Борисов: Изложбата в Лувъра беше мечта на Людмила Живкова

Навремето това е било мечтата на Людмила Живкова – в Лувъра да влезе и да направи изложба, онази държава навремето, да влезнат в Лувъра.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изложбата в Лувъра беше мечта на Людмила Живкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.."изложбата показва каква огромна култура са имали траките" - за разлика от сегашните българи и мутрите, които ги управляват!

Ех, тази Людмила Живкова...Мътни комунисти, оставете костите на жертвата ви.

в нашето село имаше един ненормалник казваха му засмян кольо усмивката му беше също като на тоя урод боко

на жене ми се чини че по е приличал на гебе малоумнико с червена книжка.

ГЛУПАЦИТЕ ГИ КЛАТЯТ,ЗА ДА СИ ПРОКАРВАТ ПОЛИТИКИТЕ И ДА НИ ЕБ - - - ...

Абе няма такава изложба тук.

Журналистът Божидар Чеков разкри истината за провала на "Епопея на тракийските царе - археологически открития в България", която гостува в Лувъра "Няма абсолютно никаква информация за тази изложба, говоря за широката френска публика.", това написа Божидар Чеков на личната си страница във фейсбук. Открих, че някои български асоциации и фондации, които се занимават с осиновяване на деца и сиропиталища, имат тази информация и тя циркулира между тях. Аз съм длъжен да съобщя на българското общество, че френското общество няма никаква идея за тази изложба. Във Франция няма нито един афиш за експозицията, освен този поставен на вратата - не тази на Лувъра, а в залата, където е самата изложба. Тя всъщност е една заличка, където са експонатите, а на афиша със съвсем малки и бледи букви пише, че артефактите са намерени в България. link

Мечта ,,,Дали ще я види там където е ,като изпълнена!?Умна интелигентна,скромна, ценяща творците и то с усет на познавач.Сега ще се гордеем че сме изпълни мечта на Людмила Живкова ..Тази нейна мечта е била единствено да представи по онова време ,че семе народ с история и творци със честно и достойно творчество,че и ний сме дали нещо на света.... ...Това днес не е мечтата на Людмила Живкова .. ... . Мечтите с истинската цел умират с мечтателя,щом той не я е реализирал

Той хубаво материализира мечтите на Людмила , но Бог да ни пази ако започне и с мечтите на Тодор Живков.

беше с посттравматична епилепсия - след катастрофата и за съжаление е получила припадък във ваната, лелче

Борисов и Вежди направиха толкова много, за Б-я, че не можете да ги гледате, като чета тука простотиите ви.

СМЕШНИК...кога стана калйджия, кога ти почерне гъза!

Боже помагай!

Бойко Борисов е подставеното лице на фамилията Живкови и чрез него те управляват страната. Това е обществена тайна, за която никой в подкупните медии не смее да говори.

простак с партийна книжка в джоба, за всеки случай.

ВЕРНИЯТ СЛУГА, ОХРАНИТЕЛ И ФЕН НА ФАМИЛИЯТА ЖИВКОВИ-БОДИГАРДА НА ТАТО И ПРЕДИ , И СЕГА-БУДА-БОРИСОВ, КОЙТО СЕ СВЕНИ ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ Е КОМУНСТ, ТОЙ СЕГА Е ПОД ПРИКРИТИЕ, НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ ЗА МЕЧТИТЕ НА ТАЗИ ФАМИЛИЯ!! ТОЙ МОЖЕ МНОГО НЕЩА ДА РАЗКАЖЕ, НО ПРЕДПОЧИТА ДА МЪЛЧИ, АМА ПОНЯКОГА ЗАБРАВЯ И СЕ ИЗПУСКА-ТОВА Е ФАКТ!

много го е увредил ББ .Как ше изкара до пенсия само той си знае, все пак Клафин ще го уреди някъкси.

Беше много "интересно" когато по Канал 1 съобщвах за ткриване на изложението: цитат "Българско златно съкровище в лувъра". Ами, че то не е българско, а тракийско, което е открита на територията на България.

Глупак само ти ли не знаеш, че 40 % от нашата кръв е от траките, и в учебниците го пишеше. Били са над 200 племена . Траки по гръцки Българи по тракийски.

НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕН ШИЗОФРЕНИК

Откакто гледах филм за мутрите по ютуб се отвратих от този крадец на българско щастие.

Тази изложба е организирана от носталгия по "незабравимата" принцеса Людмила. Само, че, тя тези съкровища си ги разнасяше по света като бащиния и кой може да каже къде са оригиналните предмети, пардон, "артефакти".

Че то и сега е същото. Главата на Севт е носена в найлонова торба на реставрация в Италия без нито един необходим документ, замервания, маркиране в БАН, за да се докаже, че е върнат същия предмет. Италианският реставратор направо я е омаскарил, слагайки тези опулени стъклени очи, които му придават някакъв идиотски вид и царят се блещи като малоумен.

Ако заглавието "Навремето това е било мечтата на Людмила Живкова в Лувъра да влезе и да направи изложба, онази държава навремето, да влезнат в Лувъра." е точно цитирана мисълта на ББ, направо съм във "възгорг"" от логиката на неговата мисъл. Дали така са го превели и на френски? Срам!!!

Ами вие все още ли вярвате на Милен Цветков Това е ПЛАТЕН журналист. Казват, че да си МЪДЪР, това значи да улавяш кой те лъже. Имам претенцията, че съм МЪДРА. Милен ВИНАГИ намира начин да бръкне в нещата и да ги НАПРАВИ МИРИЗЛИВИ, макар и да не е така. Свободен човек съм, гледам и чета какво ли не и съм разбрала кой какво представлява.

Къде, бе како си видяла неплатен журналист? У ваше село ли? Или в комунистическото бъдеще, където има неплатени монтьори, фризьори, доячки и шивачки?

Тервел, един ден и в България ще бъде открита такава изложба. Не се ли сещаш, че наистина трябва да се започне от Лувъра в Париж, тъй като там има многократно повече посетители, и че шанса да се види от много повече хора е огромен. Тъй като си опарничав и ограничен човечец, бързаш да кажеш нещо, но дали е по-умно, важното е да се избълваш, важното е да получих тръпка.

Снощи гледах предаването на Милен Цветков и там един журналист живеещ във Франция опроверга хвалебствията на ББ и компания.Тази изложба е била най сполучлива и посетена от милион и половина французи през 2006 по управлението на царя...така че днешната изложба била в една малка зала в Лувъра с отпечатана брошурка на ксерокс, докато по времето на царя всичко е било много квалитетно!

Да, правилно. Обичаната от народа Людмила Живкова мечтаеше България да бъде в Европа, затова и намериха цаката, като я "самоодавиха". Мечтаеше България да чества 1300 год. от създаването си, но Москва не и разреши, под предлог че не сме велика сила, за да честваме. После пък дъщерята на най-големият радетел за демокрация - Жельо Желев, също беше "самоообесила" си. Какво СЪВПАДЕНИЕ само? Дори децата се сещат откъде може да ни се причинява това. НЕОСЪЗНАТИ ТРОЛОВЕ , Отворете очите и ушите си, оправете МОРАЛА си, огледайте се кой какви ги върши, за да разберете най-после.

Един политически труп успя да изпълни желанието на елитна дама решила да ходи в Париж и като кулъурен деятел.

В една песен по време на Бойковата младост се пееше: "Замълчи,замълчи.........."

Боко покрай тази изложба си намери материал за лъгане за 2 месеца напред!

Сътворил мечтата на щерката на тато,е комунистът си е комунист това е определението за Борисов.

Снощи (на 15.04.2015) в часа на М. Цветков моя съученик Божидар Чеков, невъзвращенец (по старата терминология) изказа становище, което АЗ съм готов да подкрепя, а именно, че организираната през 2006 година аналогична, но много по-бедна на експонати изложба е била "гарнирана" с много по-значими съпътстващи печатни материали (каталог предоставян безплатно), които са гарантирали по-доброто представяне и реклама на цялата експозиция. За сравнение той показа жалка листовка направена по повода. Тук се сещам и за справедливия гняв ня "кукузелеца" и жалката тирада на представителката на "културното" министерство по повод жалките командировъчни на хора "Мистерията на българските гласове"!! Къде са заслужените хонорари на творците от хора????????? И защо ще го елиминират за това, че е повдигнал един наболял въпрос???

Боже,боже доживяхме да видим слон в Лувъра.За каква култура става дума при един тъп селянин,който иска да изпрати знаещите и можещи млади хора да стават овчари.Всичко което върши този е да си лъска имиджа,че идат избори.А що се отнася за оценките отправени от Оланд и Саркози то това протоколно изявление няма да го напсуват я. Все пак това са галантни французи, а не каруцари от гарата на Банкя.

По време на посещение на Людмила Живкова в Париж Лувъра е бил отворен по нейно желание само за нея през почивен ден срещу заплащане с цел да го разгледа.

Абсолютно верно Френската преса го отрази с думите- Лувърът бе отворен за малката принцеса на един беден народ.

Нашията премиер пак се излга! Не се усеща, че би било мноого по-добре тези 4 000 000 посетители да дойдат в БГ, да разгледат изложбата в НИМ, да отседнат за няколко вечери в български хотели, да похапнат в БГресторанти и да си купят някой и друг сувенир. Това би имало ефеки истински. Моного ясно, че Олан и Саркози ще ти се радват, нали помагш на тяхния туристически бизнес.

Тези съкровища както си стоят тук,както виждаш никой не идва да ги види на място,защото са в България,а България няма имидж,заради мутренския преход и беднотията!тази древна цивилизация,няма нищо общо със сегашната действителност тук!Така че нека Лувъра ги популяризира,да видят нашата история ,дори и на траките,пак са наши предци в определен процент от гените ни!Траките са много преди Франция и Германия да са съществували,а Лувъра е най подходящото място за тях като световно известен музей!

Мартенска изкуфяла и празна тиква сме си избрали да управлява държавата ни.Стига!Вчера ,като чета пак едни проценти от галъп стакмистите заповръща ми се.То няма за кого да гласуваш,вече 25г.тази държава само се ограбва и нищо добро не ни чака и ние си трайкаме.Да махнем тази мутра от снимката и от държавата.

Обиждай , обиждай аз нали ви шитнах на американците , подигравайте ми се сега. Те ще ви оправят в световната касапница , спецове са по говедовъдството.

Траки е само едно от многобройните имена на древните българи. БалАзги / Пеласги, Мизи, Три Бали, Гети/Готи, Бриги / Фриги, Палестинци / БалАзтинци, Арамъни / Армени, Габати / Египтяни, СлавЯни са многото имена, с които са наричани Древните българи, първите хора на земята и създателите на най-древната, първата човешка цивилизация - Каменната цивилизация. Всички Древни цивилизации водят началото си от Древнобългарската Каменна цивилизация на Божествените мъдреци, създателите на йога, аюрведа, акупунктура, на Свещените писания, като се почне от Епоса на Бългамъж / Гилгамъж, Епоса на АТаРаХАз, Библията, Ведите. Древнобългарската духовност е била една и обща по всички краища на земята, а имената на континентите, местностите, географските понятия и до днес са с българския си произход и са обвързани с древнобългарските вярвания. Одрисите са също Древни българи, говорели български език и това личи и от името им - ОДар-Азите, Дарените Ази/Души. Българите са наричани Азковци, Азари, Ази по името на техния Бог на Човешката душа СебАзи / СъБаАз / Със Бога Аз На този бог е кръстен и тракийският цар Севт - Себт - Себето на Човешката душа която е винаги с Бога link

Те и македонците така разправят с една мъничка , незначителна разлика.

Каква ирония на съдбата, първите станали последни по всички възможни показатели!Ако имаше еволюция на нацията, едва ли щяхме да сме в това положение.

Даже и Адам и Ной са били българи, ама от друг ген!

Какви Адам и Ной , има сериозни констатации ,че дядо Господ е българин.Правят се обикновено по време на футболен мач.

Не знаех, че всички древни цивилизации водят началото си от българската, даже египетската ,гръцката, индийската, с една дума от Атлантика до Хималаите и от Скандинавия до Средиземноморието- всичко е било българско!!! Фантастично!

Това, което пишеш е смешно. Не смяташ ли? Толкова глупости носят само саркастични бележки и съмнение в способността ни да оценяваме мястото си в света в историята и в настоящето по адекватен начин. Загубата на чуство за хумор е признак за загуба на националното чуство за реализъм и себеуважение. Надявам се хората да оценяват със здравословна ирония такива писания.

Те и индианците в Америка са били българи , както и населението на Великденския остров- Пасха. И аборигените в Австралия.

Дошли конекрадците от другата страна на Дунава, заграбили суверенна територия и сега се гордеят с грабежа си!Колко тъпо!

Овчо, бе драги, славяните не са гледали коне, та прабългарите да са ги крали от тях! Продължавай да лижеш чужди задници, да ти е сладко!

Може да се гордеят с тази изложба някои, но трябва да знаете, че траките са извършвали жертвоприношения на деца.А този човек превръща в жертва цял народ!

Не се говори за деца при траките,а за кучето ,което са поставя в гроба заедно с владетеля!Но действително при траките или при прабългарите има жертвоприношения!Отделно от траките ,прабългарите са горели най личните за Тангра!Някъде четох тази история,но дали е вярна,като че ли е вярна!Който се изтигне нагоре и бива повален,не изгорен,но все тая!

тя тая не умре ли през 1981 год ти тогава ли мечтателю где си бил

Браво Бойче , хилнал си се като " Армаганска ряпа " Но няма лошо , продължавай с позитивните изяви . Само ще те моля , не се сравнявай с Людмила , че "Онзи горе" ще те смъмри !

...ЩЕ СЕ ПРОСЪЛЗЯ!

Боко до кога ще ни напомняш за Живкови,вместо да се махнеш и да не лакействаш!Затова сме последни и жалки ..............

Толкова много глупави хора ли са останали в България, та все го избират тоя за главноуправляващ държавата и му се радват и му се кефят напростотията! Много малко ли сме тези, които се срамуваме от него!

Тоя от смешен стана жалък!

По думите му изложбата показва каква огромна култура са имали траките. И каква култура имат с Винету 4-6 века по-късно.

г-н Борисов нали твърди че е бил репресиран и целия му род, откъде знае какви са били мечтите на репресиращите го? стига бе ! гадни, малки, тъпи тиквунчета , отговорете на въпроса ми!