Коментари - Прага предлага ”резервна гранична система” в България | dnes.dir.bg
назад

Прага предлага ”резервна гранична система” в България

Прага предлага "резервна гранична система" по линията България-Македония, която да регулира мигрантския поток. Австрия праща войници на границата.

Обратно в новината

Коментари - Прага предлага ”резервна гранична система” в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей редакцията, споменатата австрийска провинция не се казва Щирия, а Стирия (Stirya), или на немски Щаермарк (Steiermark) ... и да знаета - там няма нито щир, нито магарешки бодили както в страната на розите.

Значи ли, че на австрия трябва да викаме Ьостеррейх? Или по истинскому - Осторгрух?

Дали върху проблема -разселване НА бежанци не влияе и промяната на климата в СИРИЯ ,ПРОБЛЕМИ ОТ ЗАСУШАВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ПУСТИННИ ОБЛАСТИ И ОПАСНОСТ ОТ НЕСПОСОБНОСТ ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!!

Май планират общата европейска граница, която ще се охранява с общи сили и средства да минава между България и Македония - значи България остава извън охраняваната зона.

Бежанци, емигранти всички вкупом заобикалят България защото е крайно нежелателно да си на нейна територия. Такъв буфер трябва да се направи в Гърция, Италия и Македония, ние нямаме нужда.

Доба идея, само, че вероятно Меркел няма да я подкрепи. Добре би било да се помегне и на Гърция, Италия и Испания и имигрантите да се връщат там откъдето са дошли Ирак, Афганистан, Иран, Турция, Мароко, Либия. Тази вълна ще унищожи културата и ценностите на Европа. Тази вълна ще направи Европа ислямска територия. Не бив да го допускаме все още може да го спрем.

Той предлага да се изгради тази граница от Дунав по западната граница на България и северната граница на Македония до Албания. (Виж карта на Европа). Така бежанците/ мигрантите ще остават в България и Гърция. А наплива към Сърбия, Чехия, Словения и Унгария ще се намали.

Гърците,италианците и испанците могат да си решат проблема сами! Само трябва граничните им морски патрули да прехващат корабите които карат т.нар. бежанци като навлезнат в териториални води и ги ескортират обратно до неутрални! Другия вариант е да ги стоварват на някой остров с изградени временни палаткови лагери, като не ги допускат до континенталната част,а корабите да бъдат конфискувани...след време(през което трябва да им се разгледа статута) с тях да ги върнат обратно.

Ти в Европа ли живееш или на Марс? Това никой от т.нар. "европейски политически лидери" няма да го допусне. Нали има "права на човека", "европейски ценности"...

Аз пък предлагам Чехия да се превърне в резервна гранична система на Германия и Австрия. След като е толкова хубаво и ни го предлагат на нас, да дадат пример първо със себе си.

че сме ходили и отвъд Драва?

Чехи не пращайте резервна ограда , ще спрете бизнеса на котараците на ББ

Войната в Сирия няма нищо общо. Ако хората бягаха от войната, щяха да си стоят в Турция, в лагерите. Те обаче имат цел да отидат в Европа, а не просто да избягат от Сирия. Има разлика!

ПРАВИЛНО ,ТОВА Е САМАТА ИСТИНА ,А И МЕРКЕЛ ГИ ВИКА ,ЗАЩОТО И ТРЯБВА ..ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА и със своя егоизъм подлуди целия ЕС !!!!Като много ги иска ,самолетчето и в Германска ислямска държава ....!!!!

Разгеле!Взе да им идва акъла,какво си вкарахме и какво следва... Дано не е късно!

Късно е, разбира се. 1 милион мигранти, за 50 г. не могат да ги репатрират а за 200 не могат да ги "интегрират".

Границата беше с кльон наведен към България! Тоест да пази бягащите от България :). Браздата беше от Българска страна, по-същата причина :). И най-важното "границата" беше на 6-8 км на вътре към Нългария. За да има време да се догонят бягащите от България. Та за туй не става в новата ситуация. Сега бягат към България. Хаха

Държавната граница на Република България се охраняваше правилно и не по описания от тебе начин.

Много си е прав човека! Границата беше да държи стадото вътре по онова време,а турците и арабите пътуващи от и към Западна Европа си влизаха легално през КППто!

защо си мислите,че някой иска да ограничи ,или спре потока нахлуващи мигранти от изтока-ха ха ха.Че тя целта не е такава.Целта много добре е формулирана от Брейвик,но всички го изкараха,фашист,нацист,хомосексуалист,екстремист,нарцисист,психопат,луд ,кръвосмесителна връзка с майка си и т.н.Всичко натъкмено от медиите,които пък са наведени към гейкръжочниците на Европа-ха ха.

А дали България има изобщо официална позиция по въпроса за бежанците, или ББ е зает с предстоящите избори?

...чехсчето ,къде се намираш ,много ти порасна работата !!!! Хем не ни искате в Шенген ,хем сте пълни некадърници да накарате Гърция да си изпълнява задълженията , А И ДА ВИ ПАЗИМ ,ДА НЕ СМЕ ВИ ПАДАРИ ,НЕЩАСТНИК !!!!!!!!!!

хак да ни този измислен ес!

Аз предлагам бай Тошовата гранична система ! Беше много ефективна ! А тези дето я унищожиха на СЪД

Видите ли господа- не ние, граничарите сме мързеливи и некадърни, а никой не говори за спиране и веъщане на имигрантите, там, откъдето са влезли "Досега можехме да извършваме частични проверки, но оттук нататък ще сме в състояние да проверяваме стриктно всеки мигрант". Фронтекс говори за "прихващане", "проверяване", "контролиране", "пренасочване". Всъщност самите имигранти, като чуят България и настръхват, защото само там и на малко на македонската границя срещат някаква "съпротива"- или чисто и просто разказват че ядат бой и са "занулявани" и след това наритвани обратно. Нещо заради което сме критикувани от всички уважаващи се правозащитни оргаизация "Амнести интернешънъл", "Хюман райтс уотч"Разбира се не сме светци и сред нас има утайки, мкоито са в схемите за прекарване или чисто и просто не можем да прехванем всичко- но това са възможностите- физически, логистични и обучение... Ваша е задачата да убедите политиците, че границата е да се пази, а не да се "наблюдава" и "контролира"- съвременните понятия по които работи Европа и ние по нейн образец.

Ние каква граница сме- външна на ЕС, външна на шенген- инак да пазим двойните им стандарти от мигрантите... нещо не се връзва щото кинтите ще ги дадат на турците

Преди много години , по времето на тоталитаризма ,охраната на границата се осъществяваше основно от 18-20 годишни момчета ,подпомагани от местното население.Разговорите с нарушителите бяха кратки , но предално ясни, дълбоко съдържателни и пределно убедителни.Думата "стой" произнесена три пъти ,та и повече в различни варианти и изстрели във въздуха вършеха своята работа.Ако това не беше достатъчно , за останалото имаше думата чичко "Калашников" и когато той произнесеше кратка поредица от "думи" и започваха да падат клонки и листа от близките до нарушителите храсти, и дървета ,нещата ставаха повече от ясни.Този универсален език е много разбираем за всички,а след това дружно с ръце на тила , някои и леко подмокрени ,поемаха с бодра стъпка към заставата ,разбира се под "зоркия" поглед на "чичко Калашников".В заставата се снемат показания ,прави се донесение до отряда , а те по каналния ред по-нагоре.Всичко беше дерминирано и всеки си вършеше задълженията съвестно.Нямаше Шенген, нямаше кършене на ръце, нямаше НПО-та,чудно защо ги забрани Орбан и то в родината на Сорос.

Твърде мие любопитно като защо България трябва да създава втора гранична линия за да пази богоизбраните от Шенгенската зона, като не я приемат вече 5 години? И то от както е изпълнила тех.критерии? Да се пазят сами и да не канят диваците...

границите да се затворят и вече само с визи. Така ще приемаме само образовани емигранти, с професии, а не всякаква паплач. Ще им се дава право на срочен престой и ще се работи да включването им в икономиката. Добре ще ни дойдат лекари, инженери, строители, ватмани, шофьори, машинисти, техници. Дюнерджии, търговци си имаме вече достатъчно. Но това последното- включването им в икономика зависи от държавата ни. Германия търси такива хора за така работа, а ние обаче само ги държим без да ги използваме. Имаме работа за теб- заповядай. Нямаме- връщай се обратно. това трябва да е условието.

ако някой искаше това...то може да стане на територията на държавата Турция..оттам авион и в държавата която ги иска.

И колко от нахлуващата тълпа са доктори и инженери, да те попитам? Изключваме "гинеколозите", извършвали "прегледи" по Нова година... Вчера четох две статии: 1) Едната е тук в дира, за тълпите марокански, тунизийски и алжирски криминални типове, смесили се с тълпите "бежанци" и тормозещи населението в Германия 2) Другата беше за един сирийски бежанец, който каза, че "сестра му и зет му са отдавна в Дубай, защото зет му е лекар". Трябва да ти е ясно, че ОАЕ, Саудитска Арабия и даже Турция едва ли биха изпуснали един талантлив инженер или ИТ и не вярвам някой от тези хора да прекосява морета, рискува живота си и да живее месеци в лагери с по 200 човека в едно общо помещение... Иначе един образован човек от Сирия или Тунис може да се интегрира, в това съм убеден. Но не и 90% от пристигащите в момента...

При този глад и мор да не са луди да работят тука. ако е за 420 лева то по добре да си стоят в техните страни . Не сте ли разбрали че по заплати сме по долу и от Сирия и слабо развитите държави.

Поредните празни дрънканици от импотентни еврочиновници. Решението е изключително просто. Границата с турция трябва да се затвори със стена и минна полоса, а в егейско море покрай гръцките острови да се разположат катери. Охраната да се финансира от всички европейски страни. Който напира да се връща на турция. Ако не се подчинява, стрелба на месо. Лодките да се потопяват. За един месец броят на кандидат бежанците ще бъде сведен до нула. Готов съм да се обзаложа, че евродебилите обаче никога няма да вземат такива мерки. Всичко ще се ограничи в безкраен низ от дрънканици, докато ес не се разпадне и всеки да се оправя както може.

Тези с минусите искам да ги видя напролет и лятото, когато бъдем заляти от маймуни. И тогава ли ще разчитате на евротунеядците да ни защитят.

Написаното е толкова точно, че се чудя на минусите. Бих добавил още - тези 3 млрд, които обещаха на Турция, да се предназначат за стриктно опазване на ЕС-границите по начина, който много точно е описан! С пари или без тях, турците ще продължават да пускат мигрантите и да изнудват Европа с нови и нови искания за отстъпки, докато постигнат своето - пълно овладяване на Европа по модела на Халифата.

Аве ЕС, нали ни се карахте че не сме допускали достатъчно бежанци, чак идваха некви немски идиоти да режат символично границата. Сега мрънкат че ни бил слаб контролът.. ха

Господа европейци и чехи, границита с Македония, а и с Гърция е основно планинска.Така че вместо да давате 3 млрд. на Турция да не пуска имигранти, мигранти и вся останалая сволач(което не е сигурно), по-добре ги дайте за изграждане на гранични съоръжения у нас.Естествено със строг контрол, иначееее :)

Смъртта е най-добрият пазач на границата. Обаче изобщо не мислят в тая посока. Огради, "контрол" - фалшива работа.

Я кажете какво значи да се "урегулира" потока у нас и у Македония,тъй като Турция и Гърция не го правели?

За! Но идеята е моя! Те византийците и без туй не мош ги различи от талибаните на външен вид. Да се оправят!

Я па и тоя наглец. Алоооу, ние не сме в Шенген, не сме длъжни нищо да ви пазим, нагли мекерета. Когато всичко беше мирно и тихо бяхте най-важните и високомерно потупвахте със снисхождение тоз и оня политик по рамото, а зад гърба ни плюехте и не ни искахте в Шенген. Сега ревете като наведени лелки с дебелия опрян в розовите дупета.

Нали Ви е ясно че ако Германия почне да връща мигрантите опипващи женски с къси поли, ще ги връща в ПЪРВАТА държава от ЕС!!! А България каква се явява??? ПЪРВА ДЪРЖАВА!!! ЧЕХА е съвсем прав трябва въоръжена охрана по границата и никакво пускане!!! Турците са хитри праща ги към Гърция и България все държави от ЕС! Германия няма дя ги връща на Турция, а на БЪЛГАРИЯ, Гърция и Италия хахаха! ЧЕСТИТО на Бойко! Ама той е приятелче с Меркел! хаха! Чехия, Унгария, Словакия а и ПОЛША са съвсем прави ако НИЕ не охраняваме границите сори за България!

Ще връща, ако ги пуснем. Няма нито вечни съюзи, нито вечни приятели нито неоспорими договори. Те ще ги канят, ние да ги приемаме. Както се видя политиката на западните държави е лицемерна и следва само примера - не ме интересува нищо, важен е моя и само моя интерес и то когато ми е изгодно. Крайно време е и ние да си гледаме нашия така, както ни е изгодно. Не сме длъжни нищо да им пазим, докато не докажат че ни приемат на 100% като пълноправна част от ЕС или баира, да си се гушкат с амуджите, на които между другото те разбиха държавите и им грабят ресурсите.

Мисленето ти е като на подлога. Значи, ако не охраняваме границите на миличката Европа, ние сме виновни, сори за нас а? А да ти предложа една друга линия на мислене, малко по про-българска, а не дупедавска. А може ли да кажем така - щом не ни приемат в Шенген и се правят на ощипани за пазарите си за труд толкова време - еми сори за вас Западна Европа - да са ви честити новите придобивки.

Защо да ни ги връщат? Нали ББ каза, че Дъблинското споразумение вече не работи? Това означава, че не сме длъжни никого да приемаме обратно.

Аз на тия от Чехия им предлагам да почнат да раздават Шкодите без пари на живеещите българи по Черноморието. Също така искам да са с автоматична трансмисия.

Крайно време е да се минира границата и първият изстрел да бъде във въздуха, вторият - на поражение.

При този недоимък и липса на средства - никакъв излишен разход за боеприпаси... Затова пуцане с право мерене точно между очите...!!!

Ако няма ти да слагаш мините и ти да стреляш, акъли не давай. Ако пък сериозно си решил отиди първо се освидетелствай така както минат 5 или 10 години и почнат да те дърпат по разни световни съдилища поне ще имаш някакво разрешително за отстрел на себеподобни. Не знам обаче колко ще хване декиш.

Да иде на гости при Печката и да му каже, че трябва да плати масрафа, защото той, барабар с англичаните и джуджето Саркози забъркаха лайната в арабския свят. Сега обаче услужливо ни поднасят кофата с фекалийте: "Сърбайте, не се стеснявайте".

е тука -да наведе ББ за бежанци.

мое изпроводят малко чехкини за граничарки

Интересно, сега с тези цени на нефта, още колко африканци ще побегнат при мама Меркел, да ги стопли и нахрани. Тряба да се има предвид че куп африкански държави изхранват населението си, продавайки ресурси, а ресурсите сега сериозно поевтиняха.

Проблема е границата България Турция Гърция Турция къде отиват чак в Македония трябва да ума общи европейска армия

За чехското еврейче е пределно ясно, че за да се спре този поток, който е планиран и насочван, тези страни трябва да спрат да изпълняват нарежданията на САЩ. Но се изхвърля да говори глупости. Още преди 2 години Атака предупреждаваше и искаше строителството на стена по границата. Нашите еврейчета и шабес-гои игнорираха и иронизираха тези предупреждения. Сега тиражират простотиите на евреите.

Явно малко деца сме им направили на времето на чехите щом сега ни мислят толкова лоши неща! Защо бе джанъм, след като толкова години не сме годни да сме членове на този Шенген сега да ви пазим от любимците ви? Е, мен не са ме питали дали искам Шенген или ЕС! Сега ако мога бих осигурил еднопосочен коридор за няколко часа дневно директно към вашия тих и спокоен земен рай!

Е точно заради хора като теб е цялата работа!

Подсигурихме най-после фураж за свинефермите.

Цитат: да бъде създадена "резервна гранична система" по линията България-Македония, която да предпазва шенгенските страни Не разбрах - какво общо има България или пък Македония с Шенген, че да ги пазим? И що да ги пазим, като ценят повече пришълците-изнасилвачи от нас? По-добре цялата паплач да влезе в Шенген ... и тогава да се затворят границите, че да не може да излезе от там.

Твойта май ще излезе като на шопа, дето неще на него да му е добре, а на Вуте да му е зле.Защото като влязат в България и Македония и шенгенци си затворят границите, тълпите ще останат за нас.

чеха и какво е предел преводача, ама наште да си опичат акъла.

Лошият превод и малкото мислене са направили неясно казаното от чеха. Ето какво е казал: Трябва да засилим външната защита на шенгенските граници и да създадем обща европейска брегова и гранична охрана. Ако това се окаже безрезултатно, трябва да изградим резервна гранична система по протежението на границите на България и Македония и да въведем там технически мерки, каза Соботка

''Същевременно чешкият премиер приза, че ключът за решаването на мигрантската криза е в успешния изход на мирните преговори за прекратяването на гражданската война в Сирия'' ... Това е! Най сетне някой да мисли като мен. Иначе оправия няма.

Това не зависи от ЕС ...и никой не знае колко още години ще се точи.. Няма ние да страдаме заради спокойствието на Прага.

Войната в Сирия ще завърши от този който е започнал:САЩ и ЕС в стремежа им да победят и заграбят Русия .Значи ние ще сме жертвата-нали за това дойде и Ню ланд.

ДАЙТЕ ЛИНК КЪМ ТАЗИ ПЛАТЕНА РЕКЛАМА ДЕТО ДА ИДВАТ ЧАЛМИТЕ

Веднага бих ти дала, но дир трие и редактира линкове. Потърси в интернет за арабски телевизии и медии излъчващи и публикували реклами за хубав живот в европа. В една от рекламите видях агенция на улицата да вербува желаещи да пътуват до Европа за нов живот и всичко осигурено и платено. Отворени агенции в градове, платени реклами и медии ангажирани масово из арабския свят да изпращат желаещи за хубав и охолен живот в Европа. Всичко това потвърдено от думата на меркел че са поканени - публично. Не е скрито, просто трябва да го потърсите. Извършва се страшно предателство. Направете си труда и се информирайте. Аз останах ужасена.....от 3 видеа с превод...за съжаление не говоря арабски..... Мисля, че езиковата бариера е основната причина за потълването на тези факти. Самите 'бежанци' си признават, че са били 'поканени' и че всичко е организирано. дават им брошури къде да отидат, кого да търсят, какво да казват, как да си искат парите обещани, и прочие. Имат инструкции и са покрити от властите навсякъде из Европа. Тази история в Кьолн също беше покрита 4-5 дни - явно по същата заповед. Ако не се беше разсмърдяло от няколко чужденки, и това щеше да замине покрито. Информирайте се, не стойте заблудени. ИЗВЪРШВА СЕ ПРЕДАТЕЛСТВО И ТО НА МНОГО ВИСОКО НИВО. ВСИЧКО СЕ ПОКРИВА И Е ЗАМЕТЕНО. ПО НАЙ-ВИСОКА ЗАПОВЕД. Търсете реклами по арабски телевизии и медии за лесен живот в Европа.

Е къде ги търсиш тези реклами ве? Аз гледах и нищо не намерих! Като ти трият линка кажи за какво да тъсрисм, ключовите думи! Май само празни приказки и психоза целиш!

Всичко това е част от хибридната война на Русия срещу Европа. Пускат мухата на арабите, че в ЕС ще ги намажат с мед и масло и те тръгват. Интересно защо като Путин е голям приятел на Асад не ги приеме в Русия.

... ако си поискам... шъ ли ми дадеш?!?

Ето сайта: w2eu . info (Махни празните интервали около точките). Тоя сайт го има и на брошури, които се раздават на тълпите мигранти

Благодаря, и това също. Има много, само да го потърсиш.

Благодаря, и това също. Има много, само да го потърсиш.

BAMF Werbefilm. БАМФ е Бундес амт фюр миграцион унд флюхтлинген. Или грубо преведено национална Агенция за миграция и бежанци. Има филм от 2014 в който един фиктивен бежанец от Ирак пристига и показват как добре го посрещати какви права има. В филма дори казват, че ако не му уважат искането за убежище може да даде държавата на съд. Всичко е подготвено от дълго време. Показах филма на няколко германци и те си глътнаха езиците.

Прави добо впечатление познаването ти на българската граматика, правилно построяване на изречения, пунктуация... 1. Получила си безплатно, поне начално образование в България. Ние не сме Европейци, Българи сме и се гордеем с това. "Аз съм много по-голяма европейка от вас, защото съм изстрадала моята европейска кауза!!!" Би ли пояснила как е станало това, защото много от нас не ти вярват? 2. "скандинавските страни", отминавам го с пренебрежение. 3. "...пример от Турция...", Благодарим, 500 години ни стигат. 4. "Срамувам се, че съм европейка." Не си европейка! Не си и Българка! Не си и Туркиня! Вероятно помачка, понаучила български, съществуваща незнайно къде е "европа", миеща някъде чинии или старчески дупета.

Толкова си далече от истината!!! :-( Тъжно е.... Твоята логика е важна част от теб, която те напътства и ти дава устои в живота. Може би, след като ме "описа", се чувстваш по-добре. Така да е. Но не забравяй, че ние сме нищожни прашинки, песъчинки в сравнение с нещо много по-голямо и всеобхватно, и следователни сме подвластни на коренно различна "логика". Ти си затворен в своя собствен свят и се стараеш да си обясниш "адекватно" явленията в него.:-) Но това е милионна част от Истината, която аз също не познавам. Вие ме бутате в някакви свои рамки, опитвате се да ме анализирате, доста често говорите от последна инстанция... Но дали това е така? Дали наисина съм подвластна на някаква религия, дали съм толкова фанатична, както смятате, дали наистина желая на родината си България ЗЛО?! Вкарвате ме във вашата приказка. Аз съм част от моята. И това е добре така...

Добре написано на български, извини ме, ако съм прекалил в коментара си. Имай си твоята приказка, макар да не вярвам да е приказка ;-(

Харесва ми!

Циганка е даваха я по телевизията няколко пъти преди време.

и учебниците по история ще пише,че нaй- големите предaтели в човешкaтa история се подреждaт тaкa: 1.Меркел 2.Горбaчов 3.Юдa

С тъжна ирония: Няма лошо, нека да пратят. Ама не войници, а полякини, чешкини да охраняват "евро-границите" ни!

с тия бежанци, вярно е че са проблем, но се опитват зад тоя проблем да скрият редица други проблеми на ЕС

Пълно зaтвaряне нa грaниците ,a който се опитa дa мине нелегaлно,дa се рaзстрелвa нa място,aко някой все пaк премине,бой,бой и екстрaдиция !

всяка страна да се спасява за сметка на друга. Идеята на Прага е всъщност идеята на Саркузи-тука при нас да набутат бежанците.

всъщност,чехите виждат че гърция не предприема никакви мерки.живея тук .ама хич не им поняса думата ислям.ядосани са на немците, не вярват че турците ще спрат потока.по скоро се надяват на бг (тук един беше застрелян).

Тaя рaботa с бежaнците е дело нa СAЩ,които искaт дa съсипят Европa зa дa могaт съвсем дa я подчинят.Меркел е aгент нa ЦРУи действa по тяхнa зaповед,поне aз тaкa мисля,друго логично обяснение нямa,a прикaзките зa толерaстиятa сa зa нaивници и бaлъци !

Подчинение не им трябва повече. Важното е навсякъде да е зле, за да изплуват те пак като хубаво място. Само че принципно са обречени - вместо да мислят как да потънат по-плавно, те искат да скапят всичко останало преди това. Нещо като заповедта на Хитлер да се взривят всички заводи преди капитулация.

Тъпите и малоумни политици в Европа са платени да го прокарат, ако още не си го разбрал. Това е платена кампания, платена пропаганда и някой стои зад това. Също така, аз лично не вярвам, че европейските разузнавания и военни сили нямат информация какво точно се случва. Не може всичките европейски държави да не знаят каквосе случва. Абсолутно съм убедена, че те мълчат по заповед. Всичко това се покрива от най-високо място. Медиите се редактират и трият, хората са лъгани и манипулирани, и кризата си продължава, а напролет ще е върха на сладоледа. Търсете информация в интернет за платената кампания на араби да живеят в Европа, на разноски на ЕС наготово. Обещавано им е че до края на живота си няма да работят и да имат проблеми. Обещавани са им невероятни неща. намерете рекламните видеа, аз гледах 3 на арабски, ама преведени, за съжаление не говоря арабски. Излъчвани са в продължение на последните 3 (!!!!!!!!!) години из арабския свят.....по масовите телевизии, търсете арабски телевизионни програми. Това са били платени реклами за лесен живот в Европа и се прави ОТ ГОДИНИ!

и продължаваме да го гледаме в наш, български вариант

Да ти кажа потърсих и нищо подобно не намирам! За момента ми прилича на поредната измислена конспирация! Особенно в часта с плащането!