Коментари - Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите | Днес.dir.bg

Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите

Владимир Путин и Еманюел Макрон са любимите световни лидери на българите, показва проучване на "Галъп интернешънъл". Най-негативно е отношението към Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите | Днес.dir.bg

Коментари

Путин си е прост милиционер,зяпнал да глътне света.Останаха да му подгъзуват само Ким и Асад.Ние се отървахме от него.Да му мислят руснаците,че ще им хване г.за паяджина.

Не нам (така пише на гърба на Руски паметник) господа русофили, не на нас тези парчета. Любовта към Путин си я пробутвайте в държавата, наричана от много българи ... кочината Русия! Изберете си го като доживотен президент любимеца ви Путин.Тук в България е ЕС и НАТО, и нокой не обича жужи Путин! Не ни пробутвайте стари лозунги от времето на бай Тошо, не нам, не върви ....

А кой ли пък обича ЖУЖИ Макрон? И по-полека с обобщенията, защото освен колиния на ЕС, България нищо друго не е!

само 3% от българите не обичат Pусия и путин,но...всяко стадо си има мърша!!!

Някой от россолюбците, обичащи Путин, би ли могъл да посочи ПОНЕ ЕДНА сериозна причина, поради която Путин трябва да е ЛЮБИМ ЛИДЕР на поне 80% от българите? Аз, например, не се сещам за ни една.

В него виждат политик, който не продава интересите на собствената си държава за дребни сребърници! За ГОЛЯМА разлика от нашите!

спам,спам,спам!!!

Ау, ау, ау! Нали "красивите и умните" се подиграваха на Путин, че е "късак", "джудже" и т.н.т. А той си имал достоен конкурент сред "най-великите" днешни политици! Извод: Не е зле да се мисли преди да се пише или говори! Особено, когато се раздават определения в заучени клишета!

На руснаците им ядохме попарата до 1990г.Сега сами да си я ядат.Никой не се занимава с тях вече

Това, че Путин бил влиятелен и го били обичали даже и обикновените хора в Европа е лъжа! Лъжа са повечето думи казвани от Путин или измислени от лъжливата му пропаганда! Путин е загубил всякакво международно доверие и авторитет! Той е един политик, на който никой уважаващ себе си и страната си политик в Европа и света не вярва. Путин е определен за враг и главен неприятел от повечето Европейски страни, както и от Америка и Австралия!

феик,феик,феик!!!

Самият аз не познавам някой, който да одобрява Путин, след като той направи Русия от регионален на международен хулиган.

Плевньо, ти ли си бе??? И прогноза за времето да казваш, НИКОЙ, АМА НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ТИ ВЯРВА!

Тези лъжливи мухльовци да не си въобразяват, че някой им вярва. Те просто съчиняват идиотщини за копейки.

Б'оли ме оная работа и за двамата...

"Владимир Путин с рекорден рейтинг на одобрение" от всички руско бг. геиове димир Путин - 87%са спали с него

Путин е сред най-одобряваните политици в света (казват западните социолози), само соросидните тролове у нас се мислят за изразители на общ.мнение и го плюят...

На кого му пука кого харесвали българите?!?

дс-най-одобрявани. учихме френски и руски език. младите не знаят, а пишат небивалици тук. пак обратно завръщане у кочината. поне да бяха достигнали стандарта на бай тошо, хляб 0.15 типов, бял 0.26, детски закуски 0.04 лева, компот - 0.50 лева и т.н. , а те виж в какви замъци живеят, снимайте всички и ни дайте инфо, от 1989 до 2017 , в очакване сме, ама балъци дал бог в бг, за 5 лева си дават гласа, а и знае ли се дали предварително всичко не е изчислено от известни математици, па ти ходи гласувай напразно

Какъв Макарон бе.....Путин е най одобрявания политик от всички меки западни китки начело с рижавия бай Дончо Тръмп!

"Владимир Путин с рекорден рейтинг на одобрение" ("Vladimir Putin's approval rating at record levels", Thu 23 Jul '15, The Guardian): Владимир Путин - 87% Ангела Меркел - 67% Дейвид Камерън - 49% Барак Обама - 45% Шиндзо Абе - 38% Матео Ренци - 36% Стивън Харпър - 32% Франсоа Олланд - 28% Източник (Source): Gallup, Levada, Infratest Dimap, BVA, Ipsos Mori, Kyodo, EKOS

Путин, Орбан, Шидло. Отрицателната класация се води групово, от ЕС, БХК, БойкоБ на трето място.

Бойко е пръв във България и изборите го доказват! путин,орбан и шидло са извън българската класация!

Лошо представена информация! Трудно се разбира за какво иде реч. И какъв е този "световен лидер" от който имало нужда? Макаронът няма как да има положителен имидж у нас!!! Явни спекулации и откровени глупости избиват от това проучване.

Джуджи много скоро ще усети "народната любов" на собствена територия. Не го мислете.

Ама пращиш от акъл бе! Де се намирате такива дебили та да дращите тук?

търсят ги по обяви ("...за работа с български... )

Меркел + 11%? Ама това сериозно ли? Аз не съм видял някой с положително мнение за нея след като покани над 1 милион нелегални имигранти в Европа! Даже троловете във форумите на "Дневник" и "Капитал" пишат основно негативни коментари за нея...

Заглавие на публикация в Гардиън: "Найджъл Фарадж: възхищавам се от Владимир Путин" ("Nigel Farage: I admire Vladimir Putin", Mon 31 Mar '14, The Guardian).

Малко е невярно...Кой познава г-н Макарон в България??? Само тия дето се редят на хранилката на Боко! Само тях ли питат псевдосоциолозите??? НАРОДЪТ е зя Владимир!!!

позитановски тролчета, може ли да отговорите поне веднаж на конкретен въпрос? какво точно хубаво е видяла България от путин, че трябва да го славославим. айде, и за макрон кажете, макар че той поне няма да се търкала несменяемо на власт 100 години, като ботоксовия ви любимец. на кого е "изследването"? а, да, на червените голфаджии от "галъп" краднейшенъл. ясно!!!

Аа, не питайте позитановските тролчета за Путин, че не се знае какви са им днешните опорни точки! Само за Курнела и Радев ги питайте: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г. 14:33г., eurocom bg.

Трябва да направят анкетата сред троловете в и-нет. Тогава резултатът веднага ще се обърне с главата надолу и Путин ще е в дъното. Дори в дира единствения трол, който копира едни и същи глупости на ниво 3-и "Б", повтаряйки обидни според него думи като "лилипут", "ботокс" и пр. ще спечели по обем негативни "вотове" и вечният соос ще го потупа по рамото, гарнирайки с грант за "добра работа в интернет с български". Но анкетите ги правят извън нета и ето ти проблем: "Русия - обичана братска страна 90% от българите", "Путин - любим политик на българите" и пр. "негативни" резултати. Просто : "Извън нета = извън контрол". А и парите за тролове не са безкрайни... Голям проблем...

Тъйм тъй ръкопляскайте на достойния наследник на Лаврентий Берия . Можете даже да му ближете г- то и по старателно,ей...

пак изследване платено от Сорос. И за да не си помислим, че е така в него са сложили и Путин с много нисък положителен рейтинг и всички останали положителни - служители на системата.

По време на бунта на русофилите 1887г срещу Стамболов,са ги залавяли с рублите в джоба.Нямали време да ги изхарчат.Затова на убитите предатели им викали рубладжии.Сега рублата е 2 стотинки и трябва да им викат копейкаджии.Презират ги и в руските служби-викат им говноядци.

Който плаща той поръчва музиката! Сорос - "Деньги есть", Путин "Денег нет"! Сорос си изкарва парите, Путин пропилява парите на държавата, досега не е изкарал поне 1 рубла! Даже съдейки по БВП-то на Русия, за 2 години е пропилял и половин Русия! През новия шестгодишен мандат ще пропилее и останалата половина! Больших успехов тебе, Володя! Това е положението!

Едва ли този ботоксов лилипут е любимец на някой в БГ, освен на платените ватни тролове.

нИдей така! президентина радев лично решетников го посочи кой да бъде, така че почитателите на азиатщината у нас са милиони...нищо, че лично азиатецът дори по рождение иво христов се изцепи за процентите.

Безспорно Владимир Путин е номер 1. Но какво прави Макрон до него ? Кой го нареди там ?

Като ги гледам как са се наредили по старшинство и по ръст, Путин е джудже Номер 2!

БВП на "нещастната" малка Франция и 2.5 пъти по-голям от този на "великата" необятна Русия! Питам кво прави Путин там?

Краде. Путин для россиян как яд, который приводит к постепенному и неотвратимому параличу всего государства.

трябваше и нашите другари от бившето бкп и дс да се наредят до водачите си сега в тях се таи надеждата да разпаднат еврогеиският съюз!

Ето каква цинична игрива песничка изпълнява хорът на Московския военен окръг(виж видеото в края на текста, б.р): ЩЕ СПРЕМ ГАЗА ЗА УКРАЙНА Влезе ли Украйна скоро в НАТО или пък Сердючка пак за нас запей, няма да се сърдим, няма да се караме, а ще вземем на Украйна газа да й спрем. Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. И Европа също има всеки ден проблеми бил там вече американският спецназ. Ние им се смеем, нека се оправят, а пък през нощта ще й резнем на Европа нашта газ. Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. Ловки сме в живота, ще ви кажа скромно и големите проблеми ще оправим вместо вас. Само да открием на Газпром вентила и ще спрем за всеки случай на всички тоя газ! Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. Шеговита песничка, няма що! Страшно шеговита. Но зад смеха прозира една ужасна истина: да, те могат да го направят. Да те са го правили. Но гледам видеото: залата се залива от смях. На какво се смеят руснаците: на това, че са го правили или на това, че могат да го направят? Няма отговор. Годината е 2009. Пет години по-късно Русия нападна Украйна. До днес жертвите на тая необявена официално война са над 10 хиляди. Весела песничка, типично руска, с внушението

Заслужават одобрение и уважение ,политиците от -Висшеградската четворка+ новите австрииски политици. Като Орбан и др. Моля се на БОГ ,час по-скоро да имаме политици -родолюбци. Със тази измет в парламента ,нищо добро не ни очаква ...

със сигурност галъп са се допитвали само със бабите от пенсионерският клуб!

Та те бабите са фенки на Макрон!

ватенков вече ни го пробутват в комплект! през развитият социализъм беше тъй с книгите! шогун заедно с петимата от ремс, и как се каляваше стоманата! смешковци, реди путин ви бяха любими елцин, горбачов,андропов, брежнев, хрушчов, сталин, ленин, николай втори, дядя вавя, и цар покорител и дед мороз!!

ами ,не е вярно и е измишлиотина,аз като истински български патриот харесвам на първо място волен сидеров, валери симеонов,доган,местан,станишев,царя,бате боико,георги първанов,и всички наши бивши другари от бкп и дс,бивши милиционери,митничари,военни от армията на бкп и кпсс!това са хората които градят днешна българия за което сме им благодарни,да са ни честити здрави,те и техните семииства и да продължат да живеят във вечно благоденствие поколения напред-ура дугари! ето от другата седмица ще посрещнем със гордост новите ни другари от братската нам германия и европеиският съюз!и ще им покажем благоденстваща софия с парите от техните данъци!

Оказваа се,че пуешките ви мозъци нямат нужда от промиване.Те просто си са си такива. За чий го дървите на руската граница? Ако я отворят отвътре, ще ви отнесе навалицата.

откога Макрон е лидер пъ и световен пъ и обичан

Владимир Путин е номер 1.геи Останалите световни лидери му се изреждат на опашка зад него

Владимир Путин е номер 1геи Останалите световни лидери се редят на опашка след него

Владимир Путин е номер 1. Останалите световни лидери се редят на опашка след него

Българският народ обича Путин, това е истината.

очевадно е, че това "проучване" на гейлъп интернационал е правено само сред читателите на медиите на прокопиев и медияпул. макрон е с по-голяма подкрепа дори от костов, защото ако не е направил нищо за "територията", то поне не е работил срещу нея... за сега. хахаха ха..

тва с фаитона си го копнал от некои изветрялкато тебе партизански филм инак 001 процент тва е садарJANието на мозака ти а другото е плунка

и тва с фаитона си го копнал от некои изветрял партизански филм инак оо1 процент тва е садаряJнието на мозака ти а другото е плунка

Коментари - Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите | Днес.dir.bg

Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите

Владимир Путин и Еманюел Макрон са любимите световни лидери на българите, показва проучване на "Галъп интернешънъл". Най-негативно е отношението към Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Галъп: Макрон и Путин най-одобрявани от българите | Днес.dir.bg

Коментари

Путин си е прост милиционер,зяпнал да глътне света.Останаха да му подгъзуват само Ким и Асад.Ние се отървахме от него.Да му мислят руснаците,че ще им хване г.за паяджина.

Не нам (така пише на гърба на Руски паметник) господа русофили, не на нас тези парчета. Любовта към Путин си я пробутвайте в държавата, наричана от много българи ... кочината Русия! Изберете си го като доживотен президент любимеца ви Путин.Тук в България е ЕС и НАТО, и нокой не обича жужи Путин! Не ни пробутвайте стари лозунги от времето на бай Тошо, не нам, не върви ....

А кой ли пък обича ЖУЖИ Макрон? И по-полека с обобщенията, защото освен колиния на ЕС, България нищо друго не е!

само 3% от българите не обичат Pусия и путин,но...всяко стадо си има мърша!!!

Някой от россолюбците, обичащи Путин, би ли могъл да посочи ПОНЕ ЕДНА сериозна причина, поради която Путин трябва да е ЛЮБИМ ЛИДЕР на поне 80% от българите? Аз, например, не се сещам за ни една.

В него виждат политик, който не продава интересите на собствената си държава за дребни сребърници! За ГОЛЯМА разлика от нашите!

спам,спам,спам!!!

Ау, ау, ау! Нали "красивите и умните" се подиграваха на Путин, че е "късак", "джудже" и т.н.т. А той си имал достоен конкурент сред "най-великите" днешни политици! Извод: Не е зле да се мисли преди да се пише или говори! Особено, когато се раздават определения в заучени клишета!

На руснаците им ядохме попарата до 1990г.Сега сами да си я ядат.Никой не се занимава с тях вече

Това, че Путин бил влиятелен и го били обичали даже и обикновените хора в Европа е лъжа! Лъжа са повечето думи казвани от Путин или измислени от лъжливата му пропаганда! Путин е загубил всякакво международно доверие и авторитет! Той е един политик, на който никой уважаващ себе си и страната си политик в Европа и света не вярва. Путин е определен за враг и главен неприятел от повечето Европейски страни, както и от Америка и Австралия!

феик,феик,феик!!!

Самият аз не познавам някой, който да одобрява Путин, след като той направи Русия от регионален на международен хулиган.

Плевньо, ти ли си бе??? И прогноза за времето да казваш, НИКОЙ, АМА НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ТИ ВЯРВА!

Тези лъжливи мухльовци да не си въобразяват, че някой им вярва. Те просто съчиняват идиотщини за копейки.

Б'оли ме оная работа и за двамата...

"Владимир Путин с рекорден рейтинг на одобрение" от всички руско бг. геиове димир Путин - 87%са спали с него

Путин е сред най-одобряваните политици в света (казват западните социолози), само соросидните тролове у нас се мислят за изразители на общ.мнение и го плюят...

На кого му пука кого харесвали българите?!?

дс-най-одобрявани. учихме френски и руски език. младите не знаят, а пишат небивалици тук. пак обратно завръщане у кочината. поне да бяха достигнали стандарта на бай тошо, хляб 0.15 типов, бял 0.26, детски закуски 0.04 лева, компот - 0.50 лева и т.н. , а те виж в какви замъци живеят, снимайте всички и ни дайте инфо, от 1989 до 2017 , в очакване сме, ама балъци дал бог в бг, за 5 лева си дават гласа, а и знае ли се дали предварително всичко не е изчислено от известни математици, па ти ходи гласувай напразно

Какъв Макарон бе.....Путин е най одобрявания политик от всички меки западни китки начело с рижавия бай Дончо Тръмп!

"Владимир Путин с рекорден рейтинг на одобрение" ("Vladimir Putin's approval rating at record levels", Thu 23 Jul '15, The Guardian): Владимир Путин - 87% Ангела Меркел - 67% Дейвид Камерън - 49% Барак Обама - 45% Шиндзо Абе - 38% Матео Ренци - 36% Стивън Харпър - 32% Франсоа Олланд - 28% Източник (Source): Gallup, Levada, Infratest Dimap, BVA, Ipsos Mori, Kyodo, EKOS

Путин, Орбан, Шидло. Отрицателната класация се води групово, от ЕС, БХК, БойкоБ на трето място.

Бойко е пръв във България и изборите го доказват! путин,орбан и шидло са извън българската класация!

Лошо представена информация! Трудно се разбира за какво иде реч. И какъв е този "световен лидер" от който имало нужда? Макаронът няма как да има положителен имидж у нас!!! Явни спекулации и откровени глупости избиват от това проучване.

Джуджи много скоро ще усети "народната любов" на собствена територия. Не го мислете.

Ама пращиш от акъл бе! Де се намирате такива дебили та да дращите тук?

търсят ги по обяви ("...за работа с български... )

Меркел + 11%? Ама това сериозно ли? Аз не съм видял някой с положително мнение за нея след като покани над 1 милион нелегални имигранти в Европа! Даже троловете във форумите на "Дневник" и "Капитал" пишат основно негативни коментари за нея...

Заглавие на публикация в Гардиън: "Найджъл Фарадж: възхищавам се от Владимир Путин" ("Nigel Farage: I admire Vladimir Putin", Mon 31 Mar '14, The Guardian).

Малко е невярно...Кой познава г-н Макарон в България??? Само тия дето се редят на хранилката на Боко! Само тях ли питат псевдосоциолозите??? НАРОДЪТ е зя Владимир!!!

позитановски тролчета, може ли да отговорите поне веднаж на конкретен въпрос? какво точно хубаво е видяла България от путин, че трябва да го славославим. айде, и за макрон кажете, макар че той поне няма да се търкала несменяемо на власт 100 години, като ботоксовия ви любимец. на кого е "изследването"? а, да, на червените голфаджии от "галъп" краднейшенъл. ясно!!!

Аа, не питайте позитановските тролчета за Путин, че не се знае какви са им днешните опорни точки! Само за Курнела и Радев ги питайте: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г. 14:33г., eurocom bg.

Трябва да направят анкетата сред троловете в и-нет. Тогава резултатът веднага ще се обърне с главата надолу и Путин ще е в дъното. Дори в дира единствения трол, който копира едни и същи глупости на ниво 3-и "Б", повтаряйки обидни според него думи като "лилипут", "ботокс" и пр. ще спечели по обем негативни "вотове" и вечният соос ще го потупа по рамото, гарнирайки с грант за "добра работа в интернет с български". Но анкетите ги правят извън нета и ето ти проблем: "Русия - обичана братска страна 90% от българите", "Путин - любим политик на българите" и пр. "негативни" резултати. Просто : "Извън нета = извън контрол". А и парите за тролове не са безкрайни... Голям проблем...

Тъйм тъй ръкопляскайте на достойния наследник на Лаврентий Берия . Можете даже да му ближете г- то и по старателно,ей...

пак изследване платено от Сорос. И за да не си помислим, че е така в него са сложили и Путин с много нисък положителен рейтинг и всички останали положителни - служители на системата.

По време на бунта на русофилите 1887г срещу Стамболов,са ги залавяли с рублите в джоба.Нямали време да ги изхарчат.Затова на убитите предатели им викали рубладжии.Сега рублата е 2 стотинки и трябва да им викат копейкаджии.Презират ги и в руските служби-викат им говноядци.

Който плаща той поръчва музиката! Сорос - "Деньги есть", Путин "Денег нет"! Сорос си изкарва парите, Путин пропилява парите на държавата, досега не е изкарал поне 1 рубла! Даже съдейки по БВП-то на Русия, за 2 години е пропилял и половин Русия! През новия шестгодишен мандат ще пропилее и останалата половина! Больших успехов тебе, Володя! Това е положението!

Едва ли този ботоксов лилипут е любимец на някой в БГ, освен на платените ватни тролове.

нИдей така! президентина радев лично решетников го посочи кой да бъде, така че почитателите на азиатщината у нас са милиони...нищо, че лично азиатецът дори по рождение иво христов се изцепи за процентите.

Безспорно Владимир Путин е номер 1. Но какво прави Макрон до него ? Кой го нареди там ?

Като ги гледам как са се наредили по старшинство и по ръст, Путин е джудже Номер 2!

БВП на "нещастната" малка Франция и 2.5 пъти по-голям от този на "великата" необятна Русия! Питам кво прави Путин там?

Краде. Путин для россиян как яд, который приводит к постепенному и неотвратимому параличу всего государства.

трябваше и нашите другари от бившето бкп и дс да се наредят до водачите си сега в тях се таи надеждата да разпаднат еврогеиският съюз!

Ето каква цинична игрива песничка изпълнява хорът на Московския военен окръг(виж видеото в края на текста, б.р): ЩЕ СПРЕМ ГАЗА ЗА УКРАЙНА Влезе ли Украйна скоро в НАТО или пък Сердючка пак за нас запей, няма да се сърдим, няма да се караме, а ще вземем на Украйна газа да й спрем. Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. И Европа също има всеки ден проблеми бил там вече американският спецназ. Ние им се смеем, нека се оправят, а пък през нощта ще й резнем на Европа нашта газ. Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. Ловки сме в живота, ще ви кажа скромно и големите проблеми ще оправим вместо вас. Само да открием на Газпром вентила и ще спрем за всеки случай на всички тоя газ! Припев: И усмивка без съмнение ще докосне вашите очи и доброто настроение в тях ще заблести. Шеговита песничка, няма що! Страшно шеговита. Но зад смеха прозира една ужасна истина: да, те могат да го направят. Да те са го правили. Но гледам видеото: залата се залива от смях. На какво се смеят руснаците: на това, че са го правили или на това, че могат да го направят? Няма отговор. Годината е 2009. Пет години по-късно Русия нападна Украйна. До днес жертвите на тая необявена официално война са над 10 хиляди. Весела песничка, типично руска, с внушението

Заслужават одобрение и уважение ,политиците от -Висшеградската четворка+ новите австрииски политици. Като Орбан и др. Моля се на БОГ ,час по-скоро да имаме политици -родолюбци. Със тази измет в парламента ,нищо добро не ни очаква ...

със сигурност галъп са се допитвали само със бабите от пенсионерският клуб!

Та те бабите са фенки на Макрон!

ватенков вече ни го пробутват в комплект! през развитият социализъм беше тъй с книгите! шогун заедно с петимата от ремс, и как се каляваше стоманата! смешковци, реди путин ви бяха любими елцин, горбачов,андропов, брежнев, хрушчов, сталин, ленин, николай втори, дядя вавя, и цар покорител и дед мороз!!

ами ,не е вярно и е измишлиотина,аз като истински български патриот харесвам на първо място волен сидеров, валери симеонов,доган,местан,станишев,царя,бате боико,георги първанов,и всички наши бивши другари от бкп и дс,бивши милиционери,митничари,военни от армията на бкп и кпсс!това са хората които градят днешна българия за което сме им благодарни,да са ни честити здрави,те и техните семииства и да продължат да живеят във вечно благоденствие поколения напред-ура дугари! ето от другата седмица ще посрещнем със гордост новите ни другари от братската нам германия и европеиският съюз!и ще им покажем благоденстваща софия с парите от техните данъци!

Оказваа се,че пуешките ви мозъци нямат нужда от промиване.Те просто си са си такива. За чий го дървите на руската граница? Ако я отворят отвътре, ще ви отнесе навалицата.

откога Макрон е лидер пъ и световен пъ и обичан

Владимир Путин е номер 1.геи Останалите световни лидери му се изреждат на опашка зад него

Владимир Путин е номер 1геи Останалите световни лидери се редят на опашка след него

Владимир Путин е номер 1. Останалите световни лидери се редят на опашка след него

Българският народ обича Путин, това е истината.

очевадно е, че това "проучване" на гейлъп интернационал е правено само сред читателите на медиите на прокопиев и медияпул. макрон е с по-голяма подкрепа дори от костов, защото ако не е направил нищо за "територията", то поне не е работил срещу нея... за сега. хахаха ха..

тва с фаитона си го копнал от некои изветрялкато тебе партизански филм инак 001 процент тва е садарJANието на мозака ти а другото е плунка

и тва с фаитона си го копнал от некои изветрял партизански филм инак оо1 процент тва е садаряJнието на мозака ти а другото е плунка