Атанасова предлага втора здравна вноска за избор на екип и лекар

Пациентите, които искат да бъдат лекувани от конкретен лекар или екип, да се осигуряват допълнително и в частен здравен фонд, който да се разплаща вместо тях за тази услуга. Такава промяна в нормативната уредба смята да предложи здравният министър Десислава Атанасова.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова предлага втора здравна вноска за избор на екип и лекар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо министър....която не сте лекар,но сте министър на здравеопазването....къде изчезнаха парите на Допълнителното доброволно пенсионно осигуряване....къде изчезнаха парите от там ???? Че сега вие предлагате частен здравен фонд....и защо после отивате в ВМА, Правителствена болница и всичко е наред...Защо вие частен фонд????

Имало едно време един диктатор - Хитлер.Той имал една много тежка артилерия, с която мислел да превземе Лондон.Всички я наричали"Дебелата Берта".Има един друг диктатор - Бойко, който има тежка артилерия за ПРОСТОТИЙ.Всички я наричат Деси.

Този Хитлер,дето първи забрани цигарите ли?

МАЙ ПОЛУДЯВАМ,АМА МИ СЕ ПРИВИЖДАТ ПАК КАЛИНКИ ОТ СЕМ. БОЙКО.ЩЕ МУ ИЗЯДАТ БАШИБОЗУШКАТА ГЛАВА,А ВСИЧКО ПОЧНА С НАДЕЖДА.БОЙКООО,МАРКУЧА ОСВЕН ДА ВОДИ ВОДАТА СЛУЖИ И ЗА БОЙ ПО ПРИГЪНКИТЕ/ГЛЕЗЕНИТЕ/...

АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ДА ОТПАДНЕ И СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩАТА ЗДР.ВНОСКА А СЪЩО И СОЦИАЛНОТО ОСИГУРЯВАНЕ АЗ ЩЕ СИ СПЕСТЯВАМ ЗА ДА ПЛАЩАМ НА ЛЕКАР НЕ МИ ТРЯБВА И ПЕНСИЯ ЗНАМ КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАМ ПАРИТЕ ТАКА ЧЕ НА 50 ДА НЕ ЧАКАМ ОТ ДЪРЖАВАТА

Писна ми от тъпи селянки! А тази нагла мЕкаща зървулана Бойко на кое кръстовище я намери?

Тая пък, ние заплати нямаме като хората, няма кво да се яде,само сметки растат, тя ми говори за още една осигуровка. Смешница жалка, тия къде си мислят, че се намират. Или мислят, че народът е мнооого тъп или нещо не им е тамън. Ама пък и ние дето ги оставяме да ни дрънкат простотии...

Правилно,който не е мислил при избора на дуловчанката и компания, ще плаща за избор на доктор!

МИНИСТЪРКЕ,ХВАЩАЙ ВЛАКА И СЛЕД 12 ЧАСА ЩЕ СИ У ВАС СРЕЩУ КЪЛАРАШ/UL/.ИЛИ СТОЙ ОЩЕ 2 МЕСЕЦА ,ДОКАТО ТИ ДАДАТ БЛАНКОВ БИЛЕТ ЗА ДЪРЖ.СМЕТКА ПО СЪЩОТО НАПРАВЛЕНИЕ.И В ДВАТА СЛУЧАЯ ЩЕ МОЖЕШ СЕ ЗЪБИ НА ПЕЛИКАНИТЕ И ДА СЕ ЧЕШЕШ ОТ КУМАРИТЕ.ПЪК И ВАШИТЕ СИГУР ИМАТ И НЯКОЙ ДЕКАР ЗА КОПАНЕ,ЩЕ ЗАЯКНЕШ...

мале колко е проста тази,Атанасова вече предложи да не се издават лични карти и шофьорски книжки на хората, които дължат здравни вноски, но идеята не беше приета

право е момето една за гяурина и по още една две за мангалите дето изхранва...

Значи мога да си избера фризьор, маникюристка, магазин, кола, дрехи, обувки, но... не мога да избера кой да ми роди детето? Или оправете термина 'избор на екип', ако говорите да го има, но да не се плаща, или изобщо не говорете глупости.

А трета вноска за съвременна медицинска апаратура? И четвърта за нова линейка с апаратура!

МНОГО ЛИ ПАРИ ИМАМЕ ЧЕ ОПРОСТИХМЕ ТИЯ КОИТО РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИТЕ В БГ ИЛИ Е ЗАРАДИ ДЯНКОВ НАЛИ ТОЙ БЕШЕ В ЧУЖБИНА ДА НЕ ПЛАЩА ТОЙ И НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ

тъпако смотан- доста си плитък- знаеш ли , предположи само колко ми е здравната осугуровка тука в чужбина бе ...... сто пъти да предполагаш- все ще си далече от истината- така , че се затраи- да не ти се смее народа... боже , боже - колко прости хора имало- мани- дори имат комп и дори постват идиотизми- да се неначудиш на бг-сумерумната и интелегентна нация...

Добър вечер Умниии...ти не си ли Българин ????И ако не си какво правиш тук????

Моме,требеш ни на полето ,остави тез рабути .Тук по-добре съ справяши ,да знаш.

И още 5 отделни здравни вноска да се въведат, все тая ще е... Аз си плащам всички здравни вноски, но си ме дерат като отида в болница да си плащам отново. Наскоро имах кърлеж и ходих в 1-ва градска да ми го махнат. Олекнах с 10 лв. За какво я плащам тогава тази здравна вноска всеки месец, щом при всяко ходене в болница, трябва да плащам отново?!?

ТАЗИ СЪЩО НЕ Е В ЧАС! КАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО БЕ ГОСПОЖО НЕВЕЖА. АМИ ТА НИЕ СИ ИМАМЕ ДООООСТА ПАРИ ОТ ВНОСКИ, КОИТО НИ УДЪРЖАТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ И ВИ ГИ ПРЕВЕЖДАМЕ, НО КЪДЕ СА ТЕ? ЗАЩО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО? ДАЙТЕ НА ХОРАТА ПАРИТЕ КОИТО ИМАТ В ЗДРАВНАТА КАСА И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПЛАЩА КОГАТО МУ ПОТРЯБВАТ. ДА, АМА НЕ, ВЗЕМАТЕ НИ ПАРИТЕ, ПОСЛЕ ПАК СИ ПЛАЩАМЕ И Т.Н., ПРОСТОТИЯ ДО БЕЗУМИЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ КАК Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ. НЕ ИСКАТЕ, ЗАЩОТО НИЕ, С НАШИТЕ ПАРИ ЛЕКУВАТЕ МАНГАЛИТЕ, СОЦ.СЛАБИТЕ, НЕРАБОТЕЩИТЕ ТУРЦИ И НЕЗНАМ СИ ОЩЕ КОИ? СМЯТАМ, ЧЕ ЗДРАВНАТА ОСИГУРОВКА ТРЯБВА ДА Е ИЗОБЩО ПОЖЕЛАНИЕ, КОЙТО ИСКА ДА СИ Я ПЛАЩА. А КАТО ОТИДЕМ НА ДОКТОРА, ДА МУ ПЛАТИМ. А ВИЕ Г-ЖО МИНИСТЪР НИ КРАДЕТЕ БУКВАЛНО ПАРИТЕ, СРЕЩУ НИКАКВО ЛЕЧЕНИЕ.

поздравления- браво-имало и трезвомислещи и сериозни в бг- дано да се множат-иначе българия скоро ще е само название на територия -и нищо повече... +1

Като не се осигуряваме за избор на екип, кой ще ни лекува. Ще се учат на нас или как? Като е на работа даден специалист няма ли да оперира. Много трябва да се оглежда, тази осигуровка. А колко ще взимат тогава КЕШ или вече няма да взимат.

Тая е поредната заблудена, амбициозна селянка, която си е въобразила, че разбира нещо. Мило девойче, така не се правят нещата. Не стига, че толкова пари и сега ми удържате всеки месец, а пък и още за нещо имагинерно. Алоооо Какви икипи, какви пет лева - всичките сте един дол дренки - търговци и нищо повече.

Не - тя е просто поредната кукла на конци, сложена на поста си да изпълнява заръките на кукловодите. А най-вероятно е и в "интимни връзки" с тях.

Тази скапана кукумявка не може ли да смята! Да плащам цял живот, за да си избера на 60 години екип. ТА ТОЗИ екип ще се окаже не златен, не платинен, не диамантен, а БЕЗУМНО скъп!!

Предложи тази здравна осигуровка да бъде за сметка на държавата!Народът издъхва,докога ще го тормозите,скапани политици!

г-жо Атанасова и ти си поредния Тъп Здравен Министър. Как така един път е незаконно избора на екип да се заплаща допълнително и втори път това ще отпадне поетапно?!...след като е незаконно отпада веднага!...и Вие четете като дявола евангелието...спрете да парадирате с некомпетентни изказвания!

Селянката да си ходи на село!Не да прави идиотски предложения за вноски,данъци,такси и таксички..

то пък хората ще си счупят краката да бягат и да плащат.. я да ви видя как ще вземете тези пари от ромите с по 15 деца ?? да бе, да

Те ромите са привилегировани. Тя както и всички управляващи говори само за нас българите... Ние ще платим и техните вноски както винаги и както всичко което ползват

"Браво министърке"! По Конституция в България, здравеопазването е безплатно! Да ама не, свалихте ни кожата от осигуровки, плащания и накрая, умирайте по домовете, като нямате пари!!!Това е политиката на управляващите!!!!

Така е.

Браво, Бойко! Само така! След като разбрахме, че вече само застрахователи ще могат да правят здравно осигуряване, сега направи задължително и второ здравно осигуряване, защото твоите приятелчета от застрахователния бизнес (казано на народен език - мутрите) не са си купили последния модел БМВ. Само така! Нали за това сме те избрали! А, пардон: Нали за това са те избрали!

Десо, още една доброволна задължителна вноска направи - за стресови ситуации при взривове и други действия причинени от некадърността на държавни служители, некадърни и наперени като теб.

Вместо да изпишат вежди ще извадят очи. Айде холан, не е проблема в липсата на пари, а неплащането на осигуровки и източването на здравната каса! Оправете тези две неща и повечето проблеми на здравеопазването ще изчезнат!

алчна и некадърна! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига с тези миризливи и тапи пки в управлението на даржавата. то не бяха румяна желева, калинка, бонусните горгони от здравната каса и нап, бившата здравна министарка, ненормалната професорка, сега и тази кадрава тапа и нахална овца. сваршиха ли се кадарните и образовани маже в тази мизерна даржава, та боко назначава селски амбициозни и тапи горгонни?

сър

А недей. Няма начин. Тая е партай геносен.

атанасова, по конституцiя лечението на балгарските граждани е безплатно. свалете мрасните си крадливи раце от балгарскiя народ и варвете на маината си.

Едно е да си близка с НУН ПЛАМЕНОВ ама много близка друго е да можеш да станеш министър с разбиране на нещата. С първото можеш да постигнеш само креслото но другото остава висящо Деси !

пла4ат за страстбург поне да про4етат европеиските закони преди да правят простотии

Тази с вид на недооправено какду, тежко, тежко почти артилерийски да се замъкне на село да пасе овце!

Да вземе и Боко с нея, да дои овцете, а не нас!

ИЗНУДВАЧИ

КРЪВОПИЙЦИ

Още някоя измишльотина на Атанасова, освен тази, дали ще тиражира тези дни.

По -евтино!Джипитата да работят по 12часа.Шест часа задължително домашни посещения на рискови болни.Своевременна хоспитализация а не чакане до последно.Глоба за изпуснат пациент.Пациенти водещи нездравословен начин на живот скъпа здр.вноска или общ.полезен труд.Болниците да контролират джипитата!Така бърза помощ само за спешни случаи!

С удостоверение от НАП да се плаща при закупуване на билет за влака, метрото, в магазина също при покупки над 1 лев, при подаване на разните му декларации, при завеждане на съдебно дело, изобщо всеки ежедневно трябва да си носи в джоба такова удостоверение от НАП.А който няма - в хандиза.

Аз пък нямам намерение да умирам.И ко праим сега?

И тая "калинка" е за запиране! Всеки ден изак.а все по-сериозни "мисли"! Ама нали е "тежката артилерия" на мухоБойко!!! Да са ни честити всички подобни ГЕРБерастки!

отговорете ми -как е възможно ,човек който е безработен и няма доходи,и е на издръжка на близки хора ,по какъв начин да намери пари да плати зд.осигуровка. Къде е логигата. Има ли начин да се повдигне този въпрос пред Здр. Министерство

Отговор: СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА!

БРЦК

За "професионален" безработен с тъмен тен ли говорим? Безработните ще ползват вноските на родителите си или натрупаните си вноски докато са работели. Който не е съгласен - да плаща и за останалите...

Приемете втората че аз да предложа трета, четвърта,пета,шеста!

На това заглавие как да не изпушиш по цигарка.Това поражда тотална мафия в бяли престилки.Случи ми се че имах оток зад бузата излезе ми в петък срещу събота.Дижурния лекар в 18 п-ка половин час крещя че няма да ме прегледа ако нямам здравни вноски и да си платя.Аз съм пенсионер.Май се оформя най голямата мафия в бяли престилки.Или както кават :Никой да не умира без лекарска помщ.

сър

А недей.

Няма да те пуснем да се върнеш. ти си резил за селото.

И за града също!

искам и трета да има, да си избирам и мед. сестра!

А оставката си кога ще предложи??

На Атанасова един ако не и стига и иска втори (трети ...) да не прехвърля нейните мераци върху хората. Всеки ден се чудят каква идиотия да измислят да грабят безогледно народа и да си тъпчат гушите. Не стига, че и мързеливите и нахални цигани трябва да хрантутим, ами и разни застрахователи, мафиотски фондове и кучкари. Това правителство и президента надминаха всякакви граници на приличие в грабенето.

АЗ ПРЕДЛАГАМ ЗДРАВНА ВНОСКА И ЗА ПРАВО НА БЕЗПЛАТНА ПОДЛОГА !