Борисов и Вучич обсъдиха инвестициите в Западните Балкани

Свързаността, инфраструктурата и подобряването на условията за бизнес и инвестиции в страните от Западните Балкани, бе тема на разговор между Борисов и Вучич.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Вучич обсъдиха инвестициите в Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на батето не е лесно, състари се преждевременно, виж бръчките му са в повече, че има грешки има, знаем го отлично, но не е лесно и неговата, ама питай преди да освободиш свестният от ипон от несвестният алкохолик. Чавдаров е с пъти над Х. А и той е безпартиен. Не дели хората на турци, помаци, старобългари, тракийци. Не само това, а на този от ипот щерка му, на съпруга й бащата от системата, този от поделението С.Д. бил е против сватанака, а той милият е плакал пред някои от системата като малко дете и си отиде преждевременно от този свят, това ли ви е демокрацията, така ли трябва да се постъпва, малко човечност, ама тоя си гледа работата, ама и много пие, пуши, не може да спи, самият той лично го е казвал, пред Детектора на лъжата се явят , искай и идват, жесток човек, мразен в града от мнозина, а само от личния си приятел и бодигард, яде му явно парите бай ставри, него не го пипа, защо, питам и отговор не желая. много свестни хора от системата, не стига, че по времето на костов бяха рано пенсионирани, а и удряни, а и неверни данни писани за тях, някои си отидоха преждевременно, а други стрес, все пак на 50 г, човек не е стар, а и на 48. а сега те са на тази възраст на работа. без реформи, младите чакат отвън, но виждат и нещата ... някои много обедняха, не че са мързеливи, а защото 10 и преди това несправедливост, само ваши хора, а може и да си най-долен, ама нали е ваш, а тези, скромните, които нито пушат, нито пият, нито и по чуждо, а са кадърни, но си е ген, не че нямат кусури, не са толкова умни, но са трудолюбиви, минало свършено е всичко, но от системата много, ама много те харесват, но и много коментари има, относно някои ваши депутати, то турчин може да не ти помогне, ама няма и зло да ти стори, а то при вас същото, както и при Живков, то поне да не беше падал от власт, идват всички партии и махат едни слагат други. народа иска работа, а не ги интересува политиката, защото гладна мечка хоро не играе. пиша от името на мнозина.

Боцко е канен и приет навсякъде...Отвсякъде проси инвестиции, отвсякъде му обещават иии: "Налице е сериозен срив на инвестициите като дял от БВП от 28,3% през 2007 г. на 18,6% през 2016 г., в т.ч.: публичните инвестиции са намалели от 5,2% на 2,8%, преките чуждестранни инвестиции от 18,8% на 1,4%, констатират предприемачите. Ръст е налице единствено при местните частни инвестиции, които са се увеличили от 4,3% през 2007 г. на 14,4% през 2016 г., уточняват от БСК."

точно така какво стана с българските доктори господин трън-клечин-борикрачучичков .......нищо нали . какви бездарници сте само , имате цял язовир а поливате само вашата бахча ............лицимери такива

български доктори в Босилеград стана ли дума?

Борисов открито играе за САЩ в тези негови совалки. Нито европейците са затрептели за Западните Балкани, нито руснаците искат да ги изгубят от своята сфера на влияние. Да дразниш мечката заради друг е меко казано глупаво, но за лицето от снимката може и по-твърди думи да се използват!

Ей аланкоолу,оправи пътищата в България,пък тогава говори за други държави.

Бойко цело село сака да шмърка качествено БЕЛО

А от ЙоцаАмстердама БОКо нЕма ли "телеграма"?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Е да, ако тези инфраструктурни проекти са съфинасирани от европейските фондове е разбираемо, всеки иска да се придвижва по-лесно и по-приятно.