Лавина затвори прохода ”Петрохан”

Проходът "Петрохан" беше затворен за 8 часа в двете посоки, заради паднала лавина, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Лавина затвори прохода ”Петрохан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как боли като се казва истината, нали?!

Проходът в монтанския участък изобщо не е образцов - пълно е с дупки още от миналата година. И така ще бъде докато шефа на пътното лъже, че всичко е наред. Има много лоши участъци, които даже не са сигнализирани. Щом според него пътя е образцов, то тогава нека по него да возят премиера!

Глупав и смешен си хаха!дори и когато става дума за лавина,не си забравил омразата си!Ти и тези като тебе направиха от България страна на абсурдната омраза!Смешник глупав!

Вчера минахме през Петрохан. Силно казано е пътят да е чак образцов. Да, има по-малко дупки от еснта, но ако герберката Фидосова пътуваше по-често по този път може би щеше да е образцов. Умря циганката дето ги хвалеше, та сами се хвалят, но как имат очи да лъжат хората- направо се чудя.

Като са знаели, че ще падне, защо не са я бутнали принудително, а са чакали сама да падне? Ами ако не беше паднала в 5 часа сутринта ами в 12 на обяд?

Баба Марта не отстъпва позиции...