Коментари - Петко Петков преместен в затворническа болница | dnes.dir.bg
назад

Петко Петков преместен в затворническа болница

Стрелецът от Лясковец Петко Петков беше транспортиран от болницата във Велико Търново в затворническа болница.

Обратно в новината

Коментари - Петко Петков преместен в затворническа болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, стига сте писали глупости - торкият човечец, който сега е в затворническа болница, е убиец, който хладнокръвно е излъгал и убил полицай. Ранил е още трима и е заплашвал децата от училището срещу жилището му. Това не е нормално поведение, разберете го. Жалко за детето на Шарков, което остана сираче - ето това е истинската драма - че едно семейство е разбито. Колкото до стрелеца - той е там, където му е мястото.

най жалкото е че този човечец досега не е крал убивал или насилвал просто малко изперкал като много от нас , полицията и прогнилата ни съдебна система го направиха зловещ престъпник , но като се обърне колата пътища много

Дано да се оправи по бързо човека.

този изрод ако беше ъбил полицаи в сащ щеше да му е напалнена глават с олово пак ако имаше касмет да е пропуснаъ вече щеше да баде изпаржен на електрическия стол!това е разликата от страната на демокрацията и нашата нещастна страна!този мрасен изрод уби един абсолутено качествен човек и зачерни живота на жена му и малката му дащеря!и на всичкото отгоре му викат баи петко и могат да го изкарат в тази страна на абсурда и национален герои!такава дарява просто няма! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз четох че сестрата на убития полицай работела в Митницата в София. А в същото време разбрах че в Митницата в Сливен са вкарали някакъв Наркопласьор Живко Подметката. Като след това щели да го местят в митницата в Бургас, за да пуска повече контрабандни стоки и дрога...... Та като ги вземем тези две неща, ако слагат такива хора в митницата, а и в полицията, нищо добро не може да се очаква от полицията. Изкараха някакъв човек който 3 години си стои у дома, като най- страшния главорез в България, а истинските ГЛАВОРЕЗИ май ги вкарват в митницата и полицията.

Тия полицаи, вместо да нападнат и арестуват някои масови убиици като мобелния опаратор Веваком, полицаите тръгнали да нападат човек който си стои вкъщи. Също като някакви бабаити, тръгнали да го бият. Видели че оня от Лясковец имал пушки и решили да го нападат. А и кой знае дали по този начин, полицаите не са помагали на някакви мутри.

Разбили са му вратата с таран и са вдигнали достатъчно шум, за да го уплашат до обезумяване. Пак може да бъде похвален, че въпреки стреса е вдигнал оръжие и е стрелял точно. Всеки от нас може да е на мястото на пострадалия полицай, който изпълнява дълг да пази обществото, но отговарящите за операцията очевидно не са я подготвили добре.

В Света на диска няма полиция, и хората повече спазват правилата.

Мисля, че Петко Петков се е отбранявал. На един от телевизионните репортажи се видя, че входната му врата е разбита. Когато някой ти разбива вратата ти се плашиш. В състояние на уплаха Петков е заредил оръжието и е отстоял територията на дома си. Нещо неясно? Ами ако не е така,куките нямаше да взривяват и унищожат местопрестъплението.

Стрелял е по тъпаците още докато са пълзяли из двора. А вратата май са я разбили следващата група полицаи, явно по-добре обучени от "баретите".

Да обвиниш Човек в убийство-за който толкова много се пише,че е луд....Оставка за организаторите на покушението срещу лудия!!!Едно е сигурно-в Лясковец-БАРЕТИ няма да смеят да стъпят по-вече!!!!

по-вече не се излагай.

"по-вече" = повече Иначе и ти не се излагай ;-)

Обвинение за причиняване на смърт се повдига,когато има причинена смърт и лице,което е заподозряно, че е причинило смъртта. НО! Каквито и заплахи да е изрекъл Петков самата акция показва неспособност за успех, защото е вдигнат шум в цялата сграда и е дадена възможност да се вдигне оръжие и да се произведе изстрел по първия нападател,защото нахлуващите в дома са нападатели,а през вратата Петков не е стрелял, което показва, че той не е видял нападателя си и не е знаел, че е полицай.Предишните дни не е нападнал полицай и не се е заканвал на полицай. Може да се окаже скоро, че заплашеното общество всъщност е един престъпник.

Това много интересно - заседавали в болничната стая, щото не можел да отиде до съда. Тогава що постоянно се отлагат дела заради неприсъствие на обвиняеми?!? Доганчо, що не отидоха в сараите му, като не се чувствал добре?? Ами Алексейчо и компания? Значи можело, ама видиш ли - избирателно. Няма да я бъде България, докато не се ликвидират всички продажни съдии и прокурори.

И Чакъра от Харманли уж имаше боен арсенал

1999 2002 г. командос в Специализирания отряд за борба с тероризма ... колко ли му е акъла ?!?! 1. Петко е кротък човек , който пише жалби . И никой не обръща внимание. И не обръщат внимание на пияниците и хулиганите , които вечер крещят под прозорците му. 2. Милиционерите искат да го вкарат в лудницата. Петко се плаши и страхува и почти не излиза от дома си . 3. пишман Рамбо светлозар - дава заповед да не се церемонят и да го изкарат Петко от дома му. Нападат. 4. Петко е умен и ефективно се отбранява и отразява атаките на превъзхождащите го по брой (НЕ ПО ИНТЕЛЕКТ) нападатели. 5. Петко ще осъди България в Страсбург и ще плащаме данъкоплатците , а не мишман Рамбо и оня с частния проект ...

Убийците от Дупница Карастоянови ги пуснаха за убийството на един млад човек с най- леката мярка подписка. За едно и също нещо - убийство , различно се отсъжда. Какво е това правосъдие? Карастоянови са богати с много пари и били доктори. Доктори, ама УБИЙЦИ!

ти трябва да си някоя селска гълтачка на мутренска сперма ?!

гълтачка-спермояд, хаххахаа

Все повече хора знаят, че докторите са се разправили заради честта на едно момиче в Дупница. След тези доктори ще се появят други хора, които ще се разправят с поредния бандит и още хора със следващия, докато един ден държавата спре да хрантути и пази бандитите, а започне да ги съди. Утре няма да е Дупница, а друг град, но хората ще избият бандитите.

ПЪНЧО ОСВЕН ЧЕ СИ НЕОСВЕДОМЕН СИ И ТЪП.

НЯКОЛКО ВЪПРОСА ЗА НАЧИНАЕЩИ. 1.ЗАЩО ШАРКОВ Е ОЛУЧЕН В СЛЕПООЧИЕТА КАТО ТОЙ СЕ Е ДВИЖЕЛ ФРОНТАЛНО.2. ЗАЩО ШАРКОВ Е БИЛ ЛИЧЕН БОДИГАРД НА ФИЛЧЕВ.3. ЗАЩО ШАРКОВ Е РАЗПОЛАГАЛ С МНОГО ПАРИ И СИ Е КУПИЛ ДОРИ АПАРТАМЕНТ. ДАЛИ НЕ Е БИЛ СВИДЕТЕЛ И ЗАМЕСЕН В НЕЩО.

Sm3hurk0

отговор: 1. Услушвал се е активно и си е въртял главата като гламав и затова куршума е в слепоочието, нищо че е бил фронтално срещу Петко. 2. Бил е бодигард - случайно съвпадение ! 3. Разполагел е с много пари - това са пари от лични благодарности на протестърите пред парламента от нощта с белия автобус. 4. Бил е свидетел на бой на барети над протестиращите граждани и някой помогнал на баретата да отнесе таината в гроба.

Слушах по радиото (БТВ) версията на гл. секретар. Според него Петко е ранил колегите му и той със щита ги е прикривал. Петко бил стрелял с автоматично оръжие и някакъв кършум бие в горния ъгъл на щита и от наклона рикошира към главата . Според него - малшанс.

Егати новината!... Достойна за този помиярски бантустан.

Трябвало е да изпратят един по здрав полицай,да отиде звънне на вратата,и като отвори бой и пак бой,и нямаше да има мъртви.

A ако не отвори?

ПОНЯКОГА всичко, което трябва да направиш е просто да помолиш любезно! В най-лошия случай на този сценарии щеше да има само пак 1 загинал, но без 4 ранени!

васко

Ако не отвори,не можеш ли да се сетиш,какво следва,сериалчета не гледаш ли?

Искам да попитам.Какво престъпление направи, П. Петков че му пратиха, тежко въоръжени полицаи в 5, 30 сутринта!!-Писал бил писма, заканвал се!!Подсъдими в съдебната зала се заканват и съдът ни чул ни разбрал!! А тука като на война в Ирак с теле. камерите, напред!

Абе хора,в кой свят живеете?!Не стига ,че сте неграмотни,ами пишете и глупости?Какво искате,да беше застрелял и някое дете.Да му продадат апартамента,за да си плати лечението,стига аванти!

Да си чувал за интервали между запетайки, думи, изречения? Я марш в трето отделение!

Че те и Вас могат да Ви, арестуват с твърдението че ,,АКО" утре направите не дай боже нещо и убиете някого. Ами да арестуваме всички за да няма ,,АКО УБИЕ НЯКОГО"?,,Има човек има проблем , няма го няма проблем"-Й. В. Сталин

много си тъпа и зла...има невинен до доказване на противното -останалото е некадърност и злонамереност а може да се нарече и престъпна непрофесионалност

Нещо не се разбра от тази операция. Как точно се потвърди, че баретата е убит от Петко. При толкова много "спецове" събрани на едно място дали не е бил "заблуден" куршум от неговите? А и нещо се спрягаше, че материалното състояние на убити не отговаря на приходите му??? Въпроси на които едва ли ще се намери отговор!??

И на мен да ми нахлуе шайка полицаи през ноща в къщата и аз ще ги отстрелям, като диви свине. Със заповед, без заповед все тая, гръмвам ги и ги лежа после. От затвор се излиза, от гроб не.

Верваш ли си,аз мисля че ако ти се случи ще направиш кафяво петно във гащите.

Sm3hurk0

те и нинджите са си мислели, че Петко ще направи кафяво петно, ама не познаха. Петното е кърваво и е на агресора. Аман от беззаконие в България. Да би мирно седяло, не би чудо видяло... , камо ли и умрели. Засада им направил в неговата къщурка.... Некомпетентни буклуци и се наричат СПЕЦ... - спец неграмотници във всяко едно отношение - от началниците та до баретите ! Клоуни ! Освободете човека ! Вие зорлем го превърнахте в убиец !

Доста млад и здрав изглежда, като за 53 годишен

Ти да не мислиш , че 50 годишните са грохнали старци ?

ти не чу ли, че бил на 35,а не на 53

Не можем да вземаме страна. Лоше е, че има починал човек от всичката гюрунтия. Виновният да се докаже. Но не може да ти влязат в къщата толкова рано маскирани - коите и да е ще се защитава по някой начин. И най-лошото е, че този човек е бил психично болен - това за него е било голям страх. Оалко за всички

Егати тъпо написаната статия: Той бил толкова зле, че магистратите заседавали в стаята му, но е успял да обжалва присъдата. Е, как? Може би майка му или адвоката му?

СПОРЕД ОГЛУТА-ТА ОТ КСНС , ЕС И АМЕРИКА УБИЙЦИТЕ НА ПОЛИЦАИ СА МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИ ПАТРИОТИ .... ... ПОНЕ ТАКА РАЗПАВЯТ ЗА УКРАИНСКИТЕ "ПАТРИОТИ" :)))

ТОЯ ИЗРОД МИ МЯЗА НА "БУДА"-та!

и що в затворническа болница, той не е осъден за нищо

За зъжаление няма и да бъде. Тук такива ги галим с перце, лекуваме ги с лека дрогичка за сметка на данъкоплатците и после ги пускаме отново да заплашват децата. Щото сме демократи.

Не си прав,тук им пращаме барети в 5часа с халосни патрони за приятно събуждане!!!

Някой да ги е канил на гости в пет сутринта? Ако беше в щатите,при това положение човекът е невинен! Още повече че и е болен, и най врроятно се е разболял заради точно тия, от които са изпратени "баретите"!

Ако беше в САЩ "сватовете" да са му бутнали къщата с пластичен експлозив. Ама там нямат нужда да се съобразяват с правата на мераклии да пострелят по полицаи.

Не са отивали на гости, а на арест. В щатите щяха да се го отстреляли още в началото, за "рязко мърдане" при разговор с полицай. На нас демокрацията ни е в повечко.

Гаргамел

ПРОСТОТИЯТА НИ Е В ПОВЕЧКО, НЕ ДЕМОКРАЦИЯТА...ТОЯ ГЛАВСЕК ЗА ЛУКОВА ГЛАВА НЕ СТАВА

алооо,по-луд си и от лудите...

Важно е да се уточни кои са лудите!

Ама той знаел ли е? Всезнайко

Само от теб не съм!

Този човек е имал фикция, че полицаи ще дойдат и ще го приберат насила в лудница. Предният ден някой началник е решил да си спести едно изпращане на екипа да огледа и са се издънили. Решили са, че не е опасен са решили, че е нещо рутинно, каквото е в огромния брой случаи. СОБТ е отряд, който се използва с и без причина. В този случай са случили на очевидно нестабилен психически човек и за нещастие всичко свърши доста зле. Дано за напред да изчистят тези проблеми в отряда и в МВР като цяло.

Да пукне дано, такива като него болни или не да мрат.

Лошото е че ти си жив,и тези мислещи като теб са много!

Имаме прецедент - съдебно заседание в болнична стая - да се приложи срещу всички скатаващи се в болница обвинени в убийство! Щото имаме и поръчкови убийци правещи се на болни нали?

Съжалявам, но за такива изроди не съм християнин. Не съм съгласен с моите пари да се плаща от Здравната каса да го лекуват. Как не се намери един да му дръпне маркуча на този изрод, дето затри хубавото момче и остави сираци.

Това не е изрод, а психично болен човек. Не е виновен за здравето си. Тъпи изроди са организаторите на операцията.

Петко не е психично болен - никога не е бил с диагноза или нещо подобно. Само МВР дърдорят че бил психично болен, за да оправдаят акцията си. И защо моля ви се според МВР Петко е психично болен - защото пускал жалби! Я посмейте от сега нататък да пускате жалби в МВР - веднага ще ви обявят и вас за луди!

Е що ? Когато цяла армия посред нощ ти разбие прозорците и влезе у вас, независимо с каква цел, напълно нормално е да ги отстреляш като плъхове. Това, че някой олигофрен - милиционер е "измислил" тази ювелирна акция , не значи че трябва да съдим този, който се е опитал да се защити.

Ама защо умишлено - когато ти нахлуват вкъщи рано сутринта, без заповед за обиск, маскирани лица това е по-скоро самозащита. Или има нещо което се крие от публиката?

Как разбра, че са били без заповед?!

Разликата между никаквата заповед и тъпата такава е също никаква !

Заповед за обиск се издава от районния прокурор, а не от полицията. Да си чул за такава?

Аууу този убил един, пък трактора избил стотици е на свобода заради дископатия....

Направо да го заровят жив.

Това е психически болен човек.. Не той уби баретата, а шефовете й, които я изпратиха на сигурна смърт, провокирайки един луд човек!

Както сам казваш луд и въоръжен, та кажи какво да го правим, а?