Астрономи отговарят с изложба дали идва ”краят на света”

Астрономите от Планетариума в Смолян отговарят с изложба дали на 21 декември 2012 г. ще настъпи "краят на света". В изложбата "Предизвикателствата на 2012 или идва ли краят на света" се разглежда от астрономическа гледна точка вероятността да се случи това.

Обратно в новината

Коментари - Астрономи отговарят с изложба дали идва ”краят на света” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да е краят на света, а ще е краят на упадъка на човечеството... Прочетете за фондация Кеше, рано или късно това ще се случи!

Casandra

всъщност, това си е жива спекулация! краят на света е не на 21 декември 2012, а на 21 декември 2112! т.е. 21.12.2112. сборът от числата дава 6 и 6, освен това ще бъде в 6.00 часа, за да се получи числото на звяра (от Aпокалипсиса- 6-6-6! ) !!! и стига вече с тия маи!

Нема се пуашите. Скоро пускат нова ваксина. Че ни мине кат се упраим.

Нищо няма да се случи точно в определен ден.Те си започват определени процеси на промени.Настъпва тежка ресурсна криза.Всичко вече сме опапали братя и сестри и продължаваме.Кризата която настъпва е енергийна основно и на базата на това едни живеят на гърба на другите,защото им доставят енергия от природата и изчерпват всички енергийни ресурси.А енергията е навсякъде около нас и тя ни е дадена от Творецът.Истината е че наближаваме Ауциона /Главното Слънце/ при движението на слънчевата ни система в галактиката а това се случва на 25000 години веднъж и на тази дата за която става дума ще сме най близо до него и ще сме на оста на Млечния път,където има най голяма концентрация на материя и това онези " примитиви " маите са го знаели.

ОХ ДА ИДВА КРАЯ ЧЕ ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ ОСТАНЕМ.ЧАО.

Краят на света е насрочен за 21 декември 2012. Ще се отработва на 5 януари 2013.

Най-важното, което ще се случи тогава, е че науката ще отрече твърденията си и няма да бъде в състояние да ТВЪРДИ каквото и да било, Защото ще се изясни че нищо не им е ясно и нищо няма да им е ясно докато не се изясни. Това е на 100% сигурно.

Изложбата ще се закрие от само себе си на 21.12.2012 г....мухаха

Котато учениците питат Исус кога ще бъде свършека, Той отговаря. За времето и часа знае само Отец ми.Така, че никой човек на земята не може да каже кога ще бъде краят.Че ще го бъде- да, но кога?

Господа журналисти, Теориите са доказуеми твърдения, които обясняват явления. Хипотезите са твърдения, с които се обясняват явления и процеси, но които не са доказани. Моля, използвайте правилно терминологията, че вече сте станали за смях.

Вдигат цените на горивата, на отоплението, на тока, на храните. Който работи, няма време да вдигне глава от гадости и робство. Който не работи, умира от глад. По-добре да дойде края на света. Амин.

Плашихте ни няколко години с края на света, а сега ни успокоявате. Нелогично е.

на 21 декември идва краят на капитализма. Западните капиталисти възприемат това като краят на света, естествено. Сгромолясва се варварската западна капиталистическата система . И вече света ще се развива към добро , по пътя на комунизма и прогреса.

ОБЪРКАЛ СИ ГОДИНАТА. НЕ Е 1944, А 2012...

Опасността не е от космоса. Тя е тук на земята и се нарича - човеци.

Дянкофф?!?

При всичките ни технологии и развитие, да вярваме в нещо, което е написано преди 4000 че и повече години, от раса, която дори и да е имала някакви познания, все пак е били примитивна.

Много знаеш колко са били примитивни маите и останалите избити от испанците. Ся и тука да дойдат некви да изколят 90% от населението и унищожат 100% от всички предмени и писменост, след 1000 години и за нас ще мислят, че сме били тъпи и прости.

А ние сме тъп, прост, търпелив и завистлив народ!

Владо, ти чуваш ли се ? Кой ще е този ненормалния, който ще затрие абсолютно всеки предмет, всяка книга и всяка писменост, език и всичко ? Нещо не намирам смисъл в това което си написал...