Македонецът, разбил паметника: Българите са като кучета

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който разби българския паметник на връх Каймак-Чалан, атакува остро страната ни с обиди.

Обратно в новината

Коментари - Македонецът, разбил паметника: Българите са като кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквато държавата, такъв и журналиста- измислена работа !!!!

митов,митов външната ти политка много е зле ,но като се има редвид кои са ти учителките,нема да ти се чудиме .при правешкия селянин държавата ни бе респектирана ,а вие ни правите за резил ежедневно и по няколко пъти на ден ,една работа не сте свършили кат хората,без да предизвиквате скандали за наша сметка ,разбира се !

Динко, иди там пред тази телевизия и му тегли един як бой на тоя педераст! Журналист - сигурно не може и да пише.

Иди ти, що само Динко да иде. Задържан е, има клипове.

Възпоменателен сръбски параклис в Каймакчалан - link/wiki/БиткаприКаймакчалан Вижте сърбите какво со построили там. А ние сме били сложили една малка възпоменателна плоча.

Миленко е наследник на Александър Велики по права линия. Покажете малко уважение.

Наследник е на магарето на Александра Велики. Ама магарето е къде по - горе от него, той си е една свиня. Вижте му само погледа. Коледа наближава.

Наследник е на домашният любимец на магарето на пехотникът, който е чистил сандалите на Александър Македонски.

а що няма един български журналист като тоя?? що руски паметници има из родината ни мила! и то не из чукарите чутовни, а в среде градовете ни! то един волен само щеше да бута альоша, но и на него му мина!

Поведението на нашите еврогейчета в този форум е родствено с поведението на македоница, разбил паметника на българските войни. И те и той се изживяват като предатели на своята история.

Мислим дека е много е грозен, но може и да се прежали някой да го.....

Нашите мили "националисти-атакисти " и пр. паплач кво мислат по тоа велики вопрос?

Абе тия не разбраха ли, че никой от Балканите няма да ги подкрепи за ЕС и за НАТО! Нито ние, нито гърците! Нали помните преди три-четири години тогавашния министър на външните работи на Гърция Дора Бакояни как директно в Букурещ на срещата на НАТО им каза да стават и да затворят вратата от външната и старана!

Тоа ни го ли опърлиа веке.

Комплексар.

За каквото му е Сърбия или Гърция платила си го е свършил.... Продал си е душицата като много наши политици....

Последната изява на Миленко. Заканил се е да запали Американското посолство. Доста от пишещите тук трябва да го харесват вече.

Какво му е направило посолството на този тупан? Като толкова му е крива Америка, да запали децата си, които живеят там.

Илирия , а то ще е много скоро, тъй като повечето общини в Македония са с преобладаващо албанско население, тогава ще видим този измислен неомакедонец какви паметници ще тича да чупи.

Ех Миленко Миленко, та нима не знаеш, че любимото животно им е кучето, осиновяват си кучета, по улиците им си се разхождат кучета , по тротоарите си подритват кучешки сладкиши, това си е при тях нормално, ядът се едни други, и живота им е като дажба по евтин от кучешката храна на ден. Даже може вместо Бългерия да си се наричат Кучкерия. ще си трайкат щото много обичкат кученцата. Кат кучета се разкъсват едни други, замерят се с какво ли не , мразят се , и непрекъснота са във вой и джафкане.Виж само В София що е куче по улици , и където свариш, живеят с кучета в стаите даже където спят.

Ех, ав, ав, ав, ако знаеш, колко хора не могат да се мерят с кучетата по вярност, безрезервна обич и преданост.... Повече от 25г. гледам кучета, признателността, на която те са способни е непозната на хората, включвам и себе си. Човекът е способен да забрави доброто, което е получил, но кучето никога! Не бъди толкова язвителен!

КАЖИ МУ , ЧЕ Е КОМУНИСТ-СЪРБОМАН И ПОВЕКЕ НЕ ГО ОБИЖДАЙ !

Миленко, требе да свалиш оки, че бая си наддал. Мои ти се избистри мозъкот.

Има нещо много гадничко в отноше,нието на българската държава и на някои българи към македонците, нещо мутренско, нещо което те кара да се чувстваш неловко. Македонизмът е ясен, но кой го измисли и го проведе, знаем нали?! Струва ми се, че на територията на тази страна са останала едни сърбомани, а българите отдавна са си в България. Малкото останали с българско самосъзнание са подложени на асимилация с активното участие на сърбите. Сега не сме Средновековието, че да няма информация и свобода. Всеки да се самоопределя както си иска. Факт е, че имам много приятели албанци и нито един македонец! Нито пък сърбин! Има нещо куцо в тия хора.

Тоя дебел тулуп Миленко е изпаднал в пълна забрава и нищета в Македония и търси поле за изява, за да излезе от забравата и безличноста си! Търси начин да добие популярност. Та за това той инсценира "патриотични" актове и се снима за македонската преса, за да го забележи някой! Не го правете герой и не му помагайте в подлото си начинание, като пишете статии за него или излъчвате интервюта! Така му помагате! Игнорирайте го! Дори и да се мята като тигър! Само така може да обезличите провокациите му! Не може един дебел тулуп като Миленко да уплаши цяла държава като България

Когато поставяте паметни плочи пишете родните места на загиналите. В днешна Рл Македония е воювала българската войска - македоно-одринското опълчение. Офицерския и войнишки състав там е бил над 50% родом от територията на Македония - така, че този македонец разрушава паметни плочи на македонци - част от българското племе, каквито са шопите, тракийците, рупците, мизийците ит.н.т.

Заглавието е неточно македонците умряха заедно с Александър Македонски (провъзгласен между другото за грък номер едно в една анкета). Има македонстващи сръбски агенти по линия на коминтерна и сръбския национализъм. Сръбските фашисти проведоха геноцид над българите край р. Вардар над 200 000 убити или минали през концлагери. Хага за тях. Българската държава трябва да ги осъди всички Миленковци в Сърбия и БЮРМ.

Давай Динко!!

на куче с ........., доказано кучетата са най-благородните и верни животни на тази планета, ако някой има други аргументи,,,, моля да ги изложи

Тези БЪЛГАРИ, които живеят в една югозападна българо-гръцка област, наречена Македония, са наистина много, ама много комплексирани.Промити от сърбите мозъци на които години наред им е втълпено, че са македонци. Смях!!!

Как може да плюеш себе си?

Щом ние сме кучета ти пък не си македонец - ти си как..... ви наричат БРЮМ - звучи ми като ГЮМ, БРЪМ а бе нешо такова ама не и македонец.

миланко, миленко! щом българите са като кучета, то твоите преки роднини - хипопотамите - и те си означават територията, само че с "дирни продукти"ла..на, де като теб!

Ами това е това както е направено е наша грешка и това само е дало повод на подобни да си отприщят простотията. Ако властите Македония откажата да има легално паметник това лошо за тях спрямо ЕС. Ако приемат и паметника го разбият това пак е лошо за тях. Така обаче както е направено, нашите врагове се възползват от всяка възможност за да ни навредят. За това ако се правят такива неща не трябва да им се дава повод - всичко трябва да е изрядно.

Повечето от коментиралите тази новина пишат под влияние на емоциите, а не на разума си. Прекланям се пред подвига и паметта на загиналите войници, но наистина нещата не бива да се правят по този начин. Вярное, че македонците са комплексари на тема "родолюбие", но пък и поставянето на плочата не е било направено по съвсем нормалния начин. Как бихме се почувствали ние, ако група от румънски военни например реши на своя глава да постави подобна плоча някъде из Добруджа, само и само защото някога там са загинали техни хора ?! Или пък някоя турска група реши да постави мемориална плоча под Шипка например, понеже и там са гинали техни войници ?! Има си ред и правила, които всеки би трябвало да спазва, независивмо от какви патриотични чувства и подбуди го прави. Колкото до демонстративното трошене на плочата с чук и последвалото хвалене в социалните мрежи с тази идиотщина - това вече си остава на съвестта на този, който го е направил. Националните чувства и патриотизъм са едно, а гаврата с паметта на загинали хора - съвсем друго.

Гръцкият е текст съответства почти напълно на оригиналния, преводът също е точен, но не знам защо в оригиналния текст на гръцки език има такова изобилие от правописни грешки. Ако се прочете на глас и някой, който знае гръцки от византийския период го чуе ще разбере всичко и ще каже че няма грешки, но правописът на написалия текста е много зле. Не вярвам да е виновен каменоделецът, той само е преписвал.

Не знам кой е куче, но макетата още имат силен рефлекс към сръбския стопанин и му въртят опашка.

Пpaв e...

А му направете едно дело в Старсбург! Да видим що ще бъде! Ще го заробис с искане за пари! Боклукът ще си изгние докато ги връща! КАТИЛ!

Този македонски журналист си драпа камбаните с нещо което е останало в историята защото се чуди как да си изкара мизерната заплата.

Я, имаме си снимка на прасето... Да се разпрати по КПП-тата, да не го допускат в България.

Фанатиците движат света. И го ... унищожават, ако се доберат до по-висока власт. Добре е като им се дава трибуна, да бъдат под наблюдение, да не излязат извън контрол.

на снимката се вижда ментален нерез.... в ме*нзис

След 20 години и Миленко ще иска убежище в България, ако е жив до тогава, че като му гледам пиянската физиономия, няма да изкара дълго.

Македония изобщо има ли паметници? Освен парламента и министерствата им за други не се сещам.

Браво Динко. Докарай го тук да си маркира територията, като нас кучетата. Ама ние си ги припикваме,а накарай тоя оръфляк смрадлив да ги осере...

Някоя служба се опитва да разпали нова война на балканите- с такива провокации се започна и в Сирия.Имат нужда от нов конфликт и се опитват да ни скарат-вече им знаеме номерата!

Колко лесно е да манипулираш хората.Един сърбоман руши един паметник и настройва българи и македонци един срещу друг, а тази акция бе необходима на враговете на България, защото наскоро нашите пожарникари оставиха добри впечатления у македонците и сега трябва отново да се вбие клин между двете държави. Така че, ако искате да не сте маша в ръцете на Йован Цвийчовата доктрина не плюйте македонците/и те са манипулирани като нас/, а само сърбоманите. Ние имаме нужда от приятелски отношения с македонците, а враговете ни са против такива отношения.

еййй, колкото и да са ни близки езиците, пак се правят глешки при превода. този неразумен юрод, който се срами да се нарече българин е казал, че българите ги управляват като кучета, а аз бих добавил скопени кучета, които колкото и да ги млатиш, пак се умилкват на същите господари политици. така че това на снимката е прав като куче.

че тоя до 2 години ще пукне при "неизяснени обстоятелства"!

Някъде до Нова година ще му сложат и на него плочата.

koi dinko li

Юнаците строят, глупаците рушат...

Личи си, че на тоя булка не му е струвала харно от едно поне 20-25 години...

Че са задържали Динко на границата говори, че тайната полиция в макето продължава да работи усилено срещу България! Ако някой от Макето не вика силно СРЕЩУ България, ще остане без работа там!

Защо всичките ни "велики" битки и паметници са на чужда териториа? Щото като видим дебелия и вадим вазелина (свинска мас по турско) Гръмнала ли е пушка когато румънците през ПСВ от Свищов до Връждебна минават на парад? Защо единствените загинали съветски войници у нас през ВСВ са от препиване с метилов спирт? Вазелинови сме си, и историците ни са такива...

Пич, не си внимавал в часовете по история и се изказваш неподготвен. Каква Враждебна през ПСВ....

vasil

Тоя комай е същият,дето вчера пишеше с ник спартак и бъркаше отбраната на Видин през 1913,с Първата световна.

През ПСВ Букурещ е бил окупиран от България! ЧЕТИ ИСТОРИЯТА!

Защото "чуждата" територия е била наша

ИЛИРСКИТЕ ПЛЕМЕНА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА СЕ НАРИЧАТ ДНЕС АЛБАНЦИ А ИЛИРСКИТЕ ПЛАМЕНА ПРИЕЛИ ХРИСТИЯНСТВОТО СЕ НАРИЧАТ МАКЕДОНЦИ .... ЗАТОВА МАКЕДОНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОВИНЦИЯ НА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ :)))

А арменските павликяни, станали по-късно богомили и още по късно мюслимани - ПОМАЦИ!