Сейф ал Ислам иска да се предаде на съда в Хага

Укриващият се син на Муамар Кадафи - Сейф ал Ислам, и бившият шеф на либийското разузнаване Абдула ас Сенуси предлагат да се предадат на Международния наказателен съд в Хага, съобщи пред Ройтерс Абдел Маджид Млегта от Преходния национален съвет.

Обратно в новината

Коментари - Сейф ал Ислам иска да се предаде на съда в Хага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти си пален неграмотник ! като не знаеш не даваи мненя ! наистина иван пишман ти пасва пефектно! точно еи такива неграмотни като теб убиха кадафи ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво да внимавам ?та нали капана е за плъховете. там съм отдавна! а ти к ъ д е си? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще го убият!

и ще го изнасилят преди и спед разстрела!

Тези от ООН и ЕС дето позволиха на НАТО да избие хиляди невинни хора в Либия ,са за Хага!!!!!!!

това е така! сега ще видят револуционерите каде с...ат гладните! безплатня обяд сварши!!! либя беше едно от последните даргави с блага за народа и 90 % от населението никога не е работело!!! белите роби работеха в либя-от европа и цял свят. да ви е честито револуционери!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С благосовията на Саркози и с помоща на Нато, света е друг.Страхувам се , че няма да имат възможност тези дето предизвикаха хаоса в Арабските страни да контролират петролните кладенци.Просто дадоха възможност на исляма да излезе на светло, от което ще пострадат невини хора по света.

Ако иска Ислам, съда в Хага да му спретне инфаркт - да! Този съд доказа във времето, че работи за САЩ и западните капиталисти, които дирижират хаоса в света. Да се върнем назад във времето и да видим, че всички сърбски патриоти са там, неудобните от света хора борещи се за човешки права. Това е геноцид!!!!

напално си прав! от капитализма и корпоративното управление в него няма по голям диктатор!!! но на този диктатор не могеш да му разбереш самоличноста тои се крие зад многото фирми и пари! а това са евреите по света които ни разказват играта и са изклучително нагли ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те това е демокрация, а наште некъдърници - кво - само крадоха и нищичко друго. Срам и позор - калпави демократи

много интересни неща сте писали но ако съдим по логигата ирак с буш или обама с либия и бин ладен обама е много хитър макар тих характер с малко пари много успехи а аз се чудих защо му дадоха нобелова награда

КГБ-нце, недей да се маскираш!!! Личиш си от километри!

"съобщи пред Ройтерс Абдел Маджид Млегта от Преходния национален съвет" - вече не ми е интересно утре какво ще излъжат - слушахме достатъчно лъжи - СТИГА!

Мисля, че Кадафи е национален герой за нацията си. Както и Саддам Хюсеин. Няма вече да има безплатно образование и безплатно здравеопазване в Либия ... А преходния съвет - това са ПРЕДАТЕЛИ на народа си и ЩАТСКИ ПОДЛОГИ. Съответно, ще откраднат НЕНАСИТНИТЕ ЩАТИ и либийския нефт ... до gerlan : А какво стана с депутата, който уби с джипа си МОЙ КОЛЕГА ?! (на пътя между Церово и София, около Требич) Славчо беше прекрасен човек. Досега депутатът (бивш) НЕ Е ПЛАТИЛ НИТО ЛЕВ на роднините на Славчо. Съдът го осъди, но той казал, че нямал бил пари ... А понастоящем не се знае и къде е (уж) ... Но роднините на колегата ми нямат необходимите финанси, за да "активират" съда в Хага ... Кво става ?! Това държава ли е ?! Убийците - на свобода ... Само защото са с ДС - произход ... Язък ! Вижте какво правят гърците !

кой ги е бил да живеят в България?!

Поредната лъжа на подлогите на демократизаторите на нефта . Страх ги е и се чудят какво да правят. Този син знае всичко за цинизма на западните политици, за кинтите , които са искали от Кадафи. Успя да се укрие и обеща мъст. А в тези региони мъстта е страшно нещо . Чака ги атака на тауреги и наемници от Нигер.Кой какво дробил- това ще сърба. Господ забавя, но не забравя за гаврата с баща му - загина като истински воин срещу колонизаторите и като мъченик по тяхната религия. Както й обеща .

кадафи ще остане в исторята за винаги ! тои построи блага за народа си но тези блага марзеливя либиец си мисли че са даденост ! сега доиде времето в което ще разберат какво е американската демокраця и какво е бил за тях кадафи ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тапанар, не сам червена, а синя кратуна, а в либя е факт, че всичко беше безплатно!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи си объркал цветовете, хе-хе

Ти кога си бил вЛибия и от къде знаеш,че всичко е безплатно ? Ил четеш "Комсомольская правда" !

В Либия работиха хиляди българи! Информацията е от тях!Всеки либиец, който искаше да учи в чужбина независимо къде, имаше пълна издръжка от държавата!

-А бе сетих се, кво стана с Цар-циганина Киро и синът му !? -И те ли ще искат да ги съдят в Хага...!?

Ей тоя е много нагьл.Сега иска справедливост.Баща му избиваше хората без сьд и присьда,а тоя нахалник говори за справедливост.

не съм в час, за кого говориш? За нашите медици ли? Абе май ги съдиха хората, ама какво стана накрая не разбрах. Осъдиха ли ги, не успяха ли.... Пуста склероза....

То май ги осъди "най големия революционер" сега - правосъдния министър ???

Че кой ли ще го остави да говори пред съда в Хага и особено пред журналисти от цял свят?! Той беше най-близък с баща си от всичките братя и сестрата, знаеше за всичките "спонсорства" на лицемерни западни "демокраДи" и особено на американските, и сега да им се предава и да им ходи сам в леговището на вълците?! Наивник!!! Да заминава за Венецуела или Колумбия, не е толкова зле, ако имаш пари, и хич да не се мярка в никаква Хага!

А, защо да не дойде в Куба? Добре ни е дошъл.

Боже, то без стотинка да си в Куба или Венецуела е стократно по-добре, отколкото у нас, а да имаш и пари....

Ти си бил във Венецуела, та знаеш, нали? Не разбирам какво чакаш, та още не си заминал натам? Може би чакаш виза за Северна Корея? И там било много хубаво!

Аврора ! (Много Ви уважавам заради точните Ви коментари) Съдът в Хага е ЧИФУТСКИ. Те няма да ги оправдаят ... Помните ли , Аврора, как ЧИФУТКАТА КЛАРА ДЕЛ ПОНТЕ УБИ МИЛОШЕВИЧ ? Е, това можем да очакваме от съда в Хага и към роднините на Кадафи ...

..Сигурно е,че е така.Какво ли не е превзето от Тях.Много отдавна е замислено,сега осъществяват замисъла: световния Техен ред.Ако не се подчиниш,няма милост:кръв и смърт и показ на това по света( по медии), за предупреждение на онези,дето ще дръзнат да се противопоставят.Ум на нормалните хора не побира такава жестокост! Маниакални да си вярват,че са богоизбрани-генетична психоза.И за тези точно неща се смятат за най-умните....

До Дракула: точно така е. Съдът в Хага е просто юдеомасонски съд за противниците на юдеомасонството. Не е никакъв международен съд, защото не е избиран на общо събрание на ООН.

Сейф ал Ислам каза: "Ще се боря докрай и ще отмъстя!" ...Много им се иска да се предаде, но Плъховете тепърва ще се пържат в собствената си кръв!...А и Кадафи не е убит!...Агресорите да очакват изненади!!!

Най-добре да поиска да го съдят в България. И бай Марин да му е адвокат. Най-много условна ще му лепнат.

Eаиде сега условна.Най-много пробация и обществено-полезен труд.А може да мине и само с глоба за неправилно паркиране...

нали е мюсюлманин защо не иска да го съди т е х н и я съд? а може д о р и да му приготвят златни решетки.... колко ли невинни души и тои е пратил на оня свят.... крушата и дървото "били" роднини... в и н о в е н е!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-кротко и внимавай какво пишеш!

нямат шанс да оцелеят където и да отидят; след изявлението на хилари клинтън стана ясно, че еврейските банкери от ню йорк+семейство буш, които управляват сащ, вече са издали смъртната присъда за семейство кадафи; разбира се, не заради тормоза върху либийския народ, а заради милярдите им, които трябва да бъдат присвоени изаради нефта; тази клика уби президента са сащ през 1963г., защото беше достатъчно смел да им отнеме правото да печатат парите на американците (и след това да им ги продават), с което ги ограбват и контролират (право, дадено им отново от следващият президент веднага след полагане на клетва на еър форс), та една възмутена международна общност ли ще ги спре да дерибействат в цял свят

Всичко това беше ясно още от самото начало.

Точно така. Същата криминална сган уби и Кенеди.

След изказването днес на емира на Катар че негови войници активно са участвали в "революцията" и намирането на все повече екзекутирани кадафисти за кого още не е ясно какво се случи в Либия и как беше използван ООН за окупация на независима държава

Дивашка държава,дивашки манаталитет!Със или без Кадаифи,все тая.Никога няма да им простя гаврата с нашите сънародници.Криви-прави,те са наши сънародници-измъчвани,побърквани от шепа фашизоидни негодници.И пак палач е начело на ПНС!Какво др.да се очаква,от т.нар Джамахирия!?Колко са далеч от Руанда?

Кой кого е измъчвал, бе! ти сигурен ли си или просто така те обработиха от тв?!

По същия начин трябваше да се избие бившия комунистически режим в България. Сега нямаше да имаме такива проблеми с тях.

Защо Сталин не можа да се справи със всички комунисти, като теб!!! Сега света щеше да е по-хубаво място за живеене!!!

Ами да, те така се бяха свили като мишоци тогава и очакваха изтребление, но ние нали сме демократи им простихме и гледай сега каква стана тя - комунистите отново владеят положението и ни радват със социалистически заплати, както си беше и преди.

Ха ха от кого щяха да бъдат избити , от такива мишки като теб ли??? Колко сте жалки българите, големи смелчаци сте но само на масата след 3 ракии! Тъпаци!

Е хубаво де, ако нямаш мнение по темата, трябва ли да пишеш глупости само и само да си в играта. Е ако ние българите сме жалки, ти какъв ги дириш в български сайт?

Напълно те подкрепям, това което става през последните над 20 години е цената която плащаме за "мирния" преход.

Нарича се " ДЕМОКРАЦИЯ" - КЛОНИНГ НА ТОТАЛИТАРИЗЪМ - НО ЕТИКЕТ като по БДС.

С каква сигурност ? Запишете се доброволци, ако толкова искате да помагате на малкото зло...

Съвременната "демократична" диктатура се опитва чрез своята медийна пропаганда да ни убеди/научи/дресира, че черното е бяло, а бялото е черно. Злият Кадафи (човекът превърнал Либия от мизерна западна колония в просперираща държава с богато и грамотно население) срещу добрите бунтовници (психопатични и кръвожадни убийци и насилници от други държави, повтарящи като в транс "Аллаху Акбар" и нищо друго), подпомагани от доброто НАТО (над 9000 хуманитарни, касетъчни бомби в "защита на цивилното население", разрушили "Великата Ръкотворна Река" на Либия, неоставили камък върху камък от красивия град Сирт)

Един умен човек беше казал, че ако Хитлер е имал днешните средства за масова информация, въобще не му е била нужна война, за да завладее света!!!!

Мустафа Абдул Джалил обяви, че ПНС би искал операцията на алианса да продължи поне до края на годината, предаде Франс прес. ЩЕ ИСКА, ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО Е ЗАГУБЕН. ЗВЕРСТВАТА, КОИТО СА СТАНАЛИ, ЩЕ ПОРОДЯТ НОВИ ЗВЕРСТВА

1. Електрическата енергия в Либия е безплатна. 2. Банките са държавна собственост, а лихвите са много ниски. 3. Всеки либиец има покрив над главата си. 4. Образованието и медицинските процедури са безплатни. 5. Ако един либиец не може да получи подходящо образование или медицинско лечение в страната си, тогава правителството му осигурява това в чужбина, като му заплаща абсолютно всички разходи по престоя и лечението. 6. Ако един гражданин на Либия реши да си купи нова кола, държавата плаща половината от цената. 7. За всяко родено дете майката получава по 5 000 долара. 8. 40 хляба в Либия струват невероятните 0.15 долара. 9. 25 процента от либийците имат висше образование. 10. Цената на един литър петрол в Либия струва 0,14 долара.

Да се неначудиш откъде се взеха тез бунтовници

Ми и в България ако почнат да раздават оръжие, да промиват мозъци, да ти обещават хиляди долари (щото няма да мине номера с девиците в рая) да не мислиш, че и тука няма да се намерят няколко десетки хиляди бунтовници които ще гътнат който и да е на власт? Нарочи ли те западния свят, къвто ще да си бил преди това с тях накрая ще те убият. И именно бившите ти приятели от Запада ще поздравяват бунтовниците за твоето убийство.

Радвай се че в България няма петрол

Да, ама не можеш да напсуваш Кадафито (бог да го прости) както тук си псуваме ББ или Станишката. Това е то Свободата, Санчо.

Това ли било демокрацията ? Свободата да можеш да напсуваш публично държавния глава? Тфу, да му се не види! Аз досега мислех, че демокрацията е наличие на голяма средна класа. Благодаря ти, че ме извади от тази голяма заблуда !

Вече НЕ. Остаряла информация...

Бе маа му стара, чудех се защо умните хора от цял свят се натискаха да получат зелена карта за Либия, ама сега ми се проясни. Благодарско!

Ми там работеха като наемници техници, инженери, лекари и медицински сестри от цяла Европа (не само Източна) и Азия.

Абе ти сериозно ли? Найстина ли всичко това им е било безплатно на тия глупаци и те ей така с лека ръка го опрапастиха. Е сега ще видят що е демокрация по западен образец. :)

Не го слушай , знаеш ли колко е далеч от Либийската дейсвителност ! Единствено за бензина е прав...другото са стари работи от преди пет години.

голяма демокрация установиха в Либия "умните" бомби на НАТО....

А колко е избил това зелено-червеникаво изчадие? А колко е щял да избие а? Собствения му народ го уби като куче, както той се държеше с тях...

Колко е убил? Инфо имаш ли?

А поименно не искаш ли да ти ги изредим, комуноиде??? Бегай у лево се крий, че вашата се свърши в неделя и ще пикаете газ!!!

"....да се осигури защита на границите, за да бъде възпрепятстван притокът на оръжия от съседни страни...", т.е. да се внася само американско оръжие. Май.... им американска

Това са тъпи и отвратителни убийци.Може би Кадафи е бил прав.Пред международния съд трябва да бъдат изправени Хилъри Клинтън и западния алианс ,взел участие в масовите убийства.Позор!!!

Вие нормални ли сте? Народът въстана срещу лудия си тиранин, а вие?... Явно ви харесват такива режими? Защо не се изселите в Северна Корея?

Скоро и това ще стане. От империалистите по-големи престъпници няма.

Пуфчо, Тодор Живков за какво го свалихме, а!??? Някой да е живял зле!? Имало е доста недостатъци системата, но на фона на сегашната "демокрация" всичко в България беше на светлинни години по-добре! И свалянето започна ОТГОРЕ, както в Либия, като някой си присвоява правото да говори от името на народа!!! И никой не пита хората това ли искат!!! Защото когато събереш банда от 2000 човека с автомати, обикновенните хора НЯМАТ МНЕНИЕ!!! Как е възможно да сте толкова елементарни в мисленето си! Хора от твоя сорт са благодат за Новият Световен Ред - каквото му кажат по телевизора - това е истината!!!

Ало, НАТО, ало Саркози, какво става, кой е сатрапа?!