ДПС ще е опозиция на антиевропейска и антинатовска коалиция

Лидерът на ДПС обяви, че партията му няма да подкрепи безпринципна антиевропейска и антинатовска коалиция с участието на национал-популистки формации.

Обратно в новината

Коментари - ДПС ще е опозиция на антиевропейска и антинатовска коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе аби,това всички го знаем,що се пънеш толкоз бе.квот ти каже ер.догана това ша правиш то се знае.....

мазня мангалiн

Ало,Местан-кои ПРАВА и СВОБОДИ на Българските турци са нарушени та сте направили и партия да ги защитава.И питам аз защо хора ИЗОБЩО НЕЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ-ще решават кой и как да ни УПРАВЛЯВА?За да има право на глас и ИЗБОР-един човек трябва трайно да е пребивавал в държавата ни България.Тези които са решили да живеят в Турция-нека си гласуват за управляващите ТАМ,а не да ни се мъкнат тук само за изборите.Ако имат желание да живеят тук -то моля,никой няма да им попречи да се върнат за постоянно в родината си.

По какъв начин ще забраниш на български гравданин, живеещ извън родината да гласува?

да се чете-ЗАКРИВАЙ

шефът му в Турция - Ердог се бори да влезат в Европа, а път тоя Мустанг прави антиевропейскя партия. Май нещо не е достатъчно турско или?

не се правете на важни. Почити 20 години бяхте все във властта. Знаем що за стока сте!

По дефиниция, управлението, в което участваше ДПС в предишния парламент, беше точно такова. Наглост. Време ви е да останете на сухо, преяли с власт.

В България все още не се казва причината за така наречения възродителен процес ...А истината е че САЩ и ЦРУ са подготвяли същия кървав етнически сценарии в България ,както това се случи по-късно с Югославия ,а сега в Украйна .Целта е била по всякакъв начин да се създадат конфликти в СССР и страните от соцлагера .За щастие тогава сме имали стабилно ръководство на страната и служби ,които не допускат сериозен конфликт с цената на минимален брой жертви ,но въпреки това тогавашната ДС и ръководители на страната начело с Т Живков ,сега биват оплювани от разни предатели -боклуци .ДПС беше регистрирана под натиск от САЩ и западните страни с цел България да бъде шантажирана и държана като заложник в случай че се опита да има самостоятелна политика ...

за твоят случаи трябва да се произнесе колоквиум от най добрите психиатри !

Лично Доган занесе списъка с имената на действащите ни разузнавачи в чужбина и го предаде в турското посолство. Извърши предателство и остана ненаказан.Няма държава в света която да разкрива агентурата си по каквито и да било причини.Тези хора са обучени да служат и независимо кой е на власт-го правят,а бяха предадени.Сега нямаме нито държавност,нито суверенитет а сме превърнати в задморска територия в която чужди войски се разхождат като у тях без дори да плащат наем. Ако това е светлото бъдеще, не благодаря

Т. Живков и неговота партия в никакъв случай няма да бъдат оправдани за този престъпен и подигравателен акт извършено спрямо българските турци.

FU!

Щом си т-34 си някъде към 70 год пъпардак и си 100%лизо-гъзо

МЕСТАНЕ! ЛИЦЕМЕР ТАКЪВ! ДО ВЧЕРА СЛУГИНСТВА НА ПРО-ПУТИНИСТКАТА БКП, ДНЕС ГОЛЕМ ЕВРОПЕЕЦ СТАНА? През март 2014 ДПС подкрепи поправката в енергийния закон, внесена от депутатите от БКП Явор Куюмджиев и Таско Ерменков. Поправката в енергийния закон целеше да изкара Южен Поток от обхвата на европейското законодателство, с което про-руското мнозинство в парламентa конфронтира страната с Европа и я вкарва в още по-тежка зависимост от Русия. А ДНЕС ГОЛЕМ ПРО-ЕВРОПЕЕЦ СТАНА!

АНТИБЪЛГАРСКАТА, ПРОТУРСКО-ИСЛЯМИСТКА ГРУПИРОВКА ДПС от АЗИЯ, която до вчера ПОДКРЕПЯ ПРОРУСКАТА-ПУТИНИСТКА КОАЛИЦИЯ БКП-АТАКА, щяла да бъде опозиция на някаква си АНТИЕВРОПЕЙСКА КОАЛИЦИЯ? МЕСТАН ЯВНО Е СМЕНИЛ ТРЕВАТА!

Местане, до вчера беше коалиция с комунистите, които до там счупиха комуникацията с ЕС, че от трубунат ана ЕС им казаха, че реставрират комунизма в Бългаиря. И ти участваше в това за власт и пари. Днес се махни от очите ни и недей да твърдиш, че си за интегриране с ЕС и НАТО, мошенико! За теб гласува, а ти му плащаше, ВОлен Сидеров. С твоите пари спеше в хотели за 8000 евро нощувката! Ти си политически сбърканяк и никоя позиция, която заемаш, не е истинска. Почна като етническа партия, но не направи етноса си богат, а го остави беден. Продължи като либерална партия, но електоратът, сиреч избирателите ти, са етнически турци над 95%. Това оставя ДПС етничеслка партия. За ЕС си, но правиш коалиция с комунисти и фашисти, коит оработят против ЕС. Ти си мошеник, който може да вирее само на прост народ като българиския. Ти си дървен филолог и дяволски философ, но най-вече си мошеник. Отявлен, доказан, пладнешки, поруган, но хлъзгав, та още не те е стиснала чиличената българска ръка за гушата. Идва му времето. ПФ е само едно добро начало. Очаквай да те изтъкалят някой ден от НС и от България. Тогава ще ти стане жал за тебе и ще загубиш гордата осанка, с която ходиш по бългасак земя, както и отчайващо замаяните ти отрочрета правят. Ще ви се види тясна, та ще се изпуснете.

До доганя османя местаня и останалите от Противоконституционна партия на османистите. Когато ние дойдем на власт вашата партия ще бъде закрита защото Българската Конституция това ПОБЕЛЯВА!!! Или сте с България...или ако не Марш в турция!

Тук не е Русия.Тези опорни точки само в Сибир.Досвидание.

КОЙ ЩЕ ВИ ПЛАЩА, ИЛИ МАЙ ПАРИТЕ И ЗА ДВЕТЕ ПАРТИИ ИДАТ ОТ ПУТЛЕРСКОТО ПОСОЛСТВО ???

Предпочитам Местан от колкото путеноидите.

ДПС е гарант на мира в Балканския полуотров. Жалко е че някои не искат да възприемат тази истина.

Голям гарант на мира! Особено на етническия! Днес Местан заобиколи негово светейшество Патриарха и не се ръкува дори с него! Ето ти гарант за етнически мир! Прекрасен лозунг вдигаш, но този ти лозунг Местан отдавна го е препикал, а днес го и осра даже. Едно е да приказваш, друго е това, което приказваш, да са верни факти. Ти си лъжец и мошеник като Местан. И си прост, понеже Доган и Местан изпозват такива като тебе, за да печелят щури пари. А теб или държат полу гладен или ти подхвърлят трошички, на които тесният ти мозък се радва до премала. Келеши!

А какво прави попа в НС?Нали религията е разделена от властта?

Истината която е свята за всеки нормален човек е болезнена за ненормалните като вас .Ще минат доста лета, някои ще се помнят даже и паметници ще се строят а лъжците като вас няма да има кой да се сети , може би някое ромче да чурне на гроба им.

Туй ходжата ли ти го каза, докато ти беше зад ниската част на гърба...

val55

....Почти половината са български депутати в ДПС, че нали това е стратегията на Доган и Местан от преди няколко години за оцеляване на ДПС, а че върхушката и, е обръч от мафиотски фирми на всички е ясно. Ясно е, също с какви методи, и средства боравите, за да държите в покорство по голяма част от неукият/извинете ме/ , особено политически електорат, но.... Няма да изброявам, защото, ще стане много дълго. Нас, българите останали в България ни чакат много трудности, но ние сме стъпили на пътя, а Турция си няма на представа, какво я очаква в бъдеще с тези управници за запазване на статуквото, и спиране на прогреса. За влизането в ЕС, Турция е под въпрос засега, защото там трябва да се направят такива демократични и европейски реформи в почти всички сфери, а те нямат желание... Мога да кажа, че върхушката и, въобще не е готова за такива, а е поела пътя на националистическа и имперска основа..... Добре е, една наистина проевропейска, и демократична Турция да влезе в европейското семейство, но пътя до Голгота е много дълъг, а тя все още не е поела по него, камо ли да мисли сериозно за него. За базите в България, то те трябва да са на НАТО, а не на САЩ, както е в момента. Това не е само тук така, но на хората търпението свърши от своеволията на наши и чужди управници, които се имат за най най.... Време е да се приземят, докато е време иначе....народа помни, и не прощава точно тези неща, и то не само българският.... Най-големият проблем на съвремието е... на всяка манджа мерудия, и демокрация на всяка цена за всички с революции?, но явно нестава, а по еволюционен път бил той и по дълъг.....Дали това е най правилният подход, но кой ???!.....Вече всеки обикновен човек може да си отговори, а управниците не. Защо ли?.....

Браво на Господин Местан много реално изказване . Той е прав е че в Европейският парламент се ръководи от Системните партии ,а не от партиите които за идеология са избрали национализъм.

Още по-добре. ДПС не е била и никога няма да бъде партия на българите. Все едно за какво била или ще бъде.

Българските турци са най-големи ЕС и НАТО поддръжници в България. Отказаха се от предишното участие във властта, защо? Турция се отказва от проекта ЕС, в рамките на НАТО е със своя политика и силна армия. Мисля че ДПС иска още някоя година ЕС да окончателно да разруши България, също и НАТО да ни затрие армията, след това може и да направят референдум или други мероприятия. За Турция е желателно България да е слаба, колонизирана и без армия.

Този днес чак щеше да позеленее от яд.Как така ще се съставя правителство и никой не иска да говори затова в ДПС. Щом никой не разговаря с ДПС какво да е правителството значи е антиевропейско. Между другото и неговте хора от Алианса на либералите се опитаха да наставляват с кого да се съставя правителство. Той затова е толкова важен

Давай, Местане, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната

Браво Реджеб.В кой век на средновековието живееш?

Не ти прави чест да замениш името на Волен с Местан! Не желая да те обиждам публично, затова епитета си го избери сам! Като не ви харесва в България - цюрюк в Анадола, откъдето са изпълзели прадядовците ви /освен ако не са потурчени българи/!

Зловонието КТБ, както Местан я нарича е дело на ДПС. Да не се отмята, защото това дело е на ДПС! И Оманския фонд е Доганов фонд! Бива наглост, но такава е нечувана. Къде ти е истината като непрекъснато се биеш в гърдите, че говориш истинатал

И по какъв критерий г-н Местан определи, че турската етническа може да определя, че ако се състави правителство без ДПС, то то ще е антиевропейско и антинатовско? И как така ДПС си позволява да заплашва и да си мисли, че ще карат влака? По-антидържавно и антибългарско поведение няма никоя друга партия в БГ.

ДПС ще е опозиция на антиевропейска и антинатовска коалиция Тази позиция на ДПС по ще отива за парламента в държавата ИДИЛ.

,,движение за права и свободи,, само на своите!!! нещо като и.д. но малко поевропеиско!!!

това, че не са във властта не значи задължително , че коалицията е анти тинтири минтири. в Германия най-европейската държава най-наовската най-либералната също има демонстрации срещу чалмите, техния мързел и произвол. Този на снимката се изказва прекалено крайно и въобще няма право да говори такива простотии от трибуната на НС - Всъщност кой му даде думата на този...?

който има уши да слуша и ум да разбира кой какво подкрепя.

Хм.. ми нали до вчеря бяхте дупе и гащи с такава антоевропейска партия бре.. Ама гяволи.. за нищо не ставате, празнодумци подли

атака и дпс са троянски коне на две азиатски империи ! никой не им вярва , че са за обединена Европа !

Боли ме к.Ура какви алабализми ги плещи Лютфий дамугонаместан.Къде видя антиевропейски че и антинатовски коалиции бе чоджум.Когато най върлата антинатовска шайка ви подкрепяше със златно пръстче не ревахте а.Време е да идеш на бунището на историята.

"системните пороци на демокрацията" - интересно защо само в България ги има точно тези пороци, дали са на демокрацията или на т.нар. демокрация по български (т.е. никаква демокрация), мисля, че е по-скоро второто. Но той добре се изказва, правилно насочва мисленето в определена посока - демокрацията е виновна за всичко, жалко, че има хора, които му се връзват!

КТБ не било банката на ДПС!!!! КАКВА НАГЛОСТ СЕ ИСКА ДА КАЖЕШ ТОВА!!!!!!!!!!!! Пеевски чийто фирми според Цветан Василев са спрели да обслужват задълженията си към банката също трябва да не е от ДПС!! СЕГА ПЕЕВСКИ ЩЯЛ НА ВНАСЯ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА КТБ !!! Егати наглеците, егати и бандитите!! Чрез коя банка дръндарскя циганин РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА и в коя бяха обръчите му от фирми сред които и тези на ПЕЕВСКИ?!!!!! НЕ БЕШЕ ЛИ КТБ??!!!!!!! В КОЯ БАНКА ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ ЗАСЯКОХА ПРАНЕ НА МРЪСНИ ПАРИ ОТ ЕДИН ДЕПУТАТ СВЪРЗАН С ДПС И НАЗОВАВАЩ СЕ ХРИСТО БИСЕРОВ!! ЗАЩО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУЖДИ СЛУЖБИ ОБВИНИХА СОБСТВЕНИКА НА КТБ В ПРАНЕ НА ПАРИ!!! КЪДЕ Е СЕГА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ , КЪДЕ Е СИВИЯ КАРДИНАЛ БИСЕРОВ? КЪДЕ СА БЕ МЕСТАН ??? ЗАЩО ТОЗИ ЗАКОНОТВОРЕЦ ПЕЕВСКИ ОЩЕ Е НА СВОБОДА??!!! САМО ЗАЩОТО Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР МАСОНА ЦАЦАРОВ ЛИ?? АБЕ ВИЕ ОТ ДПС СТЕ КАТО ВИРУСА ЕБОЛА!! ЩЕ ОТРОВИТЕ ПАРЛАМЕНТА И ДЪРЖАВАТА С ВАШАТА ГРАБИТЕЛСКА И РАЗРУШИТЕЛНА ДЕЙНОСТ!! ДА ВИДИМ КОЙ СА ПЪРВИТЕ ЗАРАЗЕНИ ОТ ВАС ПАРТИИ!!!!!!!!!!!!

БATKO

ДПС най-много ги е страх да няма нови избори скоро. Защото нямат пари да купят отново цигани и турци. За съжаление и другите основни партии са пазарували гласове на изборите и затова и тях ги е страх от скорошни избори. Искат чак през май догодина, да могат да накрадат пари за да купуват изборите. Ако сега се проведат нови избори, всички, които са купували гласове ще дръпнат надолу.

Нямат ама работят по въпроса.. Облизват се за КТБ активи. Дано не се стигне до фалит.. те ще излапат аткиви за милиарди за жълти стинки!

Ако има нови избори ДПС може да стане втора партия , затова моли се да няма нови избори.

Ще стане нанайси! Като нямате пари да си накупите ИлекторатО ще ви видя, мизерници чалмосани! Ти гледай Атака да не стане втора сила и да вземе мандат за кабинет, че на секундата ще ви бъде разтурена противоконституционната кочинка...и всички българи-родолюбци ще се радват за вас! Гаранция!

Вън от власта !

ти на европеиски ли агитира за изборите; европчанин такав.........

през 15 век турците са се засилили към Европа, но добре, че са ги спряли пред Виена! А то иначе сега цяла Европа щеше да е протурска!

Жалко че има доста в България незнаещи Османската история коята засяга косвено и Българската история. Благодарение на Османската империя сега съшествуват балкански народи.

Местан май бърка САЩ с НАТО и Турция с Европа. ПФ е против американски бази на територията на България, което може да е малко антиамериканско, но не е антиНАТОвско. България е член на НАТО, което означава, че всички Български бази всъщност са си НАТОвски. ПФ е против членството на Турция в ЕС, което е малко антитурско, но няма как да е антиевропейско, поне докато няма официално решение на 28те държави за членството на Турция. А тая работа май скоро няма да я бъде със или без ПФ.

Нищо не бърка феса. Просто това е целта му. Турцизация, помохамеданчване и заробване на България.

Кво племе са пък тва мохамедани?

проевропейско, проамериканско, протурско правителство . Но не и ПРОБЪЛГАРСКО!

е поне дпс са последователни в про-европейската и про-натовската си позиция. това им е единственото хубаво...

БATKO

А бе, ти не ги гледай какво говорят, а какво правят. Тия винаги са имали про-анадолска позиция, каквото и да казват. Е, след като американците им разкриха банковите сметки, водени от Бисеров, ДСП бяха изрекетирани да станат по-натовци и от американците и да свалят Орешарски. Ако бяха отказали, ще да бъде изваден Бисеров с банковите сметки, които разкриват огромната корупция на ДПС.

Защо ми се струва, че стабилното присъствие на Патриотичният Фронт в Парламента е нещо наистина ново и добро. Нека не подценяваме личните качества на Симеонов и Каракачанов. Те скоро ще докажат, че не случайно толкова хора са им гласували доверие. Нещо притеснен ми се вижда Местан. Взе да бие отбой и прави дежурните метани на Бойко, но те едва ли ловят дикиш.

бойко ще е пълен идиот ако метаните на феса минат, най-малкото че от него се очаква да натика дпс в ъгъла, а не да се договаря с тях

все ми се струва че коалиция между десни партии е по принципна от коалицията между етническа партия, социалистическа партия и няккава партия дето уж е националистическа, ама пък руска. ама изглежда местаня реве така щото усети че вече няма далаверка за него и няма да го бръснат за слива тоя парламент

Официалната политическа мафия , наречена за благозвучие ДПС, има няколко задачи. Контакти с Ердоган Ефенди, обслужване на американците срещу власт в България, засилване на неравновесието между българи и останалите - цигани, турци, гагаузи, талибани, трупане на милиони по сметките в офшорки, балансиране на ръба на етнически сблъсъци като повод за турска агресия по подобие на Кипър, производство на итСтефчовци и Хаджипенчовци, русофобия, слугажинаж и връщането ни в анадола и пустинята на Азия. Прекрасни перспективи, нали?

antani

що ли ви не избием всичките та да се кротнете гадове мръсни!!!!!!!!!

Защото ви е шубе че ще има Батак.

antani

от черепа ти ще си направа пепелник реджебчо

Кретен! Похвали се и за гара Буново, че съвсем да ви лъсне анадолската простотия!

Ето за такива изказвания турците ще сте под един знаменател. И това не е държавата Турция, а България в която ти си чужденец. Върви си у дома! Дано да знаеш, къде е това...

Нали според турция е нямало Батак?! Цяла кампания направиха. Каква низост и мерзост от ваша страна. Вие заслужавате един Чингис хан, рано или късно всичко се връща.

Местан здраво е подпалил: реди разни евроатлантически, натовски и други ала-баланици, защото се страхува, че сега ще ограничат влиянието на мафиотската етническа партия ДПС. Налице са настроения за това и в парламента, и в обществото.

добре ви беше на дпс при орешарски вкарахте си фирмите от обрачи да крадат, взехте министерствата и агенциите с най-много еврапари, назначихте си калинките с цялата си наглост, която имате в изобилие и като чуя дпс ми се повръща и тебе като те чуя да говориш за европейски път и либерели се отвращавам и ми се иска да напусна българия, ако влезете отново във властта ще се организираме на протести до падането ви.

местане зад про-атлантическите ти принадлежности прозират агентурните ти качества и руска школофка - ако имаше преход такива като теб одавна щяха да са заплюти от тези на които смениха имената

Лидерът на ДПС обяви, че партията му няма да подкрепи безпринципна антиевропейска и антинатовска коалиция Къде този "принципен" сладур видя антиевропейска и антинатовска коалиция, акъла не ми го побира.

атака и дпс-троянски коне на две азиатски империи

ДПС - партията на мафията - ЧУМАВИ, всички се пазят от тях за да не се заразят, Местан е разбрал това и се гърчи като гнида .Ей не му вървят вече май евроатлантическите ценности - СКАПАН МРЪСНИК!!!

Тълпата е в паника от нарастващото влияние на ДПС сред българските граждани. Почти половината депутати на ДПС са етнически българи. В безсилието си да се противопоставят на принципната евроатлантическа позиция на ДПС тълпата стене безпомощно да я били забранили, не искали ДПС депутати, и т.н. Но ДПС уверено си множи електората, не е далеч времето когато ще управлява самостоятелно и ще изведе страната от блатото на нищетата превръщайки я в истинска европейска страна.

Искаш да кажеш - множат си избирателите сред необразованите и неуки малцинства, които все още могат да заблудят, но не забравяй, че и това време ще отмине

Откак ДПС съществува четвърт век вече, тълпата все се кани, готви, планира, прогнозира да го затрие това ДПС, но не и се удава, защото тълпата е по невежа, некадърна, тъпа и мърлява от младите, дисциплинирани и перспективни фенове на ДПС,

Защо не използваш вашия термин за тия етнически българи дето са във вашите листи. Казват се ЕНИЧЕРИ - дето са клали с най-голямо настървание, защото е трябвало да оправдаят родоостъпничеството си. Да ви са честити Данчо- ментата, Станиславчо - дипломата, Бисеров - крадеца и т.н.

Време е да се промени избирателния закон. Трябва да се изключи възможността да гласувт хора, които живеят и се осигуряват в други държави. Така ДПС ще се превърне в история. Освен това няма логика аз да издържам клати...ите в НС, а да ги избират от Анадола и УСА.

А тия дето си живеят в България но нито се осигуряват, нито данъци плащат. Техните представители кой ще ги издържа?

Ами много е изискан, много е фин, много е интелигентен този Местан! Не е простак, "проста мутра" и "пожарникар", като Борисов! Освен това разполага и с млади и успели кадри - Пеевски, който на 33 години събори Правителство и две банки, бат Сали, който само като свие пръст и те удрят 20 000 волта! Да се целунат Местан и Миков и да спрем да си играем на демокрация, а?

Смарангясан ми се вижда нещо на фотото;о) Сигурно щото тройката на разсъмване не е пълна без Фикуса... и идейната му съвместимост страда от тази липса!

Ако не беше Русия оможе би нямаше да я има тази държава (чисто исторически факт) , затова искате НАТО и американски бази тук , но населението в по-голямата част не иска тези бази и този съюз . Мразите Русия а ние знам защо , подменяте исторически факти! Подържате превропейките ценостти ама те влючват и педерасисма основна черта може би на туркото население . Няма да разпределяте сфрата (дано да е така ) .

САЩ ни освободиха от СССР, а сега ни освобождават от РФ .

Кога точно стана това? Аз си спомням Леш Валенса, помня Вацлав Хавел, помня берлинската стена и дори перестройката на Горбачов си спомням, помня солидарността на цяла Европа по време на кризата веднага след като падна бай Тошо, когато обявихме фалит и спряхме да си плащаме заемите, ама САЩ нещо не ги помня да са ни освобождавали. Верно че бях малък, явно съм пропуснал.

чисто исторически , тази държава я е имало много преди русия и преди турция и щи я има много след тяхното изчезване !