Павлова критикува кабинета, че ще взима от парите за пътища

Решението на Министерски съвет за пренасочване на 20 млн. лева граничи с популизъм, от който всички трябва да бягаме, коментира бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова критикува кабинета, че ще взима от парите за пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази номенклатура да се скрие от срам,разруши в частни имоти по клюки и доноси,интриги узаконими гаражи,бърка се по домовете и много подкупна и крадла.дебелогъза авантаджийка и слагачка

тази номенклатура да се скрие от срам,разруши в частни имоти по клюки и доноси,интриги узаконими гаражи,бърка се по домовете и много подкупна и крадла

Тая като иска магистрали, да ходи да работи на тях безплатно като валяк.

Малката Фидоска да не се безпокои - ще й направят пътища, по които да се търкаля...

Че нали тя ги строи тези пътища бе, крива гега!

И таз била любовница на ББ ? На мен ми прилича на бетоновоз,а ББ къде видя жена в нея?

Ма то пък той мъж ли е, вече си е пикал в галошите, и на него му побеляла главата и омекнала.....ръката!

Леле, какво деболоочие и дебелогъзие- те опоскаха де що има от държавата, но за любимата им близалка трябва да има. Като, че ли българинът спи, яде и въобще живее от и по магистралите. Безцеремонната простащина стана хит сред бившите. Какво ли ни чака ако станат пак настоящи. !?! Първенци отзад напред в Европа.

Леле, майко, каква аритметика! леле, каква логика! И тази кифла беше министър, като че ли толкова няма един строителен инженер, поне малко по умен от нея!

Еее, Лиле - к'во се косиш за 20 млн. от парите за пътища? Дянков чопна 1,3 млд . от резерва на НЗОК и сигурно от тях има налети и в асфалт! Така че, Лиле - пак си на кяр с асфалтовите пари!

ДЕБЕЛАНКЕ,АКО МОЖЕШЕ ДА ГЛАДУВАШ НЯМАШЕ ДА СИ ТОЛКОВА ДЕБЕЛА,А ХОРАТА ОТГЛАДУВАХА ТОЗИ ПУСТИ АСФАЛТ!

Когато си некомпетенте говориш глупости. Няма нищо прощавам ти. Неграмотността не е порок.

Кво викаш Лилянче, какви са тез дето ше дават пари на пенсионерите, а няма да напълнят джобчетата на Черепа, а? Ама ха нахалници!

Лично за Бургас, от личен опит знам, че откакто ГЕРБ са навласт не строят фирмите на Божков. Те строяха по времето на тройната коалиция. Работил съм за фирми на Божков и знам. А пътищата съм му ги виждал. Нека върнем БСП и и нека Пътстрой на Божков да оправи пътищата

СТИГА СИ ГРУХТЯЛО БЕ, ЖИВОТНО АЛЧНО! НЯМА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СЛУШАМЕ КОЛКО ОБИЧАТЕ НАРОДА. ...И ЗАТОВА МУ ЕБАХТЕ МАЙКАТА! ДОЛУ МУТРО-СВИНИТЕ!!!!

това обръщение към жена ли е

Това е обръщение на комунист. И това обяснява всичко.

Това е обръщение към политическа отрепка! Проблем? Да не е балерина случайно - дебела, мазна и нагла свиня си е!

Цоци, кой ше оправи разбитите пътиша около магистрала Тракия, символ на доброто управление на ГЕРБ

То пък са едни пътища,то е едно чудо - дупка до дупка, изпотрошихме си колите. Като ходите по Европа, не гледате ли хората какви пътища имат?!

павлова да не би да има някой роднина от ЦК та така смело критикува

Ха-ха, и още как!? Тати - Зав. Отдел в ЦК на БКП, а пък да не говори за деди - шофьор-телохранител на баба Цола Драгойчева от Полит Бюро на ЦК. Това е отборът "ГЕРБ" на ДС - деца и внуци на шофьори от гаража да ЦК и Държавна Сигурност ...

"Понижаваш" дядото, той е партизанин от отряд "Чавдар" а следова директор на завод, след това председател на комисията по околна среда и природа и т.н.!

апапите от ма...истан ще ги изпапкат за една вечер тумба лумба и утре сме пак на шикалки.до кога ще ни се раздават парите на мързеливците.пари само за малки деца,пенсионери и доказано болни.всичко друго да върви да бачка.работа няма само за плужеците.Аз мога да бачкам допълнителна работа ,а като викна някой от тая пасмина на същата работа ьа същите пари бягат като попарени.

ами по лесно е да ревеш че нямаш и да чакаш някой да ти даде, отколкото да си ги изкараш парите

ми права е. като свършат тия 20 м кво правим, ще вземеме 20 от друго място ли. и ще се окаже че пак някой живее на гърба на работещите. щото тия дето най-много реват са най-големите лумпени. а никой не ме пита съгласен ли съм да ги издържам или не.

Драги коментатори,за физиката на човека не трябва да се пише.Тя му е дадена от Бога и не е по негова воля.Друго е по-важно,момиче от сой,с висока култура и образование, а вече достойна ученичка на Борисов по лъжи.Лиле,симпатична си ми, вземи се в ръце- не ставай за смях.

Отиди да го обясниш на баща ми дето от шест месеца не е взимал заплата, а и не е единствен. Обаче си запиши час при ортопед...ще ти е необходим.

Отнася се за "браво! Да живее герб"

Кой работи 6м. без заплата!??

ТИ АКО СИ СВИНЯ ЦЕНА НЕМАШ. ТАКАВА УБАВА МАС ША СИ СТОПА. И КВИ УБАВИ ПРЪШКИ ША ИЗЛЕЗНАТ. МАРШ У КОЧИНАТА.

Евала, брато! как хубаво си го казал!

Остава да се самозапалиш в знак на протест срещу политиката на служебното правителство. И да спреш да досаждаш на по-нормалните.

Нали ти обясниха г-жо "магистрала",че средствата са от парите за следващата година и няма да има съкращения.А вие трябваше да сте креативни,ама дръжки!Още си карате по дянковски и не мислите за гражданите!

20 000 000 лв : 200 000 души = 100 лв на човек????????? То, явно всички сметки са били такива и затова сме на това дередже.

Ми те, децата на шефове от ЦК на БКП - тъй смятат, също като бъдещия шеф на пожарната команда в Банкя, хаха

Като приспаднеш процента на Лилянчето и Тиквата става 50лв на човек има-няма

Пренасочването на тези средства в никакъв случай няма да забави изпълнението на строителните дейности на двете магистрали, увериха от Министерския съвет. По преценка на Пътната агенция тази сума е пренасочена, тъй като няма да бъде разходвана през тази година. Явно 20-те милиона са били заделени за крадене. Мда, избори идат, пари трябват. Трите милиона дето ги открадна тая в ремонта на булевард Варненчик няма да стигнат явно.

Пренасочените пари са капиталови разходи определени за следващата година!Съгласувано е с ЕС!Не се крадат спи спокойно и чети новините!

Я, излиза, че приказките от сутрин до здрач за социална политика през втория мандат на ГЕРБ са си чиста проба въздух под налягане! Явно е вярна поговорката че вълкът козината си мени, но нрава никога!Е, скъпи сънародници, гласувайте пак за мутрите, а после ще ядете пак асфалта!

Г-жа Павлова добре знае че бедни в България няма!Има мързеливи потънали в пороци хора които карат близките им да плащат скъпо за срамните им пороци:Алкохолизъм наркомания пушене клептомания ..и т.н.Инфраструкторните проекти са полезни за туризма и бизнеса.Работата сама ни намира!Ние сме тези които провалят нещата.Бедноста е порок включващ страх егоизъм себелюбие завист.На такъв човек нищо не може да се повери!!!Любимата дума на г-жа Павлова е "веднага".На такъв човек може да се повери работа!

Доста идиотско изказване, най-вероятно си шмръкнал една магистралка, брато, иначе не си го обяснявам

Преди 40г наш журналист е командирован в град Каракас да вземе интервю от българин станал милиардер.На какво се дължи успеха ви?На две неща отговорил нашия човек.Първо: По време на сиестата аз работех.Второ :Запни дупе ети паре!

Добре де, какъв трябва да си за да напишеш подобна глупост. Или да ти плащат за това, или да си АБСОЛЮТЕН малоумник. Наистина ми е интересно. Пък и колко ли плащат за такива постове, че да си се..ш на физиономията.

Пълен кретен!Да живее изчезващия "греб"

Ех, мишко, мишко... Всички в ГЕРБ сте такива многознайковци, но като излязоха хората на улицата - напълнихтне бързо гащите. Еничари.

Ако беше дадена заповед на жандармерията да бие както бият в Испания Италия Гърция сега щеше да пиеш храната рлез сламка.

нали ти казах да не пипаш хапчетата от горния рафт, аспирина не е дълъг и овален

забележете как платените писачи ги няма и в коментарите и така спокойно. Говорят се само истини, няма кой да блещи глупости и да слага минуси. Просто си личи, когато платените заработят. Срам сте за България! ГЕРБ и всички подкрепящи ги!

Те сега са заети да гласуват по разни сайтове, та да създават впечатление, че хората пак ще ги подкрепят. Но след месец и малко този сапунен мехур ще се спука безвъзвратно и ще остане само кошмарния спомен от тях.

Пишат под статиите за Станишко о за Цвъ. Оамо от Станишко ги е страх, той им е приоритет :)

Що за глупости??? И като свършат тези 20 милиона за помощи,какво ще правим след това??? Ще вземем още 20 милиона от парите определени за образованието на децата ни ли ? Егати тъпаците!

Тия дни се пусна един слух, който ми се стори смешен, ама след няколко дни мислене - май си е абсолютна истина! ЖЕНАТА, КОЯТО ВИНЕТУ БИЛ ИМАЛ БЛИЗКО ДО НЕГО (по самите Негови думи!) Е САМАТА ЛИЛЯНКА! Добре - я само се сетете последните месици как, къде, защо се движеха заедно? Как къде ТЯ какво правеше/говореше?? И - КОМЕНТИРАЙТЕ, ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО!

Абе тя май е омъжена, но не съм сигурен. Иначе и аз си го помислих по едно време. Като две капки боза са :)

Mekong Delta

Да, ама в развод... Казаха клюкарите.

Мизантроп

И кво ако е омъжена?! Йосиф преди 2000 години да не е задавал излишни въпроси, а?!

Познах те бе... Докторчето ли ти каза да си смениш ника? Първо беше Наполеон, после Сталин.... Ма много си загадъчен бе.

Леле, майко, каква аритметика! леле, каква логика! И тази кифла беше министър, като че ли толкова няма един строителен инженер, поне малко по умен от нея!

Всъщност стана объркване! Аз исках да напиша следната реплика относно Дървосекача и неговите превъплащаения: От самото начало личеше, че е провокатор и пуска мухи , за да се разкриват хората, които са против това и онова. Вижте и как директно го прави! Призовава да коментираме! С каква цел , Дъ-Р-В-О-С-Е- К-А-Ч-О???

Вчера, в една от телевизиите казваше, че са си разбрали грешките и че, ако спечелят ще работят за хората. Да, ама не! Днес говори друго и как иначе от магистрали може да се краде много. Пак ще излъжат хората, ама като има кой да вярва, като не вярваме на очите си, а на ушите си ще патим.

Казват, че мъжко само веднйж го е..ат. Дали е истина ще видим на изборите. Съдейки по това, че нас вече 23г. ни .... вероятно поговорката не е вярна, или пък само жени отиват на изборите.

Лили,Вие ако можехте да управляв ате народа нямаше да Ви изхвърли като мръсен парцал.

аз пък си мисля че този дебел гъз е комисионер по тези сделки за пътищата, че толкова да се загрижи

Правилно решение ! Не може и последният лев за хляб на народа да се превърне в път, та даже и магистрала!Няма да проумеят от ГЕРБ , че болните им амбиции (доведоха до самоубииства) по магистралите ги затриват, от политическотопространство!

Фютче,правилно го казваш,ама сит на гладен вяра не хваща.Нали заради тази фуклявщина с магистралите и лентичките народа беше докаран до умирачка? Ама тази булка няма как да го разбере,тя никога не е гладувала,винаги е била на държавната ясла благодарение на активното комунистическо минало на предците си.Като я слушах как се хвалеше преди няколко дни с предопределеното си кариерно развитие и ме погнуси,тъй като цял живот съм се борил със знания и умения точно срещу такива служебни връзкари.Като е толкова кадърна защо не си гледа кариерата,а се набутва в политиката?Ами защото от дядо,тате и мама знае,че там е кяра и там се правят големи пари независимо от качествата ти.Вицепремиер - дръжки,нагла лоена топка,гонеща лични интереси.

таз дебелогъзата боко да не я е парясал че се чуди къде да се навре?

Трябва и Борисов и Павлова да имат ОДИТ . Борисов ще остане в Историята с Бутикова Цена - 1 милиард лева за Километър Магистрала .

БРАВО ЛИЛИ, СЛЕД 2 МЕСЕЦА ВСИЧКИ У ПАНДЕЛАТА. А КОЙТО ГО МЪЗИ ПОНЕ КОПРИВА ДА СИ НАБЕРЕ, ДА ДУХА СУПАТА. МЪРЗЕЛИВЦИ В БЪЛГАРИЯ КОЛКОТО ЩЕШ!!

бунаците като теб не са по-малко?

Скрий се свиньо потна!!!

НЕ ТАКА БЕ БРАТЧЕД. ОНА НЕ ПРИКАЗВА ЧЕ ША СТРОИ МАГИСТРАЛА. ОНА ВИКА ЧЕ ША РАБОТИ НА МАГИСТРАЛА. И НЕМА ДА БАЧКА КАТО ПРОСТ......, А САМО ША ОДИ И ША ТУТУТКА.

О, Буда наистина ли те привлича това пакистанско парче ! Дано не ми казваш "да", ллийз,ноля!

тези се провалиха икономически отвсякъде , въобще нямат право да коментират и дават акъл ,такъв глад не е имало никога в българия... 300лв ток ,290лв заплата ,много меко се отнесе народа с тях и те веднага вдигнаха глава и напират да управляват////

тези се провалиха икономически отвсякъде , въобще нямат право да коментират и дават акъл ,такъв глад не е имало никога в българия... 300лв ток ,290лв заплата ,много меко се отнесе народа с тях и те веднага вдигнаха глава и напират да управляват////

Гопожо, койте Ви е учил на икономика? През Голямата депресия с техника се е вършила в строителството около 20 - 25% от обема му. Останалото се е вършило на ръка. Сега на ръка се върши 20% от обема, особено в пътното строителство. Останалите 80% са с техника. Тези 20 000 000лв няма да отидат за радост на бедните в твоят джоб и на върхушката на ГЕРБ, а в тези, от които ги бяхте планирали да ги отмъкнете(открадете) като комисиионни. Вие си знаете как го правите. Едва ли тези пари ще увеличат безработните. Скоро ще лъснат и други Ваши игрички за кражба от европейските фондове във водния сектор и енергетиката. Тогава ще стане страшно за политиците, ако не се озъптите. Няма нищо скрито-покрито. Рано или късно то изплува на повърхността. Срами те бащите и майките си. Те не бяха такива апаши като Вас и толкова неграмотни. Засрамете се и се скрийте някъде. Най-добре вън от България, ако някъде по света Ви пожелаят. Отврат сте. Позор сте за България.

Е тя павлова нали отпусна 240 МИЛИОНА допълнително за магистралите. И това след конкурсите на които са представени плановете с цените. Кво се ядосва ?

Тая нали преди седмица-две, публично си посипа главата с пепел като заяви, че са си разбрали грешката, насочвайки целия ресурс на държавата в инфраструктурни проекти, без да мислят за доходи и бизнес среда? Сега какви пак ги плещи? Какво, на някого са обещани пари за усвояване, а сега средствата се пренасочват? Това ли е? Е не бой се Лиле. Нали пак ще вземете властта след има няма два месеца, ще се оправите, няма страшно. Или има?

Е а де!

Е, ся- за Лилчето е магистрала, момичето е професионалистка и ги разбира тези работи!

И още - в участъка около Нова Загора вече има коловози по новата магистрала, която беше открита преди 2 месеца !!! Кой открадна парите ?

Много си злоглед, бе... В участъка около Нова Зеландия са се постарали повече.

Ами ти какво очакваш? Колко пъти се разходи цялата "тежка" артилерия на ГЕРБ по тия участъци, още докато не бяха завършени. То това Борисов, това Фидосова, това Цачева, това Лиляна. Я ги сметни колко бруто регистър тона са. Тя гранитна да беше тая магистрала, щеше да поддаде.

Мизантроп

Само лека корекция - "регистър тонът" е мярка за обем, не за маса, още по-малко за тегло или тежест.

Боже мили, каква идиотщина от думите на тази п....ра. Освен всичко друго казаното от нея е пълна лъжа, 200000 души щели да загубят работа заради 20 милиона лв. пълен нонсенс. Не ми се говори.

РУСКАТА МАМАША ДА МЪЛЧИ, ЩОТО ДОСЕГА САМО ЛАЙ--А ЯДОХМЕ ОТ НЕЯ!

А бе, дебелано, ти вече си никой! Не си ври носа в гнусната кашата, която вие забъркахте!