Разбиха ”концлагер” за кучета

Нелегален кучкарник беше разбит край варненското село Звездица. Установена е схема за продажба и малтретиране на четириногите. Главният прокурор е уведомен.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха ”концлагер” за кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Многобройни сигнали са подавани - над 450, но досега никой не ни обърна внимание". И 4 сигнала да са, щом сочат едно и също, защо не са проверениБ Би трябвало длъжностните лица по веригата да понасят отговорността си. Едва тогава блатото в което сме затънали бавно ще започне да се чисти, заради изграждащото седоверие в институциите и чувството за справедливост.

Не знам дали е за съжаление или това би трябвало да е поредният знак към всички НОРМАЛНИ хора в България , че НИЩО НЕ Е НАРЕД в тази държава и , ако НЕ рагираме , ще става и по-страшно ?! Мисля си като християнин , че само с добро '' Обърни и сдругата буза'' , НЯМА ДА станем нормална държава !!!! Со благо -со благо , но май си трябва и малко КЮТЕК , за да се знае , че и добрината си има граници !!!!! Безпорно този кучкарник е ужасно място , но такива са ни и Домовете за въсрастни , и Детските домове и затворите и Психиатричните институции !!! Само летището ни лъскаво ,за да се покажем пред Другарите ''Началници '' от ЕК !!!! Мислете Българи , че май ще дишаме праха не само на Унгария , Полша и Чехия , но и Румъния , дето досега бяхме в една каруца !!!!

А как ми се иска изрода, който е държал приюта да бъде затворен в клетката с питбулите за няколко дни...

Обожавам животните , и от такива новини , направо ми се повръща ! Не знам що за хора сте да търпите всичко това , но за себе си съм сигурна в едно : НИКОГА НЯМА да родя деца в тази държава !!!!!

В тази държава има ли други освен Изроди ?! Този който е собственник на този ''кучкарник'' - бил ИЗРОД , да но той не е сам . При него работят други Изроди , които за една мизерна заплатица си трайкат ! Този зверски кучкарник не е на друга планета , това означава , че съответните институции , в които работят други Изроди , се правят че НЕ знаят ! Тези кучета , се купуват и продават от други Изроди , които пък се занимават да организират боеве ! И така по цялата верига - САМО ИЗРОДИ !!!!!! Да ама така е навсякъде в България - изроди които се правят че нищо не са чули и нищо не знаят !!! В крайна сметка в тази изродска държава и куче да не си даже !!!! И така до следващият 24 май _ когато празнуваме нашата '' КУЛТУРА '' !

По-големи уроди на планетата земя от човешките същества няма, по алчност, жестокост, подлост и неблагодарност надминават всякакви зверове, влечуги и птици.

Над 450 сигнала останали без последствия. Намеса - чак след сигнал от депутат. Задавам си въпроса ако не си депутат, третират ли те като нормален човек институциите? Хубаво, че се е намерил един депутат дето му пука. Най-трагичното е, че каквото ни е отношението към животните, сходно е отношението към хората. Деца гледани в мизерия, малтретирани, бити. Няма работещи социални институции които да предотвратяват подобни издевателства. Пребият, убият човек -чуваме дежурния коментар от полицията: "ама ние този го знаем, той е с ххх висящи дела". Следва смешна присъда ако изобщо има качествено събрани доказателства. Докога така ще "работят" съд, прокуратура, полиция?

И какво като е '' уведомен '' ?! В булгаристан , всичко започва и свършва с ''проверки'' , които така и НИЩО не означават !!!!

е не толкова, че се е намерил такъв изрод да мъчи животни. Такъв навсякъде ще се намери. Лошото е, че един такъв случай у нас се разглежда (казвам разглежда, не решава) само ако се намеси Борисов, Цацаров, министъра и т.н. хора от висшия ешелон дето това въобще не бива да им е работа. Даже не знам трябва ли и до окръжен прокурор да стига така лесно случая.

Е добре де - буквосахме се вчера, книгосахме се, а днес хоп - старите /същите варвари. Кои сме ние - вчерашните или днешните.

Някъде по средата!

Колко институции са си затворили ушите, очите, носа и т.н. и за колко време. Кой е покровителствал това. Знаели ли са кмета, районния полицай, вероятно има и районен ветеринар и т.н. Защо са мълчали - страх ли, мърьзел ли, да не си развалят спокойствието, покровителство ли има, черпня и т.н. Защо трябва въобще да ходи шеф на МВР и гл. прокурор да се задейства държавата. Не би ли трябвало и без тях да може да се реши такъв случай.

loyola

Нещо не сте наред в тая държава. Момичетата, принудени да проституират от Ванко1 и държани на дрога бяха (вероятно и са) много по-тежко състояние, но това се толерира, а за помярите се вдига гюрлотия до небето !

помияр може да е само собственика на това място.

Има отвличания на и убийства на хора, но как това прави незначително описанито във статията? Идиот.

ФЪФ концлагер трябва да се преобрази Бг-Парламент . Много е наложително .

НЕГРАМОТНИКО : НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ - вчера бече 24 Май бе ИДИОТ ! В Българският език няма ''ФЪФ'' и НЯМА изречение , което да започва с ''ФЪФ'' !!!!!!!!!!!!! ОТИДИ НА УЧИЛИЩЕ , гарантирам ти че ще те приемат с радост независимо на каква възраст си ! Питай за първи клас и учи прилежно , защото иначе си оставаш един голям НЕграмотен''ТАПАК'' !!!!!

Какво е общото между нормален човек роден в БГ и собственика на такава гадост!? Някаква пластмасова огризка наречена "лична карта" в която и на двамата пише "българско гражданство" ли!?

Всичко , което се случва в тази територия, ме кара да се СРАМУВАМ че съм Българин !!!!!! Каквото и да кажа друго ще е излишно !!!!!

С малките кученца са били хранени прасета. И какво? Големите да не би да не са яли свинско? А вие с какво се храните? Малки агънца? Зайчета?

Еми нищо !!!! Защо не започнем да си храним прасетата и с малки деца - Не че в Белене и другите ни концлагери не са го правили де и то не толкова отдавана ?! Питаш : '' и какво '' - Ето затова сме и ще си останем едно ГОЛЯМО НИЩО !!!! НЕГРАМОТНИ ИЗРОДИ и нищо повече , ако ще и да си закачиш Еврото на врата - си оставаш едно НИЩО !!!!!!

А защо да дискриминиране едни бозайници за сметка на други? С какво кучетата са повече от прасетата? И като отговориш на този въпрос си помисли дали за всички деца в България са усигурени условия по-добри от тези в които живечт кучетата в България.

ЗАТОВА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СА НИ НАРИЧАЛИ-ВАРВАРИ!СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Кой е този луд, познавач на кучета, който ще вземе болно куче, за да го пусне да се бие. Търатанци, измислени статии.

Кучетата са предлагани чрез сайт. На купувачите от чужбина е казвано, че животните са здрави, но като си ги получат, се оказва, че не са. Защо изобщо четеш, ако не вникнаш в написаното?

Явно тези престъпници имат полицейски или политически чадър, иначе не си го обяснявам това: ""Многобройни сигнали са подавани - над 450, но досега никой не ни обърна внимание", това каза Светлана Хънт,"

Има си текстове, ще му повдигнат обвинение (най- вероятно), но дали това е работа на главния прокурор и главсека на МВР?

Именно! В България на глава от населението се падат завиден брой полицаи, прокурори и съдии! МВР, прокуратурата и съда са изключително добре обезпечени финансово - и като институции, и като заплати на служителите! Тогава се пита в задачата служителите в тези институции некадърни ли са, че не си вършат работата, корумпирани ли са, или и двете!

Две неща: "близо 7 години собственикът е отглеждал..." и "над 450 сигнала са подавани"! И "никой не е обръщал внимание"! Как ви звучи това?! На мен ми звучи като някой или някои от "отговорните институции" яката да е блажил през тези 7 години от тези по 60-70 000 лева месечно! Чий е чадъра, Цацаров - прокурорски, общински, полицейски?!

Тикваро-цветански, както всичко лошо в тази клета територия!

Роберто Савиано: България е мафия с демокрация вътре / link Италия е демокрация с мафия вътре, България е мафия с демокрация вътре". Това казва осъденият на смърт от неаполитанската мафия писател Роберто Савиано ... Какво да добавиш повече...

Само да попитам Как се казва чадъра опънат на тези изверги? Не е ли "цветето" ГЕРБЕР?

А сега тоя "бизнесмен" да го затворят за 7 години там, където е гледал животните и да се "грижат" и за него по същия начин. За такива уроди само така.

да не са объркали нещо и да се окаже, че малките кученца са ги хранили с пържоли:)))

За садистите само високи, строги наказания т.е. затвор за дълго!

Поредната съмнителна/фалшива/изопачена новина?! Жалко за животните, ама хайде вече да има наказани/глобени/уволнени/в затвора журналисти и собственици на сайтове, които ни будалкат с такива новини

До "нямам". Новината не е фалшива. За този изверг се знаеше от много време, но варненската полиция си го пазеше защото част от печалбата му е отивала за тях. За съжаление има доста полицаи, които се занимават с този гнусен бизнес - кучешките боеве. Преди няколко години една смела журналистка започна разследване точно във Варна, но й подложиха динена кора. Разходи се до с. Каменар, варненско и се поинтересувай с какво се занимават там циганите и полиция. Мога да пиша още, но няма смисъл. В тази пропаднала държава полиция и прокуратура са част от мафията.

Браво! Радвам се за клетите животни. А кого трябва да сезираме за ужасните условия, при които е принуден да съществува 80% от българския народ? Икономическо робство на една минимална работна заплата, които велики "бизнесмени" (например като Ковачки) изплащат едва когато окаяните работници вдигат стачка? А онези от частните охранителни фирми, които работят по 12 до 16 часа, а в договорите и документите се отчитат, че работят по 8 часа; и когато трябва да ползват отпуска се отчита, че уж са били (на документи), а продължават да бачкат по 20 - 28 дни без почивка? Говоря за всички големи софийски охранителни фирми, които развиват дейност и в страната. Това е геноцид под протекцията на държавата, която затваря едното (или и двете) очи. Кого трябва да сезираме за това?!

Това само е доказателство,че каквото отношение се проявява към животните, такова се проявява и към хората. Няма как да имаш двоен аршин щом става въпрос за живо създание.

Хората нямат по две сърца, та с едното да обичат животните, а с другото хората.

Кучетата не са избирали къде да живеят и кой да ги гледа, а "клетият" български народ сам си избира "господарите"!

Кой сега е помияра ?!?

О, божинке, милите бебенца... Плаче ми се, какво ли са преживели... Дано скоро си намерят любящи стопани, които ще ги гледат като собствени дечица! Бих взела, ако ги дадат за осиновяване, но вече имам четири прекрасни момичета вкъщи и жилището, макар и мезонет, започва да отеснява.

Наистина жалко за кученцата. Слагам ти минус само заради това че приравняваш кучета с децата. Ако за теб няма разлика, за мен има.

Съжалявам, че не се съгласявате, че всички живи същества са равни и че често кученцата демонстрират много по-силна привързаност към родителите си от биологичните им деца.

Сакън, да не пропуснеш, че е мезонет! А ся, кажи и че ще го плащаш до 2038 година!

дкми

Това са глупости! Не знаех, че Йоркшир и Померан се ползват за боеве... Както и не ми е ясно как точно се печелят пари от кучета, които са държани гладни, а малките кученца са давани на прасетата?

Ами като не знаеш, не коментирай!

Народа в България също е в концлагер , политиците му скроиха УЗАКОНЕНИ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ , за да го обират и тероризират , по най-нагъл и безобразен начин .