ЧЕЗ: Няма нарушения, доводите за отнемане на лиценза са неоснователни

Доводите за отнемане на лиценза на ЧЕЗ са неоснователни. Дружествата от групата не са открили нито едно съществено нарушение в досегашната си дейност, съобщиха от компанията.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Няма нарушения, доводите за отнемане на лиценза са неоснователни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Пишете пълни глупости с това манипулиране на електромери !!!! Няма такава организация в света , която може да манипулира над 500 хиляди електромера от 7-8 различни вида и производители и това да стане ВСЕКИ месец тайно - НЯМА как да стане !!!!!!!!!!!!!!!!!! Само в моя и съседните блокове има 10 -тина пенсионери , които засичат всеки ден електромерите си и водомери , и уреди на радиаторите / виждал съм им записките / и могат във всеки един момент да ви кажат колко ТОЧНО показват уредите !!!!! Е сега , къде е измамата като и техните сметки са много по-високи ??????? И още нещо има - на тия хора сметките "по принцип" им бяха доста високи , поради това че ползват уреди от " Балканската война " , много от тях руски , които харчат колкото климатик за отопление на 60 квадрата помещение !!!

Същата организация, която ти засича показанията.И манипулация не значи да ти надпише киловатите, те птосто нарастват малко по-бързичко от нормалното, което ти няма как да забележиш.

Ама, разходите и инвестициите са реални! Друг въпрос е, че инвестициите опират до възстановяване на откраднатите метални елементи от преносната мрежа. Всеки метър проводник, всяка липсваща метална врата трябва да бъдат купени и поставени отново. Колкото пъти е нужно, толкова! Крадения ток също трябва да се плати, независимо кой е собственик на ЕРП-то. Цената му се плаща от всички абонати, солидарно. А съвсем друг въпрос е, защо другите държави се оказват добри стопани, но нашата не е? Да отговорят тези, които продадоха електро разпределителната мрежа на България! Тези, които сложиха подписи под споразуменията, така че законно да ощетяват българските граждани! Тези, които предоставят имуществото от мрежата за безнаказани кражби, с цел борба с безработицата сред някои "дискриминирани" малцинства! Да отговарят лично, пред съда, без да се крият зад партийна (без)отговорност!

Вече ми стана ясно. ЧЕЗ и другите са си наели вече пиар компания да им чисти имиджа. Драги ЕНИЧАРЮ и останалите ЕНИЧАРИ. Според мен нямате място в България. Ходете си в Чехия или Австрия. Ако не е тайна, за колко си продадохте г..за. За колко заставате срещу народа си. А Юди?

Чети: "независимо кой е собственик на ЕРП-то"! Ако аз съм еничар, Топлофикация-София и някои ВиК какво са?! Всеки дърпа на баницата мекото, но аз виня тези, които им я поднасят! Това не е държавата, а лицата които са я превзели и близо четвърт век работят като "народни" избраници.

За крадените съоръжения съм съгласен, че са разход,но не мога да се съглася, че трябва да плащам и за крадения ток. По този начин на ЧЕЗ примерно за какво й е да хвърля ресурс да гони крадци, като ще ме стриже мен. А аз примерно не мога да се грабна с голи ръце без техника да хвана крадец в другия край на България. Отделно относно инвестициите: смених си елинсталацията и си сложих и дефектнотокова. Обаче се оказа, че като ми отвориха главното табло, за да си вържа новите кабели вътре няма заземяване. И това е в центъра на София. казаха ми да си купя 1 прът и да го забия в градинката пред блока и така да се заземя, защото тук не се планирало да се заземяват табла. Отделно при всеки по-голям студ трафа изключва и сме като дискотека, което за 2013 година е супер смешно за център на европейска столица!

Отчайваща неграмотност и простотия - това е по същество интелекта на тази нация! Чул, разбрал, казали му... 1.Няма такова нещо като настройка на електромера, да ти показва повече - много е рисковано, а си ги хванал, а си ги осъдил и ще им отнемат лиценза! 2. Това колко е печалбата на ЧЕЗ си е абсолютно тяхна работа! Надценката им е фиксирана от държавата! 3. Тая глупост с ниското напрежение е тотална смшека. Това не води до по-високи сметки!!! Най-много да скапе някой уред! Намерете поне един ел. инжинер до вас да ви го обясни. 4. Като махнем ЧЕЗ - кой ще сложим??? Държавата???? Ами Топлофикация нали е държавна??? Там ако знаете какви далавери са - сто пъти по-сериозно, защото няма кой да контролира. Доакто ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН ги гледат сто вида институции, че и разни частни организации!! Жалки сте, литкат ви като стадо офце! Проблемът е в НЕК, която Станишев доведе до фалит и до ДКЕВР, където бяха потомствени служители пак на комунситите! А мутрата Бойко 4 години не посмя да ги пипне, защото а ги е пипнал, а са вдиганли цените -сметките - ТАКА И СТАНА!!!! Всичко е организирано заради АЕЦ БЕЛЕНЕ!

Но, това "няма кой да контролира" трябва да се промени! Както за държавните, така и частните предприятия. Никъде по света няма толкова съвестни хора, че сами да си слагат спирачки пред присвояването и злоупотребите. Но, има ред! Има закони! Има контрол над законо-творците и законо-прилагането!

Има начин. Даже поече от един. И дори и да ги някой да се усети всичко е законнно.

Споко Ицо, не се пали.... Като ги знам юристите на ДКЕВР (особено след като напусна жената на Семерджиев), няма начин да не загубят делата срещу ЧЕЗ.

Тарикат, до колкото те разбирам искаш да се приватизира НЕК. Ам си мафиотче. Това ли новата ви политика. Да се опитате да пренасочите протеста в грешна посока. Да ни убедите, че и НЕК трябва да се продаде. И е тогава окончателно да ни довършите. Селски тарикат. За вас трябва наистина национализация. И отнемане на лицензи. И поучи малко електротехника, тогава пиши глупости.

истината е,че напоследък фалират или са зле все заводи оставени в ръцете на държавата

а, ИЗМАМНИК. Концепцията, че държавата е лош стопанин, я слушахме от американцияте. Когато накараха да продадем всичко. Включително и много ПЕЧЕЛИВШИ държавни предприятия. Това беше основата на унищожението ни като държава. Така, че ходи се скрии някъде. А ЧЕЗ е държавна фирма, не е частна.

Те фалират, защото братко трябва да ги купи за 1 лев и защото за батко съд не се предвижда!

така стана дивата приватизация у нас - слагаш по една фирма на входа и на изхода, източваш до фалит, след което батко купува завода за жълти стотинки и започва да продава машини и съоръжения за милиони, пълни сметки на кайманите и други екзотични места и така докато продаде и дограмата и тухлите. Ето това е успешната българска приватизация - ликвидация до дупка, това е бизнесмоделът на преуспелия български капиталист, който за разлика от държавата бил добър стопанин... на подарените пари

МАХНАХМЕ БОКО А НА ЧЕШКИТЕ ДРУГАРИ СЕЧЕНО НЯМА ДА ИМ ПРАВИМ

Абе факт е, че никъде не може да се намери пълна документация на тези електромери. Съвсем спокойно инкасатора като чете данни може и да препрограмира електромера, без даже да знае, че прави това.

много хубаво смяташ печалбата но те имат разходи за заплати и осигуровки защото всики чужд инвеститор плаща осигуровки върху брутни суми както трябва да бъде ,а не наполовината и другите в пликче затова хара с големи заплати после взимат малки пенсии пък сметките ще трябва да си платиш че големите такси отиват в държавата и може би за твоита заплата така,че не виждам кои ще ти ги опрости

Паралелно с това, тъй като има монопол, нищо не пречи държавата да постави фиксирана цена на тока 0.11 лв. Или да се сложи една годишна такса, или увеличени данъци. На който не му харесва, да си ходи. Ние да не сме роби. В собствената ни държава, някакви външни навлеци ще ни правят на маймуни. При условие, че нашата държава определя правилата. Управлението на държавата трябва да защити населението си, за това сме ги избрали. А не да слугуват на външни господари. Или какво щял да каже тоя или оня. И редно, продалите ЕПР-та да бъдат съдени.

Мошеници са, но за ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ обаче са прави да знаете... !!! А там каква мафия е с тази зелена енергия - и какви играчи са замесени... бедна ви е фантазията! На този етап България трябва да се откаже от зелена енергия - просто сме твърде бедни и не можем да си го позволим !! Цялата тази простотия с Възобновяемите Енергийни Източници бе въведена от енергийната мафия за да краде и да замаже очите на простолюдието...

ЧЕЗ мрежи купуват всички материали /кабели, стълбове,трансформатори, табла и др./ от ЧЕЗ-доставки, които от своя страна НЕ провеждат търгове по ЗОП. Цената , на която ЧЕЗ доставки купуват материалите е около 40-50% над нормалната им пазарна цена за 1 бр. Например трансформаторите се купуват на цена 40% по-висока от цената на 1 трансформатор, закупен на свободния пазар. Фирмата доставчик- Леми Трафо /чиито трансформатори се взривиха в Бургас и събориха жилищни сгради/ е така наречен ВИП-доставчик на ЧЕЗ и техният договор се подписва директно в Чехия. Търг не се провежда! За кабелите средно напрежение преферинциален доставчик е фирма Тилком. Кабелите 20 кВ се купуват на 12.50 лв., като цената на пазара е около 8.50. Къде отиват разликите не е ясно. Ясно е , че крайните потребители плащат за огромните комисионни на чешките държавни служители. За всички останали доставки системата е същата.... Всичко това може да се провери при ревизия на ЧЕЗ доставки.

То бива наглост и арогнтност, ама чак толкова не бива бе измамници от ЧЕЗ! Манипулирате електромерите, това е факт и скоро ще излязат експертизити на софтуера им!

10% от 7 млрд. лв за миналата година. Печалбите на ЕРП-тата се равнява за миналата на 700 млн. Горките бедняци

Манипулатор. Няна такава печалба. Можеш да я провериш в интернет.

Според мен тези, които засичат електромерите са манипулирали и са добавили стойности. Иначе при проверка на електромера се установява, че не дава отклонение. Засичайте стойностите преди и веднага след засичането на уреда.

Мен лично ме съмнава да е така, защото едва ли е възможно да се изгради такава съвършена мрежа, без да има изтичане на информация от инкасаторите какво се прави. По-скоро електромерите се манипулират дистанционно, и то на големи групи, и е допусната някъде голяма грешка от някого, като сумите са били надписани много повече от обичайното.

не е от надписаните киловати, разбира се. тайната е някъде във физичните закони. аз засичам ток като луда сутрин и вечер и излизат едни киловати дето няма от къде да дойдат. онази теорийка с намаления волтаж ще излезе вярна. и това е самата манипулация, а за цената си има други виновни. аз се чудя къде спаят хакерите и не вземат да нулират всички сметки :)

Не им е много весело на народните любимци от чез, зер акциите им на 12 февруари са били 638, а вчера - 586. Време е народа да спре да рипа, че те са една бая социалноотговорна компания и хрантутят сума ти народ на гърба на българина.

Протести до дупка!!!!!!Сега ако ги оставим ще се впият още по здраво в перушината ни.С тоя манафски език които говорят така ни омайват че след това и въоръжено въстание няма да ни оттърве от тези отявлени мошеници!

И кой да дойде? ТИМ ли? Мутра!

Не са виновни чуждите инвеститори, а държавата която не си изпълнява задълженията да създава правила и да следи за спазването им. Стига с тези комунистически идеи за одържавяване. Трябва демонополизиране на пазара и конкуренциия!

Трябва граждански контрол! Иначе, кой ще ти гарантира появата на картелни споразумения и лоялна конкуренция?! Държавата е само една фирма, която също има нужда от граждански контрол!

Най - малкото е незачитането от ЧЕЗ на Закона за Обществени Поръчки. Те подменят хубавите неманипулируеми наши електромери минали на метрология. Без наше присъствие поставят нови елeктронни елeктромери минали на проверка само в ЧЕЗ, където показанията им са настроени около 30% над истинските. Тези елeктромери поставени на клиентите автоматически им надуват сметките. Тяхната наглост е че манипулираха показанията на елeктромерите за декемврийските сметки с 200% , като на тия електромери това става много лесно. Това е нарушение обогатяването за сметка на клиентите и е наказуемо от Закона. Спирането на тока и изнудване да платиш иначе няма ток е също наказуемо от закона. Затова трябва да бъдат осъдени.

А това твърдение можеш ли да го докажеш ? Айде вземи един еталонен според теб електромер, закачи го след електронния електромер, извикай Господари на ефира и засечете показанията. После ги покажете тези 30% отгоре в ефира на цяла България. Ако не го направиш - твоето е само празни приказки.

Прибрам се вчера вечер от работа и виждам на врата залепена бележка за отчитане на електромерите в етажната собственост. От провенетият разговор с господин, чийто телефон беше записан разбрах, че инкасаторите нямали ключ за главното табло. А било важно да ги отчетат, да не дават прогнозни стойности. Не си спомням някой да ме е търсил за това скоро. Нека задам и въпроса: Не е ли нарушение при вменено задължение да се отчитат електромерите всеки месец по нормативен документ, ЧЕЗ да го прави веднъж годишно? Е, симпатяги да сте мислили за всичко. Сега е редно да Ви "отлети" лиценза.

Надежден и прозрачен партньор на българските институции и на българското общество," допълва Плескач. "Драги ми смехурко,сега вече успя да ни разсмееш.Вие сте пиявици.Ще ви отскубнем!!

Печалбата на ЧЕЗ за 2012год. е 230%!???!??? Нали нямат надценки?? От къде тогава се формира тази печалба??Стига сме плащали пенсиите в Чехия!!! Искам родителите ми да имат достойни пенсии!! Работили са по 38-42год. Защо трябва да "живуркат"на ръба на оцеляването ??? Когато се прибера при тях ме гледат с болка и страх за утрешния ден!! Не искам достойните хора да живеят в страх за утрешния ден!!!Ние трябва да променим системата довела ги до това дередже!!!

Печалбата на ЧЕЗ идва основно от оптимизация на разходи и пресонала който беше намален наполовина. Това което не може да прави държавата в да управлява добре. ( за съжаление)

Глупости и то големи. Печалбата им идва от изнасянето на същата като разход. Това, че като намалиш персомнала и идват големите печалби са глупости. Фонд работна заплата е около 20% от оборота на фирмата.

Хайде, бе! Чешката държава да не е някакво изключение на твоето твърдение?! Това, че държавата не може да е добър стопанин е най-голямата заблуда! Стопанисването зависи от желанието на управляващите в държавата. А управляващите вършат това като партийни или като народни представители, като колониална администрация или като отговорни пред избирателите.

Вие от чешкия пенсионен фонд по-добре мълчете. Достатъчно пара източихте от България

Да нагли са! Но ,защо си плащате сметките? От какво ви е страх-те ви крадат - вие им плащате! Браво! Те винаги ще кажат, че сметките са наред и ,че те не са виновни! Виновни сме ние, че сме овце - плащаме и си стоим вкъщи.В тази ситуащия би трябвало всички да сме навън.

Ние този театър сме го гледали вече,само че с Нефтохим.

Чехските евреи продължават да демонстрират невижданото си нахалство. Заплатата на директора им е 100 000 лева месечно. Пилеят пари за разни типове като Митьо някакъв си мафиот със 30 000 лева. Пробваха да разсипят нацията и успяха. Не само това, но примерът им се прехвърли и в Русия. Шепа изроди, обсебили властта и парите на държавите ни се държат като изоглавени, провалят страните и икономиките ни, доведоха народите ни до сблъсъци и класова омраза. Ние сме извън Европа, извън нормалните понятия за живот и това няма да простим. Рано или късно виновните десни бандити ще си платят, и за омразаа си, и за деструкцията си, и за развала на обществото. Защото дясното е само погром, леност, лъжа и невиждана алчност. Защо ги раждат майките им такива?!

Да започнат и проверки на заплатите на служителите в ЧЕЗ. Те накупиха апартаменти и имоти не само в България но и в чужбина.Да видят къде учат децата им-в престижни лондонски университети. Не се спират то небяха екскурзии в чужбина то небяха круизи и всичко на наш гръб с наши пари.

Ти не си в ред. Обикновенните служители получават обикновенни и нормални заплати. Нека ги покажат.

Ти не си наред!

Не на монополите -държавни или частни. Свободен пазар и конкуренция!

Има основания, хората ви мразят тъй че си отивайте в чехия за да не изгорите! От ден на ден става все по лошо не ви ли е страх вече чехалчета долни? Ако не е скоро ще почне

ЧЕЗ трябва да бъде глобена, а не да се отнема лиценза. Одържавяването е див комунизъм и заменяне на един монопол с друг. Или сме против монополите или за.

Като има такива пораженци като тебе така ще да е . ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА НЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТЕ САМИ ЩЕ СЕ МАХНАТ

И да го направим държавно ли? Да може партиите да го източват? И накрая да стане като БДЖ?

Едно време французите приватизираха и национализираха Рено няколко пъти и накрая намериха подходящия модел. Подобна беше и ситуацията с мякои банки по време на финансовата криза. Та национализацията не е само следдеветосептемврийската.

рено е национализирано защото, собственника е съртудничел на нацистите. А и рено не е марка за пример.

BG, до колкото разбрах при отнемане на лиценза те остават собственици на мрежите СрН и НН, но нямат право да опепират на пазара, което автоматично ги вкарва в процедура да си продадат собствеността на друг, на който може да се издаде лиценз. Този друг не е задължително да е държавата. Но може и да греша.

Формално им изтряскайте една глоба от 60 млн. След два, три такива "токови удари" срещу тях ще си дигнат партакешите сами...........

за пореден път ще не изч.укат защоот сме най-заспалия народ все ки сдена вкъщи и вика е ми тъака ще е вчера в Благоевгарде имаше едва 150 човека протестиращи еми да ви го нач.кат засапали пу.ки седете си вкъщи и ревете, че са ви високи сметките

ТЪП И ПРОСТ ОВЧИ БЪЛГАРСКИ НАРОД !! САМО КОМЕНТИРАТЕ ВЪВ ФОРУМА АМИ СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА СПРАТ ТОКА НА ВСИЧКИ !!

Какво трябва да направим да ни чуете бе копелета бездарни какви беди трябва да се случат за да разберете link/watch?v=WwUuK3A1Oys&feature=share ето една причина от стотиците хиляди нагледно !!!

Много са нагли! 21 акта за нарушения и нямало основание!!!

ЧЕЗ-МЕЗ-ДЕЗ-ВСИЧКИ КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ С БОЙ ВЪН ОТ СТРАНАТА-НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО, СМЕТКИТЕ-ДА СИ ВЪРНЕМ ОТКРАДНАТОТО ЧРЕЗ СТРАСБУРГ!!!!!!!!!!

Не лиценза искаме вас да ви пуснат между хората за да осетите "народната ласка и благодарността на народа" от идиотските ви крадливи ходове.

Направи се какво ли не за да се заглушат хората и техните искания по телевизията не отразяват нищо съществено от случващото се в страната освен угодни факти който показват че протестиращите са идиоти и правят проблеми как да ги обичаш тези политици и формации изрудени, мажоритарен вот искаме за да знаем кой поема отговорността за дадена длъжност или позиция не поставени лица да има в парламента угодни на партии и разни други сводници !!!

Не връчването на протоколи, при смяна на електромерите на абонати е сериозно нарушение,защото създава предпоставки за злоупотреби -МОЖЕ НОВИЯТ ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД ДА НЕ Е ЗА НУЛЕН/т.с.. да не започва от стойност нула/ И ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ДИСПЛЕЯ ГРЕШНИ ЗАВИШЕНИ ДАННИ! В случая не е спазено и изискването да присъства собственикът на обекта /било къща ,апартамент или фирма/,когато се сменя измервателния уред ! Всеки може да си погледне във фактурите дали му е сменен електромера, като свери номера на стария електромер по старата фактура с номера на електромера посочен в новата фактура !ТОВА МОГАТ ДА ГО ПРОВЕРЯТ И СЛУЖЕБНИ ЛИЦА!

Преди доста време едни чех издигна възгласа "Хора,бдете"!Той си е познавал добре тамошните талмудо-славянски обичаи и фатки.На будали ли ни правят с цитираните 9% печалба-всички в ЧЕЗ знаят че е над 25%-срамна и мошеническа печалба за коя да е западна лоялна на закона фирма.Хора бдете и защото нашите олигарси от БСП,реститутки на Костов,кръгове на Доган и мошеници на ББ отново ни играят номера.Вместо да ограничат печалбите на частните мошеници от ЕРП те намаляват печалбите на държавата в общата цена на тока.Пак на гърба на всички ни чрез данъците за бюджета.А свещените частнически крави да пасат на воля от оредялата трева на народа!!!

На плескача да му сложат един стол с 10 000 волта и да го опекат като плескавица

"Със саниране обръщат тръбите на парното?? Ура ,обръщат ни резбата.

значи печалбата им била около 10%, една бърза сметка показва, че тя е от порядъка на 1 мииард лева годишно, тогава защо плащат само около 50 милиона всякакви данъци и такси годишно? Преди седмица казаха, че са внесли около 450 милиона лева в хазната от 2004 година насам т.е. близо 50 милиона лева годишно. Ало, 950 милиона лева чиста печалба и 50 милиона за държавата - къде е Киро на кирия, а, дебелоглави мошеници и после няма пари за болници, училища, пенции и за вдигане на заплатите, а

Напълно прав си!! Те самите се похвалиха, че за декември 2012 печалбата им е почти 250%!!А сега очакват да ги съжаляваме, че работят на загуба.

Тъй ли?? Я тогава едно бързо референдумче сред клиентите! Най-некачествената услуга от 50 години насам!

Естествено, че не е обосновано да им се отнема лиценза за дребни нарушения. Все едно да ви вземат книжката за превишена скорост от 10 км/ч. А на останалите ЕРП-та ще им вземат ли лиценза? Защо само на ЧЕЗ?

Ха- че естествено, че така ще кажат! Само, че "формалните" нарушения обосновават и формални действия- като например отнемане на лицензия:) ЧЕЗ, стига сте се формализирали, защото от правото по-формално нещо няма, а вашите нарушения са установени с "формални" документи....

вземете им цицата да няма от каде да бозаят,стига хрантутим чехите,по добре е да е бг. фирма

И като сложат българска фирма, ще прокопсаме, защото българите изобщо, ама изобщо не крадат. Като сложат българска фирма, пък ще почнете, тези са комунисти, онези са гербери, трети са седесари и така до Второто пришествие. Угодия няма, както и полезен ход. Така и не разбрахте най-важното, че никоя далавера в страната не става без покровителството, без активното участие и без облажването на българи от нея. Само чакате тарикатите да ви посочат някой за враг и хорът на умствено недоправените се насочва към него, без да слуша, без да мисли, без да знае...Затова и ви таковат 23 години и могат да продължат и 523 без никакво усилие. Само ще дрънкате, -комунистите, американците, руснаците, англичаните, германците....всички в л......а, и по средата ние, българите, изцяло в бяло. Едни българи строят Кремиковци, идват други и го продават за левче, едни българи влагат милиарди за Белене, други идват и хвърлят тези милиарди на вятъра и т.н. Един дърпа насам, друг- нататък... Нациите вървят напред, ние сме вечно в състояние :кръгом и пак напред"...Сега пък ще изхвърляме политиците и щял да ни управлява народът. Същият този народ, от които произхождат политиците....Абе, немам думи.

Така е, приятел! Ти не си ли българин, та говориш в трето лице?Ако си българин, значи си наясно, че такава ни е народопсихологията от векове.Един гради, следващия руши.И все пак, за да оцелеем 13 века, значи тези, които са градили са повече от тези, които са рушили.Дай шанс на оцелелите свестни българи, защото все още има такива.

За "формални" нарушения - да им отнемат неформално лиценза и да ги пращат от където са дошли!

Ние просто учтиво ви каним да си "евавате байката" накъде Прага.А това с проверката,която сте правили сами на себе си е смешно.Това да не е сутрешно бръснене?Ах вие,крадливи чешки маймунки?Просто си стягайте куфарите.

Дали едно нарушение е съществено или не е въпрос на гледна точка и тълкуване на закона. А доколкото ЧЕЗ сами си правят проверка съм учуден, че въобще са открили нарушение в своята дейност. от друга страна е смешно да твърдиш, че спазваш всички законови изисквания, а от друга страна да твърдиш, че правиш само невинни формални нарушения. Това ми звучи като "Аз съм бременна, ама малко!" Е, господа от ЧЕЗ - или си бременна или не!

Марш не ви искаме ще стане страшно ще ви подпалим