Социалдемократите на Заев обявиха победа на местните избори

Управляващите в Македония социалдемократи обявиха снощи победа на местните избори, които засвидетелстваха голяма подкрепа от избирателите за новото правителство

Обратно в новината

Коментари - Социалдемократите на Заев обявиха победа на местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се натискат за ЕС и НАТО.Използваха наш Боцо като трамплин и продължават политиката си срещу България.Те тепърва ще видят кон боб яде ли.

Със сигурност схемите на козяците, работещи с ГРОБ за купуването на гласове, секции и фалшифициране на протоколите, са били приложени с наша ГРОБарска логистика и в Македония. Заев е тяхния мелез Костовче-мутренце. Единстевното положително за България е, че се преборва македонизма. Но това е просто съвпадение на настоящите интереси на жидоянките срещу руските, с нашите национални, а не че го правят заради нас.

Там е работата,че макетата - социалдемократи искат НАТО и ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, наще КОМУНОПИТЕЦИ ни ПРАЩАТ в СИБИР. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СОЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ В МАКЕДОНИЯ И КОМУНИСТИТЕ В Бг е ОТ ЗЕМЯТА до НЕБЕТО.

Браво, на социалдемократите! "Древногръцките маскари" закърмени със сръбско мляко от Кремълска бавачка постепенно, ще изчезнат, като всяка фалшива новина.

Македония: Груевски,Груевски...Уевски,Уевски,Уевски,Уевски...яде ли го?

СЛАВА НА АЛЛАХ , АЗ СЕ БЯХ УПЛАШИЛ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ МОГА ДА СПЕЧЕЛЯТ :)) "50 общини с преобладаващо македонски население. Етническите албанци са мнозинство в останалите 30 общини. "