Търговец на кучета отглежда 300 животни в едно помещение

Търговец на кучета отглежда близо 300 животни от различни породи в едно помещение в ямболското село Маломир, в незаконен развъдник.

Обратно в новината

Коментари - Търговец на кучета отглежда 300 животни в едно помещение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смарад

забравих да поканя освен прокуратурата и зоополицията да поканя и НАП тоя пич плаща ли данъци отчита ли дейност с ГДД като всеки балгарски гражданин който има допълнителни доходи.........хайде се му вземете данък за продадени 300 бр. кучета по 300лв на парче и хоп............

е толкова простаци пишат в тоя форум че ми идва да ги пусна в това помещение ако може и да ги чифтоса тоя селяндур с някое породисто куче пък кавото излезе ще лае ли ще е на два крака ли???!!! къде ви е мозъка бе нещастници факта че това са беззащитни животни и някакъв къскет иска само да печели без да влага / чистота ,храна и пространство за горките животни/ го прави едно животно което трябва да носи отговорност....и то пред закона..днеска с кучета и домашни животни утре с деца и възрастни.....това е . Ало прокуратурата и зоополицията къде сте??????

Спрете да купувате кучета и котки, бе, хора!!! Само онези, които имат истинска нужда от домашен любимец, трябва да имат такъв, а те се познават по това, че не търсят порода! Знам, да, слагайте ми минуси, сноби, но точно вие, купувайки породисти сте основния фактор те да съществуват и непрекъснато да се бълват нови и изоставени и изгубени, увеличаващи неимоверно уличната популация.

а аз отглеждам 400 овце, 7 крави, прасе, тридесетина кокошки, три овчарски,и едно ловджийско куче! дали попадам под ударите на закона, и яростта на защитниците на животните?

лъжеш. и не извъртай темата

Щом отглежда кучета за продажба значи се грижи за тях ,никой няма да купи болни ,гладни и мърляви животни ,зелените рекетьори пак правят от мухата слон.

По-големият проблем е, че масовото отглеждане на породисти (повечето от които са болни или уродливи) увеличава косвено популацията на помиярите. Ако не виждаш връзка, помисли пак.

А в едно хале в село Дръжмишапката търговец на прасета отглежда 300 прасета, басси! Проблема е в купувачите на кучета дали ги регистрират, плащат данъци и после дали ги разхождат на каишка и дали им чистят изпражжненията!? Там е "заровено кучето", а не колко животни били в една кочина. Както и дали този търговец пуска касови бележки, фактури, ддс и данък печалба! В Китай от това се интересуват, иначе може и 500 кучета на 20 кв.м. да гледаш.

Как беше? Отглеждането на куче говори за добрина и човеколюбие...

Ако беше мааалко по-интелигентен(в случая, не се изисква много от теб)щеше да доловиш ряазликата между добрина и търговия

Хванаха престъпника-тц,тц,тц....А онези дето с една химикалка прибират милиони нищо.....Направо ме е срам че постоянно ни занимават с такива неща а не примерно че някой намазан е осъден -най накрая/я за кражба ,я за убийство ,я за присвояване или пък за измяна в името на родината!!!

"Сега е моментът БАБХ да покаже, че може да работи като контролен орган",Ха, дано. Тази институция, както и всички от социалистическо време, чийто наследник е, са РАЗВЪДНИК НА КОРУПЦИЯ И СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ. При социализма там се назначаваха за "Инспектори" тотално неграмотни деца на соц. фактори. Това им даваше възможност, без да вършат нищо, без да имат отговорност, да изнудват, да ядат и да пият , където влязат и да получават подкупи. Не им трябваше нито образование, нито труд. И сега продължават да си живеят ПО СЪЩИЯ НАЧИН. Както каза ЦВ ЦВ за привилегиите на МВР - ами те са от еднио време и служителите са свикнали с тях. Пропада ни държавицата.

аида хайде пак онова времее виновно. Нали си в ЕС, нали та управляват европейци, извади си главата от задника и виж коя година сме.

Не казвам , че е виновно това време, а че лошите неща, създадени за определени хора от соц. буржоазоята тогава. продължават и сега., защото е лесно. доходно и без труд. И че тази агенция, както винаги е безотговорна, вземат подкупи и могат да унищожат бизнес. А социализма - вече е минало.

ЕТО ТИ КОРУПЦИЯ В НИСКИТЕ НИВА. Кому не е бутал пари и не е правил услуги този изрод- на кметовете в селото ли? Я вижте сегашния кмет- прави се на ударен. На ветеринарните ли, които се крият. Ами на общинските служби в Ямбол. Които се правят че не знаят. Едва ли подминал да не купува ямболската прокуратура и ослабено МВР- Ямбол, които "не знаят". КОРУМПИРАН НАРОД КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА.

Болен , озверял , по-куче от кучетата народ !

4 лапи имат всички млекопитаещи, включително и хората, не само кучетата. Това да знаят кучкарите от фондация "4лапи". У нас живота на хората стана кучешки, а на кучетата - човешки.

Айде бе жестокост, то има ли по-голяма жестокост о това да изядеш прасе? ама така сме устроени те имаме зъби а не дискове от флекс за да ядем камъни.Ако помиярите не са нахапали някой какъв е проблема?Той все пак за да ги продава не може да са като от бухенвалд, трябва да са с гласък косъм.

Явно, че продажбите на кучета са паднали, и някой с връзки е решил да намали конкуренцията.

Какво им е на кучетата? Идеално са си. В крайна сметка това са животни, а че някои спят с кучета в кревата е друг въпрос.

Няма да те сравнявям с животните, че е много тежка обида спрямо тях.

лови гората простак, утре като се развие епидемия и плъзне кво ще говориш

Кучешки живот за хората и човешки живот за кучетата.

Баси секретната новина, никой не е знаел за този кучкарник.

Смятайте,какво лаене се е носело наоколо

На снимката ситуацията не изглежда толкова тежка, бившето хале на ТКЗС-то е пълно със всякакви животинки, примерно, даже е леко романтично, но, въпросът е, дали ги хранят добре и дали не си живеят в акитата :)

Ауууу....каква новина.Потресаващо.Всичката мара фтасала, те за кучетата се загрижили....