Какво е намислил Ахмадинеджад?

През последните години около Махмуд Ахмадинеджад цареше тишина. Сега обаче бившият президент отново излиза на политическата сцена и критикува Рохани.

Обратно в новината

Коментари - Какво е намислил Ахмадинеджад? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DW е просто една жълта медия на ционистите.Лъжата там е на почит.Каквото и да пишат е пропаганда.

"В последните дни от неговото президентство Върховният съвет на културната революция дори му даде разрешение да основе собствен университет в Техеран. Плановете му обаче се провалиха поради липса на финансови средства." Два мандата президент и не могъл да спастри за един университет? Ай, завалията!

DW, да бяхте го подслушали и щяхте да знаете какво е намислил. Обаче вие с меркел приятели не подслушвате и сега не знаете. Факт! :-)))

На никой не му пука какво е намислил. А на изборите ще се види народа към кое клони повече. Ислямизма или светското. Иранците не са като арабите, но и на тях ислямизма не им е чужд.

Рядко глупава, жалка, пропагандистка статийка. Дойче Веле отдавна не е нищо друго освен един рупор на Вашингтон. Трябва се казва Вашингтон Веле!Първо: Иранската икономика се развива с двуцифрен ръст още от времето когато Ахмадинеджад беше президент. Второ: Коя по-точно "международна общност'' си е отдъхнала? Отдъхна си Израел. Вие, специално отдъхнахте ли си :)? Китай отдъхна ли си? Бразилия отдъхна ли си?.. Трето: Образованието в Иран е издигнато в култ и там то е във възход. Но как е то в България? Сега не само Борисов ходи в Техран. Ходят бизнесмени, президенти на огромни концерни от цял свят.

Т.н. дойче веле е пиндогейска подметка, не му вярвайте!

Значи народа поддържа Ахмадинеджад, въпреки твърденията на политици, че не е създавал работни места . Но тези , които са извън Персия и служат на международното еврейство, твърдят необосновано обратното. Страх ги е от Ахмадинеджад, който е строителен инженер.

Този е Лютви Местан на иранското ДПС.

Махмуд Ахмединаджад е намислил да им ЕПМ на запада, за което го уважавам.

Запад-ните пари с коитоти плащат от пасола!

евреена Махмуд Ахмадинеджат няма никакво значение. Важно е какво мисли Али Хаменей и ръководените от него стражи на революцията. Страшничко ще е за запада ако вместо Ахмазинеджат бъде издигната кандидатурата на Касим Сюлеймани, командир на иранския корпус ал-Кудс и стражите на революцията. ТОГАВА ЗАПАДА ЩЕ ПОВЪРНЕ!

Може би Израелците вече са му отлели куршума на командира на ал-кудс?!И на много други примитиви които толкова се харесват на путлераската пасмина! Недейте забравя, че израелците редовно, ,орязват'' главите на командирите от, ,Хизбулла'' пък и самата организация която е съюзник на гнома!

комунист

Но в Ливан им набиха канчетата,нали;-)? Четири хеликоптерчета и 40 /според някои анализатори-67/ "непобедими" танка Меркава, че май и един кораб, загубиха богоизбраните срещу Хизбулла и се върнаха с подвити опашки. Между другото цялата медийна истерия срещу Хизбулла в последните години е с цел да се програмира общественото мнение за предстоящата "гражданска" война в Ливан, с която Израел ще се опита отново да окупира страната- този път подмолно, защото в пряк бой нещо не се получи;-).

Персия не е арабски Халифат. Грешиш, Хизбула е арабска организация и то манипулирана от евреите. Но Персийците имат исторически спомени от една дама с еврейски произход-Естер.

НО РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА, ЧЕ СЪЮЗНИКА НА ТВОЯ ПУТЛЕР В СИРИЯ Е НЕ НЯКОЙ ДРУГ , А ИЗРАЕЛ. Затова рашките си плащат със свалени хиликоптерчета със ЗАСНЕТИ КЛИПЧЕТА! Разбираш, че някой е подготвил УЛОВА на въртолета! КОЙ ЛИ? Ами същото това номадско племе което никога , АМА НИКОГА не може да ти бъде приятел! ЗА НЕГО ТИ ВИНАГИ СИ ЖЕРТВАТА, КОЯТО ТО ТРЯБВА ДА ПОДНЕСЕ ПРЕД ОЛТАРА НА СВОЯ БОГ НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЗИ БОГ И БАЩА НА ЕВРЕЕНА ХРИСТОС И НА ВСИЧКИ ГЛАВНИ ГЕРОИ ОТ КНИГАТА НАРЕЧЕНА БИБЛИЯ В КОЯТО СЕ ВНУШАВА ИДЕЯТА - има един богоизбран народ и той е юдейския

Чшш ти по стар боллевишки обичай приписваш пораженията нанесени на сАвеЦките сАюзници със сАвеЦко въоръжение на победителя във всички израелско-арабски войни Израел!Израелските ВВС свалят над долината Бекаа 68 сирийски самальота саветско производство без загуба и унищожават въпросните танкове,но тива са сирийски 72-ки!С противотанкови ракети изстрелвани от хеликоптери и поразяващи двигателите на танковете!Така,че болшевишйите глупости ги разправяй в клуба на пенсионера закапече от БНА-то!

Нa DW не трябва да се вярва въобще! Истината е далеч по-различна!

Вместо, вие, с претенциите да сте журналисти, да напишете сериозен анализ защо аджеба Бацето ходи в Иран, като не сме чули някой да ходи там - ни от ЕС, ни от УСА и каква задачка изпълнява на чуждите господари нашичкият васал, вие ми преписвате пропаганда от немците!!!

И Камерън и германците, ние сме последните. И американците ходиха, но от Конгреса прокараха някакви закони да спрат търговията и още да държат замразени парите на Иран. Това е причината - Иран има пари, пазари, ресурси, Запада има дългове и либерална демокрация. Да видим дали иранците са такива будали като нас.

Запада се страхува от Махмуд Ахмадинеджад. Това става ясно от тази пропаганда,която прочетох.

Премиера клоун Боцо прави Иран ядрена сила. Ще изнасаяме за там ядрени реактори, специалисти, уранова руда, балистични ракети. Край вече с персийските котки, вече ще бъдат персийските ядрени котки, благодарение на България...

FuckTheEU

Без Ядрено оръжие няма реална независимост. Иран разбира това.

Е, какво ще я правят тази "реална независимост"! Ще я "пекат", "ядът", ще си я навират ...! Глупости - "бомбата" им е необходима да станат по-агресивни! А целта им е да те направят тебе мюсулманин или роб, меко казано да ти е.... майката, жената и децата ти! Много "толерантни" са западните цивилизации и ги чака "големия" к.. , който им подготвят мюслимите!

FuckTheEU

Аз досега ирански муджехидини не съм виждал! Виж, тия подкрепяните и въоръжавани от сащ ги гледам всеки ден по новините, а последната година и по улиците ни! А свободата нито се яде, нито се пие, но с нея и яденето и пиенето е много по-сладко! Иначе живей си като свиня в кочина, да ти дават блашик всеки ден и по телевизията да ти приказват колко си "свободен", ти както гледам си свикнал с това.

Ех, тези "немски вълни" и пропагандата,която се лее от тях... Ахмадинеджад, г-да от Дойче Веле, се радва на голяма подкрепа в страната си. Пътува из страната и чете лекции,защото след изтичане на мандата му се върна да преподава инженерство в университета в Техеран;-). Някак си е много свежо в нашия свят да видиш бивш държавен глава /при това на сериозна държава, не на Тувалу/ да пътува в автобуса на път за работа. Западните медии от известно време ни заливат със статии за "провалите на Ахмадинеджад", за "изолацията", за санкциите и т.н и т.н. Явно последният им е трън в очичките. Между другото не съм забелязал Иран и под ръководството на Рохани да прави някакви отстъпки на САЩ- тия дни някакъв американски капитан се оплака, че едва не е бил потопен от ирански съдове в "исконно американския" Ормузки провлак, хаха.

Нашенските цървули и да Тувалу ли стигнаха вече? Бре, ненаситна сган.

така съсипа икономиката на страната, че западните лидери си счупиха краката да тичат в Иран за договори и сделки. Ето и ние чак сега се доредихме на опашката там. Аман и поръчковите журналисти и статии - тия са толкова виновни колкото и самите политици, които докараха света до задънена улица.

Какво е намислил Ахмадинеджад? Да продава газ на България, както и да купува мед от нас.

;-)))))