”Екоравновесие” залови кучетата, нападнали мъж

Заловени са две бездомни кучета от парка в квартал "Редута", където беше открит нахапан 89-годишен мъж, съобщиха от общинското предприятие "Екоравновесие".

Обратно в новината

Коментари - ”Екоравновесие” залови кучетата, нападнали мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

smirn0ff

проблема не е в столична община, нито в екоравновесие както се вижда!!! Проблема е в шибаните организации "защитаващи бездомните кучета"!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКИВА ОРГАНИЗАЦИИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЦЯЛА СТОЛИЧНА ОБЩИНА СЕ ОПИТВА ДА ОВЛАДЕЕ ПРОБЛЕМА С БЕЗДОМНИТЕ МАСТИИ?????

!!!!!!

Какви кучта бре, те се чудят как да рекетират и да вдигат данъци без да вършат никаква работа.

За това ли Фъндъкова се вози във брониран мерцедес за 250 еро.

да им направят ДНК тест и да се евтаназират само тези които са хапали човека. На останалите- телешки пържоли

Дано всички общинари, които крадат от народа за сметка на проблема с кучетата да ги нахапят!

41 и С ! Хубаво е ,наистина,че няма други заподозрени псета и можем да си ходим вече спокойно.А тези двете-директно в килията на Вальо Топлото и да им се осигури нормалната 700-левова месечна издръжка,полагаща се на един затворник.

Цяла Европа живее без помияри,а ние докога ще даваме жертви от помиярите?

И сега кученцата като си признаят - условна присъда, ако не са хапали други хора и да си ходят с 3 години изпитателен срок...

Колкото Фъндъкова е кмет, толкова Плевнелиев е президент, а пък Вальо топлото е невинен.

Йори не може да проумее ,че номера е да приберат кучетата преди да са изяли някого, а не след това.

Жалко че търпим,и защо никой не споменава че точно тези 9000 помияра ровят в съдовете за смет разнасят сметта из кварталите надалеч с помощта на вятъра!

Аз не виждам място за недоволство, какво й е на кочината? Имам си течаща вода, залъгалки за уплътняване на работното огоително време. Здрава ограда и мои кучета ме пазят от зли очи и усти хорски, а щастливи кошки (мацката лепа брена примерно) песни ми пеят. "АЗ НЕ СЪМ ПЪРВАНОВ!" - Б. Б. = Bye Bye

И как разбраха, че това са виновните кучета. Явно е имало бой, докато си признаят сами или са им взели ДНК анализ измежду зъбите

Свършената работа следва да се измерва по резултатите, и то при ясно дефинирани критерии! Въпросът ми е: Какви критерии за "свършена работа" се прилагат спрямо "Организациите", та да им се плаща? Предлагам следните (мисля резонни) критерии: 1. Драстично намаляване на броя бездомни псета: да или НЕ? 2. Намаляване на нападенията срещу хора: да или НЕ? 3. Намаляване на заразените с пренасяне от бездомни кучете болести: да или НЕ? (т.2 и т.3 са следствие от т.1, ама нейсе:) Заплащане според критериите: да или НЕ?

Отдавна тия кучета трябва да са изловени или отстреляни, а всички средства дето се заделят за тия Еко, да са пренасочени за лечение на болни дечица, или видеонаблюдение за да се контролират кучелюбците да спазват законовите разпоредби.(най-малкото да си чистят след кучетата). Причината това да не се прави обаче е пределно ясна - парите се усвояват по "предназначение".

Агнета, прасета,телета изнасяме, ами изнесете ги на ескимосите да им теглят шейните!

А, ето едно предложение, което не включва "смърт на помиярите"... да се разгледат възможностите, може и да си струва:) Евала за попадението!

хайде стига с това лицемерие. Във всяка нормална държава няма бездомни кучета. А се мотае по улиците веднага го прибират и ако до определен кратък срок никой не го осинови го приспиват. Каквито и защитници да са, не пускат и не връщат на улицата "обработени, НЕАГРЕСИВНИ" кучета. От къде ги копирате тези практики не е ясно. В 21 век, при наличието на интернет и свободно движение имаме информация за останалия свят. Тук всеки ганьо се прави на знаеш, но кръгът е един, така че свищините са върху всички булгаристански тикви

TT, давате едно доста добро предложение! Звучи справедливо.

Уж-кметицата, станала кметица на уж честните избори, прави уж нещо за кучетата, уж кърпи дупките, уж чистят града, уж изграждат завод за отпадъци, всичко е на ужким, само общинският рекет и данъците на истина ги събират.

Цели 2 кучета са хванати, о, чудо! Какво значи заловени и обработени?? - върнати са на улицата и толкова сте ги "обработили", че жертвите им стават все повече!!! Фандъкова, засрамете се, никой не може да ви спре, ако наистина, НАИСТИНА искате да спасите ХОРАТА!!! Горчиво ще съжалявате за глупостите, с които приспивате близките на жертвите на помиярите!

....Данче, как разбрахте, че са точно тия две кучета? хахахахахааааа...

Сами са се предали и са си признали!

голям праз, че заловили две кучета. Сякаш са заловили най-големите престъпници. И двеста кучета да са заловили, остават още мнооого

Само 9000 кучета!Ако всеки лафаджия природозащитник и еколог дрънкач хванат по едно,за последните няма да има!

Ако по една човешка жертва даваме за прибирането на 10кучета,това прави 900 жертви до освобождаването на града от тази напаст!

Фандъкова,стига приказки и махни бездомните кучета от града!

Защо Фъндъкова я возят в брониран мерцедес за стотици хиляди???

Щото знае че няма неагресивни кучета

Кметска безнаказаност, така се нарича това дето ни го прожектират от киноценъра Герб.

Фандъкова, Фандъкова, и ти си учила децата ни..

По-добре е да се заловят и обработят общинарите и кучкарите-кучезащитници, работят в един отбор.

Кучетата са поне 5-6, живея близо и съм ги виждал. И други съседи са се оплаквали, че са ги нападали.

Абсолютно си прав!

Исината е, че нищо не се прави по тази тема, други са т.н. приоритетите на Фъндъкова, да рекетира който попадне посредством т.н център за градска мобилност и да се чуди как да вдигне и без това нереалните данъци в София.

Сега да ги поикъпят, нахранят и да ги пуснат по-живо, по-здраво!!!Скапана държава, като нашето чудо го няма никаде или само някъде към третия свят...

Как ги залови да не би да са се предали сами в пол.участък.

Останалите кучета ги пуснете за издирване с Червена бюлетина на Интерпол.

Сладка баница са хванали в община и скоро няма да я пуснат.За едно кастрирано куче 300 лв.-Ще ги кастрират още 4 години до края на мандата им.С тези пари може да се направи основен ремонт на инфикциозната болница в София-тя прилича на приют.Не знам г-жа Фандъкова смятате ли че някой вече ви вярвай.

На нея най много вярват ,според социолозите!

Хубава прическа има Фандъкова,кой е стилиста?

Е как кой, Борисов казва кой с каква прическа да е, кой кога да се ожени, кога се разведе, кой кога да е....

Защо тази жена не си работи професията- детска учителка по руски? Защо трябва да се мъчи, а и нас с проклетите кучета?

и да се махне, Фандъкова няма да си вземе помиярите у тях . Лъжеприродниците трябва да бъдат кастрирани, да не се размножават, а за кучетата има лек - вкарваме виетнамци и проблемът е решен, вЕрвайте ми!

Редом с кучетата и защитниците на помиярите трябва да отидат в приют.На всички е ясно ,че тези фалшиви защитници само лаят в защита на помиярите защото получават огромни пари от чужбина само и само да защитават животните.Всичко е един цирк и перачница на пари в тази измислена хуманна кампанияНяма град в Европа в който здравето и безопасността на помиярите да са по-важни от хората.

Само думи, думи ,думи . Защо връщате бездомните кучета по места ? Кастрираното куче не хапе и не е агресивно така ли ? В Младост 4 е пълно с бездомни кучета които се спускат срещу хората само защото са минали покрай тях .

Г-жо Фандъкова,Престанете да заблуждавате хората, че вземате някакви мерки. Крайно време е да си отидете от този пост, кото незаслужавате. Нищо не правите. Срам ме е за Вас.

И какво, колко години затвор ще им дадете на помиярите? Вчера четох един от постовете - някой казваше: "Защо да ги кастрираме, те не ни е...?" Отоговорът е много прост - Помиярите се кастрират, за да не се размножават. И още нещо - Не съм фен на ГЕРБ (вече не!!!) Проблемът с помиярите беше преди Фандъкова да стане кмет. Двукраките помияри трябва да спрат да хранят четирикраките или да си ги водят у тях.

Госпожо Фандъкова, какво още ви задържа на поста ви!!! Колко души да умрат от кучета желаете? Що за тепигьозлък! На следващите избори пак ли ще обещавате? Колко умрели ще отчетете?

Ал

Бах тез екоравновесни! Хванали са цели 2 (ДВЕ!!!) кучета! И то след като наядоха още един човек! Направо се преработват! С този темп по-добре да не стават от леглата.

СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ АГРЕСИВНИ НЕАГРЕСИВНИ! ХОРАТА УМИРАТ НАХАПАНИ ОТ КУЧЕТА ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО НЕАГРЕСИВНИ ОТ ОБЩИНСКИТЕ ЕКСПЕРТИ (иначе защо са на улицата?)!

Какво търси Екоравновесие в градовете? Да си живеят в природата, в градовете нищо ЕКО няма, ако ще и да ги напълнят с кучета и котки. Както е тръгнало ще си водим децата по улиците, докато ние се вдетеним и те вече тряббва да ни водят.

Този път Данчето не гледа като коте на суджук, а като разярена тигрица ! И козината и подхожда на такава, не е онази сладка блондинка! Живи ще ги одере и ще предаде кожите им в завода за седалки на БМВ-та, а с получените пари ще изгради братска могила на хората, изядените от кучета-човекояци. Хвала на такива кметици !

Заловените заподозрени кучета са направили пълни самопризнания.Установено е ,че са криминално проявени. Ще бъдат задържани за 72 часа в хотела на "Екоравновесие" при строг режим без пръжолки.

"Кучета нападнаха екоравновесие" Бийте камбаните. На оръжие..Май ни връхлитат не само природни бедствия.

За кой ли път питам -НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е В ГЕРМАНИЯ СВОБОДНО РАЗХОЖДАЩИ СЕ КУЧЕТА? Аз съм виждала /през 1990г/ в ХАМБУГГ как куче, водено на каишка се изака и водещата го жена се наведе , взе АКОТО с лопатка,която носеше , сложи го в торбичка И Я ХВЪРЛИ В НАЙ -БЛИЗКИЯ ВАРЕЛ за БОКЛУК

...моля за извинение за грешката не в "ХАМБУГГ" а в ХАМБУРГ

Да сте срещали там един нашенец, Росен, той е спял в парковете?!

То да бяха някакви ценни видове животни. Очаквайте новия клип на Вес.Маринов - Екоравновесие ни пази . В идеята има много хляб - само си представете - даскалицата с ролки на косата регулира псетата - ти у лево, ти у десно. А старчоците от "кризисен щаб" и комисиите, преценяващи агресивността на кучетата се кефят.

Това дето го гледаме по американските филми, дето психолози обясняват как всички садисти, убийци и други закоравели престъпници в детството си масово са измъчвали животни е един гол мит! Истината е, че първите закони за защита на животните са създали нацистите в Германия от 1933 до 1945 г. Даже тези закони са ги използвали като предтекст да арестуват повече евреи, защото се отнасят нехуманно с тяхното "кашер" приговено месо - задължително е равинът да убие животното като го остави да му изтече кръвта и да се мъчи. Защо ли ми изглежда като дежа вю историята с бездомните кучета?