Коментари - Цацаров: ГДБОП няма разработки за корупция във властта | dnes.dir.bg
назад

Цацаров: ГДБОП няма разработки за корупция във властта

От създаването си в настоящия вид, ГДБОП няма нито една разработка за корупция. Най-високото ниво, до което се е стигало, е председател на агенция.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: ГДБОП няма разработки за корупция във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох част от коментариите и разбрах че червените фашисти едвам се сдържат в мимикрията си . Тежко и на България когато мимикрията приключи , сигурно пак 24-35 човека пак ще бъдат избити без съд и присъда

Как да намери корупция във властта като палачът на демокрацията, изборният тука има - тука нема фокусник, най-извратеният наглец Цеци Ухото беше генерално оправдан, изпран, изгладен , вчесан и парфюмиран - т.е. рециклиран за кандидат президент, а защитникът му, който с общите усилия на цялата съдебна система постигна оневиняването му, за благодарност поласкан със званието адвокатът на годината?

ГДБОП работи въпреки прокуратурата на Цаци. Той да каже успехите на неговото незаконно звено в ДАНС. Кръгла поръчкова нула.

Ако това се случи, ще е катастрофа и след нея ще трябва да изнесем всички имена на партийни членове в системата на правосъдието и да ги бесим по улиците.

След като познавам в известна степе американското право, би трябвало да се сещаш какво мнение имам за нашето. В сравнение с тях, ние сме още в камената ера. И оправия няма да има. НЯМА ДА МРЪДНЕМ НИТО КРАЧКА НАПРЕД, ДО КАТО НЕПРОСВЕТЕНИ ПОЛИТИЦИ ГЛЕДАТ САМО НАВЪН И КЪМ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЖОБ". Цитат на Маргарита Попова.

Цаца няма как съда да осъди някой за кражба на пари като си му дал ''доказателства'' за примерно висока музика защото ако се зачете човек в някои дела БЕЗ да е юрист ще види че точно това правите там, Нарочения го забърквате във всякакви ''престъпление'' пред медиите с високоговорител а пред съда НЕ предсъавяте валидни доказатъелства за обвинението ви и съда освен да го освободи друго няма какво да направи, Първопричината за липса на правосъдие е разследването и цацаратурата и това се вижда с просто око

За хонорар от 1 000 000 евро продавам готов модел за въвеждане на правосъден борд в бълхария. Само за година ще настъпи истинска революция и то за добро.

За. кокошка. няма. прошка. за. милйони. няма. зани.

Само нека да отбележим разликата в действията и изявленията: БЪЛГАРИЯ = Борси Велчев + Сотир Цацаров = 11 г. от дейността на Цялата Българска прокуратура = резултат 0 осъдени за корупция ''по високите етажи на властта''= няма какво да отчетат като свършено= правят остроумни и интелигентни изказвания по адрес на другите, колко трябва да се внимава и как да не се издигат лозунги. РУМЪНИЯ = Лаура Кьовеши - за 1 г. от дейността на Специализираната прокуратура = 1250 дадени на съд = 92,5% осъдителни присъди. Открийте в кой от двата случая има разминаване между думи и дела ? ...Без коментар...

Бордът да се въведе незабавно и после всички магистрати-на минимална работна заплата.

Вместо борд, да си направят банка строго секретна, и ще отчетат реформата.

деер

Проблем е порочната съдебна практика. Никой не говори за това. имаме сумати юридически факултета, интернет, супервайзори от ЕС и ВСС, но никой не говори по същество! Решете проблема със порочната съдебна практика и всичко се нарежда! Аз нямам проблем да чакам 2-3 години за решение, но когато съдията продава решението си за 400лв разноски на съответната кантора за инстанция - всичко намирисва на "ПРУМОЦИЯТА СФИРКА 2лв ".

Воля трябва морал и държавническо мислене. Такива хора трудно се намират. А и трябва да пренебрегнат личня си интерес пред интереса на обществото. Задачата стана трудна а и дупе се иска защото в тази държава нищо лесно не става. Но рано или късно ще трябва да се случи.

В Б-я от 30 години се говори за реформи и нищо не се прави. Управляващите им харесва текущото положение и не желаят промени. За промени се обещава само предизборно.

Те затова ли медиите на Руската свиня Пеевски го плюят?

немски или баварски ?

Минаха достатъчно месеци ,а кабинета не иска да прави реформи ,в никакви свери...

Ясно е ,че трябва сами да си подават оставките ,...ДИОКАТО НАМЕРИМ ТОЧНАТА ФОРМУЛА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ,С КАЧЕСТВЕНИ РЕФОРМИ.

добре, но могат да се проверява имущество от НАП - до девето коляно - ще кажете и кво - нали съдии бяха се възползвали като крайно нуждаещи се с парцели по морето. Кво стана? Стана дупка в морето - всяко чудо за три дни.

Независима съдебна власт - без никакви условия. При създаването на конституцията комунетата си го измислиха, щото знаеха че съдии и прокурори бяха нейни хора - кой ставаше прокурор и съдя - само комунист в челрвата. А сега и тяхните отрочета. Верно - трябва да е независима, но съдиите да са избираеми както в САЩ и тогава по-малко ще крадат.

Докато в МВР все още има милиция ,а не полиция, в Съд.система има другари ,а не ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ,както и във всички ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , то в България нищо няма да помръдне ....

Никакъв борд, направо триумвират. Начело с Панов, Радан Кънев и Кунева. Защо Кунева ли ? Че как защо, може ли без нея ?

много остроумен.... И какво доволен си от статуквото ли?! Но проучването неотдавна показа,че 95% от българите не са на твоето мнение. Това е.

stan_posta@

От "статуквото" не съм доволен. Но не мога да разбера какво значи "реформа". И какво отношение има това към мен. Добре, западняците искат да са неподсъдни, така както са неподсъдни американските военни в България. Аз какво общо имам с това, та ще ходя "да се боря" !?! за тази "висша цел" ??

Разбира се, че трябва да има Европейска прокуратура, а цацата трябва да стане първият неин клиент, защото упорито прикрива престъпленията на Доган, мамин Делянчо Пеефски, Сергейчо Сталинишев и други престъпници !

Олигархията ни е селска, самозабравила се и без чувство за държавност. Иначе отдавна да е оправила нещата и всеки да си знае мястото. Цацата е подходящ за бухалка, ама много са олигархичните кръгове...не могат да го клонират, а и той си обича свинското !!!

Да,прокуратурата е консервирана и цялата съдебна система е корумпирана.

Независимо от всички искрени и режисирани пропагандни слова - ключът към съдебната реформа не е единият член повече на прокурорската колегия. Действително прокуратурата няма да я уплашиш с единият "член". За 26 г. тази прокуратура що политически "членове" е "строшила" само господ знае.

Лозан Панов си мисли, че трупа точки за кандидат-президент с подобни щури идеи...

просто Лозан Панов е един почтен български съдия. Иначе мафията досега да го е очернила като носи вода от девет дола...

karabastun@abv.bg

Не вярвам , че съществува ''почтен български съдия'' , особено в ръководството на нашата справедлива съдебна система !!!

ДО Бг-СЪД.СИСТЕМА! ---ДРУГАРИ/ВСЕ ОЩЕ /,...ВЗЕМЕТЕ НПК от РУМЪНИЯ ,ПРЕПИШЕТЕ ГО ,И РЕФОРМАТА Е ГОТОВА???

Този призив трябва да го отправите към Народното събрание, щото те са тези които пишат законите...а съдиите просто претворяват в дела това което законодателите са забъркали.

Годината е 2010 г.,......Бойко /не съм му фен/ на НЯКОЛКО ПЪТИ ПОДКАНИ СЪДИИ и ПРОКУРОРИ ,ДА СЪТВОРЪТ НОВИТЕ ЗАКОНИ ЗА СЪД. СИСТЕМА ,......И КАКВО СТАНА : ---МЪЛЧАНИЕ ОТ СТРАНА НА СЪД.СИСТЕМА.... НЕ ИСКАТ РЕФОРМИ.

Съдебната система, е "блокирана" от масонските ложи. Затова и Рамаданчо Кънев го направиха "смешен" в НС, заради тази съдебна рИформа. "Кучетата си лайкат. Политическият керван си върви ли върви ... към аналите на историята."

Защо аз смятам, че всички благи приказки и писане на бумаги, няма да имат никакво значение, ако не стане тотална подмяна на досешни корумпирани магистрати и тем подобни. Трябва ли отново да повтарям приказката за новият бардак и старите к..ви. Времето върви, отчаяни и способни хора продължават да бягат зад граница и нищо хубаво не се случва. Това е всичко.

Хубаво че не се отказваш постоянно да откриваш топлата вода. Браво !