америка ли ти създаде Македонска, Шопска, Тракийска и Добруджанска "нации" преди 80 години бре, малоумен русофилистик? Тя ли разкъса България на пет части, и ги подари на съседите ни още веднага след 1878 г.?

Познаваш на баба си задника, види се, нищо друго. Историята на България я знаеш от руските учебници.

Да.

Кат не излезнахте да изринете сгата и националните предатели си заслужавате съдбата.

Македония е американски проект създаден с единствена цел да създава напрежение с което да се контролират правителствата. Македония = Украйна. Ако не слушаме какво казва чичо Сам, ще стане страшно.

"наши етнически братя от Канада" благодарим на запада.

От Канада - нищо добро.

Отворете един гръцки и един турски клуб в Благоевград, със същото име, на същата улица. От кой се финансират е без значение.

Берлинския конгрес го свикаха Германия, Британия, Франция, Италия и Австро-Унгария. Те разкъсаха България на пет части, те върнаха половината от Санстефанска България обратно на Турция. Защото са били лицемери и двуличници, такива са и до ден днешен.

Руска измет, тия може да ги плещите на вашите лепиларчета от агитките на Волен и Копейкин, никой друг не ви се връзва.

Няма проблем да се чувстват и като марсианци. Теvv македонските земи непрекъснато имат нужда се чувстват като нещо по-така. Въпросът е какво освен чуството се крие за фасадата. И защо не зачитат чувствата на македонци явно заявили и написали че се чувстват като българи. Да се чустват както искат, но да внимават какво правят и какво друго плямпат. Например че са наследници на Ал. Македонски, но са измислили кирилицата, щото не им харесвал езикът на които той е говорел.

От тая Канада и всички боклуци

САЩ стои твърдо зад РСМ от години. За тях историческата истина би била риск от дестабилизация в региона, което не отговаря на геостратегическите им интереси. Ако не беше много острата позиция на МПО в САЩ, миналия месец щеше да бъде обявен за месец на Македонското историчско наследство в САЩ. Става дума за проекторезолюцията 741: https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-resolution/741 МПО е организация в САЩ на 100 години и има традиция в защита на българщината. Имаше ли обаче български политици или партии, които да реагират по някакъв начин?

ЗНАЕМ КОИ СА ТИЯ "ЕТНИЧЕСКИ БРАТЯ" .... МАКЕДОНСКИТЕ ФАШИСТИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПОКОЙНИТЕ МИЛИАРДЕРИ ... ДЖОН БИТОВ роден ЛАЗАР НИКОЛОВ БИТОВ ... И БРАТОВЧЕД МУ СТИВ СТАВРО роден МАНОЛИ СТАВРОВ ШОЛДОВ .... ЕДИНИЯ БЕШЕ СОБСТВЕНИК НА БАСКЕТБОЛНИЯ ТОРОНТО РАПТОРС , ДРУГИЯ НА ХОКЕЙНИЯ ТОРОНТО МЕЙПЪЛ ЛИЙВС .. И ВСИЧКИТЕ ХОДЕХА В МАКЕДОНСКАТА ЦЪРКВА ... :)))

На майка ти задника бе, помияр.

Руските тролове налазиха тая тема напълно очаквано. Сега се опитват да убедят 12 годишните сред публиката, че видиш ли, македонската "нация" я били създали САЩ?! А милите монголи от Московия просто са се опитвали да парират тези американски опити, като от 2 века насам подаряват български земи на любимата си балканска курва Сърбия, и плаща милиарди от 30-те години на миналия век на едни сръбски помаци в Скопие и околията, та да се пишат "македонци"...Тъй ще да е, щом го казват троловете на империята, които вече получиха картошките и водката за октомври от амбасадата.

Да ги анексираме за 24 часа като изпратим две ловни дружинки.

НАЙ БОГАТИЯ БЪЛГАРСКИ КАНАДЕЦ ИГНАТ КЪНЕВ .. ИЗВЕСТЕН ОЩЕ КАТО ИГНАТ КАНЕФ .. ИЛИ КАКТО МУ ВИКАМ АЗ ИГНАТ КЕНЕФ . ... ... БЕШЕ ВАКСАДЖИЙЧЕ ПРИ ДВАМАТА МАКЕДОНСКИ МИЛИАРДЕРИ . ... БРАТОВЧЕДИ ... И ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ В ТОРОНТО:))

Кой създаде тая "нация" преди 80 години бре, идиоти? И кой я финансира до днес? САЩ ли?

налазваш като за 10 хлебарки едновременно.

Нали, не обичате конкуренция, копелдаци московски? Само вашите фейкове да излизат, а?

МАКЕТА==УКРОДЕБИЛИ ! Кой клати и подклажда етнически войни ? САЩ . Защо ? Защото това им е бизнеса , за да паразитират над бедните диваци....

не моеш ли по голяма простотия да измислиш

Ама опасни са тези Путинисти, как скачат срещу демократичните хора от Канада! Пет пари не дават за евроатлантическите ценности! Добре, че има такива като теб, да разобличават злите сили ;)

Гадни копелета са, пречат ни да гледаме устремено в правилната посока! ;)

Атанас Мазев като се чувства македонец да се откаже от българското си гражданство, да си хваща семейството и да отива да живее там. Ако не иска доброволно, има начини да "пожелае". Долните макета се възползват от българско гражданство, а пък после плюят. Такива мърши като него не ни трябват, явно за пари е готов на всичко. Мърша долна, откъде накъде ще използвате името на Вапцаров? Той няма нищо общо със Северна Македония. Македонски изроди, само се чудите какви идиотщини да измисляте, а после идвате да просите електричество да ви даряваме. Нищо на вас не трябва да дава България!

А, бой де!!!

- БЛЯДАВЕТЕ ВА СМАКЧАХА ПСИХИЧЕСКИ ЗА 140 ГОДИНИ - ОТКРАДНАХА ВИ И АЗБУКАТА - МАКЕТАТА ВИ ОТКРАДНАХА ИСТОРИЯТА - ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ ОТКРАДНАТА ЗЕМЯТА СВЪРШЕНО Е С БЪЛХАРИЯ ... ИМЕННО ЗАЩОТО ВСЕ СЕ "СНИШАВА , ЗА ДА ОТМИНЕЛА БУРЯТА" ...ТЯ ОТМИНАВА, НЕЯ ОТНАСЯ ЧАСТ И ПОНЯТЕТО "БЪЛГАРИЯ" ! ДРЪЖТЕ СЕ ОЩЕ ЗА КОНЯ ... СЪВСЕМ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ..ВЪЩНОСТ ТО ВЕЧЕ Е НЕИЗБЕЖНО ! ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ДС-МАСОНИТЕ ЗАВЪРШИЛИ В МАСКВА , ЧЕ СЕ ХВАНАЛА ЗА МОСКАЛА И НИ ПОВЛИЧАТ С НЕГО ! КАТАСТРОФАЛНА, ГРУБА ГРЕШКА ДА СИ ГРАДИШ "БЪЛГАРЩИНАТА" ВЪЗХВАЛЯВАЙКИ БЛЯДОВЕТЕ ! УНИКАЛНО ХАРА-КИРИ ! И 35% СА ВИ МНОГО КАТО ЛЕГИТИМНОСТ !* П.П. КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ОНАЯ ПЕСЕН : "БИЙ МОСКАЛА ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ БИЙ !"

Уффф, ай стига с тая Македония, бе. Сми драми, проблем и мъки. Аз съм от Тракия. Какво ме интересува Македония та.

Така наречените македонци живеещи в Канада са много по-големи екстремисти от събратята им в РСМ. С тая разлика, че те са тези с парите, лобитата и влиянието. Те, а и онези живеещи в Щатите сериозно мътят главите на политиците, военните и другите луди по Америка. Този клуб със сигурност ще разполага с много пари, и съвсем скоро ще се почне с "македонската нация" и призивите за автономия или отделяне. Би трябвало веднага да се забрани и затвори.

Ма, и македонки ли сме имали?? Малеййй.,!!! Опитал съм германки, полякини, чехкини, рускини, ...по Морето. Сега на стари години ще се прежаля и да ...помага Господ... и македонка да опитам !?

Дал ти Господ дълъг живот и ...да ти дълъг !?

чичко Сталин имаше ЛЕК - Южнославинска Федерация!

ли ти се стори най-важно в статията бре, дебил? Какво ни интересува с жени от какви националности си имал мокри фантазии? Айде малко по-сериозно!

Не знам за македонската нация, но българите се изселват от македония след войните на кобургите. След това е без значение кой кого е клал

Ако върху "частен имот" се гледаше марихуана щеше ли ли общината да има отношение?