Купуваме 10 хиляди дози от нова еднодозова ваксина

Препаратът на "Санофи/ГлаксоСмитКлайн" е алтернативен вариант припротивопоказания спрямо другите имунизационни продукти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама как така ги купувате? Нали бяха безплатни? Може ... да не би ... Витанов и Кунчев да ги купуват с тяхни пари ! Те двамата са много загрижени за нашето здраве !

начи експериментите продължават... да не би да си признаят че сегашната ваксина общо взето не дейтва и няма полза от нея? ако имаше полза, немаше да има нужда ваксинираните да одат с маски....

Защо няма да се предлага за първичен прием при неваксинирани и непреболедували? Каква е логиката? Много жалко!

имаше 2-3 дни затишие покрай политическите новини и като обявиха правителството пак се почна КОВИД КОВИД КОВИД ВЗРИВ ОТ КОВИД

дайте линк на целята ДАТА покрай ваксината

10 000 е добро тестово число....

Е за какво ви е поредния боклук...?

някой напълни гушата пак ....

Нов чип са измислили значи. Са освен че ще ни следят къде ходиме, но и ще ни слушат кво говорим.

Хубу, ще се признава ли в ковид паспорта? И цената моля

те и преболедувалите няма да имат достъп, понеже преболедувал е само такъв с ПЦР и карантина, а не такъв с антитела. Хора с антитела - бол, хора с ПЦР - нахуй.

И всяка сутрин като се извъкаш, анусът ти автоматично ще прави снимка на произведението и ще я изпраща по 5Г мрежата.

Така Тъкмо чета една статия в лансет за бустерите (Considerations in boosting COVID-19 vaccine immune responses). Цитат от статията: има рискове ако бустерите са широко въведени твърде скоро, или твърде често, особено с ваксини, които имат имунно-медиирани странични ефекти (като миокардит, който е чест след втората доза на някои иРНК ваксини или синдром на Гилен-Баре, който е свързан с аденовирус-векторирани covid-19 ваксини). Ако ненужните бустери причинят значителни нежелани реакции, може да има последици за приемането на ваксините, които надхвърлят ваксините за COVID-19.

Тези са френски ваксини! Безплатно бачкат само хората в Русия!

не ви мина номера с австрийската неодобрена помия, но все пак ще вземете комисионни за 10 000 дози, като начало.

Мангърчета прости, истински графен няма създаден все още, но специално за вашите дупенца сме уредили ваксини с графен. Ще ви добавим и от оня... магнитния алуминий и рептилско ДНК. От алуминия като минете през метал-детектор главите ви ще се залепват за страничните греди. От графена ще ви се издуват вените по лицето и ще приличате на сатанисти. От рептилското ДНК ще ви пораснат антенки от главите и ще пиукате като извънземни! И не сега, ами след 2 години закъснение! Няма къде да бягате!

може би, ако, най-вероятно поради някой причнини, е възможно в редки случаи когато луната е в пълнолуние и сепада месец от календара с 31 дена то да се получи страничене ефект по-голям от наблюдаваните до сега.

само да питам - що удобно пропускаш НАЧАЛОТО НА ИЗРЕЧЕНИЕТО КОЕТО ЦИТИРАШ??? А то е "Although the benefits of primary COVID-19 vaccination clearly outweigh the risks..."

"Министерският съвет прие Решение за закупуването на 10 000 дози от ваксина срещу COVID-19 на „Санофи/ГлаксоСмитКлайн“, СЪГЛАСНО СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОКУПКА (АРА) за разработването, производството, възможностите за закупуване и доставката на ваксина срещу COVID-19 за държавите - членки на ЕС, сключено между Европейската комисия и производителите на лекарства - Санофи Пастьор и Санофи/ГлаксоСмитКлайн (Sanofi Pasteur SA/Glaxosmithkline Biologicals SA" А като имаме предвид, че Спасителя ДОГОВОРИЛ и 4.5 МЛН. дози на "АстраЗенека"... ДОГОВОРЕНОТО се ПЛАЩА...

Нещо злобееш май. Ама много злобееш. Защо така? Май плюеш не от грижа за здравето на хората а от яд че не ти върви далаверата. Няма ли бонуси или направо ще връщаш? Остави хората на мира! Боклук!

Хайде остави всеки да си прецени от какво има полза. Ако си се загрижил за моята полза можеш да ми дадеш 1000лв например.

С техни пари ги купуват. Те Държавата си я имат за тяхна. После ще ни вдигнат данъците. Ибрикчии като Дянков вече обявиха че е неизбежно вдигането на данъците. А Дянков е ГЕРБ.

Хубава статия и доста дълга. Става въпрос за прилагането на бустерни дози, че не ясно дали няма да надхвърлят ползата, но също доста се набляга на неоспоримият предпазващ ефект на ваксинирането с векторни или РНК ваксини. С две думи - ваксинирайте се и изчакайте данните за бистерна доза. Мерси за линка.

На пазара вече отвориха сергии за новите препарати, но ще има още нови и нови... Няма да спрат експериментите и фарма мафията ще богатее за сметка на наивниците, а с тях и техните платени клакьори, които се дразнят, че повечето разумни хора не желаят да са проба-грешка...

Министерският съвет /МС/ прие Решение за закупуването на 10 000 дози от ваксина срещу COVID-19 на "Санофи/ГлаксоСмитКлайн", съобщи пресцентърът на МС." Е НЕ СА ЛИ БЕЗПЛАТНИ ВАКСИНИТЕ? ОНЗИ ДЕН СПОРЕХ С ЕДИН ТРОЛ, КАЗВАМ МУ БЕЗПЛАТНИ СА, АКО НАПРИМЕР ПФАЙЗЕР ГИ ПРОИЗВЕДЕ И НИ ГИ ПОДАРИ, а той не та не, безплатни са.:)))))

Значи нека са тъпи и неграмотни, само е важно да слушат и да верват. Нищо че мрат заради това.

Безплатни са за Бутан, Бангладеш и Македония. Платиха им ги едни неваксирани европейски идиоти.

Хамстери, компаниите производители правят пари и от аспирин, аналгин. Спрете да пиете първак, за да не ви боли главата, за да не "наливате в гушата" на фармата.. Спрете да ходите на зъболекар, че някой печели, при нужда от операция не ходете, че и там има консумативи, препарати, печелят разни измамници. Като сте гладни, не яжте. Храната струва пари, някой печели. Що за посредствено изкривена логика..

Платихме ги, да дадем нещо на света и ние. Иначе, толкова акъл сме давали по стара традиция, че не е останал.

Сус бе! Дръж ги на тъмно, да им е ясно, че ще спрат и да умират, та да ни задушат бизнеса!

Абе лешници, хората не щат да се ваксинират. Ако ще златни ваксини да купите. Не щат! Аман от наредени на хранилката за комисоинна за тия ваксини!

И колко трябва да си тъп, че след усложнение след втора имунизация да отидеш и на трета ?

Ми ква да е логиката с печеленето, комунистическа ми изглежда

Явно цениш мнението на авторите на статията да ти припомня извода им накрая. "Even if some gain can ultimately be obtained from boosting, it will not outweigh the benefits of providing initial protection to the unvaccinated. If vaccines are deployed where they would do the most good, they could hasten the end of the pandemic by inhibiting further evolution of variants." Сега ако си почтен вместо да манупулираш хората с лошо преведени тролски извадки "като за прасета " е редно да им обясниш как най-добре и най-полезно е да се ваксинират. А бустерната доза да я мислим след това.

Логиката е хляб!

И децата ще ги показват с пръст идиотите и ще им се смеят, като на идиоти!

Това за прасетата началниците ти го изгориха.

Няма начин! Не натискаш ли яко, ти се изплъзва от туша!

защо смяташ че вече не ги сочат? Че вече не ни сочат. Понеже за тях сме "българите". Няма да се напъват да се сетят, ча не сме всичките кретени. Макар че повечето дето не са, не са вече в България. И не малко от тях заради подобни неща гледат да не афишират много българския си произход.

Цитирай тогава всичкото. И не налагай на хората некадърния си превод.

А "Спутник" кога ще се внася за да се ваксинирам и аз като другите?

А нещо бъркаш нещата със Спутник-ваксината на путин,заради която сега се крие от контактни сътрудници.

Доколкото следя темата, имаше едни количества, които трябва да се бракуват, ако не успеят да ги подарят. Сега купуват нови ваксини???! Едва ли някой в едно домакинство си позволява такова разточителство.

Щото има малко ли?

Имам дихателни проблеми, и от много години ползвам инхалаторите на ГлаксоСмитКлайн (преди бяха ГлаксоУелкъм). През всичките тези години тези препарати ме спасяваха, и съм склонен ако се наложи да ползвам тяхната ваксина като допълнение след време (сега съм с две дози Модерна).

Спрете да купувате ваксини с парите на "бедния" българин, който трябва да си купи два кремвирша и две кутии цигари от 6 лв, че да му останат и да отиде на море два пъти, да си купи нова кола(и за децата, не само за жената), нов телевиозр (и за кенефа), 4-5 айфон, да може да ходи два-три пъти седмично на кръчми и още и още!! Кой разбрал иронията, разбрал!

Живота е проба-грешка. Винаги е било така, така и ще бъде.

Датата е 16.09.2021г.

Много яко ме блокираха. Супер.

Що толкова малко, бе? Ся ше се бутаме на опашка за нея. От боклуците накупихме милиони, а сега като излезе ваксина изработена и тествана по стандартни и познати технологии, ще ни карате да си я купуваме сами!