Съдът спря заповедта на Танов за отнемане на лиценз на ”Лукойл”

Административният съд в София спря изпълнението на заповедта на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов за отнемане на лиценза на петролно-складовата база "Илиенци", собственост на "Лукойл България", предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря заповедта на Танов за отнемане на лиценз на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са протестиращите от орлов мост?Или те не протестират без заповед от Позитано ,а БСП служи на руските олигарси !!!

Абсолютно нормална реакция на Темида, която кляка пред парите...

Прокуратурата има един червен телефон!От Русия само са позвънили и Цацаров без да го вдига е взел незабавно решение!!

Когато в една държава законите не се прилагат от съдебната институция, когато държавата е пропита от корупция и олигархизъм, остава съвсем малко до гражданска война.

Всичко в тази държава е един цирк. Онези,които трябва да са във затвора са по високите етажи на властта,а честните хора са опетнявани за душевно болни.

Браво !

Ало,Дир.бг. ,защо толкова скоростно премахнахте статията от първата страница,не е ли достатъчно актуална?А държите цял месец манипулативните проучвания с измислените процентни съотношения на моментния вот!И вие сте ни ясни,като сайт!Другарю жеглов,внеси корекции,защото се излагаш вече!

Какъв ГЕРБ какъв Буда тук стававъпрос за експресно решение на Административен съд . Сега вие си правете сметката кой го е провокирал това решение . Нали съдът е ...независим . Ако нарушението беше на няко ЕТърговец цялата сила на шибания закон щеше да се стовари ,, справедливо ,, върху него щеше да има щастливи данъчни , щяха да отчетат страхотна контролна дейност а клетия едноличен търговец щеше да вие зад щанда и да чупи пръсти ..защо тъкмо на него се случва това ...

Точно така :) значи братушките могат да цъкат без касов апарат, а аз не мога? В своята страна?

Айде, пак се намесиха съветските другари...

Милиционерите от ГЕРБ и сега като паднаха от власт и Златев ги отсвири и спря да им плаща под масата и те му отнеха "Лиценза". Да ама той си е платил, на който трябва и им го върнаха. Чий го прави Танов в новия кабинет. Далавери. И този "нов" кабинет е Герберски. Окончателно милиционерите ще погребат България.

А кой подари Лукоил на руснаците?Няма ли да има наказание за него поне с този вот.

ах, колко неочаквана новина. :)

Не се притеснявайте,Дядо Иван ще ни "освободи" от лошите.

Пълен отврат !

Не го разбирам. За Ловишкия полицаи убиец ще мине година зада влезе делотов съда а тука няма и 24 часа и го решижа. Значи съда си работи изборно ...

За кой ли път българският съд чете закона както дявола чете Евангелието! За едни буквата, за други - духа на закона, за трети - закон няма! Критерият са финикийските знаци!

Ба-а-а, нищо не разбирам. Вчера съобщение в медиите, че ще изплащат пари за забавени дела от по 7 и повече години, днес незабавно произнасяне на съда по жалба ;-)

Българският съд е продажен. Това излиза от това съобщение. И още: Българската държава е безсилна срещу руските олигарси

идат избори и всички се затичаха да ги спечелят,за което им трябват безотчетни пари!

Защо ли Дир.бг. оцветява това мнение в жълто!Дали иска да ни покаже какво е нейното мнение по въпроса!Така ли е другарю Жеглов?

delly

Другарю ЗАЩО ЛИ, мнението е оцветено в бледожълто, защото е в "Избрани". В "Избрани" влизат автоматично мнения на наши лоялни потребители - такива, които са регистрирани, публикуват редовно и в рамките на 3 месеца нямат нарушения на правилата на Дир.бг. (както е в конкретния случай) Друг вариант мнение да попадне в "Избрани" е редакторски избор, който обобщава няколко гледни точки от мненията на потребителите. Хубав ден!

-"Друг вариант мнение да попадне в "Избрани" е редакторски избор, който обобщава няколко гледни точки от мненията на потребителите. Хубав ден!" КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ И СМЕШНИ!Та кои различни гледни точки обобщава този коментар бе шутове!Дали не става въпрос само и единствено за Герб!

Ето ви пример колко бърз може да бъде българският съд, когато се оказва силно дразнение върху рецепторите му, отчитащи количеството на паричните знаци. А делата, от които нямаме интерес - биват захвърляни в някой кашон и след време се прекратяват по давност.

Мафията си има държава и управлението на тази държава ,по всички инстанции е в ръцете на същата тази мафия!Съдебната власт стои НАД ВСИЧКИ и прикрива всички нарушения на мафията!После пак ми говорете за Герб,БСП или другите от прехода!Всички те са мафията с многобройните си пипала!Още по лошо е,че мафията в България се дирижира от чужбина!

И мафията е ЧЕРВЕНА, КОМУНОИДНА, АНТИБЪЛГАРСКА! Не знам защо, но всички, винаги пропускат горните думички?!

Ти си пълен тъпак, мафията е без цвят и убеждения, тя си е сдружение от мързеливци с престъпен уклон и малко повече акъл от простите мутри.

Ако на някой не му е ясно кой управлява съда, сега трябва да му е светнало. Управляват го големите пари и те винаги са прави. Административния съд светкавично взе своето решение в полза на монопола, а държавата БГ кучета я яли.

Явно златев е голям рушвет е бутнал, напълнили са яко търбуха корумпираните мазни съдии

ХА-ХА-ХА! Къде сте тръгнали бе, герберчета! Зелени сте, не владеете на Партията номерата! 120 години опит имаме!

продължението: Всичките тези партии ни дърпаха ту към едната,ту към другата и ни доведоха до блатото на гладът и разрухата и разграбването на държавата ни!Сега същите тези се опитват отново да си осигурят ново четири годишно управление и нова възможност,да продължат да ви ограбват!Добре си помислете хора за кого ще гласувате,защото всичките партии,управлявали през времето на прехода са производни на БКП,майката кърмилница и най вредното световно образувание през последните 100 години!Има и нови и не толкова обиграни политически партии,за които можете да гласувате,но не и тази,на другарката Пръмова,или на шоумена хиподилски!На тези избори ще бъдат изсипани огромни количества от заграбените от вас пари,за да ви купят и манипулират!ПОМИСЛЕТЕ ХОРА,ЩЕ ПОДАРИТЕ ЛИ ОТНОВО НЯКОМУ 4 ГОДИНИ ОТ МИЗЕРНИЯ СИ ЖИВОТ,ИЛИ ЩЕ НАПРАВИТЕ ОПИТ ЗА ПРОМЯНА!

Ето това е български народе истината в държавата България!Държавата се управлява от една шепа червени олигарси,свързани в крепка връзка със съдебната система,изпълнителната власт и правителството!Президентската институция и полицейския апарат им е пряко подчинен и цялата тази пасмина работи активно за разграбването и унищожението на държавата ни!Конците на цялата тази сбирщина се дърпат от вън,извън България,а ние сме просто една КОЛОНИЯ! Вас ежеминутно ви манипулират и обработват с всичките възможни налични медии,като основно ви набиват в главите думичките БСП и Герб, и от време на време,упоменават и по някоя от билите вече в управлението на прехода партии,но не ви казват,че целта е една и съща!Управлението на държавата ни от шепа олигарси!Тази е истината за състоянието на България и не е нужно да си много умен или образован,за да разбереш,че е нужно ТОТАЛНА СМЯНА НА СТАТУКВОТО!Това разбира се няма да може да стане бързо и от веднъж,но е нужно да се започне,и сега е момента за това! Идват избори и всеки трябва добре да помисли,за кого ще гласува!Нито една партия от времената на прехода не доказа,че е способна да управлява държавата ни и да съгражда ново общество,с нови нрави,независимо от чуждото влияние на великите световни сили Русия и САЩ!-->следва продължение

Парадокс - всички ние с данъците си плащаме мазните заплати на съдебната система, за да защитава тези, които ни стрижат и не плащат данъци...

изобщо не е парадокс. Това си е напълно нормално. По цял свят хората се опитват да постигнат същото. Само тук и на още няколко места са постигнали такъв забележителен успех. Това разбира се по никакъв начин не е повод за гордост разбира се.

Може да сте John, може и Иван, - но сте просто Воистине-Акран ! (Браво !)

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ ДА СИ ИЗКЛЮЧИМ КАСОВИТЕ АПАРАТИ И ДА РАБОТИМ БЕЗ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ДОКАТО "ЛУК ОИЛ" НЕ СИ МОНТИРАТ ИЗМЕРВАТЕЛНИ УРЕДИ КАКТО ТРЯБВА И НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА КАТО ВСИЧКИ НАС ! АКО НИ СЪСТАВЯТ АКТОВЕ ЗАТОВА ЩЕ ЗАВЕДЕМ КОЛЕКТОВЕН ИСК СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ЗАПРИЛАГАНЕ НА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ ! СТИГА ВЕЧЕ ! АМАН ОТ ТАЯ МАФИЯ ! ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !!!

От днес уволнявам държавата дисциплинарно за системно нарушение на трудовите си задължения ! Спирам да и плащам заплата чрез данъците !!!

Станахме двама. (Виждам и Много Още !)

Административният съд се ръководи от приятеля на Цветанов - Колев. Физкултурникът преди 3 години пак защити Златев срещу отнетия лиценз от Танев, сега отново Колев в действие.

Браво на комунистическия съд. Хайде пак всички пенсионери и цигани да гласуват за БСП и никога няма да се оправим. А повечето образовани млади българи да не ходят да гласуват щото няма как да отделят един скъпоценен час и после до края на живота си да мрънкат защо живеят в ш.бана държава - ЩОТО НЕ Е.АВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, ЕЙ ЗА ТВА И НЕГРАМОТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ РЕШАВАТ КОЙ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА - ЕЙ ЗА ТВА !

За пореден път Лукойл демонстрира, че е над държавата и над законодателството! Защото Златев е дружка на агент Буда!

Това което става е следното. Лукойл пуска горива в България в големи количества без да им плаща данъците и ощетява държавата (всички нас). Приходите отиват основно при Руснаците. Съдебната система е в джоба на руснаците посредством отдела ДС (БСП, ДПС, СДС). Знам че много хора са възмутени и се надявам заедно да успеем да накараме руснаците да си плащат данъците.

Съдът узакони кражби и неплащане на данъците. Същите мошеници са като тези източващи лукойл.

Не точат Лукойл,а Лукойл точат ДДС и заобикалят плащане на акциз. Схващаш ли?

не е много сигурно. в последно време Лукойл не е излезнал на печалба, а това означава, че някой точи пари от там. При други условия нямаше да е повод за притеснение защото е частна фирма, но на фона на потенциалните загуби за бюджета би трябвало да светне една червена лампа за компетентните органи.

Съдебната система е независима.Съдийте се гаврят с правосъдието удобно скрити зад имунитета си. Колко мандата вече и нито една политическа сила не направи нужното да преустанови това безобразие.ЗАЩО ЛИ?

Тези мошеници от Лукоил с пари могат всичко в тази държава.Срам за България!!! Цената за барел вече е под 100 долара ,а цените на горивата по бензиностанциите са такива бсе едно че цената за барел е 150 долара.

Как няма да се намеси съда - нали той е важна част от организираната престъпност и защита на монополите. Всички съдии трябва да бъдат разследвани за участие в корупционни схеми.

Проблемът със съдебната система има едно единствено решение - по Сталинистки...

jingiby

В резолюция на ПАСЕ от януари 2013 г. за Българската съдебна система се обобщава: "За съжаление някои фундаментални принципи, като независимостта на съдебната власт не са били зачитани и някои важни назначения не са били осъществени на основание професионални качества и почтеност". С последните изречения се обобщава цялостната политика на ГЕРБ спрямо съдебната власт и нейния провал. Иначе, разбира се, е успех - от гледна точка на стремежа за овладяване на съдебната система от управляващата довчера партия, наричаща този процес (стремежа си за овладяване) "реформа".

ООО ГОРКИТЕ НИЕ...ЕДВА ЛИ НЯКОГА ЩЕ СЕ СПРЕ КРАНЧЕТО ЗА НЯКОИ- ЗА НАС- МОЖЕ...ВСИЧКО.. ДОРИ ДА СЕ ЗАПАЛВАМЕ И ГОРИМ.. АМА ИСТИНСКИ..С ТЕХНИТЕ ПРОДУКТИ..ЗАЩОТО ПАРИТЕ ДО НИКЪДЕ НЕ СТИГАТ..А ТЕ..МИЛИТЕ.. КАК ДА ИМ СПРЕШ КРАНЧЕТО? НАЛИ И ЗА "НЯКОИ" НЯМА ДА ИМА?...

И ЩЕ МИ КАЗВАТЕ, ЧЕ БАТ БОЙКО НЕ УПРАВЛЯВА ! ТОЯ ПЕТРОЛ, КЪДЕ Е ИЗТЕКЪЛ ОТ РАЗКЛОНЕНИЯТА, СТИГА ЗА КАМПАНИЯТА НА ГЕРП ! СПЕЦИАЛНО ЗА МАНГАЛ UNITED !

Бати ... "правосъдитео" имаме!!! Тези са безнаказани и работят само за интересите на номенклатурата-олигархията!!! Бати колко са се самозабравили всички - съд, политически мекерета и олигархия. За тях явно наказанието ще бъде не на този свят ?!!

Не са се самозабравили - там има само подбрани кадри с години, на които целта е да обслужват интереси.

Това е ясно. Проблема е друг ... явно със "законови" средства няма как да обясниш на крадеца да спре да краде! Дори и да се жалваш от крадеца ... то пак е там при него - крадеца!!! Нещо като тежка форма на омагьосан кръг! Докато овчцете не проумеят че не трябва да са овце ... така ще е! Вчера в градския транспорт се качи един пич на около 60 години ... беше завидно мърляв и не добре облечен ... НО на ръката си имаше силиконова лентичка с рекламен надпис на ГРОБ?!! ... what the fu*k - Няма по-прост народ от нашия!!!

кога сколаса тоя наш съд дето бави дела с години да отмени заповедта на ванньо танов да се чудиш изглежда валето играе с доста едри суми изглежда доста гориво не е минало през разходомерите

Нормално! Мафията си има държава и съответно съд! Колега, с автомата може да пропуснеш някого, за това всички политици, съдии и прокурори и кандидат бизнесмени- мафиоти в газовата камера и национализация на цялото им имущество!

Хващат те с ръцете до лактите в меда и в съда те пускат. Егати ... и съда

Какъв "съд" бе? Това е струвало на Вальо Златев един телефонен разговор... Или пък всичко е някакъв цирк преди празниците за повишаване цената на горивата? Както и да е Лукойл все ни краде безобразно!

А малките бензиностанции ги затвориха още миналата година и не им дадоха и ден разсрочка,защо тези работят вече една година по този начин,че и накрая имат наглоста да се жалват!Ама и съда много бързо реагира!!!В тая държава оцелява само монопола, другите кучета ни яли.

Влизам в родния съд с АК 47 , подреждам си ги по красота и стрелям ли стрелям .Кеф ти съдии,кеф ти прокурори , кеф ти лоестия адвокат Марковски ....... Опс ........ егаси хубавия сън съм сънувал . Колко жалко :(((

Няма толкова патрони

Гладна кокошка просо сънува...

по-добре да чукат павета за магистрала Хемус.

Кой подари Нефтохим Бургас? От там тръгват проблемите.

Подарен, ама работи и.... провери колко вкарва в бюджета, а спре, а са спрели средствата за пенсии, образование, болници, МВР, военни..., май е почти 40%

Работи,работи, ама май много яко "ни работи".

Давай Вальо, контрабандата продължава.

Българският съд кефи! Действа винаги светкавично, честно и справедливо!

jingiby

Председателят на Върховния административен съд Георги Колев е бивш служител на МВР, завършил школата н Симеоново. Кариерата му излита нагоре след като неговият ловен другар Антон Станков става правосъден министър. Покрай Антон Станков, Георги Колев влиза в близки отношения със сивия кардинал на съдебната система - зам.-председателя на ВАС Венета Марковска. Колев е близък с шефа на ГДБОП Станимир Флоров, с вътрешния министър Цветан Цветанов, както и с депутата от ДПС Делян Пеевски.