Коментари - Плевнелиев: Нужна ни е кауза - голяма колкото България | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев: Нужна ни е кауза - голяма колкото България

Живеем във време на силни личности и на ярки индивидуалности. Нужни са ни лидери, които не само да показват пътя, но и да са готови да го извървят докрай. Васил Левски е ярък пример за това - той ни показа, че за да поведеш народа, трябва сам да направиш първата крачка.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Нужна ни е кауза - голяма колкото България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо си намери ПЪРВА ДАМА,а после всичко останало!!?!

От 20 години българите имате кауза,много по-голяма от България!Нарича се взаимна омраза и се насажда по модела "предишните са виновни"-комунистите,лустрацията, досиета и всичко родено от болните мозъци!

Гербаджии, не цапайте святото име и дело на Апостола. Гледайте си бонусите и допълнителното материално стимулиране! Безсрамници. Да ви приседнат държавните пари.

България е малка страна г- н президент, ако не знаете!Нашата кауза трябва да е още много, много по-голяма от България!

И като се има предвид колко малка е България, то какво да се каже за каузата !

Как смее това торно червейче Плевнелиев да се изказава за Васил Левски и да омаскарява светлата му памет с глупавите си каузи и недорасли бръщулевници.

Предлагам следните варианти за обединителна кауза със съответната силна личност: 1. "Енергийната ефективност/санирано жилище - превърнато от думи в дела". Силна личност - Росен Плевнелиев. 2. "Личните спестявания извадени на показ и вложени в строителството на нови магистрали/спортни зали/МОЛ-ове и бизнес центрове". Силна личност - Бойко Борисов. 3. "Всяка българска кокошка - щастлива кокошка". Силна личност - Мирослав Найденов. 4. "Във всяко българско село по един малък реактор (доставчикът се уточнява)". Силна личност - Трайчо Трайков. 5. "Всеки полицай - с неограничени правомощия при общуване с околните". Силна личност - Калин Георгиев. 6. "Цялото правораздаване - от залавяне на заподозрените до осъжданете им - в ръцете на министъра на вътрешните работи". Силна личност - Цветан Цветанов. Всеки българин може да избере по една кауза според каузата или поради лични симпатии към "силните личности". Успешна седмица на всички!

Когато един Български Президент ЧЕТЕ слово за един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН и неможе да каже със свои думи какво мисли и чувства показва на какво ниво е интелекта му по обикновенни човешки неща..Дали това може да бъде Български президент заявяващ непрекъснато как ще обединява и надгражда а дори не е "надградил" на тези години свое мнение за ВАСИЛ ЛЕВСКИ - АПОСТОЛА на БЪЛГАРИЯ..

Къде ги вижда тия силни личности и ярки индивидуалности ? Аз виждам , че царят е гол !

Каузата си е имаме, но нямаме личности.Ако някой си въобразява, че ще се прави на сляп когато поли- цията бие народа, и ще бъде личност се заблуждава.Вместо да търси каузи по-добре да освободи местото за някоя личност.

Имаме кауза! Тя е в тефтерчето на Левски! Каква друга кауза иска Плевнелиев?!

Имаме кауза! Тя е в тефтерчето на Левски! Каква друга кауза иска Плевнелиев?!

Е ПОНЕ ТИЯ МУТРИ ОТ ГЕРБ-А НЕ ИМ ЛИПСВА И ГРАНМ САМОЧУСТВИЕ- А НАПРОТИВ-ИМАТ ДОСТА ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕ И ТО БЕЗ ПОКРИТИЕ...

ТИ ЛИ СИ СИЛЕН БЕ КЕЛЕШ... ТРЯБВА ДА ТЕ ВИДЯ САМО , КОЛКО ПРЪСТА ТИ Е ЧЕЛОТО , И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ И КАКВА ТИ Е И ФИЗИЧЕСКАТА И ДУХОВНАТА И ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СИЛА....

+1 - СУПЕР ПОСТ..!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЧНО КАЗАНО.

Здравейте! Честит празник!

Ами това ти разбравямбря, пенсионери има само в България ,друг матрЯл няма.

сър

КВИ КАУЗИ БЕ? НА ПЪТ СМЕ ДА СВЪРШИМ КАТО ЛЕВСКИ. ПРОГОНИХТЕ ДЕЦАТА НИ И ЗА КАУЗИ НИ ПЛЕЩИТЕ! ТИ ЗАРАДИ КАУЗИ ЛИ СЕ ВЪРНА БЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ? Е, ТЕ НЯМА ДА ИМАТ ТВОЯ КЪСМЕТ. С НАВИВКИ НЕ СТАВА.

Не съм чул по- смешни и обидни думи за делото на Левски и нуждите на България, изречени от български президент. На България е нужен нов силен градивен обществен идеал, с който да се ликвидира политическата мафия към която несъмнено принадлежи и клана на ГЕРБ, с него да се поправят всички грешки от прехода и България извоюва свободата си от новото алигархично-мафиотско робство, което и донесе криминалния преход. Именно така е мислил Левски като далновидно е гледал в бъдещето, когато е създава своята идеология "За чиста и свята република" да послужи за нов обществен идеал, с който България да извоюва свободата си от турското робство и да изгради новата България. Ето това трябваше да каже Плевналиев, но не го каза и за това няма да остане безсмъртен в пантеона на българските политици. Амин!