Хиляди мигранти щурмуваха македонската граница

Хиляди прогизнали от дъжда мигранти щурмуваха съоръженията на македонската граница, а полицията използва зашеметяващи гранати и палки в опит да ги спре.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди мигранти щурмуваха македонската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете ги бре.Какво се туткате.Ние нямаме самолети и замъци(в швейцари и др.) като вас-визирам управниците и "бизнесмените"

Ваща кожа, стига сте клюкарствали, ами си погледнете земицата на която сме се пръкнали и вижте че народа сме си бежанци тука по нашите земи. Ни права имаме, ни работа свястна, ни раждаемост, нищо. Та те тука са по добре от нас!

какво ще стане ако аз съм перуанец или мексиканец и се опитам да прескоча стената в мексико? какво ще стане ако аз съм македонец и искам да вляза в ЮК без виза. какво ще стане ако съм българин и се озова в канада без виза?

изведнъж една от бедните страни в Европа, на която и е отказвана каквато и е да е интеграция към ЕС, трябва да реши проблемите по войната в Сирия - война, която беше разпалена от САЩ не без помоща на тъпият ЕС - същите, които искаха да подпомогнат със военна сила ИД, и които вече 5 години стоят безпомощно и не се решават на действия, защото дестабилизираната Сирия им харесва. Та същите тези в момента вменяват, че едва ли не, за проблема Сирия е виновна Македония. Ето толкова тъп е Света днес.

Ти нещо много надцени ролята на Македония в цялата работа. Незначителната роля на тази държавица е да бъде транзитна дестинация на тези хиляди мигранти за 48 часа. Е, сега за тази си роля, македонците няма да пропуснат да поискат едни 50-100 милиона я от ЕС, я от ООН.

Ами ако те хванат - ще те върнат в мексико. Опитваш следващия тираж. Тогава няма да те хванат и ще чистиш некви кенефи за 8 долара на час. Че малко ли българи без работни визи има в Канада и САЩ?

Не знам дали това е целта, но Гърция има ентерес от дестабилизирането на Македония.

Европа трябва да затвори границите си.Иначе ни чакат непредсказуеми беди.Африканци и араби да си оправят държавите.

Принципно си прав, ама те държавите им си бяха оправени, по техен си начин. Развалиха им ги точно тия, под диктата на презокеанските си господари, към които сега мигрантите бягат.

За мен това е окупация на Европа без оръжие и кръв.

Да си ги вземат при себе си американците, турците и израелците, които ги прогонват и искат да разсипят Европа.

Ха-ха!Гърците взеха да го зачукват яко на Гейландия("богопомазаната" западна европа).Браво на гърците! Така се прави."Искате да ни налагате санкции,налагайте ги.Ние пък ще ви пуснем свободен трансфер на "бежанци"! Нали гейлицемерите се бореха за това?Ами,ето им го!!! Крайно време е и нашите гейлизачи да отворят широко границите за "бежанци",от Турция,през България,към Сърбия и Румъния.Да ги пущат свободно.Нали западните лицемери се грижат за правата им.Ами,да ги посрещнат и им ги дадат. Нужно е всичко да се изпълни на реципрочна основа - който навремето е имал колонии и е черпил "блага",да посреща сега "бежанци" от бившите си колонии. България никога не е имала колонии.Следователно ,"бежанци" през България,"да"."Бежанци" в България,НЕ!!!

Откога Македония стана морска държава или има граница с Турция? Знам , че Беларусь се мие у морето...според американка, висш дипломат. Значи на,България могат да,връщат нелегални емигранти , защото са влезли първо през нея в ЕС, но Македония,я насилват да приема имигранти от Гърция.

В Европа животните спят в легла, а ние спим на дъжда. Мръзнах четири дни в дъжда без храна, казва 23-годишна жена. Уважаема госпожо, в Европа не носим забрадки и работим много здраво, за да осигурим легла на животните и децата си преди да си ги позволим. Освен това не ходим с взлом у съседите си, а само ако ни поканят или ги уведомим предварително в удобно за тях време и винаги им се отблагодаряваме с финикийски знаци под една или друг форма. Вие за тези малки подбробности на европейския начин на живот осведомихте ли се, преди да тръгнете на дълъг път с още по-дълъг списък с настоятелни изисквания?!?

Американците объркаха целия свят, защо не им се търси отговорност не знам.

ТОВА Е ДИВЕРСИЯ "Диверсията (от латински: diversio отклонение, отвличане от) са скрити и потайни, но внимателно подготвени специални мероприятия на диверсионно-разузнавателни групи или агенти по саботажа - диверсанти за изключване от строя на най-важните обекти или елементи от него чрез взривяване, палеж, наводнение, както и използването на други средства за разрушение и унищожение, които не са пряко свързани с налични военни действия (бой) , но с които се постигат определени желани от водещата диверсионна политика страна цели."

Не ми се мисли какво ще стане когато дойде зимата. Както се очаква в Зап. Европа люта студена зима, на тези имигранти от топлите страни свят ще им се извие...

Сърбите казват, че имигрантите при тях се държат учудващо културно и странно, разполагат с много пари, носят скъпи телефони. Не приличат на бежанци. Нещо се мъти тук...

"В Европа животните спят в легла, а ние спим на дъжда. Мръзнах четири дни в дъжда без храна, казва 23-годишна жена." Е колко по-ясни да сме, че не сте желани!

мигранти приема Европа, толкова повече ще идват. Ако съберете населениети на Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан, Судан, Либия и Алжир ще получите повече от половината население на Европа. Е, колко могат да бъдат приети? НЕ ПИША МоЖЕМ да приеМЕМ, защото възможностите на най-бедната страна в ЕС са известни дори на бежанците. Ясно е че трябва да се сложи точка и то бързо за целия ЕС.

Каза, че искат европейско решение и до една година да намалеят мигрантите, които вече са там, значи не могат да ги приемат. ТРЯБВА ДОБРОВОЛНО И ПРИНУДИТЕЛНО ДА СЕ ВЪРНАТ И ДА УЧАСТВУВАТ ВЪВ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ. Афганистан е 3 пъти по- рядко населен от България, например. ЕС е най- гъсто населеният район, ЕВРОПА Е НАЙ- МАЛКИЯТ КОНТИНЕНТ, след Австралия.Всеки е длъжен да знае география, икономика, политика. Това специално с го ПИШЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ГЕОГРАФИЯ В ГОРНИТЕ КЛАСОВЕ - ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН МАТЕРИЯЛ!

В нашите центрове има над 500 човека, които са със статут. Тези хора нарушават Закона за убежището и бежанците, стоейки там. Истината е, че по този начин ние дискриминираме всички български граждани, защото бежанците лежат в нашите центрове, ползват всички услуги, не плащат нищо, храним ги, но въпреки това те казват: Ние сме неграмотни и не можем да работим. Тук ще живеем цял живот. В нарушение на закона направихме голям компромис, като им разрешихме до 6 месеца да живеят там, въпреки, че времето за отсрочка е само 14 дни. Има хора, които прескочиха и този 6 месечен период. Казват, че нямат пари да живеят навън, но в същото време намериха средства и отидоха да плащат на проститутки! Тези бежанци нарушават законите и разпоредбите. За съжаление се намериха българи, които работят против интересите на страната и законите. Те сигнализираха "Амнести интернешънъл, че бежанци се извеждат от центровете. В същото време пропуснаха да отбележат, че те са получили статут и че по закон нямат право да живеят в тях. Но въпреки това от Амнести интернешънъл ни попитаха:Вярно ли е, че вече ще гоните бежанците от центровете?. Вижте колко възмутително и обидно се държат някои организации и спрямо нашата държава?! Разбира се, че не е вярно. Разбира се, че спазваме законите. Нали си давате сметка, че в същото време дискриминираме възрастните и бедни хора, които нямат пари и хляб да си купят!

амнести интернешънъл е известна с това, че амнистира доказани престъпници, за да могат те да продължат да вършат пъклените си дела. те са известни и с това, че манипулират данни, узаконяват перверзии и нямат нищо общо с каквато и да е хуманност, но имат общо с финансирането от "филантропите", които съсипаха света във всяко едно отношение. световната трагедия, която е отражение и на тяхната дейност доказва недвусмислено, че земята е завладяна от екстремисти за които няма нищо свято.

Македонците трябва да минират двустранно границата си!!! Никой не ги е канил, тия рязяни животни, в Македония!!! Да си стоят при сатрапите, да ги колят наволя, и ако могат да плюскат и да спят в леглата си!!! Те не са хора за ожалване!!! Вън всички напиращи скотове от страните ни!!! Вън резаняците от Европа!!

В центъра във столичния кв. Военна рампа има основно кюрди. Те са предимно неграмотни и дори не знаят откъде точно са дошли. Интересното е, че в Дания и Германия, например, отиват с повече документи, отколкото дори им трябват. Колегите в Дания, обаче имат ресурс да изпратят хора на място и да разберат дали тези хора , които са приели като бежанци им казват истината. Отиват в Иран, Ирак и т. н. Ние това не може и да си го помислим, камо ли да го правим. Знаете ли, че в този център, за който споменах, едните бежанци стачкуват защото имат статут, а другите, защото нямат статут. Тези хора за всичко стачкуват. Те си имат лидери, водачи и те ги бунят за щяло и нещяло.

Вероятността младите и малките деца да се интегрират е най-голяма. Шансовете спадат драстично при хората над 30-годишна възраст. След тях има много неграмотни, такива, които са живели дори в гората. Има и такива, които не са виждали тоалетна. Миналата година регистрирахме мъж с 23 деца и три жени. Кажете как този човек ще се интегрира в България?! През живота си нищо друго не е правил, освен деца.

Е невъзможно за 90% не само заради липса на училища и учители, дори и да има училища и учители, те рано напускат училище и се женят, просят, обират - това са правили и в Ливан проблемните, преди да мигрират в Сирия, а след това и в Турция, където ги изследваха в условия с компютри, учители, изкуство....и част от тийнейджърите устроиха бунт с колове заради изгоряла крушка в една от десет тоалетни....

Трафикантите на хора продължават да приучват бежанците да си късат документите. Що стигнат при нас ни казват по няколко имена и посочват три различни дати на раждане. В същото време за първи път напоследък започнаха да пристигат хора директно на граничния пункт, за да искат закрила. Те предоставят документи, от които може да се види истинската им самоличност. Това разказа председателят на ДАБ Николай Чирпанлиев.

От 08.01.2015 г. за председател на ДАБ Държавната агенция за бежанците отново е назначен Никола Казаков, който бе предшественика на Чирпанлиев!

Ами като нямат документи няма да ги пускате ,не са бежанци ,а нелегални емигранти - това с бежанците вече не върви ,чия поръчка изпълнявате гадове прости?

Да се проучат трафикантите и мрежата трафиканти, които , за да правят мръсни пари си играят с живота и на мигрантите, и най- вече с живота на местното население, което е свръх- обременено с нуждите на огромни маси, които нямат квалификации и потенциал за поддържане на живот

СЪОБЩИХА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПРЕДИ ДНИ С ОГЛЕД ПРЕКЪСВАНЕ ПОТОКА, КОЙТО СТАВА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ И НАДХВЪРЛЯЩ КАПАЦИТЕТА ДОРИ НА ГЕРМАНИЯ, КОЯТО ИСКА ЕВРОПЕСКО РЕШЕНИЕ И ДО ЕДНА ГОДИНА НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА МИГРАНТИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ СА В ГЕРМАНИЯ

Четринадесетата лъжа е, че никой от българския политически елит не е бил подготвен за ситуацията. Още през 2011 г. е имало събиране на представители на държавните институции в Силистра, включително областният управител, за подготовка на бъдещо приемане на бежанци от Африка и Близкия изток. През 2012 г. в Харманли имаше демонстрация срещу изграждането на бежански палатков лагер за 1000 души. Осама Башир (представител на Сирийската свободна армия) още през септември 2012 г. предяви пред Нова ТВ претенции сирийците да се настаняват в обезлюдените села в Странджа и да не се разделят в различни региони.

Единадесетата лъжа е, че бежанците в момента са 11 150. У нас има хиляди хора, които не са регистрирани. При всеки по-голям инцидент се оказва, че голяма част от заловените не са регистрирани никъде. Само в един хостел при полицейска акция в центъра на София бяха задържани 60 човека, от които 20 нямаха никакви регистрации. В камион в Русе се получи същото. Вероятният им брой може да е повече от 30 000 хиляди. Дванадесета лъжа. Дълго ни лъжеха , че не може да вдигаме ограда или стена по границата.. Сега от Европейската комисия и ООН ни натискат да не вдигаме оградата, защото било нехуманно. Нито спряха Гърция и Испания да си направят, нито може да ги накарат да си ги махнат. Тринадесетата лъжа е, че България не е необходимо да връща нарушителите на границата в Турция, защото след това ще може да ги репатрира със самолети в родните им държави. Алжирският посланик ясно показа, че това няма да стане, защото няма как да докажем, че тези хората влезли у нас без документи са граждани на която и да е държава. България им издава временни удостоверения на доверие, които чуждите държави извън ЕС в общия случай няма да признават. Не случайно богатата и силна държава Израел предлага големи икономически помощи на африкански държави, за да си вземат обратно 60 хиляди нелегално проникнали емигранти там. Въпреки това програмата им за репатриране среща много големи трудности и повечето нелегални емигранти си остават в страната. Изключително наивно е да си мислим, че ние можем да предложим нещо повече от Изрел на африканските и близкоизточни държави, за да си вземат обратно хората.

защо не бягат в Русия, а ти ми даваш отговора - защото Европа ще стане ислямски халифат, и ще бягаме в Русия. Кой има полза от това - руснаците. И това ако не е направляван процес.

недоразвит,как да бягат в Русия,след като няма кой да ги пусне там....там има граница,има закон и съответното наказание за нелегалното и преминаване........ако евентуално успееш,щото по вероятно е да те гръмнат докато го правиш...........а ако се приеме че си прав и Русия дирижира целия този процес то това би означавало че за нея ЕС е просто дете от забавачката......сорос,как и да се въртиш,гъзо че ти е все отзаде

Знаете ли какво става сега в Москва с мигранти?! Там е ПЪЛНО с тях!!! Намазите се правят направо по улиците! Всеки втори "московчанин" е от Средна Азия. Ние , руснаци, вече не се чувстваме сигурни заради "правоверните", които завземат Русия. Само тук, в България, НИЩО не знаете за това и за всичко вините руснаци... До сега не ми публикуваха НИТО една реплика по тази дискусия.

Не мога да разбера какво чакат от ЕС , САЩ ,Русия и Китай , че не ударят ИДИЛ ? Всичките зверства на ИДИЛ не са ли дастатъчен мотив за военна операция ??! Какво трябва да стане ???!!! Да се обезлюди целия Африкански континент ли ??! Мисля , че на бежанци от държави на чиято територия няма военен конфликт не трябва да се разрешава дори и временно убежище !!!Да се връщат в държавата си !!! България ,Македония пък и другите страни от ЕС не бива и не са в състояние да поемат издръжката на цял континент !

Американците го направиха това и създадоха ИДИЛ, защото така им е угодно. Няма да позволят на който и да е да се бори срещу ИДИЛ.

лице на проблема - вижте снимки на сайта фбр.бг. Ужас някакъв, гледайте и видеото какви орди от хора. Няма държава , която да може да се справи с подобно безумие, ако допусне тези хора на територията си. Мерките са безкрайно закъсняли, защото вече две години милиярдно население има информация за този начин на "спасение". Т.е. тези, които вече са преминали в Западна Европа нахъсват близките си да тръгват. По силата на индукция на информацията това е споделено между стотици хиляди кандидат емигранти. Европа се държи като изкукала дърта баба, на която й е все едно кога ще й удари сетния час, а гражданите очакват да бъдат приесени в жертвоприношение. По-голяма тъпня от това не знам дали е възможна. Имам чувството , че на елитите са им сменили чиповете и не са подвластни на собствено мислене.

Ами то е ясно - потока направо се отприщи след като военни кораби започнаха да ги превозват до Европа, а еврогейските чиновници заговориха как отпускат милиарди за "справяне" с проблема!

защо европейска гърция не строи лагери за бежанци ,каквито например има в турция ,където са настанени близо 2000000 души,къде са човешките права ,за които тръбят от европа .Когато разбутваха тези страни от където идват бежанците се чувстваха велики и не досегаеми нали.Сега без да се правят на разсеяни да ги приемат ,приютят,нахранят и след някоя година ,когато се нормализират нещата да ги върнат ,това е

един пита:Волене-е, къде си - ни се чуваш, ни се виждаш. Това е пряко доказателство, че Волен е руско мекере, че Русия направлява "бежанците" - предател нещастен - защо не вземе отношение. Да, ама пиричките му идват от Русия.

Тъпаци,стига сте правили антируска и антиатакистка политика от този проблем. Само по Алфа се говори истината за орките. Атака не управлява. Ако управлява щеше да отговаря. Сега управлява герб и ББ каза,че е пратил вчера сили на границата с Македония. Звъня на Ципрас явно,за да не ни праща орки. Дано ББ държи положението и да няма орки.

по-добре е да не взема отношение, а да продължи да си взема паричките от агент сава.

Седма лъжа е, че даването на хуманитарен и бежански статут е свързано с някакво временно състояние, което след приключване на войната ще отпадне и хората ще се върнат по родните си места. Всички сериозни анализатори вещаят десетилетия на кръвопролитни войни, тероризъм, нестабилност в бедните държави от Близкия изток, Африка и Азия. Никой няма да се върне в предимно безводните, каменисти и пустинни райони раздирани от войни. След като много хора с неустановена самоличност получат само за няколко дни еквивалент на българско гражданство (статут), след няколко години те официално ще станат български граждани и ще имат и избирателни права. Осмата лъжа е, че България ще успее да интегрира новите си граждани и така ще оправи демографския си проблем (според Кристалина Георгиева, която вероятно имаше предвид, че имат изключително много деца в семейство). Въпреки милиардите евро няма реална интеграция във Великобритания, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Австрия. Мнозинството емигранти си правят собствени квартали, живеят в свои общности, капсулират се. Резултатът от високата им раждаемост ще е нарастване на мюсюлманската африканска и азиатска общност, а не на българската нация. Арабско-африканските квартали в София вече се оформиха. Много е вероятно в близко бъдеще общността им в България да нарасне многократно заради характерния за тях демографски растеж.

Колкото повече приемат, толкова повече ще идват. Нормално е да са в съседните на техните държави и след спиране на войната да ги връщат обратно. Но тези имигранти не са политически, а икономически. Всеки да си помисли, колко пари им трябват на имигрантите, за да стигнат Европа и през колко места и държави са преминали като навсякъде си плащат. При война обикновен човек не може да има пари, защото той бяга с дрехите на гърба си, а банките едва ли дават пари.

"Петата лъжа е, че нелегалните са образовани и квалифицирани и България трябва да гледа на тях като на съкровище. След доклада на ДАНС стана ясно, че повечето нямат образование, а голяма част нямат и професии. Шестата лъжа, много опашата, е, че е хубаво да им се дава бързо статут, за да заминат за Западна Европа (тази теза поддържаха в началото явно неориентираните Божидар Димитров, Димо Гяуров и самият Чирпанлиев преди да разбере фактическото положение). Затова се въведе ударното даване на статут. Оказа се, че 3 месеца след пристигането на получилите в България статут на бежанци в Европа, ако не са си намерили там работа и дом, те ще бъдат връщани у нас. Това естествено ще е невъзможно за почти всички от необразованите ни гости. Германия вече ни върна първата група афганистанци. Ако беше лесно, стотиците хиляди в Гърция щяха вече да са в Западна Европа, а не много от тях да лежат в кашони из центъра на Атина."

"Четвъртата лъжа е, че идващите са основно сирийци. Оказа, че 80 % от всички влизащи (по данни на Цветлин Йовчев) са без никакви лични документи. Не може изобщо да се провери дори дали имената им са истински. Около една трета със сигурност не са от Сирия, а са предимно мюсюлмани от Африка, Азия и Близкия изток. Говори се, че голяма част от сирийците не са араби, а сирийски роми."

Ако е вярно,че Сърбия е затворила границата си с Македония нашата как е?! Да не вземе тази сволач да се намъкне тук?! В Европа няма никакъв план за справяне с проблема,всички си траят и наблюдават бедствието на Гърция и Македноия. Накрая долните Германия и западни държави ще кажат,че са влезли през Балканите и ще ни ги върнат тук,дори в потока ще патят и техни орки,за да се изчистят. ЕС вече пречи,а не решава никакви проблеми на европейските граждани. Тези нашественици трябва да се посрещат на границите с армия с калашници и няма да дойдат повече.

се изказват обикновени хора, с малки изключения вземащи страна на управляващи или опозиция. Атакисти - къде сте, не ви чувам, не ви виждам. Нали сте ПАТРИОТИ - защитете българското. Волене-е-е, липсваш ми със страшна сила.

"Втората лъжа е, че нелегалните емигранти са бежанци, които бягат от бомбите на войната, а не идват от територията от мирна Турция, която получи от ЕС 100 млн. евро за тяхната издръжка. Дълг на богатите държави, а не на бедна България, е да се погрижат за тези от тях, които го заслужават. Третата лъжа е, че понеже в България идвали предимно жени и деца нямало опасност за националната ни сигурност. Тя рухна след доклада на ДАНС до КСНС (ноември 2013) от който се разбра, че рисковете за нашата сигурност са огромни. Все по-очевидно става, че много от жените и децата са от семейства на бойци сражаващи се на страната на Ал Кайда, които ще имат право да дойдат при съпругите си в България, след като те получат бежански статут."

Не знаете какъв наплив има на Кале във Франция от имигранти и то все млади мъже. Крият се по канавките покрай пътя водещ за фериботите и тунела през Ламанша. Много са агресивни и нападат. Има предупреждение хората с колите да пътуват със затворени прозорци, защото са нападани от бежанците.

борисов-:,,Засега няма основание България да се притеснява от по-голям бежански поток,..,,??? влиза си нормалната броика на ден??? армията е на македонската граница??? а на турската???

"Първата лъжа е, че България има южна граница и отговаря на най-високи критерии за сигурност, както няколко години ни убеждаваше Цветан Цветанов. Оказа се, че граница няма, а има разграден двор. Мерките на сегашното правителство за спиране на нелегалната емиграция пък се оказаха въздух под налягане. Командированите 1100 полицаи, които мръзнат в студа, дори да заловят някой, не го връщат обратно в Турция. Само за последната седмица стотици нарушители, повечето от които чернокожи африканци, а не сирийски граждани, проникнаха нелегално в България в района на Малко Търново без да бъдат незабавно връщани обратно на турска територия, както действат гръцките граничари. Смешно е да планираш мрежа само на 33 км. от общо 259 км. и да твърдиш, че границата е добре охранявана. Безотговорните ни политици дори не пратиха армията да подпомага гранична полиция, което е задължителна мярка в тази критична ситуация."

Европа не може да поеме всички емигранти.Нямя дя е далеч когато ще избухнат страшни вълнения.Хората от западните страни не са длъжни да издържат ,хора които не искат да работят.

Не могат. Всяко нещо си има граници, извън които е невъзможно. Исторически при османското нашествие преди векове също е имало миграция с 200 кораба от азиатските държави, и именно надхвърлянето на потенциала за поддържане на живот ги прогонва, и то след като нападат и обират, и убиват по пътя си....., но тъй като са прекалено много на брой, но с прекалено малък потенциал за поддържане на живот, гладът ги връща ....- имаше филм по тв наскоро

Работата е много проста - хайваните от ИДИЛ и тем подобни видяха, че с бомбички по търговски центрове, автогари и пазари няма да направят нищо на врага и пуснаха в ход последното си най-страшно оръжие "биолгичната" бомба ... по страшна е от атомната - щото след атомната все пак може да се живее някак си ..ама след тази нормален живот няма

искам да съм аполитична, но въпросът стои пред мен и не мога го преглътна. Питам - защо не бягат в Русия - по близо е, там няма куршуми и война, нали е добре там, ако не и много добре - това чуваме от нашите русофили, поне мирно, а все на запад. Май защото Русия ги направлява. Защо не бягат по-възрастни хора, тях куршум не ги ли лови, а все млади,охранени, здрави?

Защото бг и другите славяни,и православни от Европа ще бягаме скоро в Русия. Европа става гето,арабски халифат. Тук живот няма да има. Русия не е разграден двор като ЕС.

Русия е на второ място в света по брой имигранти. Търсете статистически данни и не говорете каквото си искате

Европа ще си има негри и араби. Справедливо нали.

тази година имигрантите от Африка ще надхвърлят 800 000. Както каза КриСТАЛИНКА така ще им подобрят генния фонд. Така ще заприличат на САЩ - ще си имат Афро-Германци.

Около 4000 души тази нощ пристигнаха на граничния пункт Табановце, намиращ се македонско-сръбската граница. Всички те чакат да влязат на територията на Сърбия, защото сръбската граница е затворена. И сега? Какво ще правят македонците? А ние?

кръстоносните походи ни се връщат така ли???????

крайно време е, всички организации и организацийки за "правата на човека без задължения и задлъжнения, защото неплащащите данъци не плащат държавни задължения направени от неплащащите данъци" да си заслужат парите, които получават за "интеграция" и "битка" с Разума. след като са толкова мераклии да живеят сред идилци и да ги "очовечават" - ето: вземат си багажа и се настаняват на териториите на идил, където ще мисионерстват на воля своя "атеизъм" или дори ционизъм. вижда се, че идилците са напълно на тяхното интелектуално и морално ниво, след като така бързо овладяха оръжията, банковото дело и технологиите за убиване. така че, двете групировки спокойно могат да си разменят научен опит, как да доразрушат света, или поне "стара европа", както се изразяват от идилските съединени щази от биг швестера.

подли гърци.

Явно демокрацията не е в състояние да се справи с пълчищата паразити, напиращи към границите на Европа. В крайна сметка може да се окаже, че бъдещето на Европа е нацизма, въпреки, че в нито една европейска държава няма нацистка партия.

Оставате си тук орките, ромите соросите-афашисти. Ние явно нормалните бг останали ще бягаме от евроатлантическия халифат на сАЩ.

Заминавайте за Сибир или се удавете в морето. Мързеливи и крадливи комунисти никому не са нужни.