Коментари - Лекари спасиха живота на 4-годишно дете, нахапано жестоко по главата от куче в Превала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!!! Това е хубава новина!!!

Кучетата нападат цигани приоритетно, дразнят се от телесната им миризма.

Браво на лекарите за усилията, но от случката става ясно, че дори и кучетата не обичат мургавите "шведи". Отделно оставяме настрана въпроси като "Откъде са се взели тия кучета там?", "Чии са?", "Какво е правило чаавето при кучетата?", "Защо чаавето не е на детска градина?" и още куп други резонни питания на които отговор няма кой да даде. А може би това е глутницата на катуна в който мизерства чаавето, но както винаги никой нищо не знае, не е чул, не е видял и тн. Особено що се отнася до общински и социални служби. Мургавелците пък само знаят, че имат права и на коя дата да търсят помощи по сметките си, пък ония глупавите българи нека да работят и да плащат данъци.

И едно жалко подобие на човек сложи минус. Защо бе, защо? С какво си по-рзалчиен от онзи сириец, намушкал невинни деца? С НИЩО!

До Адидас Нямам нищо общо с НПО. Твоят примитевн мозък явно не може да осмисли, че има хора, за които човешкият живот е ценност. Човече, озлобен си, нещастен си, мразиш и си готов да убиваш. Вредиш на себе си. И като ме псуваш, какво постигаш - нищо. Показваш колко си елементарен.

Това за безценния човешки живот го кажи на роднините на десетките пенсионери и други нормални, редови български граждани убити от безчинстващи цигани през годините. Сега виж статистиката и кажи колко цигани са били убити, наръгани, изнасилени и ограбени от българи? Разбираш ли сега за какво говоря? Не мразя всички цигани, защото сред тях има поне 10-15 % които са читави и даже в някои отношения са по-добри от българите. Останалите 85 % са проблема и ги ненавиждам, защото са безполезен тор, бреме за обществото и планетата и колкото по-бързо бъдат премахнати толкова по-добре. От тях няма абсолютно никаква полза освен за политиците като тъп и евтин електорат. Аз искам да живея в нормална държава в която им ред, сигурност, чисто е и подредено, Там където има мангали, африканци и тарамбуки ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО! Белгийци, холандци и французи вече го осъзнават по трудния начин. Ние това си го знаем отдавна, но политиците не смеят да направят нищо по въпроса, а твоето е стокхолмски синдром.

Едно огромно БРАВО на лекарите! А малкия Румен обратно в боя! Крайно време е проблемът с бездомните животни да се постави остро на дневен ред! В кой нормален европейски град бездомни помияри се разхождат из центъра? Постига се трудно, но се постига - на който кучката му се окучи и изхвърли малките - затвор и петцифрена глоба, така ще се научат да ги кастрират още като малки. Ако решиш да развъждаш - ами правиш си лиценз и си плащаш данъци върху бизнеса. Ясно е, че по затънтените места не е толкова лесно, но такива инциденти въобще не са рядкост и в големите градове!

Проблемът с кучетата засяга всички, но за съжаление не му се обръща внимание. Има достатъчно много нахапани и бели, и руси. Следващия път може да е всеки от нас или нашите деца. Брави на лекарите и бързо възстановяване на детето!

Ади да и живу и здраву шикерчиту. Другуту път ши гледами да раними кучиту саму с пенционер.

Да са живи и здрави лекарите и момченцето!

Освен едно ОГРОМНО браво за лекарите - друго нищо! А за тия идиоти, дето намесват циганите дето трябва и не трябва.... дано някой ротвайлер на някой от новите новобогаташи със 100 % самочувствие и 0 см пишка да ... НЕ нахапе техните деца, че тогава ще запеят друга песен!

Сега бащата да отиде пиян и да ги набие за дето са спасили детето. Нали така правят онези българи.

тия циглета ве, да са живи и здрави докторите!

Браво на лекарите!

С тия бабанки малко ще си озори

Но се питам ако беше българче нахапаното дете дали щеше да има толкоз джангър по нашите демократични независими медии

Ами отваряш си последните подобни статии и четеш. Ще откриеш, че тогава джангърът е още повече. Също ще откриеш, че без значение от етноса всички кучета ни яли.

В случая май не е бездомно куче а баш дворно куче пазач, което е опазило каквото трябва. То и предният път уж бяха бездомни пък се оказа, че и в двора на някаква къща живеят, че и някой ги храни... Всъщност почти винаги е домашно куче, което разбира се иначе не хапе... Ама ти си лай.

Добре ли е кученцето, защо нищо не казвате за него?

Браво!

Докога кучета ще ядат хора?

Много е стресирано горкичкото...

Са правили клипче за тик тока?

Не знам за какво говориш

Милата кучинка, тя е добричка, детето е лошо

За пострадало дете независимо какво не е голям джангъра, най-голям е ако има пострадала кучинка.

По различен съм д това , че имам нещо в главата и го ползвам. Не ср водв дамо по животинският инстинкт.

Пазете кучетата те са бъдещето на България !

Ма как не нахапят кучета някой депутатин , ами все от останалите части на населението?

Жалко за детето, ще си остане с психическа травма за цял живот! А родителите не знаят какво се е случило...оставили 4 годишно дете без надзор!!! Алоо, социалните....

Да са живи и здрави лекарите който са направили това вече малко съвестни и добри лекари са останали във България

Докато общините не започнат да харчат парите, които получават по предназначение. Животното не е виновно!

Такъвъви във входъ, вони ужасно, ама на техъ им е мило...

Кой го интересува детето по важни са кучетата и внимавайте за едно куче може да те вкарат в затвора за дете никога

Горкото детенце. !!! Браво на лекарите !!! А кучетата ядат и деца ,и възрастни !!Колко много хора пострадаха и ще страдат. Защото и този проблем,както всеки друг ,е въпрос на пари. Усвояване и кражби от фондове за животни. Как пък 30 години все ги кастрират и не се свършиха . Как преди ,,демокрацията " нямаше тези глутници на свобода. Безобразията в тази Българиста край нямат

Браво на лекарите! А малкия румен, като порасне да си плаща редовно здравните!

Научи, се да пишеш.