Черна гора става днес 29-ата членка на НАТО

Черна гора ще бъде приета официално в НАТО на церемония в Държавния департамент на САЩ днес, съобщи местната национална телевизия РТЦГ, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Черна гора става днес 29-ата членка на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещастници. Мислят,че са ударили кьоравото.Ще има да се хапят отзад.....

някой се хапе отзад ,ама в Кремъл ха ха ха ...

В Масква ,отварят шампанското...

Велика радост, за всички в Кремъл! :)))

Ами,ами - вашия прокурор потвърждава ,че афганци, иракчане. Не се сещам ,че това е граждане на Русия. И друго, не забравяй голям и задружен контингент в Идил от аангличане, французи...

Няма нужда, хане! И един път да не го кажеш (напишеш), пак си е истина.

Някой проведе ли референдум в Ч.Гора дали народът иска това?????

Лош ден за наследника на Чингис хан и монголското православие.Всичките им азиатски мръсни номера , усвоени като улус на Златната орда вече са добре познати на народите и не действат. Нещо повече- като първп условие за бъдеще народите имат изолирането и стоенето далеч от Московското блато.

Киби, това ли е твое истинско азиатско име? Нали не забравяш откъде прабългари се домъкнаха на територия на траките? Ами конски опашки по главите ви - забрави? Най-смешно ,когато такъв азиато -ориенталец, като тебе, почва да прави на Ивропеец. Недей да напъваш - арийски черти няма да се появят от туй.

В грешка си татарке,българите са точно арийци,доказано от лекарите на вермахта!Дошли сме от Иран и не сме монголоидни,а с европейски черти!И азбуката не е от македония ,а от Преслав България ...

Сатира...Руснак да ми говори за арийски произход. Една от версиите за произхода на думата "Русия" идва от "рус", или червен, което от своя страна е превод от тюркското "ХУН".

Съболезнования! Правилното заглавие трябва да бъде: "Черна гора става днес 29-ата жертва на НАТО"

Простете за повторното постване, но мнението ми не се появи няколко минути и предположих, че не е пратено успешно.

Съболезнования! Правилното заглавие трябва да бъде: "Черна гора става днес 29-ата жертва на НАТО"

Напротив, нека остане т.н. "рускиня". Прави ми кеф да чувам безпомощно квичене от кочината

главният прокурор Сотир Цацаров, не изключи възможността през този канал да са минали и радикализирани бежанци. "Това е канал, през който всеки минава срещу такса и никой от каналджиите не се интересува кого прекарва", коментира главният прокурор и допълни, че в момента разследващите проверяват как тези хора са влезли у нас, къде са отивали и как се е организирало предвижването им. Та питам, с лека усмивка, кой е квичи в момента?

МОДЕРАТОРА.Има ли някаква причина,че ми триеш коментарите с рускинята?

Само проблеми ни създаваш.....

Кирилицата е дошла от Сърбия!

Кирилицата е дошла от Сърбия!

Интересно какво мислят Гърците! Защото те тази държава изобщо я нямат на картата!

Нека позная - без допитване до народа. Иначе честито, да нагласят 2% от БВП-то за техника 2-а ръка.

Соломон Паси дали е канен? Щото ако няма кой да пролее една сълза ще е срамота. Въпреки че и до сега хората не са сигурни за какво точно рева. Той твърди че е от радост, пък не знам.

Голяма сила влиза в сатаНАТО, Русия трепери от страх.

от яд!!

Като е толкоз малка сила, защо се опитахте да и спретнете едно превратче по руски? Боли, а!

Превратчетата са американски патент. Само дето им казват цветни революцийки, майданчета, граждански протестчета и пр.

ако Путин беше казал, че Кирилицата е възникнала и дошла в Русия от черногорските земи, сега нямаше да са в НАТО.

Путлера обяви,че азбуката е македонска а Лавров преди 1-2 г.каза,че БГ и Албания щяли да си поделят Македония... Македония в ЕС и НАТО и смърт за отколешните ни врагове Русия - Сърбия. И триумф за България- ще обединим народа си в две държави. Така както са германци и французи в ЕС.

Ако Македония влезне в НАТО и ЕС това ще е смърт за вековният ни враг Русия и нейната маша срещу нас Сърбия.Който познава историята ни знае ,че войната със Сърбия след Съединението е по заповед на Москва. Националните ни катастрофи са предизвикани от Русия.Македонизма довел до загубата на Македония е руско изобретение.Да не говорим за т.н.р. пиринско малцинство по времето на предателя Г.Димитров...Путлера съвсем на скоро се изказа ,че азбуката била македонска а Лавров преди 1-2 г.заплаши,че България и Албания щяли да си разделят Македония. За Русия е смърт една силна обединена България. Нашият национален интерес е Македония в ЕС и НАТО.Близо до нас и далече от сръбско-руските врагове.

"Националните ни катастрофи са предизвикани от Русия..." Не думай, а собствени политици ,казваш, че сте никога нямали, нали? Най лесно в собствена глупост и алчност или безпомощност да обвиниш друг. Ти си справяш добре.

дарагая рускиня.Точно от теб уроци по история няма да взимам.Виж там научи първо собствената си такава,че вие крепостниците там още се кланяте на мумията на оня дето ви кла като добитък.А другия -мустакатия - пак ви е "руски герой" Замисли се и защо АБОЛЮТНО НИИКОЙ не ви понася.

Ура за НАТО! Вече има една платноходка и един танк повече!

за Босна и Херцеговина и към Италия както и реверсивна връзка от терминала в Хърватска.

Още едни пътници.

Бог да пази България ! Иначе може да сте сигурни, че няма кой. Щом и Македония, която е превзета вече от шиптарите и от вътрешни "реформатори" ще влиза в НАТО, не се знае каква ще бъде подялбата на Балканите. Не се съмнявайте ! Въпрос на време е !

на РПЦ. Да знайш.

и това е поредната страна загубила суверенетет - васалите които са евр-те държави започват да разбират (поне Меркел това показва ) че СА васали и то на дълго . Чели сте сигурно и инт-то на ХАН - НАЙ МНОГО 40 ГОДИНИ И ОТ БЪЛГАРИЯ СЛЕДА НЯМА ДА ИМА

да си гледат суверенитета и да не пращат рускини на запад.

Само не разбрах защо при тази "супер защита" в Нато - България се напълни с нелегални мигранти. "На министъра бяха показани прорези, правени от мигранти в двуредовата ограда...." ако срещу талибани не могат да те защитят - тогава в какво точно виждаш защита? Какво правеха 18 мигранти в оня бус, как се оказаха в натовска страна?

Страни, загубили териториите си: Молдова Литва Латвия Естония Грузия Армения Украйна

да ти открия под секрет. Намерихме териториите на 5 от страните. Не съ безпокойте.

Welcome, добро дошли, добре дошли в клуба на свободните и демократични страни, черно-горски братя!

Така е братко, така е. Стига сте яли само вие пастиte, нека и ние поядем ...... днес, пък после ще видим.

Ало дир-а поясни, кой ще влиза в НАТО, само Скопие или Македония. За нас българите няма държава Скопие, ние първи признахме Македония!

Cамо дето две държaви от EC не признаха Mакедония..

Нато няма да спаси БГ от циганизацията и турцизацията, разпада е въпрос на време.

А нещо да кажеш за сепаратизма в РФ? И фактическата "продажба" на Сибир на Китайците?

Те затова, значи, раздават безплатно земя в Далечния изток на всички желаещи руснаци, защото искат да а дадат на китайците?

Кога и за колко китайци купиха Сибир? Или това е поверителна информация, която известна само на тебе и Дзи Пин?

Ако Русия излезе от Балканите, максимум за няколко години всички балкански джуджета стават турски вилаети

проклета русофилска отровна уста ЕС НАТО България ще просперират за ваш ужас и стрес!

И кога това?

Първите две ги оставям на страна , но как точно ще просперира една България, в която населението е намаляло де факто с 25%, демографската картина е отчайваща, а етническия състав на държавата след 30-40 години няма да има нищо общо с този, който е бил през последните 150 години ?

Ще те отговоря в твоя възторжен стил: Мигранти, ЕС, Талибани, НАТО атентати гейпаради Ура, евродругари!!!!!

НАТО просто си търсят терени за учения, бази, а ние - глупаците им се връзваме. А преди да влезем, то бяха условия ... без армия, без танкове, без поделения по границите ... , а сега??? Който не храни собствена армия - храни чужда. Е ... вече и това правим. Едва ли охраняват небето ни безплатно?!

Цървул. Когато бяхме във Варшавският договор по-добре ли беше?

Тогава България имаше ракети и 700 самолета.Сега има 3 самолита и нито една ракета. Имаше 4000 танка.Сега 40. Нямаше руски военни бази. Сега има американски, които не плащат наем

Да. Тогава нямаше ширеща се циганизация и престъпност. Населението на страната се увеличаваше и то с българи, а не цигани и турци. Дъжавата я пазеше българската армия, а не някакви педали, които btw им дреме за България.

що не ходите да маневрирате в Кримваш..

в Кримваш като не ти аресва у НАТО.

Прекрасна новина! Нека все повече държави се присъединяват към евроатлантическите ценности и борбата за демокрация!

Честито на черногорци! Следва Босна и Херцоговина. А сърбите внимателно да си правят сметка с кого се заиграват!

Ако Сърбия се страхуваше от Черногория... Ако НАТО смята, че от тях ще има някаква полза... Че те са пословични мързели и тъпанари от вицовете. Ама да капе там от нечий бюджет, то това им е далаверата на НАТО ООД.

НАТО,на път са Швеция и Македония.То на балканския полуостров сал една Сърбия остана.

и Албания

от 2009-а.

Що ли така всички се натискат за НАТО, а не за Евроазийския пакт. Даже много великото СеСеСеРе през 1954 прави опити. За целта Булганин и Хрушчов заминават за Лондон, но им показват комбинация от три пръста. Мераци пусти...

Куклите на конци, глобалистите и масонЯците натикаха и тази страна в НАТО без да питат гражданите и, а уж имало свобода ??!!! Ха ха по смешен виц не бях чел сутринта -те всички се натискали за НАТО кой се натиска ве, натискат се техните марионетки някой питал ли е народа им ?

Повярвай, чуствам се много по-своводен, след приемането на БГ в ЕС и НАТО! И напълно подкрепям тези членства. А за твое сведение - в демократичните страни има ИЗБОРИ. И избраният да управлява има НАРОДЕН МАНДАТ да управлява държавата съгласно мнението на МНОЗИНСТВОТО!

дет` се казва със скъсаните потури и цървули, ама в НАТО. Сполай. То резултати от таз защита сме го видяли и в Манчестер и Брюксел и в Париж. Европа пълна с непонятни субекти, гърмят и колят на воля. Ама НАТО ни пази.....

Ти гледай собствената си кочина, че там и без потури ходят. Нещо за атентата в Петербург заброви...

пияните сибирски свини? Нас европейците не ни мисли. И без Рашата ще се оправим.

се натискате за Европа, ..и с цървули.. Ми то тук не е както из руските асвалтирани деревни.

България имаше след 09.09.1944 год.референдум или народно допитване за влизане във Варшавския договор,а наистина истинските българи и патриоти "влязоха" в гроба,затвора,Белене,Куциан и т.н.ЩО ЛИ ТАКА???:)).Това не е език на омразата/според Ниновата партия/,а ДОСТОВЕРНИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ и живи още спомени на стотици българи.

са били наблюдатели на този референдум! Както в Крим!

последния мохикан, имаше такава книга. заглавието й най-точно определя статута на черногорците в ставащата все по мъглява и с неясно бъдеще организация.

Черна гора имала 2 000 души армия.Сега НАТО ще стане мнооого силно!

не вдеваш съдържанието на влизането на Черна гора в НАТО. Сега мнозина крепостни ще напуснат тази страна, щото действията им бяха сведени до фалиране на местните фирми и колонизация чрез строежи на руски хотели.

референдум или народно допитване в България за влизане на България във Варшавския договор ,а истинските българи и патриоти "влизаха" след 09.09.1944 г. в гроба,затвора,Белене... .Не е език на омразата ,а ИСТИНСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ.

Процесът е съвсем ясен и няма какво да се обяснява. Поуката е, че ние много добре се включихме преди години, като това ни позволи да влезем в ЕС. За черногорците ще е същото, защото се вижда, че НАТО няма сериозна военна функция, която да ни заплашва с нещо. На практика руснаците търгуват с поляците и немците , а на нас ни се говори лошо против руснаците, за да не търгуваме с тях.

ПРИЕМА В НАТО Е КАКТО ВИНАГИ БЕЗ НАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ - ОБЩОНАЦИОНАЛНО ДОПИТВАНЕ ??? .. ЩО ЛИ ТАКА ???:))

представители, които изразяват НАШАТА воля за ЕС и Алианса. Референдумите не чинат дето са в резултат на нескопосани закони за праг и % или на присъствие на калашници.

Колкото повече балкански страни в НАТО, толкова по-голяма вероятността за избягване на военни конфликти между съседите.

Абсолютно неверно. Нато пази от трети страни, но ако две натовски се задъвкат победата ще бъде на страната на по силната и никои няма да се намеси за помощ.

Справка - Кипър

И кога се сбиха Гърция и Турция за Кипър ? Гръцката хунта предизвика конфликта, Турция се намеси и си прибраха населението в северната част. А и това май беше преди 40 години, че май и повече.

Вероятността за избягване на кофликти е 0. Виж Гърция и Турция. НАТО им дреме за конфликите между членовете. Най-важно е да продават железа на роботе.

Е, тогава нещо не разбирам недоволство срещу турска политика. рябва да им стискаш палци - нали в НАТО. Значи работят за твое благоденствие

по добре обясни защо Русия се намеси в изборите в Черна гора ? Заради потурите ли ? хаха

Куклите на конци, глобалистите и масонЯците натикаха и тази страна в НАТО без да питат гражданите и, а уж имало свобода ??!!!

Куклите на конци глобалистите и масонЯците натикаха и тази страна в НАТО без референдум и без да питат гражданите и а уж имало "свобода" !!!

Благодаря че ми песнахте коментара явно на редУктора глобалист му е сваршила смяната та затова благодаря !

Това е съдбата на малките и бедни държави! Иначе руски ботуш, кал и мизерия...