Македонският клуб в Благоевград се финансирал от Канада

Кметът Илко Стоянов изрази очаквания новото културно сдружение да не стане повод за напрежение в града, в който от години живеят хора от различни националности

Обратно в новината

Коментари - Македонският клуб в Благоевград се финансирал от Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво има такова учудване, след като от бая години всякакви ''демократични'' НПО спонсорират всеки измекяр в България,,,

Не се финансира от Канада. Финансира се от наглата строителна група Артекс, издигнала отвратителния небостъргач Златен век, във вреда на софиянци, зла съдба за околните кооперации, разсичаща безмилостно прекрасния силует на Витоша - злата, светлини, и чакане по асансьорите за обитателите по 30-50 минути; недай си Боже да спре токът, водата или пък да пламне нещо от 9 етаж нагоре... И защо ще финансират македонистите - ами за да озлочестят името Вапцаров, защото това е името на лицето на опозиционната група срещу окъпаното в златно арабско разточителство строително нищожество, отсега осъдено на отчайващо стареене. Апропо, нямам нищо общо с квартала и неговите истински неволи, просто не искам това да се случва и на други места.

От приятелите на Малоумния Киро от ПП!

Се чудят, като как така топонимите им са все български, а и историческите им документи са все на български! Като как така, влашките им владетели са писали на български, а не на латински и на"гръцки"? Интересно що и как?

ОТ 89-А ГОДИНА НАСАМ , Е ОТОВА ДРЕБНО , СМЕШНО ЧЕРВЕНО ДС-ЧОВЕЧЕ , ИЗВЕСТНО СЪС "БОЯНСКИТЕ ЛИВАДИ" ! ТО "ПРИЗНА" Т.НАР. МАКЕДОНИЯ ! БЪЛХАРИЯ Е В НАЙ-ЛОШОТО И НЕИЗГОДНА ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНО - ПРИЗНА "СЪЩЕСТВУВАНЕТО" НА НАРОДНОСТ ОТ ЕДНА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ , А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СИ ИСТОРИЧЕСКИ ДУШМАНИН - МОСКАЛИЯ , И ДАЖЕ СЕ ОПИТВА, ЧРЕЗ НЕГО ДА ВНУШАВА НА МАТР'ЛЯЛА НЕКВО "РОДОЛЮБИЕ" ! УНИКАЛНО ХАРА-КИРИ НА ДС-МАСОНИТЕ ЗАВЪРШИВИ "В МАСКВА" !

Акушерката се изказа, че скоро ще има официален македонски език в ЕС! И документа, за присъединяване бил подготвен и подписан и на официалния македонски език. А нашите тъпи политици нека да ни обясняват, че езика не е приет в договореностите за присъединяване на РСМ в ЕС. Продажните боклуци ни лъжат за всичко, което са договорили. Продадоха България за жалки центчета.

И антибългаризма в Македония също се финансира от Канада и ФАЩ!

Къде се намира този "културен клуб" в Благоевград, някой знае ли улица, номер?! Да видим изперкалите старци дали имота си, продали се за пари по ... етнически признак, да им се не види и на глупаците.

Кой го е разрешил тоя клуб? Страната, както се казва, трябва да знае своите герои...

Ааааа значи е ок те са ни приятели и съюзници от Канада...

Крадат де що сварят???История музика писменост Мижитурки македонски баш българи са...

Как държавата позволява македонски клуб да носи името на БЪЛГАРСКИ поет??? Държават трябва да се намеси. Да си създават колкото искат македонски клубове, но не могат да използват името на БЪЛГАРСКИ личности. АЛО, ДЪРЖАВАТА, КЪДЕ ПАК СПИТЕ?

А ти да не искаш българи да ползват имена на французи или англичани? Българите наричат клубовете си с имена на българи. Някъде да е документирано, че Вапцаров е наречн македонец? Поредното доказателство от къде произхождат македонците! По добре ли щеше да е ако го бяха нарекли Стоян Новакович, сръбския идеолог и основоположник на идеологията за отцепление на македонските българи от българския етнос и присъединяванерто им към сръбския?

Ама се наричат "македонски" клуб, не български. А това че Вапцаров е българин го знаеш ти, но не и хората по света. И като се навъдят такива клубове и се преподават небивалици по западните университети, където македонците имат цели катедри по македонски език и история, в един момент цяла пиринска македония със все Никола Вапцаров и кой ли още не, ще станат македонски за целия свят. Тогава на българите ще им викат агресори за това че претендират че "ама те са българи".

обре де, защо журналисти от различни медии представаха всичко като голям проблем, че даже и трагедия? Както ние основаваме клубове в РСМ такаи те трябва да могат да основават у нас. така се сближават народите, ане като се преследват или малтретират. Освен това името на клуба е безупречно. Вапцаров в нито един докумрнт не фигурира като македнец. Това е поредното доказателство запроизхода на македонците и личностите, които те почитат. проблема в случая си е у нас, че дори не си даваме сметка как македонците сами си доказват произхода, а в същото време ние се мъчим да се противопоставим пом инерция, а не според разумни аргументи

украинците с канадски паспорти са най-чистите украинци;) А колкото до другите ни братя... През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим” Тъй че свиквайте;)

Днеа македонски клуб утре претенции от РСМ з пиринска македония .

Може, може, наливат вода в мелницата на вмро.

Тоя клуб не може да се казва македонски, а вместо това може да се казва северномакедонски.

Затова 200 години сме били под византийско робство и 500 години под турско.... Ама се биемв гърдите, че сме 1300 години България...!!!???!!!??? И като прибавим този "измислен" празник на "независимостта".... За него историята друго посочва....!?!?!?!?

Я стига.... КОЙ е разрешил това...!? Ами не македонците, а български предатели, подлизурковци... дупедавци....!!!??? Е... македонците ли са виновни...!?!?

Добре де ... хипотетично - ако реша да регистрирам тук един клуб за култура, религия и свирки "Крал Хенри VIII", Риши Суяк ще дойде ли да ми дърпа ушите? Щот Хенри VIII не е наш крал, нали ...

давай!

Значи няма проблем сурбеещите де македонци да откриват в България клубове но има проблем ние да го правим в РСМ ? Егати налгите боклуци !

Споко все ще се намери някой циганин за 5 лв да го запали учим се нашти братя партизани

А а а , стана ви ,,горещо,, под задника !

"Етнически братя"??? К'ви са па тие бе? Звучи ми като "Мюсюлмански братя" - имаше такава терористична организация, помните ли?

Никола Вапцаров никога не е бил "македонец"!!!! Дори само заради този факт, трябва да се оспори името на клуба!!!

Вечно ВЕТО за сърбоманите от БЮРМ!!!! В Бг сърбомани няма (освен феновете на Лепа Брена), така че нека, който се смята за такъв-да пали с 200 за Скопие..

И няма проблем ,че Вапцаров го изкарват етнически македонец ???

Че първо българите направиха подобна провокация в Скопие. Това е отговорът на македонците.

нечистопльтник.

Това с отварянето на етнически клубове в чужди държави, първи го направиха българите.

Това е отговор на българските клубове в Майце дръдония. Направихме фатална грешка, че оттеглихме ветото за тези лайнари. Пръв се изсра селяка марксист Зельо Зелеф с признаването на тези тъпанари като отделна държава, после се изсраха куп други родни тъпанари, които дариха 100 танка и оръдия на тези дрисльовци, най последни се изсраха Пуделите на пРезидента като оттеглиха ветото за гадовете сърбомани.

Канада? За пари продавате българските интереси. Писна ни от предатели.

Този частен имот на Луната ли е? Запалете го, деба и шибаните частници!

Плашат куче с кокал. От такива клубове най-много да си научат историята. Да отварят и клуб Гоце Делчев, Даме Груев, Григор Пърличев, Тодпр Александров и т.н. Току виж почнали да четат писмата им в оригинал и да разберат на какъв език са писали :D

Натирете тези еничари, основатели на клуба в Майцеагония и им вземете българското гражданство. По времето на комунизЪма, тези гадове щяха да хранят свинете в Белене

Когато при социализма е имало Белене, точно Благоевградски окръг е бил приготвен за даване на Македония.

Подпалете този клуб. Не трябва да съществува дори един ден

Напълно подкрепям създаването на македонкия клуб с едно уточнение: Задължително да се изпише „Северномакедонски“ защото иначе би било обида към уважаемите граждани на Северна Македония. :–) Чудесно е и че са избрали за име това на български поет и се надявам да видим скоро стиховете му преведени на северномакедонски език.

Ако върху "частен имот" се гледаше марихуана щеше ли ли общината да има отношение?

Ма, и македонки ли сме имали?? Малеййй.,!!! Опитал съм германки, полякини, чехкини, рускини, ...по Морето. Сега на стари години ще се прежаля и да ...помага Господ... и македонка да опитам !?

Дал ти Господ дълъг живот и ...да ти дълъг !?

ли ти се стори най-важно в статията бре, дебил? Какво ни интересува с жени от какви националности си имал мокри фантазии? Айде малко по-сериозно!

Че то това е НАЙ-СЕРИОЗНОТО И готино в живота, бе!

Ох, на баба! Прав си е наборът!

Така наречените македонци живеещи в Канада са много по-големи екстремисти от събратята им в РСМ. С тая разлика, че те са тези с парите, лобитата и влиянието. Те, а и онези живеещи в Щатите сериозно мътят главите на политиците, военните и другите луди по Америка. Този клуб със сигурност ще разполага с много пари, и съвсем скоро ще се почне с "македонската нация" и призивите за автономия или отделяне. Би трябвало веднага да се забрани и затвори.

чичко Сталин имаше ЛЕК - Южнославинска Федерация!

Уффф, ай стига с тая Македония, бе. Сми драми, проблем и мъки. Аз съм от Тракия. Какво ме интересува Македония та.

- БЛЯДАВЕТЕ ВА СМАКЧАХА ПСИХИЧЕСКИ ЗА 140 ГОДИНИ - ОТКРАДНАХА ВИ И АЗБУКАТА - МАКЕТАТА ВИ ОТКРАДНАХА ИСТОРИЯТА - ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ ОТКРАДНАТА ЗЕМЯТА СВЪРШЕНО Е С БЪЛХАРИЯ ... ИМЕННО ЗАЩОТО ВСЕ СЕ "СНИШАВА , ЗА ДА ОТМИНЕЛА БУРЯТА" ...ТЯ ОТМИНАВА, НЕЯ ОТНАСЯ ЧАСТ И ПОНЯТЕТО "БЪЛГАРИЯ" ! ДРЪЖТЕ СЕ ОЩЕ ЗА КОНЯ ... СЪВСЕМ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ..ВЪЩНОСТ ТО ВЕЧЕ Е НЕИЗБЕЖНО ! ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ДС-МАСОНИТЕ ЗАВЪРШИЛИ В МАСКВА , ЧЕ СЕ ХВАНАЛА ЗА МОСКАЛА И НИ ПОВЛИЧАТ С НЕГО ! КАТАСТРОФАЛНА, ГРУБА ГРЕШКА ДА СИ ГРАДИШ "БЪЛГАРЩИНАТА" ВЪЗХВАЛЯВАЙКИ БЛЯДОВЕТЕ ! УНИКАЛНО ХАРА-КИРИ ! И 35% СА ВИ МНОГО КАТО ЛЕГИТИМНОСТ !* П.П. КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ОНАЯ ПЕСЕН : "БИЙ МОСКАЛА ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ БИЙ !"

А, бой де!!!

Атанас Мазев като се чувства македонец да се откаже от българското си гражданство, да си хваща семейството и да отива да живее там. Ако не иска доброволно, има начини да "пожелае". Долните макета се възползват от българско гражданство, а пък после плюят. Такива мърши като него не ни трябват, явно за пари е готов на всичко. Мърша долна, откъде накъде ще използвате името на Вапцаров? Той няма нищо общо със Северна Македония. Македонски изроди, само се чудите какви идиотщини да измисляте, а после идвате да просите електричество да ви даряваме. Нищо на вас не трябва да дава България!

МАКЕТА==УКРОДЕБИЛИ ! Кой клати и подклажда етнически войни ? САЩ . Защо ? Защото това им е бизнеса , за да паразитират над бедните диваци....

Да ги анексираме за 24 часа като изпратим две ловни дружинки.

Руските тролове налазиха тая тема напълно очаквано. Сега се опитват да убедят 12 годишните сред публиката, че видиш ли, македонската "нация" я били създали САЩ?! А милите монголи от Московия просто са се опитвали да парират тези американски опити, като от 2 века насам подаряват български земи на любимата си балканска курва Сърбия, и плаща милиарди от 30-те години на миналия век на едни сръбски помаци в Скопие и околията, та да се пишат "македонци"...Тъй ще да е, щом го казват троловете на империята, които вече получиха картошките и водката за октомври от амбасадата.

налазваш като за 10 хлебарки едновременно.

Бае Ганя

Нали, не обичате конкуренция, копелдаци московски? Само вашите фейкове да излизат, а?

Ама опасни са тези Путинисти, как скачат срещу демократичните хора от Канада! Пет пари не дават за евроатлантическите ценности! Добре, че има такива като теб, да разобличават злите сили ;)

Не знам за македонската нация, но българите се изселват от македония след войните на кобургите. След това е без значение кой кого е клал

ЗНАЕМ КОИ СА ТИЯ "ЕТНИЧЕСКИ БРАТЯ" .... МАКЕДОНСКИТЕ ФАШИСТИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПОКОЙНИТЕ МИЛИАРДЕРИ ... ДЖОН БИТОВ роден ЛАЗАР НИКОЛОВ БИТОВ ... И БРАТОВЧЕД МУ СТИВ СТАВРО роден МАНОЛИ СТАВРОВ ШОЛДОВ .... ЕДИНИЯ БЕШЕ СОБСТВЕНИК НА БАСКЕТБОЛНИЯ ТОРОНТО РАПТОРС , ДРУГИЯ НА ХОКЕЙНИЯ ТОРОНТО МЕЙПЪЛ ЛИЙВС .. И ВСИЧКИТЕ ХОДЕХА В МАКЕДОНСКАТА ЦЪРКВА ... :)))

НАЙ БОГАТИЯ БЪЛГАРСКИ КАНАДЕЦ ИГНАТ КЪНЕВ .. ИЗВЕСТЕН ОЩЕ КАТО ИГНАТ КАНЕФ .. ИЛИ КАКТО МУ ВИКАМ АЗ ИГНАТ КЕНЕФ . ... ... БЕШЕ ВАКСАДЖИЙЧЕ ПРИ ДВАМАТА МАКЕДОНСКИ МИЛИАРДЕРИ . ... БРАТОВЧЕДИ ... И ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ В ТОРОНТО:))

не моеш ли по голяма простотия да измислиш

От тая Канада и всички боклуци

Няма проблем да се чувстват и като марсианци. Теvv македонските земи непрекъснато имат нужда се чувстват като нещо по-така. Въпросът е какво освен чуството се крие за фасадата. И защо не зачитат чувствата на македонци явно заявили и написали че се чувстват като българи. Да се чустват както искат, но да внимават какво правят и какво друго плямпат. Например че са наследници на Ал. Македонски, но са измислили кирилицата, щото не им харесвал езикът на които той е говорел.

Отворете един гръцки и един турски клуб в Благоевград, със същото име, на същата улица. От кой се финансират е без значение.

От Канада - нищо добро.