Лена Бориславова с емоционален пост как минава един ден на кабинета

Главният секретар на президента със саркастичен коментар на думите й, визиращи и Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленче, а я кажи онзи дребничкия Драгомир Вучев, от Надзора на ББР, той какъв ти е! Защото без него назначения в ББР не се правят, той коли и беси там. Как те уреди той тебе там :)

Къв Вучев бе ПАПУАС! Влез в търговския регистър! Такъв вучев никога не е имало в надзора на ББР!

коврето сички го разбрахме :)

Айде, айде. Нямаме нужда от иронията на една скъпа проститутка, за която ние плащаме (а не ползваме). Пропуснала е да спомене как завършва денят им - с обилна доза кока и амфетамини "Кристал".

Абе, къде Лена си сваля гащичките? има ли снимки как Кирчо лупка Лена ? видео дали ще се появи ? Кирчо лупка Ленка ... луп, луп, луп

Тая като народи дечица, на какво ще ги учи? Примерно, детето ще пита: мамо къде е тати? И тя кво? Освен - ебах ли го кой е?

Само с С….И и минава деня на ленчето на два стана работи

Болни хорица си избирате....

Налудничави бръщолевения с претенции за интелектуалност и идеали. Всъщност пълни глупости на един объркан ум.

Ленче...... Не е важно коя си и какво работиш ,а с какво ще те запомнят !!!??? А тебе бейби определено ще те помнят не с работата ти ,а с другите ти изяви.......това доживот !

Свирка на женен Премиер забрави да запише!

Е вече не е.

Това моме защо не наблегне на епилацията вместо да се занимава с неща от които не разбира ?

И.иот!

из дневника на Лена Бориславова: "15 Ноември 2022 - Парното е 40% по-скъпо в София, тока 30%. Хората стоят на тъмно и студено. Хляба е 3лв.,а дизела 5лв. Измисления Ковид "настъпва" с пълна сила, но само по новините на нашите медии естествено. Долу се събират няколко стотин хиляди разярени българи със сопи. Вземам пистолета, насочвам го към тъпата си кратуна у дърпам спусъка..."

ЩЕ ВИ ВИДЯТ СМЕТКАТА ПОЛУОМРЕЛИТЕ ЗАБРАВЕНИ БЪЛГАРИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ЩЕ ДОЙАТ ВЪВ ШОПЛУКА , НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ПУШЕШТО МЕСО , КАК НЕВИ Е СРАМ , ПОЗОР ???????? И З Ч Е З В А Й Т Е

Това за пушечното месо - дума, която дори не можеш да напишеш правилно - ти го казва човек, който прибира доооста парички за това. На теб или ти плащат по-малко, или изобщо не. Т.е. правят те на идиот. Никой няма да ни напада, а да вярваш, че шпиони трябва да стоят в страната, е позорно. Хайде малко самоуважение, а?

Лена казала, че са шпиони, а тя черпи информация от Гугъл. За еднолични решения, манипулации, спекулации и пр. - ни дума.

Голяма шеврантия с мустаци се родила .

АМИ КАТО НА ПЧЕЛИЧКИТЕ .ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ, А ТУКА ОТ ПАРАПЕТ НА ПАРАПЕТ.

Из дневника на Ленчето "как минава денят на премиера" -8:00 - пристигане в Министерски съвет -8:10- мощно ср..не, миризмата стига до площада пред министерството. -8:20- закуска-баничка с боза и кафе -8:30- поради неразположение в червата, Канадеца отново е в тоалетната -8:40- вече спокоен и на бюрото синеока Ленчето за сутрешния орален доклад -8:50 - Кирчо Усмивката не е доволен от сутрешния орален доклад, затова с Ленчето го пишат на задна дата, бюрото е здраво и Ленчето е впила нокти, докато мин-председателят с твърд тон и показва какво трябва да коригира в доклада -9:00- Вече нанесъл промените с бял коректор по очилата и личицето на Ленчето, мин- председателят доволен сяда на стола и влиза във ФБ за поредното обръщение към българските граждани.

Сега ги готвят за министри на финансите

На тия трябва да им забранят фейсбук!

провалените политици нямат бъдеще - тъжно, но факт

Че е така ,така е ,но някак тях не ги мисла.Замислям се върху бъдещето на редовия български гражданин , а то не е светло и сияйно

под снимката трябва да пише: Ти мен шъ мъ евеш ли бе?

Хептен няма новини що публикувате тази шитня на едно космато курве. Каква новина е това и какво ме интересува?

Най-проститр сте от Възраждане!!! Само цинизми и простотии. Най-добре ще стр в сибирските простори , а не тук!!!

Ами, да не би да не е вярно , е целия президентски антураж е от бившата комунистическа номенклатура..... Действително от миналия век...

Петков тази госпожица я държи за... няма да казвам кое, че ще ме трият, и тя е като омагьосана. :D Странно е - и зрели, сериозни жени като Урсула от ЕК го зяпат все едно е закачил звездите на небето. Ето и Лена - адвокат, в списъка за най-успели на "Форбс" и пише оди за него във ФБ през ден. Не я винете; по-силно е от нея. Брутален субект е този.

ОСТАП БЕНДЕР :-) ОПАСЕН ЧАР -:) ................... И НАКРАЯ БЪЛГАРСИЯТ НАРОД ИЗЯДЕ ГОЛЕМИЯ К.У.Р ...... ОТНОВО ...................... ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ТЪПА НЕГРАМОТНА

Вие сте опростак и малоумник, гарантирам от Възраждане. Там са отбор юнаците без мозък и мислене....

И двамата са млади и талантлива , за разлика от Вас- Прост и нагъл

Тия симпатяги от Америка за България все повече приличат на законспирирани шпиони с добре създадени легенди, дипломи от Харвард, класация на Форбс и т.н. Жалкото или не толкова е че се оказаха прости парчета, алчни и безобразни. Гоненето на дипломатите е скоростно с неспазени вътрешно-държавни процедури за изпроводяк, а и някой ден ще се поиска и отчет.

Интересно , при тази програма кога намира време да продуха кавала на Кирето?

Ужасно прост Сте!!! А вас така или иначе няма да ви огрее това за което мечтаете

Неудобни въпросчета а?

Явно вас ви огряло. Споделете де, не се стеснявайте.

Оставете ги, бе! Нека си водят духовен живот. И главно тя.

АМА ЗАЩО ТРЯБВА ДА НИ НАТРАПВАТ "СТРАНИЦИ" ОТ ЖИВОТА И.

Една държава под гнета на двама любовници.

Вир явно не сте живеели в Гнет. Идете в Русия там ще разберете какво е!!! Не Ви е мястото е демократична държава.

Бе ква демократична държава, бе шаран ! И стига сте повтаряли като папагали, ами иди на място и виж с очите си "гнета" в Русия. Ама нямаш пари за градския транспорт, къде ти чак Русия. Благодарение на смахнатите любовници, психопати.

Не знам тия дри.льо.ци как се вживяват на някакъв фактор в политиката. Да се опитваш да иронизираш държава с ядрен арсенал е толкова инфантилно. Далеч съм от мисълта, че им липсва дипломатически такт, защото те са толкова далеч от това да правят политика, виж добре се справят с нарежданията от Козяк. Какво пък всяко чудо за три дена, жалкото е че ние ще им сърбаме попарата.

Тръгвай си, лено, че народа иде със сопите.

Боже, колко елементарно момиче, случайно попаднало на поста, който заема. Откакто тия взеха властта и натвориха толкова ужасни антибългарски дебилщини наистина започнах да се срамувам за България. Много жалко! Дано ги изметем по-бързо, защото антидържавната им дейност е повече от очевадна и ще ни докара ужасяващи последици. Спи, народе, спи!

Аа, не...няма случайни неща...

Е на свелинни години пред това недоразумение. Боже, дано българите гласуват адекватно!

е и неграмотна на всичкото отгоре!

от дневника проличава, че Ленчето е доста емоционална нак(т)ура.

Повярвала си д.исла! За чеп за зеле не става, ама се опитва да остроумничи. Явно онези, които ги пробутаха по фалшив начин на българския народ ни мислят за пълни идиоти, а може би са и прави. Второ правителство Петков + Василев няма да има, а дори и да направят някакво ГМО с крадени депутати ще умре скоропостижно под натиска на протести, каквито не сме виждали нито по Виденово, нито по времето на имбицила от Банкя.

Че кой ще протестира, бре? Единствените реално мащабни протести в последните шест месеца бяха в тяхна подкрепа. София ги обожава, най-малкото. Не се самозалъгвайте.

Ще видим колко ще ги обожават, ако изкарат до зимата. ПП са проект за личностно обогатяване и инструмент за изпълняване на чужда воля. Какво стана с Гешев? Какво стана с реформите? Вместо нещо реално слушаме само за Русия, Митрофанова и някакви неопределени пожелания за необозримото бъдеще. Пълни артисти!

Ако бях на Мястото на Петков да съм я откраднал и в Канада един кабинет и отварям от 5 до 10 деца. Другата подлога на Мургина В. да му мисли.

Нейното лично слънце ще грее чак докато Муньо нареди служебния кабинет и разпусне парламента, та Лена си е ларж. :) И после пак ще грее като кандидат-премиер за предсрочните избори. Тя няма и една грижа на света.

.......

Лелеее, това безочливо курве е не само много просто, ами и неграмотно. И колко е самодоволно, същинска психопатка. Нямало война по обед и слънцето я греело... Тези ментално увредени изроди ще ни закопаят живи, хора !

К'во плюете по девойката бе, киселяци? Не сте ли били млади и влюбени и изпълнени с надежда за по-добър свят? Вижте я само как се разтапя от кеф всеки път, когато каже "господин Петков"; той е нейният герой. Или той ще продължи да й оправдава очакванията след неизбежните нови избори, или ще слезе ня земята. Оставете я на мира.

Били сме млади, но не сме били толкова ментално ограничени, защото разликата е много ама много голяма. За да си на тази позиция трябва да имаш солидни познания и дипломатичност. Това девойче има 3 дупки, които ги запълват редовно.

Ако е на 15, да се разтапя колкото си ще, но на тези години следва да има реално виждане за нещата. Нали е учила и обикаляла света за сметка първо на българската държава и после с парите на разни фондации. Алчно същество с фалшива представа за себе си. Потрес!

Ако е на 15, да се разтапя колкото си ще, но на тези години следва да има реално виждане за нещата. Нали е учила и обикаляла света за сметка първо на българската държава и после с парите на разни фондации. Алчно същество с фалшива представа за себе си. Потрес!

Не ми пиши с ника смот'льо избери си нещо друго.

Ами чудесен пост на Лена.Браво,има надежда за България!

Щом виждаш в лудото Ленче надежда, значи си безнадежден случай.

ЖАЛКО ЗА МЪЖА И ..ДОБРО МОМЧЕ,НО С ТЕЗИ ГОЛЕМИ РОГА ЩЕ МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ДВИЖИ СРЕД ХОРАТА

Това момче се ползва за параван от двамата измекяри: лудото Ленче и Киро Тъпото. Така "мъжът" на лудото Ленче катери стълбата и се издига, пълнейки гушата. Нищо няма с Ленчето, което облизва само Киро Тъпото.

ЛЕНЧЕЕЕЕ....КАТО ЛАПАШ ПИШОКА НА КИРО ПРОСТОТО КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАШ????????

Обслужва правно ББР за интересни пари и най-вероятно е участничка в няколко борда и отделно официално от Америка за България и неофициално от посолството за подривни дейности, както и отлични бонуси за русофобия. Тия нашичките журналисти за чеп за зеле не стават. Как пък един не поиска да им представи житието и битието на отбора КирУ, Асан и Луда Лена. Първите двама с Лорер са в далаверата от години и сега им идва дюшеш за банковите сметки. Същият профил са като Хари Потър и Велчев, даже единия стана милиардер.

"П.С. 2021 Чехия гони 70 руски дипломати. Бъдеще. Смисъл. Кауза." Тука вече не издържах и избухнах в смях. Виждала ли е някога тая кокона смисъл и кауза - освен нейната личната? А бъдещето - на нея не и стига ъкъл да го проумее... бъдещето на Запада беше пуснато в тоалетната чиния, от собствения му елит още по време на коронабесито... всичко оттогава насам е просто завихряне надолу по същата спирала... това че избраното от тях "бъдеще" става все по-ясно и екстремно, не го прави по-ново... ама хич. :))) Кокошка.

Въпрос с повишена трудност за хора без акъл. Колко думи в българския език започват с "ъ"?

Рускинята Ленуся Бориславовна, нали? Передасти, гответе се за Белене. Не АЕЦа, а ЛАГЕРА! И после в урановите мини доживот! Преди си имахме ПКП Сега пак Простия Куро Путкоффф Трети път викам без повече ПКПта. Аз пък повече работа свърших в петъка, курво долна!

Защо сте съкратили пикантните части?!

Тази Лена по-добре да говори за уважението си към семейните ценности. Двадесет и първи век сме. Друго е било по време на Възраждането. Тогава, според изследвания на бащата на българската социология Иван Хаджийски, такива като нея и Кирил Петков са били закарвани на мегдана. Там пред цялото село лично попът им е нанасял побой.

Уффф, че е проста тази

КОГА ЩЕ СЕ ВЗИМАТЕ С ОНЗИ ГОДЕЖАР С ПРЪСТЕНА? ИСКАМЕ ГОЛЯМА СВАТБА И КИРЧУ И ЛИНДА ЗА ШАФЕРКИ!

Той е само за парлама, няма никакъв годеж, никакъв годеник.

Ленчето стана за смях. Видя се що за стока е. Кирчо и той. И двамата не стават за нищо. Стават само да са плющът

do koga shte upravlyavat ne kompetentni do koga veche gnusno edni geyove i kurvi alchni simvol na evro geiskata politika na amerikancite

ще има по-големи емоции в сливенския не знам дали има интернет да поства от там какво е

жена

заядлива ама поне еблива