Пътят Русе - Свиленград ще се плаща с „тол такса”

Пътят Русе - Свиленград ще бъде платен и за него пътуващите ще заплащат „тол такса”. Той ще бъде изграден за 4 години. Инвестицията за пътя Русе-Свиленград ще бъде в рамките на милиард - милиард и половина евро.

Обратно в новината

Коментари - Пътят Русе - Свиленград ще се плаща с „тол такса” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nikola

каде го пата, че и такса има вече.

А алтернативен път ще има ли? По закон щом на тая магистрала ще се плаща такса, трябва да има осигурен алтернативен път, без такси.

smirn0ff

това си е то малоумно племе!!! дано да потънете в злобата и простотията си!!!

Ал

И как така се реши кай ще изгражда този път? Не трябва ли първо да има обществено обсъждане и според Закона за обществените поръчки да се проведе търг?

Ал

Еее-е-е, Аман от продажници!

деер

АКО ми се осигурят 20 човека охрана и 4 снайпериста денонощна охрана бих построил за тези пари 4 платна и 1 аварийна във всяка посока път и бих го поддържал 15 години като за формула 1! Дори мога да го направя с български работници и инженери макар , че ще загубя много време, за да им избия вредните навици от главите. Бих покрил зоната с камери , за да не остават неразкрити виновниците за катастрофите и кражбите по пътя. Осветлението ще е изцяло на възобновяеми източници...

деер

А кой има полза да се излиза за западна Европа през Русе още? За прибалтика ясно , но изпускаме си интереса!!!!!!!!!!

Абе тя Лилето едва ли знае (ве пак е от ГЕРБ а те не блестят с особен интелект), но от чиновничетата й се съмнявам да не знаят ... но как да му откаже на шефа си Асфалт Ефенди, който толкова набързо сглоби тайничките срещички за уреждането на комисионните с премиерите на Катар и Турция!?! Избори идват ... пак - тоя нагляр краде от всичко ... по много! Ще има да мечтаем за "Господин 10%"! И за какво ще е тази 30-35 годишна концесия при такива тол-такси? Че тя инвестицията ще се изплати от автомобилопотока още първите 5-10 години - къде ще отиват таксите от останалите 20-25 години?! АМАН ОТ НАГЛИ КРАДЦИ!!! "Милиард-милиард и половина евро", а? Тия все едно говорят за кило, кило и половина краставици - тая половина (първата) се явява близо милиар лева, но за тях това явно е без значение ... след като половината от тях ще си ги откраднат!!! Нещо ми напомна за цената на АЕЦ Белене - руснаците искат 6.4 милиарда, а нашите "юнаци" без никой да им ги иска почнаха да я оценяват на 10 милиарда - явно се канеха да откраднат 3.6 милиарда и като не можаха да договорят схемата за кражбата с руснаците и последва решението, че АЕЦ-а няма да се строи!!! Тия са за в една редица на стадиона ... без туй всичко е китайско - да ги ряснем по китайската система!!!

Sacho

А ако пътя минава през Прохода на Републиката ще плащат ли на бригадирите, които са работили безплатно?

Толкова млада и толкова дебела..срамота!