Коментари - МВР: Няма бомба на летище София (ОБЗОР) | dnes.dir.bg
назад

МВР: Няма бомба на летище София (ОБЗОР)

Районът около летище София беше отцепен за часове заради съмнителен багаж в микробус. От аеропорта първо казаха, че има бомба, но МВР не откри такава.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Няма бомба на летище София (ОБЗОР) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И както винаги,изгоря най слабият бушон в системата,PR на летището.След като трябва да има виновен,няма да уволнят директора,който е казал на жената какво да казва пред медиите.

То на аерогарата, ако някой не излъже с нещо, няма да са те. Мошенници...:-).

По немското радио още след обяд съобщиха, че в микробуса е намерено взривно устройство.

И в Лондон се чу - преди малко новината още се въртеше на сградата на Ройтерс на Canary Wharf

Да ни би, проваления "Нос", да се е хвърлил в Искъра? Тц тц, има си хас!

От всички изказвания които гледах по новините разбрах че както винаги виновни няма.Е почти,всъщност има един виновен СЛУЖЕБНОТО КУЧЕ което най вероятно ще бъде уволнено. Цирк Балкански.

То пак добре,че не са подхвърлили в буса шепа хероин и една бомба и тогава да видите какво става.

Явно след случая с Петко от Лясковец , таргетите за повишаване на рейтигна на МВР , са станали неодушевените предмети. Така спокойно може да се взривява контролирано , без риск някой "командос" да пострада. Извода лично за мен - на летището , само с таксиметров автомобил , с минимален багаж и по възможност билета да е еднопосочен!

Два месици не е доносил премии, прибрал е в къщи, ощи три кучки, кутретата имат, средни бильешки!

Ако някой иска да прави атентат, той може два пъти да направи фалшиви бусове и чак на третия да взриви. В такива времена по-добре да бъдем прекалено съмнителни, отколкото прекалено спокойни.

Сега дано не спрат пържолките на кучето !!!

След като са подушили,има нещо.Може да е имало преди,сега да видим дали могат да го докажат,иначе ще трябва да ни сложат още един данък,заради разнебитения бус.

Полицейските кучета по-кьопави от министрите!

на арменеца опиканите гащи ще плащаме:

Обикновенни малоумници!

къде е подпухналата бабичка да внесе спокойствие

Управлението на Биби и ГРОБ са най-коварната и унищожителна за България бомба!

Търсете песента апокрифно! Тука, ще ми я истрият "Експресно"? Лепа Трена

Няма бомба на летище София, но в Турция гръмна!

Взрив в метро станция Байрампаша в Истанбул. Поне 6 души са били ранени, според местната телевизия NTV. Според агенция Андалу взривът не е бил в самото метро, а над него.

Турция с взривове не можеш я уплаши.Там всеки ден гърми по 100 пъти.

Пишат, че обсвеникът на микробуса излетял със самолет, но как така е оставил толкова багаж в микробуса... аз като летя обикновено взимам всичкия багаж от колата... нещо много намирисва тази история, а и да си на път из Европа с кола имаща белгийска регистрация си е съмнително след 13.11.

На мен ми прилича на бус за гастарбайтери. Има много и различен багаж. Може да е чакал някой друг да го вземе и да се върне обратно в Белгия.

и сега ли никой няма да си подаде оставката за цялата тая паника, дето цял ден ни се свиват сърцата?! Пълна анархия в държавата! Тъпо и некадърно калинково управление!

Кучето реагире на експлзив, второ куче потвърждава, специялизиран уред препотвърждава, но експлозив не е открит. Някой лъже много нагло, сигурното е, че кучетата няма как да лъжат.

и след това произвеждаме контролиран взрив и бум! каквито следи имало вече нямало....

И аз като си ходя до Б-я за 2 седмици си оставям колата на паркинг на Терминал 5 на Хитроу ама досега не са ми взривили колата. Да стискам палци значи.

Правилно са действали. Да видим чий е все пак буса.

А на ръшките подвозиха ли им бомби в Сирия? Онзи ден ги бяха свършили, немаха и клечки , да си запалят цигарите. Днеска "заря" правиха ли!

обама призовал турция да усили борбата срещу тероризма , в следствие на което ,ердоган дал нареждане на туркоманите да обстрелват руските вертолети. засега не е известна съдбата на вертолетите и техния екипаж...

Нашия умен вожд призова за бдителност и ве4е има резултати.

А са кой ще плати на хората буса? Кучето?

данъкоплатците ще платят

трансформатор гръмнал на една спирка в истамбулското метро, един загинал , за ранени не се говори...

май се коментира в ефира взрив в турското метро - един човек загинал

Голяма параноя гони стачкуващите за по 20 заплати накуп. Свършили работа по български, като вината за тъпотията си прехвърлят на кучето, което макар и обучено ги било подвело. Тъпаци в униформа, които не вършат нищо полезно, който са клоуни и декоративни дръвчета, чакащи 20 заплати накуп на 45 години.

Бъчварова, у вас кучето няма да лайне, нито уреда ще отчете нещо. Да кажа и на останалите с подигравателните коментари: Разсъждавайте (ако можете) трезво в/у фактите и снимките - омотаните торби с тиксото не са с краставици и домати. Според МВР бомба няма, защото както при КАТ - 90% от катастрофите са заради "шофиране с несъобразена скорост".

има

Що не минете у нас? В хола се разхожда зла жена, редовно мъкне съмнителни чанти от пазарчето. Прилича на терористка и отговаря на името тъща. Вижте там, викнете баретите, пуснете кучетата, ако трябва я изкъртете и взривете.

да скриваш истината по толкова примитивен начин.

Извинете, търся си буса. Бях го паркирал на паркинга на летището, че изпращах гости от чужбина. Вътре им беше и целият багаж на хората. Пристигнахме по-рано и слязохме да пием кафе и после не го открихме.

Другия път няма да остави багажа си на летището. Нека да проумеят, че ако някой ще види багаж, чанта, торбичка, кутия ли - трябва веднага да се обади където и да е в автобус ли, в кола ли, на летището в София ли или на улица. В Израел - ако има оставен багаж за няколко минути - веднага ще го взривят. Сега разбирам защо Белгия не може да открие нито един терорист в собственната си държава - ако има такива "белгийци" като в София.

Каква чанта бе момче? Човекът си е паркирал буса на паркинга. Те му го разпраха и му взривиха багажа, защото изглеждал подозрително...

ни пази.

към господа полицаите и журналистите, но обучените за експлозиви кучета изключително рядко грешатлнищо чудно някой да си е напазарувал нещо в бг-то, да си е плАтил и излетял необезпокояван, а летищните власти са били барабана защото това им е работата

Щом кучето лае ми взривявате колата, така ли? Пак се изложихме през чужденците...

И какво сега кучето ли е виновно?

Малко по-късно от ръководството на аеропорта заявиха, че всъщност имало само съмнения за бомба. Както се казва , то не били компютри , а компоти.

така са казали, има съмнения за бомба/експлозиви-кучето надушва експлозив-вещество, не детонатор. и следи -обяснявам по подробно малки количества също надушва, за неразбралите все още, имало е в колата взривно вещество-кога кучето не може да знае...

НЕ МОЖЕ ЗА ВСЯКА ИЗМИШЛЪОТИНА И ПРОСТОТИЯ ЗА РЕКЪЛ КАЗЪЛ ДОЧУЛ ОТ ФИЛАНКИШИЯТА ДА СЕ ЗАТВАРЯТ ТЕРМИНАЛИ И ГАРИ ДА СЕ НАРУШАВА СПОКОЙСТВИЕТО И НОРМАЛНИЯ РИТЪМ НА ЖИВОТ НА ГРАЖДАНИТЕИ НАЙ ВЕЧЕ ДА СЕ ХАРЧАТ ЗА НАПУСТО ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ.ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВАТ СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ.АКО ТОЛКОЗ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ ДА ВЪРВЯТ ДА СЕ УЧАТ КАТО ЧИРАЦИ И КАЛФИ НА ЛЕТИЩЕТО В ДУБАЙ ИЛИ НА ЕЛ ДОРАДО В КОЛУМБИЯ

Имаме най добрите министър на МВР, гл. секретар , шеф на Гр. полиция, шеф на летище София ...надявам се все ГЕРБЕРИ , а аз знам че там е мозъчната материя !

Пак добре, че Рамбовците не са се самовзривили докато са взривявали куфара, защото на куфара не му мърдаше доживотен, а на микробуса съответната присъда за съучастие.

Аа зависи, ако наеме Марковски за адвокат нищо не се знае....

Щом и кучето и специализираното устройство са открили следи от взривни вещества, вариантите са 3: 1. Проба на охраната от страна на терористи. 2. Пренасяне на взривни вещества през границата от терористи, останали неоткрити при проверките. 3. Някъде се подговя взривно устройство, като този, който го е направил се е измъкнал от България, преди устройството да бъде използвано за терористичен акт. И при трите варианта, ясно е какво следва...

Te сега какви плащания ще има да правят за разбития микробус и за взривените неща та и неможе като на българин да го лъжат и манипулират колко ''опасност излизала от микробуса му'':)))))Тъпите ще си останат тъпи докато ги ръководят тъпи,

А с бисеров какво стана. Света вода ненапита и всички ни лук яли, ни мерисали.

Ако не е закусило с две телеЖки прЖолки, каква работа очаквате да почне да върши? Комисар Кунка К., кучешки психолог към МВР.

Бабо Тудорке, за Коледа съм планирал да ти купя вибратор, че да се намираш на работа и да не сипеш умнотии тука!

С 40-те лева от Гойко, аз ще ти подаря една помпа- смукатор, да работиш бес да се бараш !

Щом кучето е надушило нещо, значи в този мерцедес е имало взрив по някое време и то неотдавна! Ако това вещество вече не е в буса, къде е???? Може би някъде из София!

скоро ще научим

Кучето ли ви каза???че е надушило или оня дето бил до него така разбрал???

Абе всички сте си свършили работа, то кучето виновно :D