Заев разби Груевски на местните избори

Управляващите в Македония социалдемократи на Зоран Заев печелят най-много кметски места на състоялите се вчера местни избори.

Обратно в новината

Коментари - Заев разби Груевски на местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом руските тролове плюват значи е спечелила про-българската партия, а сръбско-руските партии са загубили........

Очевидно е, че ислямизацията на Европа върви по план, в т.ч. и в Македония, така че не ще да са случайни публикациите: "Македония, албанските мюсюлмани искат халифат" е заглавие в Л'Обсерватоар дьо ла крисианофоби от 2 август 2014г. ("Macédoine les musulmans albanais exigent un califat", Le 2 août 2014, L'Observatoire de la christianophobie). "Европа се подлага на исляма" ("L'Europe se soumet à l'islam", LE 2 JUIN 2017, Dreuz Info). "Партията на Орбан: Сорос има план да насели ЕС с мигранти", 14 септември 2017, Дир бг. А бесепарите и пр. соросоиди подкрепят активно ислямизацията: "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Победи партията - наследница на Съюза на югославските комунисти в Македония.

Грешите! Победи шорошката ислямизационна партия!

Спешно изграждане на коридор 8 /София-Вльора/спъван от десетки години от Сърбия , Гърция и Русия !!!!!!

За жалост това вече не е Македония, а Шиптърландия! Това македонците не го знаят, а само соросоидите! Добре дошли македонци в месо-мелачката в която ще сте заедно с нас българите!

БОЖЕ....Аман от слепци,заровили носове в задния ми двор...ПОБЕДИ КОЗЯК/че не знам посолството в Скопие на коя улица е/.....Сега трябва да отвърнем на Албания с реципрочни мерки.....да признаем АОК и ИДИЛ....

Болестта не прощава на никого ...,пий си хапчетата!

20 хил. сърби бяха "вградени" и командировани за постоянно в Скопие по времето на Югославия и бяха сложени на най-възловите държавни постове - ТВ, вестници, списания, радиа, държавни контролни органи, комисии и т.н. Тези 20 хил. сърби изградиха мрежа, основана на зависимостта! Зависимост от всичко - от възможността да си купиш жилище, кола, дъщеря ти да работи на държавна работа, да получиш разрешение за строеж или за работа. Така сърбите мачкаха нашите братя в Македония! Така и промиха мозъците на много от тях! Жалко, че руснаците ни отнеха сърцето на България и го дадоха на Югославия след ВСВ. Надеждата ми е, че българинът по природа си е "идиот", а македонецът и шопът са живо доказателство.

Комунистите кръв пикаят ...!

Шило

Ами ако ВМРО мислеше повече за развитието на Македония и не си търсеше "история" и конфронтация, друго щеше да е

Какво искаш от сръбски мекерета подвластни на Москва ?

Сега е момента да ходим на екскурзия да видим статуата на Александър Македонски на кон, преди да са я бутнали или пък кагебистите да са спретнали някоя война в Македония, та да коригират тази неблагоразумна политика на българизация.

Даа, Шорош плаща, а шиптърите на Зоран Заев печелят с активната подкрепа на провеждащите политиката на тотална европейска ислямизация и унищожение на християнството шорошки слугувници: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Рубладжия прост, ходи да коментираш в статията за Путин.

И кое не е вярно бе, умнико?!

Една сърбо-руска лъжа си отива и българите в Македония и Албания ще могат да дишат спокойно !!! Браво и на правителството на България /ГЕРБ и ПФ/,БРАВО !!!!

Ще има уволнения в УДБА след тия избори...

на Путин за ония фантастики за византийската азбука от македонските земи... 70 г. брутална пропаганда не сломиха българския дух!

Груевски,Груевски,Уевски,уевски,уевски.Яде ли го накрая сръбскоманска и руска подлого.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

В АЛБАНИЯ????!!!!!!!!!!/.....Сега трябва да отвърнем на Албания с реципрочни мерки.....да признаем АОК и ИДИЛ....

БРАВО! Доживяхме да се пречупи хегемонията и страха ПРЕД СРЪБСКОТО ВМРО тормозещо хората години наред чрез репресии !!!! Македонизмът и страхът бавно започват да губят позиции !!! Господ си знае работата ...!!!!