Загинал втори син на Муамар Кадафи. Триполи отрече

Хамис Кадафи, един от синовете на либийския ръководител Муамар Кадафи, е убит тази нощ, съобщиха либийски бунтовници. По-късно обаче говорител на режима в Триполи опроверга съобщенията и ги определи като "пропаганден трик".

Обратно в новината

Коментари - Загинал втори син на Муамар Кадафи. Триполи отрече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР трябва да провери, кой е допуснал в страната ни поддържници на диктатори-човеконенавистници от комуноиден тип, при това изповядващи религия, според която убийството на неверник (християнин) те праща автоматично в рая?

това е възмездието. дали искат или не то бавно но сигурно и д в а!!! да му мислят всички деспоти!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хамис Кадафи не е загинал.

Това да е най-добрата ти новина за следващите 150 години.

Моралната позиция е следната: ако трябва да се избира между това Кадафи да остане на власт и едно невинно дете да загине, първата от двете възможности е задължителният избор.

Я как Садам го свалиха от пиедестала с едно въже, вързано за танк. После му метнаха друго през връта и се оказа смъртен. Тук и екзосето може да свърши работата.

ТАЗИ НОЩ ПРИ НАПАДЕНИЕ НА ЧЕЧЕНЦИТЕ БЕШЕ УБИТ СИНЪТ НА МЕДВЕДЕВ,ТОВА ЗАЯВИХА САМИТЕ ЧЕЧЕНЦИ.ЦИТИРАНИ ОТ ИТААР-ТАСС,РОЙТЕРС,МОЙТЕРС,КПСС,БТВ,МТВ,МСАТ И ТАКА НАТАТЪК.ИНФОРМАЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОТВЪРДЕНА ОТ НЕЗАВИСИМИ ИЗТОЧНИЦИ

Дедо, приготви се! Скапан, дърт, прошка няма.

и трима внуци на либийския лидер, които нямаха и три години.

Това е връзка към документ уличаващ британските секретни служба в използуването на изтезани и измъчвания като средство за разпити. Моля не ми изтривайте връзката, че документа е важен, за да може бг. народ да прогледне и да каже най- после СТОП на прозападното му промиване на мозъка! bit.ly/pslN4p

не виждам защо един доказан теро не трябва да се измъчва при разпити? ти си гурно ще искаш и да го пуснат след 24 часа, a?

Доказан ??? Ако всичко е доказано защо трябва да бъде измъчван? Мъчението е за да го накараш да си признае!!

Ами, гугъл не го намира. Дай заглавието или друга ключова дума.

С правителството на колонията- България е американистанско

АМИ АМЕРИКАНЦИТЕ СА СИ ВОЙНОЛЮБЦИ. ОБИЧАТ ДА СЕ МЕСЯТ В ПОЛИТИКАТА НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ И ПОД ОПРАВДАНИЕТО ДА ВЪДВОРЯВАД РЕД СИ УБИВАТ НАРЕД. ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА

За да си изверг, достатъчно е да си американистанец

Дръж се до край, полковник, покажи на западните путьовци, че волята и храбростта са по-силни от парите и модерните оръжия...

Да го държим др. Иван! Заедно да го държим! Той е благодетелят на своя народ, бащицата! Той е прав и победата будет ЗАД нами!

Дали е благодетел на своя народ или не, ще реши либийският народ, а не смешни клоуни като джуджето Саркози или дърти перверзници и п.....и като Берлускони. То се видя, че със свръхмодерните си оръжия нищо не могат да направят вече шести месец и затова прибягват (от безизходица) до убийства на децата и внуците на Кадафи, само и само да не признаят поражението си...Страхливци!!!!!!!!!

За всеки честен и мислещ човек няма никакво съмнение, че мръсната война на НАТО в Либия е ВАРВАРСКИ грабеж и безогледно убийство на всеки, който активно му се съпротивлява. Каквито и недостатъци да има Кадафи, той с кръвта на синовете си и със своето мъжество се доказа като истински държавник на Либия. Ако лицийците го мразеха както лъжат световните вампири, дори ден след натовските бомбардировки нямаше да остане на върха. Но либийците знаят какво имат и какво ще загубят от натовските "миротворци".

Подкрепям! Да живеят другаря Кадафи, Саддам Хюсиеин и др.Сталин! Ураааа!

Тея, които си изброил, всички са цигани, също като чичо ти Обама...

Ей ти, образцово зомбирано човече, както и да се напъваш нищо друго освен пропаганден боклук и клишета или физиологичен отпадък не можеш да произведеш. Опитът ти за ирония е толкова нескопосан и жалък, че не заслужава дори прочитане. Сталин е велика личност и велик държавник, когото мнозинството руснаци и сега ценят. Кадафи не е предател и блюдолизник каквито са "правилните" политици. Народите помнят, обичат и уважават такива държавници. А подобни нищожества като теб не оставят следи даже, когато са живи, защото са кухо модно ехо и толкова.

Дядо Иване иди си с мир и без това отдавна, вече 22 години, си в "трета глуха"!

Тоя ненормалник ако иска поне родословието си да спаси е време да се отгегли. Но като, че ли за него дори собствените му деца нямат голяма стойност.

Те това е демокрация.В Либия има Нефт и НАТО е там. В Сирия другаря Мубарак гази народа с танкове там обаче няма НАТО,защо да го има?като няма ПЕТРОЛ!

Какъв Мубарак и каква Сирия? Мубарак е в Египет! Ей, сбърканяк, който те пусна да пишеш срещу порця шкембе чорба с двойно доза чесън? Овоня с неграмотността си всичко наоколо!

добре де,важното е ,че разбрахме какво иска да каже човека... не е заслужил такива обиди...

Другарите са тук! Закусали с топла храна от "Позитано", в очакване на кебапчетата за обяд, група хористи с пълно гърло пеят химни във възхвала на добия чичко Кадафи, който все още не стигнал рекордите на Сталин в избиването на свои сънародници.

Сталин, ако не знаеш е грузинец, също като изверга и военнопрестъпник Саакашвили, когото твоите любими янки възхваляват и всячески подкрепят

Таваришч Пламен, Сталин е БАЩИЦА НА НАРОДИТЕ, ПРЪВ ДЪРЖАВЕН И ПАРТИЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА СССР! ВСЕПРИЗНАТ ВОЖД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПРОЛЕТАРИАТ И КОМИНТЕРНА! ДРУГАРЯ СТАЛИН Е НАШЕ ЗНАМЕ! НЕ ОБИЖДАЙ!

Когато умственият потенциал на един човек е много малък, той обикновено започва да говори за всичко с добре познати и заучени фрази - "Другарите са тук! Закусали с топла храна от "Позитано", в очакване на кебапчетата за обяд..................................................и т.н. и т.н.!!! ЕЕЕЕЕЕеее опитай да измислиш нещо сам /а/! Защото това, че една военна организация, съставена от уж "демократични" държави, се държи в международен план, като ГАНГСТЕР РЕЦИДИВИСТ - няма нищо общо с брътвежите ти......

Абе глупак,ти знаеш ли колко милиона е избил Сталин бе? Айде прочети малко история,и не се изказвай неподготвен американолизец такъв ! Аман от нелепи сравнения !

Колко хубаво е все пак, че всички защитници на Кадафи не могат абсолютно нищичко да направят, ама хич, освен да пишат по форумите!

Много си интелигентен! Браво! Пожелавам ти селският бабаит да каже, че не го уважаваш и да дойде в дома ти и да те пребие! А всички хора от селото, от страх, да казват, колко е хубаво, че те е наказал!

Ама верно, можете ли нещо да направите - срещу САЩ, НАТО и другите врагове на Кадафи? Нещо за което се искат здрави гащи. Както добре знаете - не. Е, пишете си тогава, това не променя нещата! :)

ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ КАКВОТО ПРАВИШ ЩЕ ТЕ ПРАВЯТ!!! ИДВА И КРАЯ НА КАДАФИ- ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА В ТОЗИ ЖИВОТ-НЯМА БЕЗПЛАТНО И ПРОМОЦИЯ!!!

Tя тъпотията не ходи по гората.

Срам и позор, че сме съюзници на тези убийци. Жалко за България. Щото тия ще нахлуят и у нас. Няма да съм жив тогава, надявам се.

Не ме натъжавай така, форумът ще бъде пуст без теб...Но огов(нен)ата диря дълго ще остане.

тия са като мафиотите - избиват синовете за да не тръгнат да отмъщават, хитро

Удивлява ме четенето със задника си, които някои прилагат или още по-умопомрачителната им логика. Ако целта е да се изкажат срещу НАТО, САЩ или която и да е развита страна могат просто да го направят. Убили са син на Кадафи, който преди това се е сражавал и спрял атаката на бунтовниците - факта, че е син на Кадафи, възраст не се споменава, но и Сеиф Ал Ислам му е син, но не е в детска възраст! Война е - има жертви. Кадафи сам избра да тръгне по този път

И как точно Кадафи избра този път? Нападна Франция, Италия или САЩ? Май те нападнаха Либия под тотално измислени предлози.

Като изкара танкове срещу собствения си народ,охлюве.. Ако викаш на няколкото хиляди избити с военна техника измислен предлог мога само да те съжалявам,защото тогава си слабоумен охлюв!

Ужасно е. Нищо не оправдава убийството на деца!

Не успях да прочета къде се говори за убити деца? Това че му е син не значи че е дете. Може би смяташ, че Кадафи е на 35 години и децата му са в детската градина. Нищо че командват войската.

Вземи прочети пак последния ред, а?

Великите демокрации методично избиват семейството на Кадафи, преди него самият.

ЗНАЧИ КОГАТО НЯКОЙ ПОСЕГНЕ НА САЩ И ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ,ТОЙ ПОСЯГА НА СВЕТОВНИЯ МИР И ДЕМОКРАЦИЯ!??? ТОГАВА ВСИЧКО СТАВА РАЗРЕШЕНО. УБИЙСТВА НА МАЛКИ ДЕЦА,НА НЕВИННИ ГРАЖДАНИ И НА БЕЗЗАЩИТНИ СТАРЦИ ОБЯВЕНИ ЗА ТЕРОРИСТИ! БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА,БЕЗ ДА ИМ СЕ ДАДЕ ПОСЛЕДНА ДУМА!?? Е ТОВА Е НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД! КОЙТО НЕ СЛУША И Е НА РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ САЩ ГО ЧАКА СМЪРТ!

Съгласен съм с тебе с една малка корекция. Редът винаги е бил такъв, силните на деня бият, убиват, изяждат, слабите.Било под лозунга на христианството. комунизма или сега на демокрацията.ДЕ Е СИЛАТА, ТАМ Е ПРАВОТО. От как свят светува и докато се самоунищожи.

Да така е! Но нали светът се развива! И всички ни убеждават, колко цивилизовани сме станали, демократични и хуманни!!! Нали САЩ са люлката на цивилизоваността........................ Кво става......???

Закусали с топла храна от "Позитано", в очакване на кебапчетата за обяд, група хористи с пълно гърло пеят химни във възхвала на добия чичко Кадафи, който все още не стигнал рекордите на Сталин в избиването на свои сънародници.

Това е една чудесна демокрация и върховна световна справедливост - да убиваш малки деца и хора без съд и присъда. И то когато е очевадно че става въпрос за вътрешен конфликт и че е груба намеса във вътрешните работи на независима държава на група държави

Това са постиженията на великите миротворци - НАТО !

Борбата е за петрола и контрола. Ти още ли си заблудената овца?!

Вероятно не си усетил сарказма, който влагам в поста си.

Добре ,че ни отвори очите.

Аз пък мисля, че НАТО са убийци.

Голямо военно обучение трябва за да убиеш три дечица на по-малко от три години, защото не можеш да откриеш дядо им.

ДЕМОКРАЦИЯ, МАЙ ФРЕНД!

Ха, те тези "демократични" сили десет! години уж търсиха Бин Ладен и накрая - били го хвърлили в морето... ;) ПарАта, парАта... само това е важно.

Убитият е 32 годишен бе!!! Грозна работа е във всеки случай, но така е като се произвеждат повече бомби отколкото презервативи

Дано господ накаже убийците, не преките, а тези който спасяват икономиката си с тези нападения идеолозите на тези зверства. Аз не желая да съм част от това избиване на хора. Така безсилни бяхме, когато разрушаваха бивша Югославия. Така ще бъдем и когато ислямистите решат да заграбят територий от България населени с турци. Защо нашите съюзници наказват един лидер, който беше осигурил приличен живот на своя народ. Защо избиха децата му, а малките внуци. Такива ли сме миротворци? Ще направят ли нашите съюзници това, което той беше направил за хората си. Ще им постройм ли разрушените магистрали, болници, водопроводи в пустинята безвъзмездно. Срам ме е. Съжалявам тези хора, страдам за невинните жертви. ХОРА НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДА СПРЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ.

Марги, наистина ли мислиш така или ти плащат да пишеш тези безумия? Ако ти плащат, значи ти плащат хора, които нямат хабер от манипулации. Защо ревеш за Югославия , а не ревеш за Западните покрайнини, заграбени от сърбите, за убийствата и издевателствата над Българи в бивша Югославия и Македония след Втората световна война. Скоро ли се върна от Бузлуджа? Бъди малко по-обективна и не забравяй за сърби и гърци, когато ругаеш турците по стар атакаджийско-червен маниер!

Докато гледаш в миналото нямаш бъдеще.

Заграбени след една загубена от България война с подкрепата на същите тези, които сега бомбардират Либия, а преди това бомбардираха Югославия!И това според теб е нормално ?

Драги ми сънароднико не всеки се продава в този живот. За партийте смятам, че всяка от тях ограничава човек по някаквъв начин и за това съм безпартийна. Убийство без съд Вие как го наричате. Защо не настяха да се организират избори в Либия и те сами да решат кой да ги управлява. Смятам, че дори да си платен драскач трябва да имаш някакви принципи и по каквато и да е причина да не подкрепяш убийци. Случайно прочетох за новите нападения в обедната си почивка и се изкуших да напиша, за личните си тревоги, че сме съюзници на хора който за да заграбят петрол убиват деца и разрушават блага. Лесно ил се строй в пустинята.

Драги ми сънароднико не всеки се продава в този живот. За партийте смятам, че всяка от тях ограничава човек по някаквъв начин и за това съм безпартийна. Убийство без съд Вие как го наричате. Защо не настяха да се организират избори в Либия и те сами да решат кой да ги управлява. Смятам, че дори да си платен драскач трябва да имаш някакви принципи и по каквато и да е причина да не подкрепяш убийци. Случайно прочетох за новите нападения в обедната си почивка и се изкуших да напиша, за личните си тревоги, че сме съюзници на хора който за да заграбят петрол убиват деца и разрушават блага. Лесно ил се строй в пустинята.

Платен, лумпенизиран драскач, уви е "Do Margi" , който се подвизава и с други, нерегистрирани юзъри. Само за сведение.

Ако искате да хванете Кадафи-то по най-бързия начин, пуснете му някое от безбройните "интервюта" на пожарникаря и причакайте Кадафи в тоалетната. Със сигурност той ще отиде там да повръща!

Това от което ми се повръща са ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ, като тебе. Какво общо има Кадафи с Боко тиквата, доган феса Сергей - загубеняка ?!? Аман. Напъхваш се в тази тема за да си изпълниш квотата за деня ли ?

тоя кой знае колко синове има, ако ги трепят с такова темпо...

И трети ще има, но титуляра, титуляра кога? Трябва да си голям изрод, че да жертваш едно по едно децата си само и само ти да оцелееш!!! Противоестествено.

Ти си болен мозък бе. Ами ако всъщност либийците смятат че това е да жертваш цялото си семейство за да защитиш държавата от шайка разбойници

Откога започна да наричаш "шайка разбойници" един народ, възстанал срещу диктатурата на един от най-големите муждународни престъпници и диктатори?

Омръзна ми от промити мозъци като теб !