Скандалът с източени акаунти от Фейсбук набира скорост

Силна полемика се разрази около използването на лични данни на 50 млн. потребители на Фейсбук от компания, свързана с щаба на Тръмп преди изборите през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с източени акаунти от Фейсбук набира скорост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историята на Фейсбук е нагледен пример на същата дилема, която стои пред електронните избори: или * до края, или душата в Рая.

Тва не мое да бъде верно! Те, Западът, не са такива, те са демократични, мили, любезни и добрички. Ми нали всички знаем, че Путин е виновен за всичко! Не мое така, ве!

ама то "Кеймбридж Аналитика" е собственост на Путин бе.... Това е руска компания. хахахаха

Фейсбука е най голямата шитня ,която ни заля през последните 10 години. С времето хората ще осъзнаят че няма никакава полза от него ,само негативи.Казах хау

Манипулации, избори, скандали, фейсбук, кембриж аналитик, сорос, 50 млн. лири, Великобритани, САЩ, Тръмп, Шри, Ланка, Нигерич, Чехия, Аржентина, Брекзи ... А дали същите не са замесени и в бг изборите?

компания Путин и е изплнителен директор нали бе соросоиди?

Не ползвам фейс, туитър и други подобни модерни безсмислици. И въобще не ме интересува кражбата на акаунти. Няма как да си качиш целияличен живот в мрежата ида смяташ че никой няма да се възползва.

Атаката е срещу Тръмп. Странното е че споменават само един руснак. Руснака не че има нещо общо ама обикновенно лаят срещу цяла Русия. Разбира се за пропагандната машина на Килъри Клинтън нищо не се споменава. Нито за спонсорските и милиони.

Добре де. Аз доколкото знам нагласите на хората във Фейса са да си покажат голите задници.

Шило

Тръмп-а май ще го гътват?

и аз нямам колега :)

а да попитам гумата, мога ли аз овчарката да се хваля във форумите хохохо, а и съм честен човек, няма какво да губя, за разлика от теб гума, а щом си гума можеш веднага да ме изтриеш от профила ми, за което предварително гума ти благодарим. жив и здрав бъди, а на Дир-бг, само хубави неща да им се случват в живота

Хората обичат да се хвалят, за да компенсират липсата на оценка на качествата им. И "Фейса" си е място за чист душевен ексхибиционизъм. съгласието се дава и никакви условия не се четат. Друг е въпроса, че "Кой ти чете условия бе пич! Ти от Луната ли падаш? Няма време за тия работи!" И си безсилен пред войнстващото невежество. Даже започваш да се съмняваш в собствената си оценка и дали не си прекалено мнителен? Докато губиш време в неудобни размисли, човекът до теб вече е постнал найсет снимки, мнения и се радва на лайкове от също толкова безмозъчни бързаци. Един ден , обаче сметката се плаща от безмозъчните, а охлювите си броят парите и търсят още безмозъчни. Фейса си сътрудничи с ЦРУ, които си правят услуги с КГБ и то покрай всичко друго. Така, че всеки да си смята сам какво прави и кого допуска до твърде лични неща в свят и време, когато парите заместиха изцяло морала и възпитанието.

писах тук, че Захаринчо е само подставено лице, а мутрокнижката е на службите, ама не ми повярваха. Сега дали ще е малко по-различно положението

И сега ЦРУ като разберат, че съм могъл да си позволя едноседмична почивка в Турция миналата година... Въх мъри майко!

я затова поствам снимки само от Мичурин, .....ай ше ме следят службите ...В Мичурин съм, в Мичурин...

Преди години когато Оруел е писал 1984 едва ли е предполагал, че хората сами ще си докарат това на главата. Ти продължавай да си позволяваш едноседмични почивки в Турция (дай боже всекиму) и не се притеснявай. Най-важното е да водиш пълноценен и щастлив живот, а който трябва ще те пази от самия теб когато сметнат за необходимо ;)

Какво става? В OFFNews говорят за Кристофър Уайли. Не споменават руснак.

Тебе кво те боли дали ще споменават или няма да споменават руснак? И ако евентуално е намесен някой руски убитак, ти дали би го познавал, та ще се хвърляш с голи гърди да го защитаваш и оневиняваш?

Коган пък щото е чисто руска фамилия