Коментари - Държавата иска да си откупи ”Дунарит” | Днес.dir.bg

Държавата иска да си откупи ”Дунарит”

Министерството на икономиката започва активна дейност за придобиване на дружеството „Дунарит“. Проблемът на фирмата идва от КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Държавата иска да си откупи ”Дунарит” | Днес.dir.bg

Коментари

Прочетох много некомпетентни и емоционално оцветени коментари. Няма да коментирам писанията на платените драскачи - на тях истината не им трябва, даже им пречи. Те имат друга цел - да внушават, използвайки приома, че една лъжа повторена хиляда пъти започва да се приема като истина. А читателите, които все пак искат да знаят официалната, документирана истина, могат да прочетат какво пише за Дунарит в Търговския регистър на Агенцията по вписванията - Дунарит не дължи кредити на КТБ, а на търговско дружество на Миролио. Сделката е осъществена чрез цесии - единият спасява парите си в КТБ, а другият изплаща кредитите си към КТБ. Това е обичайна търговска сделка, разрешена от българските закони. Та се питам какво ще изкупува/национализира държавата с парите, събрани от нашите данъци.

Ами ще дава едни пари на един цесионер, дето не могъл да си дръпне парите от катебе/кагебе, та за това ги е цесирал и получил материални активи, които не му трябват, а му трябват пари в брой и затуй государството му се притича на помощ.

А цесията валидна ли е?Има запор от НАП върху сметките?

Това министър, да не е министър на Дунарит... На КОЙ му е толкова важен Дунарит?!

Ти пък!Провери по добре производството!То не е било нужно изобщо да се приватизира,но нали Мустака е алчен за много!

И сега,какво?Ай,ай,сръбските съдии ще останат без " заплати"!"Бакшиша" ще потъне,а как добре се " рзбираха" с габровеца!

Баси крадеца!Василев изби рибата!Свръх наглост!

Военните заводи не са за частни ръце!Аман от мошеници!По 200 000 евро на месец се носят на ръка на Василев в Сърбия!Схемата е чрез румънската банкова сметка на дружеството!От там се теглят в брой от Киров,член на съвета на директорите на Дунарит,и той му ги снася!И това не са 50000 лева,а 400 000 лева месечно,при положение че трябва да погасят кредити тук!

Значи щефовете на Дунарит плащат петзвездния на Мустака,а после и на дебеланата и щерката юристконсултката!Е Бравос!Не си гледат кредитите от фиктивните фирми на беглеца които им е прехвърлил и се гърчат,та и парици му снасят! Най добре е държавата да откупи завода,а е и доста интересно на каква стойност е приватизиран от бачо сръбски!

Ма тия от Дунарит що дунарит изнесоха с оня Азербайджанския 747 Silkway и сега да ми обясняват за спасение е доста малоумно.

Предишния Тато вземаше заеми да строи заводи безцелно, и така успя да фалира държавата; сегашния взема заеми, за да купува стари заводи и да ги издържа, какъв ли ще е резултатът?

Кой каза,че завода е стар,напротив ,печеливш е,и щеше да е в много добро финснсово състовнид,ако Мустака не го беше изтормозил със спекулативни схеми за източване и прехвърлил чужди задълженив!

Национализация! Виновните в "ЛОВЕЧ"

И кой ще ти джироса акциите бе? Кемира или Емко? Дрънкате само...

А познайте пък после на кого ще го продаде

Шиши?????????????????

И не само Дунарит. Трябва да си реституираме и други предприятия. "Реституриране" означава връщане на предишния собственик. Кой беше продишният собственик, кой ги построи тези предприятия ? Българската държава ! Защо печалбата да отива в чужбина ? Ние сме си ги строи, ние ще си печелим с тях. Като за начало - Аурибис (Медодобивния) и Лукойл. Първият прави износ за 5 милиарда (медни концентрати), другият завод - прави 6.6 милиарда оборот. И не плаща печалби !? Защо ?

поправка - реституиране, не реституриране

Алчни и тъпи политици.Сега трябва пак да плащаме за да върнем Дунарит.КОГАТО ДАДОХТЕ ЗАЕМ ДА ПОКРИЕТЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА КТБ/НАШИТЕ ПАРИ/ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ЗАЕМА СРЕЩУ ПРИДОБИВАНЕ НА ДЯЛОВЕ ОТ ПРОБЛЕМНИТЕ ФИРМИ.Олигофрени гадни,защо втори път да плащаме за да бъде на държавата.Умника горан ей тъка с лека ръка покри дълговете на банката с нашите пари,а за здравеопазване,за работещите бедни,за мизерните пенсионери все няма пари.Недоразвити копелета грабете,грабете сега е вашият момент.То няма лошо,да е държавно,но защо изобщо е дадено за жълти стотинки някога,както всичко се раздаде.Впрочем всичко комунистите и техните последователи ограбиха държавата.Изроди

А ще накаже ли този, който го е продал? Или много питам.

Мисля си, че държавата тепърва ще иска да си откупи или да вземе в свои ръце много неща, но в един минал момент едни хора у нас имаха интерес да развъртят повсеместно и безогледно външнополитическия приватизационен патос на САЩ (който е икономическа форма на извечното "разделяй и владей") - и сега ядец ...

Абе какво ще си прави труда държавата да го откупва, направо да го дават на Грухчо и да се приключва с този фарс! Само се чудя докога ще ги търпим???

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !!!!

Не, обратно изкупуване. За колкото са ги купили. Пито-платено. Стига им 20 г. да ги ползват !

Да, бе да!? Народъ го е казал : Дрън, дрън та пляс! То, като почнеш от ВМЗ-то с великият, 3-то поколение номменклатура инж. д-р Гецов и коо роднини, баджанаци, зетчета и разни пасажери от полит.инженерия сменили не една и две партии, иначе са до един от подкрепаджийска кинкелерия минавайки с бодра стъпка там на др.-а им Ибушев РМД-то в Казанлък то всички до един са цъвнали, та вързали, ама ай - на кого му пука, а?! НАРОДЕ ????

министър. На Фонда за гарантиране на влоговете, т.е. държавата като най голям кредитор принадлежат всички активи на КТБ. Между тях е и Дунарит. Да не измисля затруднения, за да разхвърля добрите активи на банката, те принадлежат на държавата.

Научи що е то Фонд за гарантиране на влоговете и кой го попълва, па тогава се изказвай.

Много объркахте нещата. Фондът за гарантиране на влоговете е кредитор на КТБ - удовлетворил е част от нейните вложители. Собственик на КТБ е синдикът. Дунарит е длъжник, доколкото знам на КТБ, но не е нейна собстеност. Намалете това дойчевеле, съвсем ви обърква !

от полигона на ВМЗ Сопот/Оф нюз снимки,Фрог Нюз..... Другите мълчат...като Дира.

Хайде започнаха с национализацията, а след това ще го обявим за приватизация за да го купи нашия човек на безценица. Да е честито на новия собственик.

Тандема Пееф-Боко налапва поредната мазна пържола с помоща на Цацата и министъра на икономиката който иначе е от АТАКА?!?! зорлем ще го фалират тоя иначе супер печеливш завод,че да могат свините да го нагрухтят. Мафия!!!

за ЕVN повдигнати обвинения на Прокопиев/Фрог Нюз,24 часа.. Спи ли Дира?

Не държавата, ами ББ + Пеевски, поправете си заглавието!!

Абе Василев краде приходите на завода,вие дрънкате за Пеевски!Може ли такава дебилност!

Държавата да си върне всички печеливши заводи и фирми

И теб какво ще те топли, няма да видиш и 1лв. Така поне си плащаха данъците и осигуровките, после и осигуровки няма да плащат.

Мими, ми спечелете си изборите и променете законите! Гласуване се иска!

СУДЖУЦИТЕ ЩЕ ДАДАТ СУДЖУКА НА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ОТ ГРОБ- Съюза на Истинските Комунисти :))

Чуждото е обще, а па нашето си е наше!

ЗАЩО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ПРИ ВСЕ ЧЕ Е МИЛИАРДЕР, ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПОРЪЧАЛ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ??? ... АМИ И НАЧАЛНИЦИТЕ И НА ДВАМАТА ОТ ЦК НА СУДЖУЦИТЕ ХОДЯТ В ЕДНО И СЪЩО СПА И СИ ПИЯТ РАКИЯТА ЗАЕДНО :))))

Виваком също беше на Цветан Василев. Държавата наложи възбрана за продажбата на тази негова собственост, след един негов неуспешен опит. Но ... стана някаква магия и изведнъж Виваком някой го продаде! И като собственик лъсна Спас Русев!

Май вече прозира плана на мафията. След неуспешния първи опит да го вземат на безценица, сега "държавата" ще го купи с народни пари и ще го продаде на пеефски и компания за стотинки.

Точно така,за да го продаде трябва първо да го откупи и да го продаде на когото трябва за 1 долар,Костов ги разбира тези работи. Я на израелска компания я на някоя офшорка, може и Маккейн да помага на сделката.

Костов ги разбира тези работи, ама матри'яла си се чувство екстра с Пеевски, Цацаров и Борисов и си свирка! И така ще бъде до последния можеш и работещ в България.

Нещо май на държавата много и харесва да прави ''аз на тебе ти на мене и обратно''?????

Военната индустрия се оказа апетитна хапка за трите шопара.Сега държавата ще я купи,а после ще я продаде на Кой.

Военно-промишления комплекс е единственото работещо нещо в България! Пък после, Пеевски балама бил!

На Маймуни ни направиха тези Които Плащаме Данъци . Ще откраднат още няколко Милиарда евра от ГЕРБ . Нищо не върви в тази Държава - Ромите взима по-високи помощи от Работниците .Няма Квалифицирани Кадри , не пиша за Лекари - няма Ел.Техници , Заварчици , няма Водопровод.

Тоя пък мрънкалник все го краде някой!

Бърз Въпрос - колко Процента от Дохода е Здравната Осигуровка ? 30 секунди .

Прав е човека! Потърси дърводелец, фаянсаджия или къвто и да е и тогава говори, че има хора за работа!

Това е Правилният Път.

Зад цялата работа стои Прасето Пеевски! И министъра и прокуратурата са негови както всички знаем!! ББ и той е слуга на Пеевски/Доган.

Този министър е от квотата на Атака! Ако всичко живо в България работи за Доган и Пеевски, на какво да се надяваме?

Най-голямото предприятие в Чили е държавното КОДЕЛКО,даже Пиночет въпреки страхотния натиск на ''чикагските момчета'' не го е приватизирал.Как в някой държави,държавните заводи печелят,а тука губят.Между другото Чили е президентска република,а тука суджуков премиер.

Предприятието е на Цветан Василев, а управителите били обвинени, че спонсорирали Цветан Василев! Г-да прокурори от специализираната прокуратура, управителите са на трудов договор и са на заплата, която им се изплаща от собственика! И това обвинение ви е толкова абсурдно, колкото и обвинението за опита за убийство на Пеевски!

Купувайте, купувайте. Утре като дойдат БСП/ДПС отново на власт тъкмо да имам какво да продават на безценица на техните цветанвасилевци!!

Как Виденов с министър на финанси Румен Гечев докараха България до фалит ????????? Като кредитираха/държавата / губещи предприятия, а те бяха губещи щото комунист.върхушка ги окраде. Е сега щом държавата ще приватизира предприятие което и да било значи отново отиваме на соц. модела.Пак ние чрез данъците ще платиме .

Каквато и система да има в България все ще се краде, такъв е табиета на популацията, и при социализма, и при капитализма, и при феодализма,..., няма абсолютно никакво значение, сЕ едно и също. Южна Корея само за 25 години от феодална държава стана световна индустриална и технологична сила, направи през 1988г. Уникална Олимпиада, а ние за 28 години какво ???

Но знам, че е удобно да се каже, че нищо не може да се направи!

loyola

Ама какво очаквате - Орешарски си е на свобода и си харчи парите с кеф, даже не му е повдигнато обвинение.

Ама как беее, как държавно (?), нали сме вече в капиталистическия строй, държавата "лош собственик" от нея може само да се краде и да се става капиталист, а той си е добър собственик, само прибира ... какво ще кажат хората (там де от дето ни гледат)?

Стига си дрънкал глупости, ограмоти се в Щатите какъв процент от БВП разпределя държавата.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Това е недопустимо и министерството няма да го допусне. Министерството на икономиката започва активна дейност за придобиване на дружеството Дунарит. Интересно, за 4 г. откакто фалира КТБ, никой ли от управляващите не помисли какво ще се случи с това структуроопределящо за икономиката предприятие, ако не се вземат мерки да се чистят задълженията. Явно това е поредният опит на Пеевси и компания в сговор с "държавата" да го прехвърли в свои/на хидроинженера/ ръце на безценица.

няма нищо по-лошо от държавен собственик, всички крадат и накрая пак фалит, приватизирайте всичко

E, изплюха камъчето, най-после!

moket1

Приватизираш нещо вероятно за стинки, вадиш му парите, социално недоволство, което сам си провокирал и накрая ти искат да го платиш...Но на каква цена?!

че защо ще го купувате?? национализирайте го!

ми го взе от устата...точно така трябва да се прави...пък педерасите нека си вият ...

започнаха да произвездат конкурентноспособни стоки и не могат да ги контролират освен чрез дурзавата,маж...

Дебелян Прасешки има голям апетит за безпларни заводи и не спира в простотиите!!!

С чия помощ става всичко? Свиньо без Боко и Цацата е ниКОЙ.

Коментари - Държавата иска да си откупи ”Дунарит” | Днес.dir.bg

Държавата иска да си откупи ”Дунарит”

Министерството на икономиката започва активна дейност за придобиване на дружеството „Дунарит“. Проблемът на фирмата идва от КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Държавата иска да си откупи ”Дунарит” | Днес.dir.bg

Коментари

Прочетох много некомпетентни и емоционално оцветени коментари. Няма да коментирам писанията на платените драскачи - на тях истината не им трябва, даже им пречи. Те имат друга цел - да внушават, използвайки приома, че една лъжа повторена хиляда пъти започва да се приема като истина. А читателите, които все пак искат да знаят официалната, документирана истина, могат да прочетат какво пише за Дунарит в Търговския регистър на Агенцията по вписванията - Дунарит не дължи кредити на КТБ, а на търговско дружество на Миролио. Сделката е осъществена чрез цесии - единият спасява парите си в КТБ, а другият изплаща кредитите си към КТБ. Това е обичайна търговска сделка, разрешена от българските закони. Та се питам какво ще изкупува/национализира държавата с парите, събрани от нашите данъци.

Ами ще дава едни пари на един цесионер, дето не могъл да си дръпне парите от катебе/кагебе, та за това ги е цесирал и получил материални активи, които не му трябват, а му трябват пари в брой и затуй государството му се притича на помощ.

А цесията валидна ли е?Има запор от НАП върху сметките?

Това министър, да не е министър на Дунарит... На КОЙ му е толкова важен Дунарит?!

Ти пък!Провери по добре производството!То не е било нужно изобщо да се приватизира,но нали Мустака е алчен за много!

И сега,какво?Ай,ай,сръбските съдии ще останат без " заплати"!"Бакшиша" ще потъне,а как добре се " рзбираха" с габровеца!

Баси крадеца!Василев изби рибата!Свръх наглост!

Военните заводи не са за частни ръце!Аман от мошеници!По 200 000 евро на месец се носят на ръка на Василев в Сърбия!Схемата е чрез румънската банкова сметка на дружеството!От там се теглят в брой от Киров,член на съвета на директорите на Дунарит,и той му ги снася!И това не са 50000 лева,а 400 000 лева месечно,при положение че трябва да погасят кредити тук!

Значи щефовете на Дунарит плащат петзвездния на Мустака,а после и на дебеланата и щерката юристконсултката!Е Бравос!Не си гледат кредитите от фиктивните фирми на беглеца които им е прехвърлил и се гърчат,та и парици му снасят! Най добре е държавата да откупи завода,а е и доста интересно на каква стойност е приватизиран от бачо сръбски!

Ма тия от Дунарит що дунарит изнесоха с оня Азербайджанския 747 Silkway и сега да ми обясняват за спасение е доста малоумно.

Предишния Тато вземаше заеми да строи заводи безцелно, и така успя да фалира държавата; сегашния взема заеми, за да купува стари заводи и да ги издържа, какъв ли ще е резултатът?

Кой каза,че завода е стар,напротив ,печеливш е,и щеше да е в много добро финснсово състовнид,ако Мустака не го беше изтормозил със спекулативни схеми за източване и прехвърлил чужди задълженив!

Национализация! Виновните в "ЛОВЕЧ"

И кой ще ти джироса акциите бе? Кемира или Емко? Дрънкате само...

А познайте пък после на кого ще го продаде

Шиши?????????????????

И не само Дунарит. Трябва да си реституираме и други предприятия. "Реституриране" означава връщане на предишния собственик. Кой беше продишният собственик, кой ги построи тези предприятия ? Българската държава ! Защо печалбата да отива в чужбина ? Ние сме си ги строи, ние ще си печелим с тях. Като за начало - Аурибис (Медодобивния) и Лукойл. Първият прави износ за 5 милиарда (медни концентрати), другият завод - прави 6.6 милиарда оборот. И не плаща печалби !? Защо ?

поправка - реституиране, не реституриране

Алчни и тъпи политици.Сега трябва пак да плащаме за да върнем Дунарит.КОГАТО ДАДОХТЕ ЗАЕМ ДА ПОКРИЕТЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА КТБ/НАШИТЕ ПАРИ/ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ЗАЕМА СРЕЩУ ПРИДОБИВАНЕ НА ДЯЛОВЕ ОТ ПРОБЛЕМНИТЕ ФИРМИ.Олигофрени гадни,защо втори път да плащаме за да бъде на държавата.Умника горан ей тъка с лека ръка покри дълговете на банката с нашите пари,а за здравеопазване,за работещите бедни,за мизерните пенсионери все няма пари.Недоразвити копелета грабете,грабете сега е вашият момент.То няма лошо,да е държавно,но защо изобщо е дадено за жълти стотинки някога,както всичко се раздаде.Впрочем всичко комунистите и техните последователи ограбиха държавата.Изроди

А ще накаже ли този, който го е продал? Или много питам.

Мисля си, че държавата тепърва ще иска да си откупи или да вземе в свои ръце много неща, но в един минал момент едни хора у нас имаха интерес да развъртят повсеместно и безогледно външнополитическия приватизационен патос на САЩ (който е икономическа форма на извечното "разделяй и владей") - и сега ядец ...

Абе какво ще си прави труда държавата да го откупва, направо да го дават на Грухчо и да се приключва с този фарс! Само се чудя докога ще ги търпим???

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !!!!

Не, обратно изкупуване. За колкото са ги купили. Пито-платено. Стига им 20 г. да ги ползват !

Да, бе да!? Народъ го е казал : Дрън, дрън та пляс! То, като почнеш от ВМЗ-то с великият, 3-то поколение номменклатура инж. д-р Гецов и коо роднини, баджанаци, зетчета и разни пасажери от полит.инженерия сменили не една и две партии, иначе са до един от подкрепаджийска кинкелерия минавайки с бодра стъпка там на др.-а им Ибушев РМД-то в Казанлък то всички до един са цъвнали, та вързали, ама ай - на кого му пука, а?! НАРОДЕ ????

министър. На Фонда за гарантиране на влоговете, т.е. държавата като най голям кредитор принадлежат всички активи на КТБ. Между тях е и Дунарит. Да не измисля затруднения, за да разхвърля добрите активи на банката, те принадлежат на държавата.

Научи що е то Фонд за гарантиране на влоговете и кой го попълва, па тогава се изказвай.

Много объркахте нещата. Фондът за гарантиране на влоговете е кредитор на КТБ - удовлетворил е част от нейните вложители. Собственик на КТБ е синдикът. Дунарит е длъжник, доколкото знам на КТБ, но не е нейна собстеност. Намалете това дойчевеле, съвсем ви обърква !

от полигона на ВМЗ Сопот/Оф нюз снимки,Фрог Нюз..... Другите мълчат...като Дира.

Хайде започнаха с национализацията, а след това ще го обявим за приватизация за да го купи нашия човек на безценица. Да е честито на новия собственик.

Тандема Пееф-Боко налапва поредната мазна пържола с помоща на Цацата и министъра на икономиката който иначе е от АТАКА?!?! зорлем ще го фалират тоя иначе супер печеливш завод,че да могат свините да го нагрухтят. Мафия!!!

за ЕVN повдигнати обвинения на Прокопиев/Фрог Нюз,24 часа.. Спи ли Дира?

Не държавата, ами ББ + Пеевски, поправете си заглавието!!

Абе Василев краде приходите на завода,вие дрънкате за Пеевски!Може ли такава дебилност!

Държавата да си върне всички печеливши заводи и фирми

И теб какво ще те топли, няма да видиш и 1лв. Така поне си плащаха данъците и осигуровките, после и осигуровки няма да плащат.

Мими, ми спечелете си изборите и променете законите! Гласуване се иска!

СУДЖУЦИТЕ ЩЕ ДАДАТ СУДЖУКА НА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ОТ ГРОБ- Съюза на Истинските Комунисти :))

Чуждото е обще, а па нашето си е наше!

ЗАЩО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ПРИ ВСЕ ЧЕ Е МИЛИАРДЕР, ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПОРЪЧАЛ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ??? ... АМИ И НАЧАЛНИЦИТЕ И НА ДВАМАТА ОТ ЦК НА СУДЖУЦИТЕ ХОДЯТ В ЕДНО И СЪЩО СПА И СИ ПИЯТ РАКИЯТА ЗАЕДНО :))))

Виваком също беше на Цветан Василев. Държавата наложи възбрана за продажбата на тази негова собственост, след един негов неуспешен опит. Но ... стана някаква магия и изведнъж Виваком някой го продаде! И като собственик лъсна Спас Русев!

Май вече прозира плана на мафията. След неуспешния първи опит да го вземат на безценица, сега "държавата" ще го купи с народни пари и ще го продаде на пеефски и компания за стотинки.

Точно така,за да го продаде трябва първо да го откупи и да го продаде на когото трябва за 1 долар,Костов ги разбира тези работи. Я на израелска компания я на някоя офшорка, може и Маккейн да помага на сделката.

Костов ги разбира тези работи, ама матри'яла си се чувство екстра с Пеевски, Цацаров и Борисов и си свирка! И така ще бъде до последния можеш и работещ в България.

Нещо май на държавата много и харесва да прави ''аз на тебе ти на мене и обратно''?????

Военната индустрия се оказа апетитна хапка за трите шопара.Сега държавата ще я купи,а после ще я продаде на Кой.

Военно-промишления комплекс е единственото работещо нещо в България! Пък после, Пеевски балама бил!

На Маймуни ни направиха тези Които Плащаме Данъци . Ще откраднат още няколко Милиарда евра от ГЕРБ . Нищо не върви в тази Държава - Ромите взима по-високи помощи от Работниците .Няма Квалифицирани Кадри , не пиша за Лекари - няма Ел.Техници , Заварчици , няма Водопровод.

Тоя пък мрънкалник все го краде някой!

Бърз Въпрос - колко Процента от Дохода е Здравната Осигуровка ? 30 секунди .

Прав е човека! Потърси дърводелец, фаянсаджия или къвто и да е и тогава говори, че има хора за работа!

Това е Правилният Път.

Зад цялата работа стои Прасето Пеевски! И министъра и прокуратурата са негови както всички знаем!! ББ и той е слуга на Пеевски/Доган.

Този министър е от квотата на Атака! Ако всичко живо в България работи за Доган и Пеевски, на какво да се надяваме?

Най-голямото предприятие в Чили е държавното КОДЕЛКО,даже Пиночет въпреки страхотния натиск на ''чикагските момчета'' не го е приватизирал.Как в някой държави,държавните заводи печелят,а тука губят.Между другото Чили е президентска република,а тука суджуков премиер.

Предприятието е на Цветан Василев, а управителите били обвинени, че спонсорирали Цветан Василев! Г-да прокурори от специализираната прокуратура, управителите са на трудов договор и са на заплата, която им се изплаща от собственика! И това обвинение ви е толкова абсурдно, колкото и обвинението за опита за убийство на Пеевски!

Купувайте, купувайте. Утре като дойдат БСП/ДПС отново на власт тъкмо да имам какво да продават на безценица на техните цветанвасилевци!!

Как Виденов с министър на финанси Румен Гечев докараха България до фалит ????????? Като кредитираха/държавата / губещи предприятия, а те бяха губещи щото комунист.върхушка ги окраде. Е сега щом държавата ще приватизира предприятие което и да било значи отново отиваме на соц. модела.Пак ние чрез данъците ще платиме .

Каквато и система да има в България все ще се краде, такъв е табиета на популацията, и при социализма, и при капитализма, и при феодализма,..., няма абсолютно никакво значение, сЕ едно и също. Южна Корея само за 25 години от феодална държава стана световна индустриална и технологична сила, направи през 1988г. Уникална Олимпиада, а ние за 28 години какво ???

Но знам, че е удобно да се каже, че нищо не може да се направи!

loyola

Ама какво очаквате - Орешарски си е на свобода и си харчи парите с кеф, даже не му е повдигнато обвинение.

Ама как беее, как държавно (?), нали сме вече в капиталистическия строй, държавата "лош собственик" от нея може само да се краде и да се става капиталист, а той си е добър собственик, само прибира ... какво ще кажат хората (там де от дето ни гледат)?

Стига си дрънкал глупости, ограмоти се в Щатите какъв процент от БВП разпределя държавата.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Това е недопустимо и министерството няма да го допусне. Министерството на икономиката започва активна дейност за придобиване на дружеството Дунарит. Интересно, за 4 г. откакто фалира КТБ, никой ли от управляващите не помисли какво ще се случи с това структуроопределящо за икономиката предприятие, ако не се вземат мерки да се чистят задълженията. Явно това е поредният опит на Пеевси и компания в сговор с "държавата" да го прехвърли в свои/на хидроинженера/ ръце на безценица.

няма нищо по-лошо от държавен собственик, всички крадат и накрая пак фалит, приватизирайте всичко

E, изплюха камъчето, най-после!

moket1

Приватизираш нещо вероятно за стинки, вадиш му парите, социално недоволство, което сам си провокирал и накрая ти искат да го платиш...Но на каква цена?!

че защо ще го купувате?? национализирайте го!

ми го взе от устата...точно така трябва да се прави...пък педерасите нека си вият ...

започнаха да произвездат конкурентноспособни стоки и не могат да ги контролират освен чрез дурзавата,маж...

Дебелян Прасешки има голям апетит за безпларни заводи и не спира в простотиите!!!

С чия помощ става всичко? Свиньо без Боко и Цацата е ниКОЙ.