Божидар Димитров: Северното полукълбо и част от Азия си е Македонско

Цялото северно полукълбо има основание да се нарича Македонско, плюс тази част от Азия, където живее македонският цар сред племето келеши в Пакистан. Това е моят принос към замисъла на г-н Тодор Петров.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров: Северното полукълбо и част от Азия си е Македонско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да се занимаваме с тия тъпаци,наречени македонци.Това е като да убедиш маймуна,че земята е кръгла.Жалкото е ,че албанците скоро ще са на нашата граница и всичко това заради едни идиоти,които не можаха да установят какви точно са.

Този Тошко Потров много добре знае какво прави и говори (;разбира се и му плащат за това, за да е още по-убедителен). Представете си следния сценарий! - Т.нар. Македония става чл. на ЕС и НАТО. Злостната кампания с/у Б-я продължава, инспирирана от външни сили, интересите на които съвпадат с тези на макетата по отношение на Б-я. След 30 год (примерно) българите стават или малцинство или наравно с цигани и турци. Светът е обработен и започва да говори, че българите всъщност били македонци. Македония получава Пиринско, а на останалата територия на Б-я се установява някакъв федерализъм, името на който дори може да не се нарича България, а нещо друго. От всичко това печелят едни хубави хора...доказани гении в стратегическото геополитическо планиране.

Прав си! Всичко е пари и интереси! Чудя се, кой плаща на неправителствената организация "Световен македонски конгрес"? Не допускам, че тя съществува само с финансови дарения на обикновения "македонски" народ. И друго - всички наши "демократични" правителства вменяват чрез медиите за политически некоректно говорене понятия като патриотизъм и национализъм. Едва ли не, стана престъпление да се наричаш българин, да пееш "Тих бял Дунав", да имаш родова памет. И това, ако не е по план!

Хубаво отговаря Божо! Но, какво прави държавата по въпроса? Все пак! Сега е ирония. Утре ще е лъжа. В други ден тя ще бъде повторена за 100-тен път. И това, само от страна на съседите от запад! Ами, тези от юг?

Ха-ха-ха-ха-ха ! ! ! Супер добре казано, Проф Димитров.

Божо, поклон! :)

Македония - идиотизъм от най-чист вид в държавно измерение!

Македоно -Врачанска система Като: Г.С.Раковски Софроний Врачански ----------------------------------- Врачан-ски Балкан Тетевен-ски Балкан Троянски-ски Балакан логично и исторически справедливо е да става Македоски от тук и полустров

Тия нещо ги боли главата....македония...македония е била много преди Христа...ако е имало изобщо такава...Македония е една държавица основана на базата на конфликт между Българиа Гърция и Сърбия...До колкото е известно на историята....и тези лумпели седнали да гледат преди 10000 години какво е било...Отгоре на всичкото г-н Димитров да хване да си скъса дипломата за такъв вид изявления....Все пак е Българин...Македонците стават фанатици вече...сега ще кажат, че и те първи са открили Америка топлата вода тока и колелото....малумна история!

...ти, явно изобщо не си разбрал изявлението на проф. Димитров!

СМ

Потърсил македонци г-н Тодор Петров в собствената си държава и като не намерил решил, че са в България. Тодоре, Тодоре продължавай да ни забавляваш !

Па-а-а .... я мислим дека сите негре от Африка са сащо македонце ..... верно ли е, а ....?!

верно македонци са, само дека са стояли на сънце повеке!

Това беше суууупер яко!

Дано го прочете това господина, сигурен съм ще му хареса

преди ми беше смешно като чета простотиите, но сега мисля, че е безкраино тажно - ако приемем че македонците са балгари, това означава, че сме податливи на безобразна асимилаця и оскотяване...

безкраИно тАжно е че сме бАлгари, а не знаем как се пише на Български

alivap

Те и Адам и Ева са македонци!Как още не са се усетили да изплещят и тази простотия?Щото аз все още не съм я чувал!!

коку

За 12-те апостоли не знам, ама 13-тия със сигурност е бил македонец...

lu4ka

Ееее, тоя път цепи мрака. По-добре не можеше да се каже.

Желю Желев да се извини публично пред нацията! Този македонски предател...първи да признайме една страна която постоянно ни хули и мрази...предателя Желю Митев Желев от с. Веселиново

Браво на г-н Димитров! Кефи ме максимално!