Няколко силни магнитни бури ще има през септември

Едновременно няколко силни магнитни бури трябва да очакват жителите на Земята през септември.

Обратно в новината

Коментари - Няколко силни магнитни бури ще има през септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно е обаче в отделни часове на деня да има изхвърляне на поток от протони към нашата планета, смущения в радиационната обстановка, сривове в късовълновата радиовръзка. И АКО ИМА ТАКИВА ИЗХВЪРЛЯНИЯ СЛЕД КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ДОСТИГНАТ ЗЕМЯТА

Мобелните опператори слагат радиоактивни облъчващи антени( наричат ги- базови станции), от които хората се чувстват, както ако са били на слънце при магнитна буря.... Обаче, магнитната буря е само за един ден, докато мобелните опиратори денонощно облъчват хората с техните радиоактивни антени.... Хората умират за 1-2 години или се самоубиват. Виивваком станаха едни от най- страшните мутри.

Единствения коментар,който е сто процента истина.Хора,вземете мерки,с преместването им можем да се преборим!!!

В интерес на истината тези дни всички се оплакват, че нещо не им е добре. А аз спя като пор по 10 часа последните 3 дена и се събуждам вместо свеж-изморен. Много интересно...

това е защото спиш по 10 часа

Когато ГЕРБ са на власт е така! При Партията слънчицето печеше нежно и ласкаво! Не искам да политизирам всичко, но това е толкова очевидно, че не се стърпях!

НЕ Е УАЖА !

политизираш! Това е твоята роля:(

А през тези "неустойчиви пероди" може ли да му стане на човек зле, защото на мен цял ден не ми е добре нещо?

дръпваш и две бързи суивови след втората гоуема водка и продължваш на бира докато нещата в небето се поуспокоят. хубавото е, че ще гледаш направо от първи ред.

Имаш грешка в правоговора: "след втората гоуема водка" трябва да е: "суед втората гоуема водка" :) и по-нататък трябва да е "гуедаш"

Бойко, вземи мерки за кръвното

Да внимава неговите кандидат депутати, да не вдигнат кръвно, като него, след като ги прати на заточение да чистят в наводнените райони. ;) Сигурно ако бяха платили на разни подготвени, щеше да се свърши повече работа. Но дано с нещо да помогнат.