МВР - Скопие: Разбити са терористите в Куманово

Говорителят на МВР на Македония Иво Котевски заяви в Скопие, че полицейската акция в Куманово е приключила, а терористичната група е била разбита.

Обратно в новината

Коментари - МВР - Скопие: Разбити са терористите в Куманово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Командир НАТО. Това си говори само по себе си

и какво говори?

...за некфа фашингтонска база в Косово, където ги били учили, после ги пратили на "практика" в Сирия като "местни", а ся ги върнали обратно и ...пак като "местни" - в Македония...

Мита за 'етническия мир', 'мирното съжителство' един до друг от векове, ма те били като братя, само вярата, езика и обичаите им различни и т.н. Да се просълзи човек от умиление. . .

целият проблем е че македоният е част, но и наи слабото звено на новият маршут на южният поток ( турция - гурция - македония -сърбия ) . понеже се съгласиха да участват америте им разбутват държавата и вкарват шиптерите като допулнителна военна компонента

Дали пък да не си помислим, че македонския процент за тръбата е височък и сега ги вразумяват рашите? Не се ли усещате, че колкото повече се опитвате да ни набивате в главите, че зад проблемите стои САЩ, толкова по очеизвадно става, че е Русия? Поздрави на Санкт Петербург.

Какъв командир на НАТО ви гони сред откритите тела?! Пияни сте от 9-ти още ли? Още малко ще пишете и че щабквартирата на АТО е в Бондстийл!

Абе тя си е точно там ако питаш

Ако бяха извикали руския спецназ операцията приключва за 5 минути

А няма нужда.

харесвам руснаците, знам че са изостанали, пияндурници и шматки, същите като нас. Ама имат дух, я иди ги бий...? Ние нямаме и дух!

Май само руснаците харесваш, а рускините?

Който държи да подчертае - ние сме били роби, и да се гордее с това, да го изтъква? Няма, сърбите и гърците не казват че са били роби, няма и да го кажат!Защото не са били, само ние сме били роби по дух!

Че се знае и казва. Трябва да се казва и чес ме били господари. А още по-важно е че сега не искаме вече играта на господари и роби. А който не е бил роб -животът ще му предостави тази възможност.

Мислех че монтанско е най-изостаналата част от Родината. Но като гледам забравил съм тази откъсната част. Един милион генетично българи с поссръбчено съзнание и под натиска на поне половин милион скендърбеговски 'орли'. Това ако не е по-зле. Да те отрежат от корена и младите да вярват че са ескимоси или от планетата алдебаран. Това е голям проблем. Проблем средата на полуострова. Тия хора там много по-лесно се манипулират в момента защото коренът им е ударен. Евала че засега се справиха с тая язва в Куманово.

Нерде Ямбол,нерде Стамбул....оправи си географията

е по-зле от Монтана! Има накъде да се дълбае!

иди-дойди на едно и също дередже сме

това с нашите Т-55 ли стана?????

САЩ започват да нервничат, събратята българи предотвратиха НАТО операцията за дестабилизация на Македония, ликвидираха им новия клон на ИД, сега трябва да наемат нови терористи, план, подбор. Обама газ пикае.

Увлече се.

тъй ли? Ми те макетата кръв пикаят да влизат в ЕС и НАТО, сега пък им разбивали тайни операции? Как става?Те са по-големи послушковци и от България!

Какви братя са ти тия мърши бе кратуно проста!?

братя славяни ще търпим безчинствата на ислямистите по нашите земи. Още малко, защото се задава един съюз, финансов и военен, една сила, която ще измете доларовите спонсорите на тия чалми от световната сцена. Да дойде малко мир, спокойствие и благоденствие и по тия измъчени земи. "Москва, 10-ти май (Ксинхуа) - Заедно с лидери от много други страни, Китайският президент Кси Джинпинг в събота се присъедини към руския си домакин, Владимир Путин, на най-големият парад за Денят на Победата в Москва от 1991 г. насам. Присъствието на г-н Кси и безпрецедентното участие на Китайски войници в парада изпраща ясен сигнал: Китай и Русия са заедно в удържането на международния ред и пазенето на световния мир." Честито.

вси4ки квадратни глави на дръвника!

Pesh0

Сащ видяха , че с майдан и да успеят , да свалят правителството , ще доидат бившите управляващи , които пак са про руски настроени . И се опитват да разкъсат македония , с косовските микерета .

Не знам дали е постановка на сегашните македонски управляващи, за да се спасят от затвора, дали е планирано нападение на албанците, дали е замислено в централите на ЦРУ и подкрепено от американците. Времето ще покаже. Това, което е важно е, че - каквато и да е причината - ще страдат обикновените хора. И то тези, които са християни - от нашата вяра. Българите не трябва да сме безучастни. Да, много от македонците говорят глупости за българите и много - особено по-младите - ни мразят. Но все пак техните мозъци са промити с десетилетия антибългарска пропаганда. А и нашата съвест не е съвсем чиста. Първо - не сме били съвсем примерни с нашия корпус през ВСВ там - имало е големи простотии. Мои дядовци са ми разказвали и ги е срам. Второ - тъпотията с насилственото записване на народността "македонец" и боя за който откаже - включително и в Пиринска Македония - тези коминтерновски глупости под командата на онзи изрод георги димитров. но кръвта си е кръв и на вода не става. Сега е моментът да застанем до братята си и да компенсираме за простотиите на някои наши дядовци. Когато човек види добро - не го забравя. Лошо е това, което става в Куманово и може да дойде и при нас.

аджеба, стигнахме и до обикновените хора, които не ухаят на парфум версасе. ама кой има нужда от тая паплач, освен преди избори. въпросът е както се казва отговор сам по себе си.

През Крива паланка- Куманово се минава на път София -Скопие! Те са като Разград и Търговище, много зле!Е, иначе за някои наши простотии сами сме си виновни, трябва да си признаем и да не се отнасяме презрително! Нашите братлета са, винаги ще сме с тях!

Абе то е много трудно човек да се сети откъде идва всичко това. Всеки трети ост тук е - Абе ясно е че са американците - От САЩ е, няма съмнение - Американците са! - Кой друг ако не САЩ А пък ние поне сме тъпи и се връзваме на петербургските тролове и почваме да си мечтаем, да дойде Русия да ни спасява!

Къде е сега амриканската армия, която създаде тази гнила държава наречена Косово? Нарочно я създадоха, за да всява тероризъм из Европа и така ще е докато слушаме наглите и базскрупулни американци! А изведнъж пропищяха за Крим, при положение, че там населението е изцяло руско, явно американците-евреи искат да бъдат господари на света, но в един момент ще се срутят като всяка една империя преди тях!

америка е заета с "fuck the eu", което се услажда на ротшилд и неговата банкерска мафия, която спонсорира не само хитлер.

Не си прав, че са създали Косово, за да всява тероризъм. Целта им бе да имат база за разпределение на хероина от Афганистан, който контролират. Шиптарите са много елементарни и необразовани хора, те не могат да боравят с модерни оръжия, виж как вчера зациврили, че прелитат хеликоптери над тях. Те могат само да се колят с ножове и да пуцат, докато не им откаже автомата. Македония дето няма никаква армия, ще ги смаже да нула време, ако ги оставят. Виж им само тактиката на албанците, влизат в населени места, за да се крият в цивилни къщи. Ако тръгнат към планината, ще ги избият като пилци. Те са като нашите цигани, силни са, само когато са много повече от противника. Ако насаме скочиш на албанец, ще си глътне езика, после ще търси отмъщение и ще събира група за това. От опит го казвам, а от нас българите имат голям страх. Нашите през 2 СВ са се гаврили с тях, слагали са им в потурите живи котки и са гледали сеир.

Aнализи показват, че това, което се прави в момента, ще доведе до ръст на цената на бита минимум 18-20%. Неизбежно при налагането на този пазар и появяването на пълна свобода на предлагането на енергия от различните производители, натискът върху цената ще бъде в посока нагоре с минимум 20%. Никой не казва нищо.

Pesh0

Какво се прави в момента , да не подписвате нови дългосрочни договори , със сащ , за изкупуване на електоенергия ?

Не разбрах как се казва главатаря на терористите?

незнаен ръководител на анс извън контрола на "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" процеси на световния талибанизъм на евряжските служби . така се казва.

Не позна! То в статията го пише, но щеше да ми е приятно да прочета отново името на главатаря ! Всъщност , истинското име на командир НАТО е Мирсад Нъдрецай ! Същият е поел отговорност за нападението на полицейския участък в с. Гошинце на границата с Косово.

Bреме е,...да анексираме Mакедония!.. щом Pусия може Kрим,.. пък и да няма двоини стандарти ;)) xaxaxa..

....що е маке,...все е юнак ;))

Много жертви и ранени от полицаите имам чувството че армията и полицията им са небоеспособни и слабо подготвени. Представям си ако се надигнат албанците какво ще стане да викнат тогава нато и сините каски да им помагат.

Случва се нещо ужасно на най-близкият ни във всяко едно отношение народ, ако въобще говорим за различни народи. Толкова си приличаме, че то е все едно турците да пратят 500 чалми башибозук да вилнее в Хасково. И каква е реакцията на България? Нашето външно след 2 дена чудене направи изявления от типа "кофти е, когато е кофти, и пожелаваме да не е кофти, всички страни по демократичен път дрън дрън" - какви страни бе? Там има стотина въоражени до зъби терористи косовари от тия дето САЩ ги наричат герои. Да не говорим за г-н Президентът който сега се сети да лети до Монголия, бог знае за какво?! Така ли се защитават българските и православни интереси!? Май почвам да се сещам защо наскоро тук беше човека на Нюланд.

Ти какво искаш? България да нападне официално Македония като и изпрати войска без да е повикана? Глупавото си е глупаво.

Тугрици /ки/, парите така се казват. Ако са много- лошо няма.

А познайте кой има пръст пак да стават проблеми на балканите.

Като гледам как през пост се опитвате да ни го втълпявате, вече за мен съм сигурен, кой стои зад това.

аз още съм на етапа кой не стои... завижда.

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ, НЕ ПОМНИТЕ ЛИ, НЕ ЗНАТЕЛИ, че през същата тая 1992г. когато признахме първи независимостта на МАКЕДОНИЯ, Сали Бериша призна и заяви, че АЛБАНИЯ ще зачита и спазва правата на Българското национално малцинство!!! А за благодарност от БЮРМ Какво? И до ден днешен не признават, че има българи, при всяко едно преброяване има всякакви народности, НО не и БЪЛГАРИ!!! Така че драги БЮРМАДЖИИ, каквото сте заслужили, това ще получите!!!

нали пишат, че са македонци. колко пати искаш едно и сащо? ваобще, може просто да са искали да си върнат наркотик некво количество приватизирано.. кой знае? кой ги пратил? убити са. но други ще имат едно наум. туй по истина ми са види. ...

вие ходили ли сте в македония наскоро? ако не сте идете и се вижте преди сто години, как сте изглеждали, но не по носии, а по развитие. македония е изостаналото копие на българия, благодарение на шиптърите там. на тях не може да им се забрани да нямат мафия, като тази в българския съд и прокуратура подчинени на някакви си средновековни ритуали, които те наричат зидари, мазачи и обикновени селяндури с потури.

да не пропусна да кажа, че мнението ми не е обвинение към вас, лични, както често погрешно се разбира. те си знаят...

най патилата част от България на Балканите. Само от едно ги страх е - от наште правители тука. с албанци, сърби , гърци се некак се преборат.

България няколко пъти продаде българите в Македония.Първият е Фердинанд.След това под натиска на Тито сменихме имената на българите в Пиринско. Великщите демократи ЖЖ, ФД и ИК признаха Македония и Косово. Продадохме въздушен коридор на американците за да бомбардират Сърбия. ГЩе разберем кон боб яде ли. Няма да минем метър с турците и циганите, горе долу 2 млн.души.

неколко пати требе да ги купуваме и не съдим строго за повреди от други. как иначе.

Браво на македонците. Ако тук стане нещо такова нашите полицаи ще се изпокрият.

за терористи трябват други. но е идея. мерси. към всяка камера за превишаване на скорост да се добави една пушка...с боя. скъпо измиваема. за маркиране на терористи.

Тия маймуни един ден ще ни зачаткат и нас. Тогава някои политици ще видят успеха на етническия ни модел. Предатели

Чужди хора им дават пари да правят безредици Това е известна тайна в Македония. Хората са мирни и тихи нещо като нашите помаци . Бойко дал напътствия президента да подаде оставка а това ще е най голямата грешка сега .Още някоя година ще ги приемат в Еврозоната и тогава няма да се разреши каквито и да е политически безредици .Те са по добре от България и напредват доста.

4ujdite hora sa ot usa.

А защо не рашисти?

jingiby

Албанците са патриоти. Там и за християни и за мюсюлмани важи основно албанската национална идея, а не религията. Те са много по различни от българите и помаците например, за които важи първо религията. Те се присмиват на македонците за родоотстъпнчеството им, а старите хора още помнят, че едно време в селата е имало бугарско и албанско маало...

Албанците са обикновени касапи,примитиви и определено диаметрално противоположни на понятието "европейски човек" и дори само "човек"; търговци на органи,наркотици и бели робини. Може да им се възхищава само човек на американска хранилка.

jingiby

Да те са диви и примитивни, но патриоти, за разлика от нас българите.

Комуноидните гербероиди са в шок - чудят се как да изкарат, че дясното правителство на Груевски е комунистическа измишльотина :)) Че тя цяла Македония е такава измишльотина, нали и дядовците на вашите вождове Бойко Борисов и Лиляна Павлова активно са участвали в създаването на тази измишльотина :)))

Само некоj глуп, будалест човек ке каже за албанците, че търсят своето. Те са агресивни, ползват метода на анексирането чрез постепенно заселване на нови територии - било чрез надделяване по демографски показател, било чрез директно субсидиране за закупуване на имоти в райони със смесено население. Освен това са силно организирани и фантични на тема етнос и великодържавни стремежи. Следните думи на Енвер Ходжа са показателни: "За албанеца, бил той християнин или мюсюлманин има една по-висша религия.Албанизъм!" Не мислете, че този народ ще вземе своето и ще миряса. Винаги ще има какво още да грабне окото им.

САЩ им дават крила. По време на ВСВ фашистка Италия са им дали крила и са искали от нас бг градове в Македония,и ние сме трябвали да даваме,а уж цяла Македония ни е била обещана. Албанците без зла силна държава са нула.

Фоккер, ние не казваме че албанците са добри. Ние сме изцяло за Македония. Ако БГ и Македония имат някой спорове, то това са вътрешносемейни спорове

Арменец, руски олиграх и мошеник убедено заяви- 80% от българите са русофили! Кого е ходил да пита?

Мен,например.Макар,че бих предпочел 100% от българите да са българофили.

на избори защо не печелите?

2041г., Гъоешево, граница, табела: БЪЛГАРИЯ АЛБАНИЯ! А дано и по-скоро.

Моли се да не пише Турция - Албания.

абе на теб май някой македонец ти е ебал жената а?

Много противоречиви и непоследователни са соросоидните тъпаци тук. В момента искат да искарат титовистите комунисти и югоносталгици - борци за демокрация, а дясното правителство на ВМРО на Груевски антидемократично, корупционнно и тоталитарно. Груевски не е нищо по-различно от Бойко Борисов с методите си - шуробаджанащина, корпоративни интереси и нечестно организирани и спечелени избори. Как всичко това тук е със знак плюс, а там с минус. А соросоидни еничари?

да споменеш за правителството Василев-Пеевски ? Рубладжийски глупак!

Центаджийски тъпако, само ти ли не си забелязал, че не става дума за Василев-Пеевски, а за Борисов-Пеевски, от поне половин година насам :) Ама друго си е да драскаш за жълти центове, ти поне знаеш какво е :)))

Не се е...йте русофили и русофоби а погледнете истината в очите!!! Ислямът пълзи към ЕВРОПА!!!???

всичко е ясно..потвърждава се и от новата новина-700 албанци от куманово се преминали сръбската граница и настанили в сръбския град Прешево,населен с албанци-ако случилото се в куманово беше косовска работа,сърбите нямаше да пуснат албанците от куманово да преминат на сръбска територия..очевидно е,че с тези си действия сърбите застават зад грую,а цялата дандания е организирана от него,за да оцелее...боклук...

Най-големите американски васали. Полша "Украйна" Румъния България Албания + балтийските страни. Това само вижте картата и ще разберете защо ги изреждам.

Грешка е, че са оставени живи терористи.

Руските подлоги ровят мира на Балканите. Сидеров(руския шпионин нали каза че ще има етнически войни но службите спят да го питат той от къде знае).Всичко се прави да дойде руския ботуш да освобождава...

Калцоне ..стига, прекалено елементарен си за тоя тип тролстване ;)

мъкаДонкия как ще се оправя сега, като се изпокара със всите си съседи...на велики хора им идват велики проблеми да им изпитат величието...да искат помощ някои други наследили великите гени на Александър македонски....

jingiby

Да добавя, че милите на форумните мурзилки - македоноиди, които се представят отскоро за най-старата нация в Европа, категорично отричат българските си корени и нагло фалшифицират историята ни. Те не искат обединение с България, както ВМРО навремето, а със Сърбия, както наредиха другарите Сталин, Тито и Димитров. Хак да им е сега обединението с Велика Албания...

По-голяма комуноидна по произход и тъпотия мурзилка от тебе няма тук

Всеки нормален ще иска в Сърбия. Скоро и ние ще искаме в Сърбия.

Подмолната борба с/у хртистиянството и в частност с/у православието. Сценарият: Туркеята от изток, а албанците от запад под флага на исляма (като димна завеса за истинските цели на един бъдещ конфликт.) Всъщност албанците са остатъкът от кореннотот тракийско население на Балканите, насиулствено поислямчени и придобили получовешки образ вследствие на това трагично историческо събитие, спряло развитието им.

Всъщност, има ли някой човек на света, който да не е русофил?Дори и новородените? Аз такъв не виждам!

Уважаеми колеги, оценявам вашите усилия да откриете отново топлата вода. Бих искал да ви помогна малко. Напишете само магическата думичка Балканизация. Това ще ви спести усилията да обяснявате на другите процес, който на самите вас не е ясен. Хев а найс ивнинг.

Едва ли си завършил балканистика! То иначе на тъпа среда всеки може да се прави на ерудит, особено и ако си вярва сам!

Уважаеми Смехурко, балканистиката не се учи, тя се изживява