Седем мигранти бяха открити мъртви, 900 - спасени

Седем мигранти бяха открити мъртви и около 900 - спасени, в Средиземно море край Либия.

Обратно в новината

Коментари - Седем мигранти бяха открити мъртви, 900 - спасени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и на каква стана.Бил съм там и помня времето при управлението на крал Идрис.Тогава страната беше под влиянието на чичо Сам.Изобилие от стоки и храни един грам злато струваше 35 пиастра при 1 динар = 100 пиастра.После дойде Кадафи,чрез преврат ,изгони американците и се хвана здраво със СССР и страната се сурна в пропастта.До къде я докараха само,да се давят в морето.

посмали...,,манго,,...!!! явно след идрис не си ходил там от страх да не ти хареса...!!!

то не че се разбира нещо от написаното, но ми се ще да вярвам, че щом са спасени до бреговете на либия ще си ги закарат обратно в либия. пък колко са спасени, колко са пукясали-се тая. важно е да не са в "софия"!

"...след въстанието през 2011 г.". Никакво въстание не е имало, имаше агресия срещу независима страна от САЩ и марионетките ѝ в Европа.

Айде, ша ви замола, другия път по-полека. Трябва да са поне фити-фити.

Фитки баба ми викаше на пуйките. Може би имаш предвид фифти-фифти /50 на 50/?

Браво, браво, още някакви кинти строшени в безсмислени дела, издигнати безсмислени възгласи за измислено "хуманитарно" отношение към човека, измислено потвърждение на измислена демокрация. А бе май само ...

Напоследък либийските власти увеличавали усилията за спиране на мигрантите... Браво, браво! А преди 6 години либийското правителство не пускаше нито един африканец към Европа. Ама Франция възторжено метна демократичните си бомби в Триполи и сега французите хленчат.

Операция "София", т.е. да очакваме "спасените" и техните авери да цъфнат в центъра на София.

Толкова откачени "мигранти" няма :)

Спокойно, ще ни ги набутат насила.

Да ги ем и ,,спасителите" ,че и ние наредени редом с тях,като техни партньори от облечените с адмиралски,генералски и политико-управленски мундири наши михлюзи! Това,което се прави с тези НАШЕСТВЕНИЦИ...здравия разум не може да го проумее!

Политиката на Европа допринася за нелегалния трафик-спасителните кораби са в либийски води, или малко след либийски води, и като видят лодка, качват нелегалните и ги откарват в...Италия. Не ги връщат. Тоест миграцията е улеснена-преди трябваше да преминат цялото море, сега просто да се насочат към спасителен кораб , плуващ някъде край либийското крайбрежие.

Причината да ги има мигрантите не са корабите дето ги спасяват а политиката на САЩ

Им краде изобилието от диаманти,а хората няма какво да ядът.До там са докарани ,пе да бягат от домовете си,а ние не ги искаме,защото не ги ограбваме и не се чувстваме виновни за тяхната бедност,не са ни съседи..Навремето Англия ограбваше Индия и сега е пълно с индийци,поеха някъква отговорност.Сега трябва да стане същото,а не ги ги натрапват на Европа,ама оная ,,първата жена,,да си ги приюти в нейният двор,а не да ги препраща там където не са желани

А трябваше да е обратното. СЕДЕМ СПАСЕНИ и 900 ....

Хубаво е ,че нелегалните мигранти са спасени. Тоест са качени на спасителни кораби. Но после са върнати към либийските брегове, нали, а не са откарани към Италия, нали?

В Рим вече не се виждат италианци, само черни и дръпнати, всякаква долна свлеч. Всички европейски държави трябва да си изпратят половината флот, за да пазят Европа от това нашествие, попътно всички да напълнят по 6-700 чернилки, за да ги върнат към Африка.

че 900 души са дошли в Европа на издръжка на европейските данъкоплатци ли ?

"900 - спасени" - ай честито, 900 хрантутника потелнциални бомби!

По-добре за намаляване на трафика щеше да е бройките да бяха разменени...!!! Дааа...!!!

Защо спасените се откарват в Европа, а не на брега, от който са тръгнали? Това "спасяване" налива вода в мелницата на трафикантите /наричани от нашите журналя "каналджии"/, които печелят милиарди долари годишно от нелегален трафик на хора /според обичайната българска терминология "каналджийство"/.

Така е. Трафикантите трябва да знаят къде има европейски кораб(това им го казват местните рибари, например) и лодките с нелегални тръгват към дадения кораб. Това улеснява миграцията и трафика. Странно и неразбираемо е,защо не ги връщат обратно, а ги откарват към Италия.