Бунтовниците в Либия отблъснати от Брега. Ключови фигури бягат от Кадафи

Либийски бунтовници, които по-рано днес обявиха, че изцяло контролират град Брега, бяха отблъснати от града, съобщи БТА. Две нови ключови фигури близки до Кадафи избягаха от Либия.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовниците в Либия отблъснати от Брега. Ключови фигури бягат от Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представятели си ако Либия има ресурса който има НАТО кога ще бъде превзета либия от окупаторите.

Драги Алекс, този ресурс, за който говориш, е само функция на вековно културно-историческо, научно и икономическо развитие, които имат успех сред определени нации, съобразно с много етнически и други дадености. Всичко това прави хипотезата ти безкрайно абсурдна и комична.

Пропуснал си най-важното и основно нещо в цялата комична редичка от факти, които си изредил, тези държави са грабили света векове наред.:)

Западът/ебати западът със този рогатко Саркози и тази немска домакина Меркел/ този път няма да победи, повечето от народа е с Кадафи..... а и крайно време е и братушките да се намесят...

готин кои са братушките за тебе Тези дето ни побутват руския ботш ли Аман отрубаджии

Неграмотник!

Не бъркай тази капиталистическа Русия с СССР, те нямат нищо общо.

Какво искат тия преяли араби?Елате ни вижте нас или да се разменим?

Смърт на тирана Кадафи- убиец на собствения си народ! Победа за демократичния арабски народ на Либия!

Личи си, че си бедуин - акълът ти е беден като на североафриканец!

Как мое да си толкова неграмотен? Ти знеш ли кво значи бедуин и защо обиждаш североафриканците? Или си изрелска шушумига?

Как да затворим устите на световната корпоративна преса. Туй Работническо дело и цялата соцпропагандна машина бледнее пред днешния ужас с фалшифицираната информация, лееща се от западните медии. Сатанизацията на неугодните им е отвратителна, боже, докъде стигна светът!

Кадафи е морален победител! Смърт на НАТО! Очаквам скоро Франция и Англия да горят! Да живей Кадафи, да живей независима Либия!

Огън да гори неверницете империалисти. Слава, вечна слава на непобедимата армия на другаря Кадафи- вожд и учител на световня пролетарият и международното работническо и комунистическо движение!Слава!

Кадафи никога не е бил комунист, вие нещо сте се объркали всичките.

Да живей също така, както живей и Саддам! А на хамериканците да им се запалят барбекютата дано!

Ще, ще...

Дядо Иване, всеки ден май ти "разказват играта", ама на теб хич да не ти пука, нали си вземаш хонорара?

Дядо Иван е симплекс ! Само предава ! Нещо като навремето "Говорить Москва" !

Дръж се Кадафи, рано или късно ще победиш......

Ще, ще! Ще победи съня като се събуди в кауша...

Твоят муамар както се е засилил, ще смачка в навалицата и САЩ, и разните там францийки, италийки, световния империализъм и ще възцари управлението на зелената книга! Особено пък с твоята мощна подкрепа - вързано му е в кърпа мачкането!

Тъй тъй дядо, тоя път си прав! Пак си прекалил в клуба, но аз те подкрепям! Да верваме в другаря Кадафи- любим вожд и учител на либийския народ и пътеводна звезда за слепи като теб!

Моряк съм и наскоро минах през Либия. При подхождането към Триполи ни спукаха от проверки а като отивахме към Бенгази натовските кораби се правиха че не ни виждат въпреки че и за двете пристанища носихме зърно. Това което на мен ми направи впечатление е че в Триполи се хващаха над 40 ретранслирани ТВ програми от които само 4 бяха либийски докато в Бенгази имаше само две програми излъчвани от местната управа. Когато в Триполи гледаш ВВС, Фокс нюз или Ал Джазира почваш да се чудиш къде блее либийската цензура че не само позволява а и плаща да се излъчват с цифрово качество пропагандни материали против Кадафи.

Морски, това е защото Кадафи е прекалено толерантен с "демократизаторите", които са всъщност едни страхливи подлеци.

Океански, ако си от нашенския океански риболов - той отдавна ръждяса и скърца, както ти в опитите да напишеш нещо смислено, обективно и вярно. Ти, при някой рейс с Океански риболов да не си останал при талбаните?

Много се радвам, при това от сърце, на пълното безсилие на поддържниците на Кадафи. Те добре знаят, че не могат нищо да променят нито в нашата страна, нито в света. Пълната победа на Кадафи над Нато, която предричаха, не се състоя. Обесването на юнака им обаче е съвсем вероятно, ако не духне овреме или няма куража да се самоубие. Е, нека се утешават с писане за сатанизма на САЩ, нищо че са атеисти! Демокрацията им признава това право, по тяхно време за подобни думи по адрес на сесесере вкарваха в затвора.

Много ще си ми интересен ако тук турците такка поискат независимост и тръгнат да се бият, сигурно първи ще си нарамил бохчите и ще търтиш да бягаш през границата:))) Аман от глупендери!

Чрез сатаинските си медии, международната "деократична" мафия, в лицето на машите си САЩ, НАТО, ООН и др. п., се грижи световното население да бъде "ПРАВИЛНО" информирано относно "лошия диктатор Кадафи" и "борбата" на "репресирания" либийски народ да го свали от власт. В интернет обаче все още може да се намерят снимки на т. нар. "бунтовници", които са всъщност добре платени чужди наемници и то с парите на либийският народ. Пари, които се намират в американски банки и са на либийската държава и които "демократизаторите" заграбиха, като излъгаха, че са на Кадафи. А "грехът" на Кадафи е, че не иска да подари природните ресурси (огромни количества нефт и ВОДА) на демократизаторите (исраел) и не иска повече да му плащат за тях с ФАЛШИВИЯ ДОЛАР.

Пустинен, на теб да не би да са ти отказали зелена карта? И коя валута според теб е истинската-рублата или севернокорейския вон? А на каква кола се возиш, какъв ТВ гледаш и на какъв комп пишеш, признай си брато? И си признай че всички са купени с "фалшивия" долар по който вовек ще се равняват, както досега, всички валути в света.

Ачо, много си наивен, брато. Дано не го осъзнаеш по трудния начин.

Откакто е почнала войната в либия все едно и същи . Клучови фигури бягат от Кадафи , Обкръжението напуска Кадафи . Като го напускат и бягато от него защо не е превзета либия от тия измислени бунтовници ?!

Вярно е! Аман от тези лъжи и измислени бунтовници. Днес по обяд Кадафи е приел парада на трудещите се в Триполи при голяма тържественост! А сега пишат че някакъв Салам избягал...

И у нас ли плащат толкова яко тези, че нашата журналистика не е в състояние да направи разлика между "бунтовник" и "наемник"

Интересно ако бунтовниците достигнат Триполи и местното население излезе да защитава града дали ще бъде обявено за войска и бомбандирано от НАТО

Населението е воръжено и предвождано от любимия на народа вожд и учител др. Кадафи е готово, с развети знамена да защити правото дело на трудещите се работници и селяни!

Ами да Гого. Населението на Триполи е от племе което хич не се има с племето от Бенгази. Освен това либийците в болшинството си не са мераклии да се скъсват от работа в полза на някой западен господар. Предпочитах всевъзможни бели да идват да им работят на тях пък те да карат на държавните дотации от петрола

Тая измислена война интерсува ли го някой?Ни Кадафи ми е симпатичен ни тия дето искат да го свалят така че кво ни пука кво сатва там и що ни занимават с тая глупост?!!!

За да останат в чужбина тези или яко са им платили или яко са си заделяли по някой и друг долар от петрола за черни дни. Откъде ги намира Кадафи все такива предатели?

Много ми е интересен въпросът - какъв процент от т.н. бунтовници, всъщност са бойци на SAS, DELTA FORSE и други "дружествени" специални части!?????

Ами просто няма такива. Кадафитака е омръзнал на либийската върхушка, че няма нужда от чужда намеса. И понеже руснаците са слаби и няма кой даподкрепи "патриотичните" сили, времето на диктатора изтича. Е то може и да не стане по-добре, но с Кадафито е свършено!

Шефче не ги пиши такива сякаш аз съм мислила и писала, а не шеф. Тия фантасмагоретини откъде ти дойдоха на ум? Ти вярваш ли си сам? А сам говориш ли си?

Чистачките за това са чистачки - да работят, а не да мислят! Защото умственият багаж им е малко! Може би са фантасмагории НАТО-вските бомбардировки всеки ден или 2000 морски пехотинци на Щатите, дислоцирани в района преди два месеца с най-новият самолет-хеликоптер V-22 Osprey и ...............................абе няма смисъл да ти разказвам, гледай си парцала!