Коментари - Лекари спасиха живота на 4-годишно дете, нахапано жестоко по главата от куче в Превала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научи, се да пишеш.

Браво на лекарите! А малкия румен, като порасне да си плаща редовно здравните!

Горкото детенце. !!! Браво на лекарите !!! А кучетата ядат и деца ,и възрастни !!Колко много хора пострадаха и ще страдат. Защото и този проблем,както всеки друг ,е въпрос на пари. Усвояване и кражби от фондове за животни. Как пък 30 години все ги кастрират и не се свършиха . Как преди ,,демокрацията " нямаше тези глутници на свобода. Безобразията в тази Българиста край нямат

Кой го интересува детето по важни са кучетата и внимавайте за едно куче може да те вкарат в затвора за дете никога

Да са живи и здрави лекарите който са направили това вече малко съвестни и добри лекари са останали във България

Жалко за детето, ще си остане с психическа травма за цял живот! А родителите не знаят какво се е случило...оставили 4 годишно дете без надзор!!! Алоо, социалните....

Ма как не нахапят кучета някой депутатин , ами все от останалите части на населението?

Пазете кучетата те са бъдещето на България !

Са правили клипче за тик тока?

Докога кучета ще ядат хора?

Не знам за какво говориш

Докато общините не започнат да харчат парите, които получават по предназначение. Животното не е виновно!

Браво!

Добре ли е кученцето, защо нищо не казвате за него?

Много е стресирано горкичкото...

Милата кучинка, тя е добричка, детето е лошо

Но се питам ако беше българче нахапаното дете дали щеше да има толкоз джангър по нашите демократични независими медии

Ами отваряш си последните подобни статии и четеш. Ще откриеш, че тогава джангърът е още повече. Също ще откриеш, че без значение от етноса всички кучета ни яли.

За пострадало дете независимо какво не е голям джангъра, най-голям е ако има пострадала кучинка.

Браво на лекарите!

тия циглета ве, да са живи и здрави докторите!

Сега бащата да отиде пиян и да ги набие за дето са спасили детето. Нали така правят онези българи.

С тия бабанки малко ще си озори

Освен едно ОГРОМНО браво за лекарите - друго нищо! А за тия идиоти, дето намесват циганите дето трябва и не трябва.... дано някой ротвайлер на някой от новите новобогаташи със 100 % самочувствие и 0 см пишка да ... НЕ нахапе техните деца, че тогава ще запеят друга песен!

Такъвъви във входъ, вони ужасно, ама на техъ им е мило...

Да са живи и здрави лекарите и момченцето!

Ади да и живу и здраву шикерчиту. Другуту път ши гледами да раними кучиту саму с пенционер.

Едно огромно БРАВО на лекарите! А малкия Румен обратно в боя! Крайно време е проблемът с бездомните животни да се постави остро на дневен ред! В кой нормален европейски град бездомни помияри се разхождат из центъра? Постига се трудно, но се постига - на който кучката му се окучи и изхвърли малките - затвор и петцифрена глоба, така ще се научат да ги кастрират още като малки. Ако решиш да развъждаш - ами правиш си лиценз и си плащаш данъци върху бизнеса. Ясно е, че по затънтените места не е толкова лесно, но такива инциденти въобще не са рядкост и в големите градове!

В случая май не е бездомно куче а баш дворно куче пазач, което е опазило каквото трябва. То и предният път уж бяха бездомни пък се оказа, че и в двора на някаква къща живеят, че и някой ги храни... Всъщност почти винаги е домашно куче, което разбира се иначе не хапе... Ама ти си лай.

Браво на лекарите за усилията, но от случката става ясно, че дори и кучетата не обичат мургавите "шведи". Отделно оставяме настрана въпроси като "Откъде са се взели тия кучета там?", "Чии са?", "Какво е правило чаавето при кучетата?", "Защо чаавето не е на детска градина?" и още куп други резонни питания на които отговор няма кой да даде. А може би това е глутницата на катуна в който мизерства чаавето, но както винаги никой нищо не знае, не е чул, не е видял и тн. Особено що се отнася до общински и социални служби. Мургавелците пък само знаят, че имат права и на коя дата да търсят помощи по сметките си, пък ония глупавите българи нека да работят и да плащат данъци.

Кучетата нападат цигани приоритетно, дразнят се от телесната им миризма.

Проблемът с кучетата засяга всички, но за съжаление не му се обръща внимание. Има достатъчно много нахапани и бели, и руси. Следващия път може да е всеки от нас или нашите деца. Брави на лекарите и бързо възстановяване на детето!

Браво!!! Това е хубава новина!!!

И едно жалко подобие на човек сложи минус. Защо бе, защо? С какво си по-рзалчиен от онзи сириец, намушкал невинни деца? С НИЩО!

До Адидас Нямам нищо общо с НПО. Твоят примитевн мозък явно не може да осмисли, че има хора, за които човешкият живот е ценност. Човече, озлобен си, нещастен си, мразиш и си готов да убиваш. Вредиш на себе си. И като ме псуваш, какво постигаш - нищо. Показваш колко си елементарен.

Това за безценния човешки живот го кажи на роднините на десетките пенсионери и други нормални, редови български граждани убити от безчинстващи цигани през годините. Сега виж статистиката и кажи колко цигани са били убити, наръгани, изнасилени и ограбени от българи? Разбираш ли сега за какво говоря? Не мразя всички цигани, защото сред тях има поне 10-15 % които са читави и даже в някои отношения са по-добри от българите. Останалите 85 % са проблема и ги ненавиждам, защото са безполезен тор, бреме за обществото и планетата и колкото по-бързо бъдат премахнати толкова по-добре. От тях няма абсолютно никаква полза освен за политиците като тъп и евтин електорат. Аз искам да живея в нормална държава в която им ред, сигурност, чисто е и подредено, Там където има мангали, африканци и тарамбуки ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО! Белгийци, холандци и французи вече го осъзнават по трудния начин. Ние това си го знаем отдавна, но политиците не смеят да направят нищо по въпроса, а твоето е стокхолмски синдром.

По различен съм д това , че имам нещо в главата и го ползвам. Не ср водв дамо по животинският инстинкт.