Семейна вражда доведе до кървава баня в Сърбия

Семейна вражда доведе до тройно убийство и самоубийство в църковния двор в Барич, село в Източна Сърбия, съобщиха държавната телевизия РТС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Семейна вражда доведе до кървава баня в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чалгаря на арабите =морскипедал73

Пуцане као у друго светског рата....В Сърбия пушките по селата висят закачени на вратата на оджака и винаги заредени, който дойде неканен е мъртвец.

на тоз юнак явно жена му, синът му и другите две жертви са били неканени. Големи шматки са сърбите, иначе - юнаци. Който ги хване ги бие! Стопиха се, остана белградския санджак само.

Янлъш сте, аркадашлар. В Анадола, че и в Мокава няма австрийски ток и френска вода като в Булгаристан. Всичко ни е турско!

Люти балкански страсти, макар и доста на запад от Анадола!

хм. Ако беше станало в БГ щеше да кажеш еврогейски ценности.

просто георграфия: Дивият запад се премести и стана Дивия изток! Така ще е докато свърши преразпределението на парите!

дивият запад е понятие от америка. В Европа още от времето на Римската империя, западът е цивилизацията, а от изток връхлитат индианците.

няма да мислиш така! В Германия-всяка седмица има съобщения за удушени новородени, за малтретирани деца, секс с бебета!? Чета и не вярвам на очите си. Последното съобщение от този род-отпреди три дни-28-годишен баща заедно с 47-годишен приятел изнасилват 2-годишната дъщеря на първия-многократно, показват го на живо в ютюб, оттам им дават ъкъли. Баща е насилвал 17-годишното си бебе, накрая го удушава. А бе какво да пиша ужасии...четете....не защото е интересно, а за да знаем къде попаднахме в крайна сметка! Балканите били виновни...

Броя убийства на 1000 души в сърбия е по-нисък откоклото в България. И около 3 ПЪТИ по-нисък от убийствата в сащ...

Ако помните, убиецът от Ябланица имаше швейцарска пенсия. Тоя имал австрийска. Хората от мизерия в България и Сърбия се избиват за една западняшка социална пенсия. Идиотското е, че парите за тези пенсии са платени от българските граждани чрез електро-разпределителните дружества - по едно австрийско, чешко и германско, дето ги хрантутим.

Сърби, македонци, словенци и хървати работя из Запада още от времето на Тито! Затова половин Сърбия пенсионерите са със западна пенсия и си живеят добре.

Като си живеят добре, защо се колят?

еми .. и австрийския въздух не може да смени генетичните деформации на балканските болни мозъци

Балканска селска комплексарщина! Преди години и у нас един такъв дъртак си затри семейството...

Малиии, пък в Анадола и отвъд е само признак на емоция. А по пиринейския полуостров и/или апенините е само от аристократизъм. А подмосковието и скандинавия таквиз работи само по филмите има. Само на балканите е от комплекси. И брееее....

По-добре с афтрииска пенсиа в страшна сърбиа отколкото мизерници в путеновия кенеф булгаристан

Дебил

Марш в Турция сюндюк сурат, такъв! От къде пък измисли, че Путин е направил България кенеф! Такива като теб я правят кенеф, мискинино!

Наскоро русската Дума обяви с закон, че можете да побийвате жените си на спокойствие. Вече е законно.

Православно и славянско. Дай боже, всекиму.