Жена се хвърли от мост на магистрала „Люлин”

32-годишна столичанка е с опасност за живота, след като е скочила от мост на автомагистрала „Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Жена се хвърли от мост на магистрала „Люлин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Язък за мъките дето е изтърпяла. Затова трябва да разрешат евтаназията. Ако си пълнолетен и имаш всободна воля и не си собственост на правителство/партия/корпорация, нека имаш право да си отидеш в мир безболезнено, под професионален надзор.

За да се хвърля от мост трябва да са налице поне един от следните фактори: 1,РЕВНОСТ 2,ЛЮБОВ 3,ИЗНЕВЯРА/ще му покажа аз/! 4,ДРОГИРАН СУБЕКТ 5,Психически нестабилен субект! 6 ЗАПЛАШЕНИ от ......................

Защо бе идиоти във форумите винаги политизирате темите?.И за вашите лични трагедии ли са ви виновни управляващите,независима от коя партия са? 90% сте болни от АЗЗ/алчност,злоба ,завист/ Омразата към всичко и всеки ще изяде самите вас.

Вър да крепиш дисагите на боцата!!!

Моа да крепиш моите дисаги съ се члена ПУЯК СМОТАН.

не само си злобен но си и много прост.Заслужи си съжалението ми.

Преди два месеца реализираните самоубийства бяха 722 бр.Няма статистика за неуспешните. За това се мълчи обаче-няма лентички и пари в медиите

Горката! Ако има малки деца на кого ги оставя? Гледайте си децата и не вършете глупости! Дреме му на тиквата или оня с отпечатъците за нас!!!

Хора не го правете АНОНИМНО , търсете помощ . Ако пък решите че вече всичко е изгубено и това е единственият ви шанс , просто вземете някои с вас я кмет я общински съветник . Ако пък имате късмет с някои по-на високо , останалите живи може и паметник да ви вдигнат .

Май кметът на Люлин ще трябва да ръси захар по пътищата на района си; за 2-3 дена толкова злополуки все там ... Жалко за жената, каквото и да я е накарало да скочи, дано Господ е милостив към нея, близките и лекарите.

Горката жена, какво ли й е на душичката, та да стигне дотам. И млада при това.........

Или тук нещо не е вярно от това, което се пише, или това е най-заплетеният случай в моята практика! Коя жена днес ше се самоубие за мъж? По-скоро може да стане обратното! Освен това е имала добра работа и най-важното - малки дечица - за тях би следвало за живее една жена! И би убила, ако се наложи заради тях, но не би ги оставила сами на този свят!Както се казва и по корем ще се влачи, но пак ще живее! Единственото, което ми идва на ум е, че някой я е заплашвал и тя за да предпази децата си е направила това! Иначе ще я изнудват!

Това е логично последствие от "управлението" на Бочко-2. Не бих се изненадал, ако пак започнат самозапалванията на обществени места! Очаква ни най-тежката и жестока зима, а на Бочко най-много пак да му се обостри хипертонията!

ако беше само Бочко е добре, хората изтрещяха от управленията на такива маймуни и преди него!!!!!

От 89 до днес само идиоти в управлението.

и аз ще го направя....ако стигна до пенсия в тази държава!!!!!

Каква ли може да е причината, чакай да видим: прекрасна държава, сигурност, високи доходи, ДОБРО здраве, възможности за развитие, кредит... който ХЕЙ, няма проблем ще го изплатим, нова работа...здрави, близки хора, има ли изход!!!!ВИНАГИ ИМА, ДОРИ И ТАКЪВ!!!!

Тази е върла фенка на БОЕКО.

така е, прав си, но има място и за теб, не се коси, никога не се знае какво те чака зад вратата!!!

d4

явно е, че "демократичния, безкръвен и мирен преход" за някои сънародници свършва по този начин. дано жената се оправи, ама полза за кого??? и колко ли още като нея ще посегнат на живота си?

.

Все си мисля, юе ако недай си боже е докарам до там, се надявам да ми се случи ПТП с някой властимащ. Поне да ме запомнят с добро хората.

Само политика ви е в главите, при всички управления има диктатура, полицейщина и лошотия. Демокрацията не ни донесе нищо хубаво, само и единствено правото да пътуваме където си поискаме / ако имаме пари/. Всичко си е същото, че и в пъти по лошо. На жената просто и е писнало от грижи и работа до побъркване. Нервите не са и издържали.

Безкрайно жестокото общество което се сформира след "олигархичните" промени в България 1989та допринесе за такива неща! Не може да видиш страдащ човек и да го подминеш както правят мнозина...Докато се изкорени Руското лошо влияние доста хора ще погинат...Системата която е засадена в България от чужда сила която ни е "освободила" от Турците не допринася за нормалното развитие на населението а служи на икономическите интереси на чужда страна!

Бъркаш "руско" с"комунистическо".След освобождението от турско до 1944 година България е била просперираща държава .След като Великите сили ни "дават" на комунистически СССР(не на Русия, а на СССР) започват сериозните проблеми за България и днешното поколение плаща цената на експеримента наречен КОМУНИЗЪМ.Поинтересувайте се обаче кои са първосъздателите на съвременната комунистическа идеология и с какви пари са организирали държавния преврат в Русия, наречен по - късно Велика октомврийска социалистическа революция.

Днешна Русия си е същата съветска кочина от 100 години насам. Ний 25 години не можем се оправим от 45 години съветска власт, те за 70 години съветска власт ще им трябват столетия.

"...експеримента наречен КОМУНИЗЪМ.Поинтересувайте се обаче кои са първосъздателите на съвременната комунистическа идеология и с какви пари са организирали държавния преврат в Русия, наречен по - късно Велика октомврийска социалистическа революция..."Саздателите на експеримента наречен комунизъм са същите които днес управляват САЩ. И двата варианта са със цел създаването на Нов Светован Ред. Това е план описан в талмуда.

32-годишна столичанка е с опасност за живота, след като е скочила от мост на автомагистрала Люлин". Млад човек, да слезе от колата и да скочи от моста, явно доста голям психически щок трябва да е получил.

Какъв по-голям шок от това, че живее в скапаната ни държава.

Проблема не е държавата а глобализацията....Вярно е че наследството от СССР, тоест олигарсите не допринасят за по добър живот, но самообйства стават и в богатите държави!

В България шока за мнозинството българи е всекидневие.

Шока може да е от републиканската пътна мрежа

Стига вече се самоубивали хората във БГ,така ли стана вече да му се вика на убойство,и кой сега ще носи отговорност,какви са тези мостове без високи парапети,където всеки може да падне ако залитне.Който е строил магистралата,и по точно моста да влиза във затвора.затова че не е имало достатъчно високо заграждение,където някой може да падне,или да те хвърли,както може би жената.Само някой я е хвърлил ще знаете.това трябва да си много луд за да го направиш,да си сложиш край на живота.

че си тъп е ясно на всички тук , но защо толкова упорито ни го напомняш

И какво каза?

абдула , защо , в потвърждение на думите си , не се самоубиеш ? може масово , може и индивидуално , стига да е успешно !

мина всякакви граници. Да плащаш на такива долни хора да тролят....бог да ги съди такива. АЗ лично на човешко правосъдие не се надявам.

Ай сиктир бе,тоз Асфалт вярно не можело да се яде:)но пук други по хубави работи се случват по него..''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ''ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС,И НИЕ ВИНАГИ ША РАБОТИМЕ ЗА ВАС:)

Имаш право да избираш : -Я колко моста построихме!:) Я се сети някой за теб в Русьие,я не!

От Елин Пелин е тиквоча.

ЬБЕ МАЦЕ НЕ МОЖА ЛИ ДА НАМЕРИШ НЯКОЙ ДА ТИ ОПЪНЕ ЖАРТИЕРИТЕ АМИ СКАЧАШ ДА СЕ ТРЕПЕШ...

Много си тъп. Жената е с две малки деца. Има прекрасно семейство и хубава работа! Познавам я лично.

След толкова хубави неща, които сте изброили, какво може да накара тази жена да скочи?

защо така в демократична и просперираща България?

Дръж се земйо, Диф каратис те гази! Една шопкиня от с. Долна грешница.

Щеше де по-сигурно да засили до 160 км и така... Разбирам я жената, ама сега само ще се мъчи :(

Жената не е скочила, че и е свършило горивото, нито колата е била стара.

ревност

Е, поне да свърши накаква работа боковата безсмислена "магистрала".

Безсмислени и безполезни са само приказките на червените бацили, като теб.

Най-сигурната версия: -Не и се е отворил парашута!

При боко тъпото се случват такива инциденти - това е причината ...

sawo

Брей, не знаех, чe dir.bg имат лоялни тролове :)

все пак Тиквонйй II е на власт - нормално е