КФН стартира отнемането на лиценза на ”Глобал Маркетс”

Комисията за финансов надзор откри производство по отнемане лиценза на инвестиционния посредник (ИП) “Глобал Маркетс“ ООД, съобщиха от пресцентъра на КФН.

Обратно в новината

Коментари - КФН стартира отнемането на лиценза на ”Глобал Маркетс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гм са наи досадните от всички фирми занимаващи се с такав вид предлагане на услуги.а за това с банките.....недоумявам как има такива мизерници.да ви е честито гм.

На практика Западът контролира валутния борд у нас и възможността за печатане на пари е прекършена, възможността за промяна на законодателството без парламент не съществува, липсва и политическа воля за обедняване, защото народът направо ще ги изколи по домовете им и никой няма да го спре, защото и той ще бъде пометен. Всъщност ГМ е неизвестна пирамида, която е пуснала по руски маниер смс съобщения без нито една реална предпоставка. В България има воля да се влезе в еврото и след това да се махне левът. Руснаците изгубиха, а с тях и индустриалния капитал изгуби. Банките спечелиха луди пари от такси по всяка операция.

Някой от КФН трябва да си отиде от системата. Договорите на КМ са абсурдно невероятни по наглост.

България е единствената територия ,където фирма,занимаваща се с инвестиции има 120 акта и продължава да работи.

Внимание ! Изродите от Глобал Маркетс си създадоха нова фирмичка - Атлантик Кепитълс - новите изродчета, които тормозят цял народ !!! Братя, дайте всички да се дигнем, да ги посетим в офиса им и да им хвърлим един хубав пердах !!!!!!!

С коя държава са свързани тия хрантутници? Те са чисто враждебни към народа ни и трябва да бъдат лишени от правото да извършват търговска дейност.

и защо трябваше да се стигне до тук,като отдавна е имало сигнали,които никой не си е направил труда да провери..а компетентните органи само си получават заплатките,и тях да съдят

Трябва да се види и усети, че има държава. Подобни пухлювци хич не трябва да се появяват на пазара.

Тия имат по няколко фирми. А при толкова глоби - отдавна трябваше да закрият настоящата

абре аз им се вързах, мислех че и у нас започва борсова дейност, добре си платих! Искам да свидетелствам, не ме е срам, че ме изработиха, но искам да си платят! Готов свидетел съм, понякога се чудя, как може да съм толкова тъп! сигурно има и други изработени, не се срамувайте, аз съм готов да свидетелствам, пазя си и всички глупави обаждания и справки от хитрата им фирма

мене ми подпалиха телефона! вземат инфо от търговският регистър на тъпите ни управляващи!!!

Така ми бяха дотегнали тия дразнители. Звъняха през 2 седмици,молби, викане псуване нищо не помага. Последно звъня някаква преди около 7-8 дни ама аз и казах много искам да инвестирам чрез вас, даже имам 100млн свободни за инвестиции ама за съжаление са ми блокирани в КТБ. Тая се усети и ми вика ама г-не вие защо се подигравате с мен сега :) казах и ти започна първа като се обади :) от тогава слава богу не са се обаждали

Защо е било нужно това викане и псуване, което си е късане на нерви, когато решението е елементарно и ти си го намерил, но след малък размисъл, а не следване на първосигналните реакции

е, на мене ми гушнаха 7000 $, ама сам сум си виновен! много се радвам, че са ги погналия искам да свидетелствам, дано има дело и дано ме потурси някож *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тези Глобъли, които копират "Вълка от Уолстрийт" и "Бойлерруум", кой им се връзва!?

Те са прекратили дейността си още през месец март 2014 г.Какво ще им вземат?

Все пак "Глобъл маркетс" се ползват с твърде оскъдно доверие, за да причинят масово теглене на влогове. Остава въпросът, кой причини затруднението в ликвидността на КТБ и искането за банков надзор, както и опашките пред ПИБ.

Тия боклуци са най-обикновени бушони в голямата игра.

прокуратурата за опериране с чужди средства за собствена сметка без знанието на притежателите на същите средства?! Не представлява ли това престъпление?! Факт е, че информацията, която различните институции генерират при извършване на дейността, не се обменя между тях с цел предприемане на законодателни промени и превенция на риска от измами. Какво са 20 акта, стойността на които сигурно е незначителна част от генерираната печалба?! Трябва да се отнема спечеленото в резултат на измама

от изпражненията.Търсете всички причини и наказвайте смело наред, из корен, не само повърхностно.

Bell

Айде довиждане! Следващите, които решат да си играят със психиката на хората, да си помислят по-добре.

Разчистване на авгиевите обори от покровитествувани агенти...

E, поне има НЯКАКВА реакция...

Глобал Маркетс? Че тези всеки ги знае като нагли мошеници!

Тия са абсолютни изроди. Имаше период, когато ми звъняха по 2-3 на седмица с предложения да съм инвестирал чрез тях на капиталовите пазари. Адски агресивни и нахални. В началото им казвах да ми разкарат номера от базата си данни, но те продължаваха. После започнах да ги псувам и да затварям, накрая само като чуех откъде се обаждат, затварях телефона. Най-сетне престанаха и от половин година не са звънели.

Абсолютно същия случай и при мен!!!!!!!

В началото почваха с въпроса, дали съм бил чувал за компанията Епъл, ха, ха, ха...

Мен ме дразнят от няколко години. След като видят че не захапвам спират за половин година и после пак.

И при мен беше така, но явно като са ги погнали, са се отказали, за да не трупат допълнително негативи. А имаше и едни други, дето предлагаха да съм си купел от тях инвестиционни диаманти... Те поне след второто обаждане се отказаха. Ето това му гадното на публичната информация - ровят в Търговския регистър, а там са всички данни. Щото иначе да търсят по сайтове на фирми е доста по-трудоемко.

Абе то хубаво, ама май много късно....... То в БГ е така.... Само не разбрах как така за КТБ още не се знае кой е дръпнал парите първи(големите суми)..... Пък накажете и ДПС то ама как ли ....

И само толкова ?